S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igazad van, Dark Valleyben a duty tábor körül szokott tekeregni egy pseudogiant, és a disznótelep mellett a térkép sarkában van egy kisebb csapat, de burer, bloodsucker és tushkano nincs köztük.
Garbage-nál viszont tényleg csak 1 kutyus és 1 cica szokott kóborolni.
Szóval változtassak az alvási szokásaimon. Akkor 8 óra helyett 24 órákat szundítok, és bespájzolok egy csomó kaját.
function S_Val()
Spawns2("tushkano_normal",62, -176, 10)
Spawns2("tushkano_normal",-362, -176, 10)
Spawns2("gigant_normal",71, 407, 1)
Spawns2("bloodsucker_normal",100, -8, 2)
Spawns2("bloodsucker_normal",121, -255, 2)
Spawns2("burer_weak",1, 255, 1)
end
a végén a szám jelenti azt hogy mennyit spawnol
Sanex A-Life Modja megöli a kutyák respawnját, ezért most írtam egy új scriptet, ami spawnol be egy csomót, csak idõ kell neki.
Ezért jó aludni. Nemsokára majd már lesz OL1.3.3., abban már sokkal jobb lesz minden.
A Garbage-Bár út az nem üres, csak nem vártad ki. Aludj.😊
Ez sose lesz olyan már mint a vanilla, itt csak a stalkerek respawnolnak simán úgy mint a vanillában, mivel Sanex kitörölte a logicját mkb minden állatnak, ezért ilyen intenzív alife, viszont a respawnt valamivel pótolni kell. Aludj.😊
Nem csak a blowout spawnol, mellette van még 2 script ami random spawnol, most meg már lesz egy negyedik is a Cordonhoz.
Garbage és Dark Valley üres? OK, megnézem köszi, én nem vettem észre de biztos úgy van. Ha igen akkor feltöltjük azt is, sõt, ha szeretnéd, akkor csinálok egy FoxMurder Special Editiont, és abba minden percben 20-30 szörnyet fog spawnolni😊-vicc😄
Minden pályán eltökölök, az összes küldetést megcsinálom, minden kõ alá benézek, blowoutok vannak dögivel, de eddig ugyanaz van mint az OL 1.2-ben:
Cordon: üres, mutánsok nincsenek
Garbage és a Garbage-Bár út: üres
Dark Valley: üres
Yantar: kihalt, zombik néha egyesével
Van egy olyan érzésem, hogy nem az én játékstílusomra termett ez az a-life szisztéma. Én tolom a fõ és mellékküldetéseket, ahogy jönnek, gyakran váltogatom a pályákat, nem alszok napokat egy pályán, nem várok ki több blowoutot egymás után, talán ezért nincs spawn? Csak a vanillában megszoktam, hogy minden nap újra és újra spawnolódnak a mutánsok bizonyos helyeken. Nem lehetne a két szisztémát keverni?
Ami jól mûködik: a Garbage szeméttelepe háborús zóna, banditák, stalkerek és hadsereg rendszeresen látogatja. Az Agropromnál van némi mutáns spawn, és a banditák is rendszeresen zaklatják a vasúti kocsis épületeknél befészkelõdött stalkereket, itt jó kis lövöldözések vannak (a banditák viszont nagyon furcsán viselkednek, néha nem akarnak tudomást venni rólam, akkor se, ha közelrõl lövök rájuk). A Wild Territory most már tényleg rászolgál a nevére, fõleg amikor két blowout volt közvetlenül egymás után, olyan mutáns csapat jött össze, hogy 10-bõl 9-szer meghaltam, mire tovább tudtam menni.
kaptam egy olyan küldetést ahol pirosan van a pdamon a küldetés hogy lopjak egy rakétavetõt a szabadiaktól!
és nemtudom merre kell mennem!
Amúgy tényleg marha jó a game...nem tudom miért nem játszottam eddig...<#falbav>#falbav>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a második kereskedõnél a környéken lévõ lelõtt állatokat nem teszi vissza csak az embereket!
annyi hulla van már a környéken hogy sötétben mindig elesek egyben!

2) You may need to edit your FSGAME.LTX file located in the root Stalker directory.
The line containing the string "$game_data$ = true| true|$fs_root$|gamedata\ needs
to say "true|true" as shown above for the game to recognize Float32.
3) Do NOT run Float32 with the -no_prefetch executable switch. this will cause stutter.
You will not experience stutter with Float32 when not using that switch.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
AMD AthlonXP 2800+ , Radeon X1950PRO 512MB AGP, 2 GB RAM...
Elore is kosz...
imádom benne ezt a borús hangulatot. és az eredetihez hasonló helyszineket.
¥ xfire: kistekila
igaz én is végig vittem 10*, most is fent van a gépen 😊
¥ xfire: kistekila
elsimerve, hogy igencsak vannak hibái, hiányosságai. de ilyen kibaxott jó hangulatú játékkal ritkán találkozik az ember.
Szimpla FPS-ként nem jó, mert túl bonyolult és a fegyverek nem teszik lehetõvé az agyatlan hentelést. RPG-nek nem jó, mert túl egyszerû és nem nagyon lehet fejleszteni a karaktert, csak a felszerelését. Ha egy olyan Survival FPS-nek tekinted, ami igyekszik az életet modellezni, sokszor a játékos ellenében is, akkor eddig még nem volt jobb.
Én meg már azt is leszarom hogy most Augusztust mondanak, úgyse lesz akkor se, majd akkor fog érdekelni ha már kiadták, addig jó nekem a SHOC, van még mit moddolni rajta bõven.
Így legalább ez lett a kedvenc játékom <#vigyor>#vigyor>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
A battery, pellicle, spring a ruhát és az egészséget is helyreállítja.
A fegyverjavításhoz mod kell.
Kiprobálom majd kijavitja-e más ruhákat is ?
Jolenne egy fegyverjavito annomália artifact-al egyyüt !
Kinek milyen észrevételei vannak ?
Irjatok !
Én csak azt hiszem majd el, ha már felraktam a CS-t a gépemre.
Az én tippem: mivel 2011-es eseményeket dolgoz fel, ezért 2010-ben jelenik meg.
A SOC modoknak tehát van jövõjük, csak a single player SDK-t is kiadhatnák hozzá.
<#wave>#wave>
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Nemtudom miért van gondod az árakkal !
Melléküldetésekben is szerezhetsz szuper fegyvereket !
A halott Stalkerek PDA-jabol nyert adatokbol is találhatsz a rejtekhelyeken GP-37-est stb ! (PDA-mappon lila karika )
Plusz az Artifaktokbol összeszedett fegyverekbõl is rentgeteg lovéd lehet ! Én használom a float 32 modot 1.05 patch-al és már azzal szorakozom hogy a barát Stalkereknek adogatok fegyvereket annyi pénzem van nem tudom mire költeni ! Ruhát találsz a programban dögivel fegyvert is dögivel ! Artifact-eket eladhatod Yantar-ban a tudos faszinak nagyon jo pénzért ö mindenre teljes árat fizet !
Mi a gond ?
és honnan lehet letölteni és mien program kell a letöltéshez?