S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryleh
toljátok lanon is?..engem csak a multis része érdekelne(hamachin,stb)

Shep
Nekem mûködöt a magyarosítás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nincs még egyelõre hozzá magyarosítás. Jó lenne ha tsl16b megcsinálná.😊
Sziasztok ha felrakom az Oblivion_Lost_1.3-at akkor a magyarosítás nem müködik vagy csak másik fajtát kell leszednem ??? 1.0004 patch van fent
Vagyis helyesbítek: ami nekem megvan patch, az mind kumulatív, de léteznek upgradelõ patchek a stalkerhez is.

Mert az összes stalker patch kumulatív patch, és bennük van minden javítás, ami az elõzõ verziókban. Hacsak nem valami modhoz kell, sok modot írtak 1.0001-re és 1.0003-ra, egyébként nincs értelme felrakni õket, az 1.0004 és 1.0005-ben minden javítás benne van.

mert? a(z) 1.0001 és 1.0003-at miért ne rakjam fel?

Létezik 1.0002, de kizárólag orosz nyelven. Az 1.0004 és 1.0005 patch alattiakat nem is érdemes felrakni.

Letöltöttem a(z) 1.0001, 1.0003, 1.0004, 1.0005 ös petchet és nem találom a(z) 1.0002-es patch-et. Létezik egyáltalán ilyen?<#buck>

Most próbálok új respawn scriptet csinálni, mert a vanilla az kuka a sanex alife moddal. Most már úgy lesz, hogy be fog spawnolni szörnyeket, amikor a rankod emelkedik egy meghatározott szintet.
Ok, Ok, tudok olvasni a sorok között, nem kell magyarázni a poénokat. <#vigyor5>

Igazad van, Dark Valleyben a duty tábor körül szokott tekeregni egy pseudogiant, és a disznótelep mellett a térkép sarkában van egy kisebb csapat, de burer, bloodsucker és tushkano nincs köztük.
Garbage-nál viszont tényleg csak 1 kutyus és 1 cica szokott kóborolni.
Szóval változtassak az alvási szokásaimon. Akkor 8 óra helyett 24 órákat szundítok, és bespájzolok egy csomó kaját.

Na tessék ittvan amit darkvalleyba spawnol a blowout:
function S_Val()
Spawns2("tushkano_normal",62, -176, 10)
Spawns2("tushkano_normal",-362, -176, 10)
Spawns2("gigant_normal",71, 407, 1)
Spawns2("bloodsucker_normal",100, -8, 2)
Spawns2("bloodsucker_normal",121, -255, 2)
Spawns2("burer_weak",1, 255, 1)
end

a végén a szám jelenti azt hogy mennyit spawnol
Sajnos nem. Mondtam már hogy itt másképp van megoldva a respawn.
Sanex A-Life Modja megöli a kutyák respawnját, ezért most írtam egy új scriptet, ami spawnol be egy csomót, csak idõ kell neki.
Ezért jó aludni. Nemsokára majd már lesz OL1.3.3., abban már sokkal jobb lesz minden.
A Garbage-Bár út az nem üres, csak nem vártad ki. Aludj.😊
Ez sose lesz olyan már mint a vanilla, itt csak a stalkerek respawnolnak simán úgy mint a vanillában, mivel Sanex kitörölte a logicját mkb minden állatnak, ezért ilyen intenzív alife, viszont a respawnt valamivel pótolni kell. Aludj.😊
Nem csak a blowout spawnol, mellette van még 2 script ami random spawnol, most meg már lesz egy negyedik is a Cordonhoz.
Garbage és Dark Valley üres? OK, megnézem köszi, én nem vettem észre de biztos úgy van. Ha igen akkor feltöltjük azt is, sõt, ha szeretnéd, akkor csinálok egy FoxMurder Special Editiont, és abba minden percben 20-30 szörnyet fog spawnolni😊-vicc😄
Mennyivel több idõ kell? Mert van egy OL 1.3.2 helyzetjelentésem, 16 játékóra után, master szinten, a Brain Scorcher kikapcsolása elõtt vagyok.
Minden pályán eltökölök, az összes küldetést megcsinálom, minden kõ alá benézek, blowoutok vannak dögivel, de eddig ugyanaz van mint az OL 1.2-ben:
Cordon: üres, mutánsok nincsenek
Garbage és a Garbage-Bár út: üres
Dark Valley: üres
Yantar: kihalt, zombik néha egyesével
Van egy olyan érzésem, hogy nem az én játékstílusomra termett ez az a-life szisztéma. Én tolom a fõ és mellékküldetéseket, ahogy jönnek, gyakran váltogatom a pályákat, nem alszok napokat egy pályán, nem várok ki több blowoutot egymás után, talán ezért nincs spawn? Csak a vanillában megszoktam, hogy minden nap újra és újra spawnolódnak a mutánsok bizonyos helyeken. Nem lehetne a két szisztémát keverni?

Ami jól mûködik: a Garbage szeméttelepe háborús zóna, banditák, stalkerek és hadsereg rendszeresen látogatja. Az Agropromnál van némi mutáns spawn, és a banditák is rendszeresen zaklatják a vasúti kocsis épületeknél befészkelõdött stalkereket, itt jó kis lövöldözések vannak (a banditák viszont nagyon furcsán viselkednek, néha nem akarnak tudomást venni rólam, akkor se, ha közelrõl lövök rájuk). A Wild Territory most már tényleg rászolgál a nevére, fõleg amikor két blowout volt közvetlenül egymás után, olyan mutáns csapat jött össze, hogy 10-bõl 9-szer meghaltam, mire tovább tudtam menni.

de visszateszi az állatokat is, csak annak jóval több idõ kell.
Yan
freeplay 😉

&#165; xfire: kistekila

na végre beálhattam a kötelességiekhez anélkül hogy lelõnének vagyis bemehettem a terûletre!
kaptam egy olyan küldetést ahol pirosan van a pdamon a küldetés hogy lopjak egy rakétavetõt a szabadiaktól!
és nemtudom merre kell mennem!
Köszi. Megnézen/átírom... <#email>
Amúgy tényleg marha jó a game...nem tudom miért nem játszottam eddig...<#falbav>

Shep
fp mod, az mi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gyerekek ez a leghosszabb game vagy melyik? a wow?
a második kereskedõnél a környéken lévõ lelõtt állatokat nem teszi vissza csak az embereket!
annyi hulla van már a környéken hogy sötétben mindig elesek egyben!
koschwarz
a hozzá mellékelt leírás szerint az egyik file-ban át kell írni valamit.

2) You may need to edit your FSGAME.LTX file located in the root Stalker directory.
The line containing the string "$game_data$ = true| true|$fs_root$|gamedata\ needs
to say "true|true" as shown above for the game to recognize Float32.

3) Do NOT run Float32 with the -no_prefetch executable switch. this will cause stutter.
You will not experience stutter with Float32 when not using that switch.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hali! Emberek, a Float32 mod-ot feltelepitem, aztan annyi? Kell meg babralni valamit utana? Ilyen gepnel erdemes egyaltalan, tenyleg jobban fog menni?
AMD AthlonXP 2800+ , Radeon X1950PRO 512MB AGP, 2 GB RAM...
Elore is kosz...

Yan
jaja, igaz vagy kétszer a fp moddal 😊
imádom benne ezt a borús hangulatot. és az eredetihez hasonló helyszineket.

koschwarz
10x? <#worship>

Yan
pedig néha bf-ezni is kéne 😉
igaz én is végig vittem 10*, most is fent van a gépen 😊

koschwarz
nálam bekerült az elsõ 5-be, pedig az nagy szó.<#vigyor5>

elsimerve, hogy igencsak vannak hibái, hiányosságai. de ilyen kibaxott jó hangulatú játékkal ritkán találkozik az ember.

Attól függ, milyen kategóriában nézed...

Szimpla FPS-ként nem jó, mert túl bonyolult és a fegyverek nem teszik lehetõvé az agyatlan hentelést. RPG-nek nem jó, mert túl egyszerû és nem nagyon lehet fejleszteni a karaktert, csak a felszerelését. Ha egy olyan Survival FPS-nek tekinted, ami igyekszik az életet modellezni, sokszor a játékos ellenében is, akkor eddig még nem volt jobb.

Shep
Napokig lehetne vitatkozni róla melyik a legjobb, de a rajongókon kívül a többség nem ezt a játékot szavazná meg ezt elhiheted.

Így is ez minden idõk egyik legjobbja, ha nem javitson ki valaki s mondjon jobbat.
Shep
Mondjuk ahoz képest, hogy ahoz képest amit ígértek, hogy marha nagy terület, él az egész, autóvezetés, különleges kapcsolatok az egyes stalkerekkel és még sorolhatnám gyakorlatilag egy fél játékot kaptunk és még így is egész korrekt lett. Mi lett volna ha nem lép le a fél csapat és van idejük befejezni lehet ez lett volna minden idõk legjobb játéka?

Atem azt mondta az IRC-en, hogy a SHOC-hoz nem fognak SP SDK-t kiadni, nem érdekli õket ez a játék már nagyon úgy tünik.
Én meg már azt is leszarom hogy most Augusztust mondanak, úgyse lesz akkor se, majd akkor fog érdekelni ha már kiadták, addig jó nekem a SHOC, van még mit moddolni rajta bõven.
PrisonMan
Engem sem érdekel. 4-5 éve még nem is játszottam.
Így legalább ez lett a kedvenc játékom <#vigyor>

czky
Hát én azért nem bánom. Milyen ocsmány grafikája lett volna ha 5 évvel ezelõtt adják ki...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

svédcsepp
A S.T.A.L.K.E.R. 4-5 évet késett.Semmin sem csodálkozom ezek útán...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

koschwarz
jéééé, ezt nem tudtam<#vigyor2>

http://stalker.heroesradio.com/TipsTricks.php#Repair_Armor

A battery, pellicle, spring a ruhát és az egészséget is helyreállítja.
A fegyverjavításhoz mod kell.

Milyen artifact-oknak vannak még különleges tulajdonságai ha a 120%-ot használok vele ! Pl észrevettem hogy a Battery nevü artifact-bol 4 db-ot feltettem az övemre és beáltam vele az elektromos anomáliába és kijavitotta a monolit ruhám sérülését ! Ujra 100°%-os lett a Monolit ruhám ! Float 32-mod-ot és 1.005 patch-ot használok !
Kiprobálom majd kijavitja-e más ruhákat is ?
Jolenne egy fegyverjavito annomália artifact-al egyyüt !
Kinek milyen észrevételei vannak ?
Irjatok !
Eddig adott egy 2008. májusi és augusztusi idõpont a Clear Skyra.
Én csak azt hiszem majd el, ha már felraktam a CS-t a gépemre.
Az én tippem: mivel 2011-es eseményeket dolgoz fel, ezért 2010-ben jelenik meg.
A SOC modoknak tehát van jövõjük, csak a single player SDK-t is kiadhatnák hozzá.
<#wave>

koschwarz
hupsz, aszongya a kiadó, csak õsszel lesz clear sky. kezdõdik... <#szomoru2>

köszi 😄 😄
Az OL1.3 egyáltalán nem kompatiblis a régi verziók mentéseivel, CTD-zni fog orrba-szájba.
Ha a legelsõ alatt az 1.2-es vagy korábbi OL-t éted, akkor azt hiszem nem. Az 1.2 és az 1.3 között nagyon sok változás/javítás volt, amik mind a spawn fájlokban ralizálódnak. Ezek meg csak új játék indításaokr érvényesülnek, késõbb nem olvassa be a gép az all.spawn-t. Az egyes szintekhez tartozókat talán, de lehet, hogy azokat sem.

sevendoor
Ezzel sem tudom használni a meglévõ, asszem legelsõ OL mentéseim?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

ahogy haladsz elõre a Stalkerben pénzed lesz annyi mint a szemét !
Nemtudom miért van gondod az árakkal !
Melléküldetésekben is szerezhetsz szuper fegyvereket !
A halott Stalkerek PDA-jabol nyert adatokbol is találhatsz a rejtekhelyeken GP-37-est stb ! (PDA-mappon lila karika )
Plusz az Artifaktokbol összeszedett fegyverekbõl is rentgeteg lovéd lehet ! Én használom a float 32 modot 1.05 patch-al és már azzal szorakozom hogy a barát Stalkereknek adogatok fegyvereket annyi pénzem van nem tudom mire költeni ! Ruhát találsz a programban dögivel fegyvert is dögivel ! Artifact-eket eladhatod Yantar-ban a tudos faszinak nagyon jo pénzért ö mindenre teljes árat fizet !
Mi a gond ?
helló.
de téleg honnan lehet leszedni?
bocs de nagyon nem értek ehhez
kösz 😄

és honnan lehet letölteni és mien program kell a letöltéshez?
Kicsomagolod, elindítod a benne található mod manager installt, majd azzal felrakatod a modot. Egy kérdése lesz: melyik patch van fent nálad (1.0004, vagy 1.0005), mert az ahhoz szükséges részt pakolja fel.