34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
EK1TEP #31134 Bemásolod a főkönyvtárba a fájlokat Gamedata mappa van ha jólemlékszem és ennyi fut is!
Nekem így működött! -
CyrSyS #31133 Huha! Hogy kell telepíteni az OL-t? Nem jövök rá! köszönöm! -
CyrSyS #31132 OL-t akarom kipróbálni arra értettem a kérdést. Nagyon régen játszottam a játékkal. Akkor hagytam abba mikor kijött az 1.0004-es patch! Azóta gondolom az OL a favorit. Olvastam róla és nagyon sokrétű és megint kedvet kaptam!
Láttam egy videót miszerint az OL-be benne van az M134-es minigun! EZ igaz? -
CyrSyS #31131 Sziasztok!
STALKER+1.0005 patch+indítóexe+OL 2.1.1
Így szépen menni fog? -
Grifidos #31130 Tekintve, hogy az úgynevezett 1.0006-os patch, egy nem hivatalos patch...és több bajt csinál mint hasznot.
"Miért is írtam meg ezt, mire való ez a leírás?
Nos ez egy nem támogatott támogatás a játék multiplayer módjának legálisan Steamen vásárolt verziójával való játékhoz.
2006-ben megjelent a Stalker nevű játék, azámos update után a Valve Steam Rendszerén keresztül is értékesítésre került
azonban a kiadó és a fejlesztők az 1.0005-ős patch után szétváltak így az 1.0006-os patch nem került fel a steam automata
update rendszerébe.Viszont ez a patch -lévén a serverek 99%-a 1.0006-os verziójú- nélkülözhetetlen a multiplayer játékhoz.
Ez NEM a Valve hibája! Azért készült tehát ez a leírás hogy akik megvásárolták a Steamen keeeresztül a Stalkert és későn
jöttek rá hogy a multiplayer támogatás hiányában használhatatlan, még ha saját módszerekkel is, de ki tudják használni
a megvásárolt programjukat.Először is fontos hogy ehhez mindenképpen eredeti Steamen megvásárolt játék kell!"
Mellesleg a stalker 2007 márciusában jelent meg (nem pedig 2006-ban mint szerinted), és a THQ illetve a GSC a forgalomazó, Szó sincs semmiféle szétugrásról. (A clear sky is kapható lesz a steamen) Így nem igazán helytálló amit az infóban leírtál.(Pedig rendesen szétcseszted vele a netet, szinte minden létező stalker fórumba bevésted. Gratula!) -
kobra223 #31129 amúgy csak a lassulás szokott fel bosszantani amikor 800x600 és full low minden pedig minden a legg frissebb driver/direckt x van rajta
-
kobra223 #31128 nem nem volt amikor ott jártam inkább meg várok az aktuális kitörésig nem volt kitörés amikor fel vettem akkor lehet nálam a hiba -
Sry a magyar változat itt -
Ha játszanál a Steamen vásárolt Stalkerrel multiplayerben ->Olvasd el. -
FoxMurder #31125 LOL! Visszatöltöttem egy mentést OL 2.1-ben Dark Valleyben, és felvettem ezt a "szabadítsd ki a cellából a duty-st" küldetést. Éppen blowout előtt voltam, és figyeltem, hogy a Duty-s hogyan hal meg a cellájában. Nem a blowout ölte meg, mert a föld alatt védve van tőle - hanem a banditák lerohantak a cellához a blowout elől, és ahogy meglátták, le is kaszálták szegény csákót... Sajnos ez a küldetés így is elcsesződhet. -
FoxMurder #31124 kobra223, az 1. hibára:
Mielőtt eljutottál volna eddig a küldetésig, véletlenül nem volt a Dark Valley pályán blowoutod? Nálam előfordult már, hogy a küldetés felvétele vagy teljesítése előtt a cellában levő Duty-s megmakkant a blowouttól, és ilyenkor jött az elrontott feladat üzenet. Ez azért van, mert a cella és környéke (a bandita bázis hangár felőli oldala) nem védett hely blowout esetén (csak beljebb vagy védve, ahol Borov tanyázik). Szerintem nézd meg, hogy él-e még egyáltalán az a Duty-s, mielőtt felveszed a küldetést.
Egyébként magyarítással tesztelve lett ez a rész is, és nem volt hiba ebben a küldetésben sem. -
kobra223 #31123 köszönöm szépen -
640×480-ban kép sincs. -
Kanyhalos #31121 kobra223,
1. ez nem tudom miért lehetett, magyarosítás nélkül is ezt csinálja?
2. error log kell ha kilép, anélkül nem lehet mit mondani
3. nincs is vihar éjszaka amikor hold van, a hold kb 23:00 és 3:00 között van, képed van róla, ilyesmi?
4. szaggatás ettől nem lehet, bár picivel nagyobb a gépigénye mint a vanilla stalkernek, nézz szét először a gépeden, töredezettségmentesítés stb -
kobra223 #31120 ja és minden elismerésem a fejlesztőknek és a fodítás nagyon faxa lett a modhoz -
kobra223 #31119 sziasztok nem tom mennyire ismeretes találtam egy pár hibát, Dark Valley tapasztaltam ezeket először eddig más hibát nem találtam máshol
1. amikor az egyik szolgálatos meg kér hogy segítsek kiszabadítani a második társát jó rendben segítettem nekik a poén az hogy sikerül meg tudnom hogy van egy harmadik akit elkaptak meg kapnám feladatnak hogy szabadítsam ki, meg kapom utána rögtön erontot feladatnak jelzi a game mondom jó ideges voltam vagy háromszor elismételte
2. x18-ban kilövöm azokat azokat a villámos mutánsokat akik szerintem hajingálják az ember fejéhez a cumokat ezek közül kilőttem vagy hármat még minden rendben utána azt hiszem a negyediket lőttem ki akkor hiba üzivel kilököt az asztalra
3. nálam az viharokban éjszaka szinte minden pályán látható volt a hold
4. elképesztő szaggatás
még mielőtt egyesek le hurrognának engem leszögezném személyes észre vételem osztotam meg a mod fejlesztők felé
ezeket a ol-mod 2.1 verzóban tapasztaltam -
Van benne olyan multi h együtt vannak a playerek és szabadon lehet menni meg ölni a szörnyeket meg ilyenek? -
Jah értem 640x480-ban van célkereszt és nem akad.
Faxa. -
TomDantes #31116 Igen...mondjuk én nem nevettem... viszont ha lejebb veszem a felbontást aor jó.
De nem is ez a lényeg...miért csakdinamikus fényeknél van célkereszt?
Eddig nem úgy volt. -
Háát hogy bekapcsolod az effect-et hogy legyen célkereszt, a jobb célzás érdekében, viszont beszaggat, ami álltal nehezebb célozni... -
TomDantes #31114 Na már most miért? -
Ez nagyon vicces. -
TomDantes #31112 Közben rá jöttem...ha bekapcsolom a dinamikus fényket van célkereszt, ha ki kapcsolom nincs. De a dinamikus fényeknél nagyon szaggat...meghülyült ez a játék?
Nem igaz...vagy szaggat vagy nincs célkereszt...ilyet. -
TomDantes #31111 Van egy fura gondom, nincs célkereszt a játékban. Régebben volt nem tudom..hova lett? Pedig be van állítva hogy legyen, mod nincs fenn, csaka honosítás. -
nekem ilyen lett a saját modommal, 2-3 lövést bírok ki egy merc suitban és 2x+5% bulletproof artifactal.
Hozzászoktam, tpm is, mert armázunk, meg ofp-zünk, ott mák ha az első találatot túléled normál fegyverből, de ott vannak tankok, meg 12-30mm-s finomságok is. -
:):) sztem jók a fegyverek fogj egy levágot csövű vadászpuskát azt kész én edig azal mentem sokat lopakodtam és enyi:):) meg hantompítós 9mm-es az se rosz:):) csak a fejét lell lőni:)
amugymeg ez 1 játék valóságba első 2 golyó után kieküdnél nemám kötözöd a sebeid 1 gombnyomásal:):) -
Na ott is van. Effective range 300m. Az azt jelenti, hogy addig még viszonlag kis szórása kéne legyen. Stalkerben ritkán fordul elő hogy 150m-nél távolabbra kell lőni, meg még a pontosított fegyveres cfg-vel (ami az ol-ben is van) eléggé szór, és ez még csak a fele a valóságosnak...
Ezért nincs értelme közelharcon kívül fejre célozni stalkerben, mert tökmindegy milyen pontosan célzol, kis esélye van, hogy a lövedék arra megy, és a fej nem a legnagyobb célpont, csak akkor jó ha alá megy a szórás. Ezért jobb felsőtestre lőni, mert az elég nagy hogy találjon.
Na meg 3x lábonlövéssel is meg lehet ölni egy katonát :D -
tpM #31107 LR300
És igen sztem is szar a szórás itt most nem a visszarúgásról van szó, hogy összevissza rázkódik a fegyver hanem maga a szórási érték a cfg-ben. -
Nem fogod fel? Amerre áll CSŐ arra megy nagyjából a lövedék. ha félrehúzod a fegyvert akkor már nem arra áll a CSŐ.
Pisztoly meg nem érdekel. Gyenge is, pontatlan is, csak addig használom amíg nincs más. De a többi fegyver is jóval pontatlanabb mint a valóságban (az meg főleg vicc, hogy egy dragunov pontatlanabb mint egy gépkarabély, pl a tr301 aminek nem tudom a valóságos nevét ha létezik egyáltalán, de valami m4 félének néz ki, ami meg hát nem a pontosságáról híres). -
Medwyn #31105 Ha viszont nem hordana félre, a kövesútig sem jutnál ki élve a Kordonban... ;)
-
Erre azt tudom mondani, hogy ez nem a valóság, hanem egy játék. És az is tény, ha félrehord a puska, azzal nem javul a játékélmény... Szerintem. -
palm pilot #31103 Ne az ellenfélbe lőj, hanem a fejébe! Az segít. -
palm pilot #31102 Való életben amerre célzok nagyjából arra megy a lövedék(kezdőnek se fog elkanyarodni a lövedék mert kezdő, max célozni nem tud), a fegyver pontosságától függően. Itt nagyon nagyjából megy csak arrafelé.
Lőttél te már fegyverrel egyáltalán? Az se mindegy hogy húzod meg a ravaszt, már azzal nagyon félre tudod húzni a pisztolyt. Maradjunk annyiban hogy a valóságban nem úgy megy mint az akciófilmekben, ez nem railgun. Sztem a fegyverek félrehordását a Stalkerban még csökkentették is, nehogy elmenjen a kedve a játéktól sokaknak. -
festina #31101 tudtok nekem mondani olyan cuccokat amit elég könnyen meg lehet találni???és még kb az elején van mert én kiakasztottam már egyszer most meg csak a fegyverek próbálgatom bennük
köszi -
festina #31100 hali
sehová paint be meg kell nyitnod és ott tudod menteni azthiszem -
hali lali papi :)
az az 1 kérdésem lenne h amit a gémben csinálok képet F12 megnyomásával,hogy azt hova menti el a játék? lécci segítsetek -
kobra223 #31098 bocsi kanyhalosnak szolt -
kobra223 #31097 kösz -
Sky-hoz kell e a kiegészítő? olvastam, h elég független gamma lesz, azé kérdem. -
Kanyhalos #31095 Sanyix,
nem, tévedsz, az nem textúra, a nap belerakása ebbe a játékban scripteléssel történt, nem annyi hogy odaraksz egy textúrát, ez nagyon bonyolult.
Amiről te beszélsz az az hogy a nap fénye megvilágítja a tájat. Én nem moddolok grafikát.
--
kobra223,
Enni kell alvás előtt, hogy mér szaggat azt nem tudom, csinálj töredezettségmentesítést vagy ilyesmi.
--