34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • madmanic
    ha nem a kívánságteljesítőhöz mész hanem tovább, ott
  • Sanyix
    Na egyik módon végigvéttem a gémet, mivel a végén kevés volt az idő a blowout miatt, kb annyit csináltam, hogy miután leirtottam a csapat katonát akik a 3 heli után jöttek, szépe besprinteltem az erőmű bejáratáig, leírtottam szép lassan a bent lévő exoskeletonos monolithosokat (mert 45%-os bullettproof capnál annyi voltam, hogy tak tak), és eljutottam a wish granterhez, és egyszerű vége lett.
    A pripjatyban hotelben talált dekóderhez hol az ajtó?
  • URH
    Verdák kamerájával nem lehet valamit kezdeni? Külső nézetnél, ha hátulról akarnám nézni a vasat, beesik a kép a kocsiba. Gondolom ez másoknak is feltünt. :) Erre nincs valami megoldás vhogy?
  • taksony
    gyáá..ááá.ááá.hááá!!! fúdejólesz!!!
  • Kanyhalos
    Ha nem jön közbe semmi akkor szombaton.
  • taksony
    hello. mikorra számítható a OL 2.1 megjelenése? nagyon-naggyon-nagggyon várom
  • A tumi
    Nekem a favorit fegyver az a GP-37!
    Mindig van hozzá ammo és pontos is.
    :)
  • Kanyhalos
    Hát nem de nekem nincs kedvem ezen dolgozni:)
  • URH
    Értem a változtatás lényegét és ezzel nincs is baj, csak engem egy kicsit meglepett mikor ezt hallottam.
    Ugyanis férfiasan bevallom, hogy mikor tavaly játszottam vele, akkor a "kívánság terembe" mentem el és ott ugyebár csak negatív befejezés van. Most meg direkt arra hajtok/hajtottam, hogy megkapjam a pozitív befejezést.

Na még további két kérdés:
    A semleges és a "hamis" befejezések elérhetők?
    És miután freeplay van eltudok menni az erőműhöz "Hamis" befejezést kapni?

Télleg olyat nem lehetne csinálni az oblivion lost mod-ba, hogy a végén eldönthessem e, hogy eltüntetem a zónát (és jön a fűben hempergős videó) vagy pedig meghagyom és freeplay van? Aztán freeplay során bármikor visszatérhetek a végső helyszínre, hogy eltüntessem a zónát? Vagy ez hülyeség lenne így? Bár nem tom ez mennyire valósítható meg, nem értek a mod készítéshez. Kezdek fárasztó lenni?
  • Kanyhalos
    Igaz. Megváltoztattam a storyline végét, Marked One rájön hogy ő Strelok, nem csatlakozik a C-Consciouss projecthez, de nem is pusztítja el, ezért nem tünik el a Zóna.
    Ez azért szükséges mert ezzel a moddal játéknak nincs vége az erőmüben, vissza lehet menni akárhova, végtelen, Marked One / Strelok stalker és az is akar maradni, úgyhogy a Zónában marad. Ennek szerintem sokkal több értelme van mint egy buta videónak.:-)
  • czky
    Menj Strelok búvóhelyéhez és kész!
  • Sanyix
    ömg tegnap visszamentem a cordon ig, és felvettem a guide pripjaty hoteles küldetését... aszondja találkozzak a doctorral strelok búvóhelyén. Ha rányomok a térképen mutatásra, az agroprom x16-ra áll. De a zöld jel, meg fölötte yantar x19-nél van! Most mivan?
  • URH
    Igaz, hogy az OL2.0-ban nem lehet meg kapni az egyetlen pozitív befejezést??? (Mikor ténylegesen eltűnik a zóna és boldogan heverészünk a fűben?)
  • koschwarz
    hatalmas poén, és el kell olvasni a pda-bejegyzéseit is :)))
  • SaGa
    Wild Territory, a "családi puska" konténere előtti konténer mellett.
  • pervajakróv
    Az mindig nálam van, méghozzá a feljavított változat.
  • Sanyix
    Freeman hulla az holvan? :D
  • Sanyix
    De még az sem olyan pontos mint a tr301.
  • koschwarz
    na igen, nekem is több fegyverem van raktáron, de általában egyet viszek magammal mindenhová, attól függ, milyen lőszereket találhatok. ha nagyon szükséges lesz mégegy fegyver, akkor csak kukázok a halott ellentől valamit. eddig az egyik x laborban fordult elő, hogy nagyon lőszerhiányba kerültem, és a végén már úgy jöttem ki, hogy csak a freeman-hullától szerzett pisztoly volt nálam... :)
  • pervajakróv
    A sima svd sokkal pontosabb.
  • pervajakróv
    Köszi, nekem is javultak a dolgok, pl.amikor a szél viszi a port meg a faleveleket egész más mint régen.
  • czky
    A "Keresd meg Pripyatban a hotelben lévő titkos szobát", azaz "Találd meg a dekódert" küldetést ki ne hagyd!!! Enélkül rövidebb a játék, és a befejezés is "béna".
  • Sanyix
    Húha kikapcsoltam tegnap a brain scorchert... kicsit kemény volt kijönni a bunkerből, mikor alvás közben 30+ monolithos szédelgett oda, és még vagy 20 katona, bár azokat a nyílt terepen simán halomra lőttem.
    Ment az araszolás, minden apró lyukba kukkantás. Kemény így alap hp-val de megnövelt sebzésekkel játszani.
    Asszem eladom a megszerzett hangtompítós svd-t, mert nem elég pontos, jobban lövök a tr301-el, vagy a hangtompítós 9mm-ss gépfegyverrel.Azért elég értelmetlenek a mesterlövész cuccok a játékban ilyen pontossággal...
    A következő küldetés már a szarkofág meglátogatása, bár kicsit korainak érzem, mert még pripjaty-ban sem voltam még.
  • SaGa
    Próbáld ki a Float32 modot. Ez sokat javít a kép minőségén és a teljesítményen is valamennyit. Az élsimítást meg kapcsold be a videokártyád driverénél.
  • URH
    Valamelyik fájlt megbabrálva, nem lehet kicsit elmosatni a képet?
    Csak mert, ugyebár HDR mellett nem támogatja az élsimítást, de egy kicsit már zavar ez a pixelháború. :)
    Pl.: Mondjuk Ghost Reconhoz hasonlóan. Ugyebár abba se volt élsimítás, de volt benne egy smoothing effekt(lehet szarul írom), ami kicsit behomályosította a képet és ezzel, amolyan áll élsimítást hozott létre.
  • Grifidos
    Légyszilégyszilégyszi!
    Írd már be az életkorodat...lehet, hogy te nem is játszhatnál vele.
  • leonforce
    koszi!
    igy mar mukodik..
    de nincs erre vmi gyorsgomb?mire azon a segedkepernyon elintezem addigra siman kinyirnak mert azzal kell szarakodni es a fegyvert addig nem hasznalhatom....(egyaltalan nem pazarlom a loszert)
    az a baj h evvel a modszerrel sokkal lassabb mint a valosagban kivenni 1 AK-bol a tarat....
    igy viszont JATSZHATATLAN A JATEK.....ujabb csalodas :((
  • Grifidos
    Minek fizetni?
    A híd jobb oldalán nincs kerités, simán át lehet suhanni a töltésen.
    Persze ajánlott elrakni a fegyvert, hogy ha észrevesznek akkor ne jöjjenek utánna az embernek. (ha jönnek akkor úgyis szépen kupacban vannak 1 gránát és van egy csomó ingyen cuccod)

• leonforce
    az OK....en is igy sztnem csinalni... :))
    de hogy tudom CSAK a loszert hozza felvenni ha talalok fegyvert a lelott ellen-nel...???(mindig kifogyok..)
    mindenkinek koszi a segitseget!!
  • pervajakróv
    Pripjaty: nem semmi! A faszikámat a tetőről sikerült úgy elkapnom vintarral, hogy a bejárati ajtónál landolt a gauss fegyvere.
    Felvettem, és még innen vissza lehet menni,csak hát max 10 lövés erejéig, mert korábbi helyszíneken nincs hozzá lőszer.
  • pervajakróv
    500- ért bármikor átengednek, nem kell lőszert pazarolni, csak tedd el a fegyvered
  • Sanyix
    gp37 gyengébb mint a tr301 szóval nem igazán az a legjobb nato fegyver.
  • palm pilot
    Sztem elég 1 fegyver. Kezdéskor 1 hangtompítós pityu (kezdő falu mellett a lakókocsiban), azzal lekaszálod a katonákat északon és délen, majd váltasz AK-ra. Azzal elmész Dark Valleyba, megkapod a távcsövet, meg útközben esik hosszúcsövű AK is, azzal sokági király vagy. De a legjobb ha mindezt még az 1. (Wolf) küldetés előtt teszed meg, összeszedsz 20k-t, és a kezdő kereskedőnél megveszed a Tunder 5.45-öt. AK skulóval megy és kb 3x annyit sebez. Besztof.

Army Warehouseban rengeteg GP37-et tudsz szerezni ingyen, csak be kell mószerolni a dutys ostrombrigádot a freedomnál, akik kiküldenek egy ellentámadást, az ő hullájukat kirabolva hegyekben állnak majd a GP37-ek. Legjobb NATO skulós géppityu, erre érdemes lecserélni esetleg a Tunder 5.45-öt, Army Warehousetól északra már gyakoribb a NATO skuló mint az AK-s. Ugyancsak célszerű beszerezni a VintarBC-t is (Army warehouse, X16-ban a lift mögött, meg Voronin vagy vmelyik csóka is ad egyet), időnként jó alternatíva 1-1 küldetés erejéig. Pripjatyba inkább a GP37-et érdemes vinni, ahhoz találsz majd skulót.
  • palm pilot
    Egyébként nem nagy szám amit a kereskedő ad érte, ugyanazt megkapod majd Yantarban a tudósoktól is, quest nélkül. Érdemes minden artifactot, állati maradványt beraktározni, és Yantarban eladni. Hatalmas pénzeket lehet kaszálni pillanatok alatt. Csak meg kell állni hogy ne fillérekért tékozold el az 1. szembejövőnek.
  • palm pilot
    Wild Territoryban szinte mindig van, főleg ha megjelenik az "irtsd ki a kutyákat" küldetés, akkor többet is találsz.
  • pervajakróv
    Szeméttelep után a rosztoki őrposzt előtt van egy jó kis falka.
  • URH
    Taksony: Gondolom filefronton fennt lesz.

Pseudog-ot merre lehet találni? Az öreg sidrovich-től elvállaltam egy questet, hogy szerezzek neki pseudog farkat. Egy korábbi Questbe találkoztam pseudogok-al, Carpark mögött, fenn a dombon az alagútba, de sajna egyik se hagyott farkat hátra. Merre lehet még eme becses élőlényeket meglelni???
  • pervajakróv
    SEVA ruha + 5 legjobb artifact!
  • pervajakróv
    Az alsó kis bejegyzés nem semmi!
    Gratulálok Öregem !
  • taksony
    üdv! ha elkészül az OL 2.1, ugye ki lesz téve ide a link ahonnan le lehet tölteni??? mikor is lesz amugy, mert már NAGGYON várom