34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Prince23
    Mit tud ez a mod? (OL)
    új küldetéseket ad? vagy új skineket...?
  • Sanyix
    dekomoly. ol2.1-nél már nem vág ki asztalra blowoutnál :D

Az szerintetek viszont nem túlzás, hogy 40m-ről egy 10 méter magas épület tetejének a sarkán állva, lentről hasbaküldik a kézigránátot a katonák? Mert ezt csinálják... rólam pattannak le a gránátok, nemhogy csak a közelembe esnek, telibe találnak.
  • CyrSyS
    Single Player részleghez nem létezik pályaszerkesztő egyébként?
  • CyrSyS
    Isteni jó az OL! Én is olvastam valamit hogy lehet móodsítani valamit de nemtudom mit ért alatta! Egyébként isteni jó MOD!
  • Amigoss
    Valaki stalker fan felvenne msn-re?Megköszönném!:)
    msn : [email protected]
  • Amigoss
    Csak másold be a gamedatát.Ennyi nekem működik!
  • rtomo
    STALKER-Oblivion Lost 2.1.1 letöltése - Megtaláltam, bár kellet keresni eleget.

Miként lehet beüzemelni?
    Elolvastam az install részt, de írja, hogy módosítani kell pár file-t kézzel, de nem írja, hogy miként. Valaki kisegítene. :)
  • rtomo
    Hol tudom letölteni ezt az Oblivion módot? Megnéztem több oldalon is, de link sehol... változásokat megtaláltam a stalkerfansite-on, de letöltést még a mod honlapján sem...
  • Sanyix
    Nemtudom, de az biztos hogy soha nem bf2-ztem :)
  • Sanyix
    ezmi mint látható bizonyos távolságon túl az árnyékok kevésbé részletessé válnak, 0 átmenettel, és rohadt idegesítően izeg mozog mind. Erre azóta figyeltem fel, amióta újraraktam a kíndózt, csakhogy ugyan azt a 64bites vistát raktam ugyan azzal a 8.6-os catalysttel mint előtte. Moddal is ilyen, tisztán is ilyen. játékban a grafikát állítva sehogy sem sikerült változtatnom rajta, mindig ilyen.

A video h264-es, gyengébb géppel lehet gond a folyamatos lejátszással, egyébként megy hardveres gyorsítással is.
  • Miskolc88
    www.webforditas.hu
    am én nem jáccom ezt a game-t
  • Shidrovics
    :D:D:D

Nem a cs :D nagyonn várom már :D
  • Amigoss
    Sziasztok!
    Lenne 1 kérdésem!
    Van egy mód a Weather Ovlerhauler.Ha valaki már próbálta már megmondaná hogy kell felrakni hogy működjön.Az angol írást nem tudtam tökéletesen értelmezni...Köszi!
  • Szeszmester
    Szerintem épp azért akarja a dobozost (mert az szinkronos).
  • tonyr #31160
    te wagy az Sanyi ? én lenni TonyR...
  • Sanyix
    Az új pb évad? :D
  • Shidrovics
    már csak 40 nap és megjelenik :D:D:D
  • sparrow35
    Hát igen de én sem mondtam hogy a CS nem lesz kapható steamen, csak hogy nem a THQ lesz kiadója.
    "Ha valóban "gyári" magyar lesz akkor marad a dobozos." Pont hogy a dobozos lesz feliratozva. Amúgy lehet hogy steamen lesz előrendelés. De az 50$+VAT-ot én kissé sokallom...
  • bakvarnyu
    nem lehet csak akkor ha felrakod az Oblivion-t
  • rtomo
    Skacok!
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy az atomerőműnél, a legeslegvégénél amikor teleportálgatni kell, vissza lehet még menni?
    1x végigvittem, de a többi mellék küldetést is szeretném végigvinni így, hogy már megvannak a legjobb fegyverek. :)
    Miként juthatok vissza? (Próbáltam már vissza jumpolni, de 'láthatatlan' fal miatt nem tudok.-ami érthető, hisz be kéne töltenie azt a részt)
  • Grifidos
    Ha valóban "gyári" magyar lesz akkor marad a dobozos.
    Olcsóbb vagy sem én csak azt veszem steamen ami nem kap "gyárilag" feliratot.
    Köszi az infót, így nem kapkodom el a vásárlást.
  • Roger6
    Steam-ről mindig olcsóbbak a cuccok, bár az újdonságokkal nem tudom, hogyan állnak...
  • Szeszmester
    Itthon a CDProjekt gondozásában fog megjelenni a CS, magyar felirattal és szinkronnal. Szerintem azt érdemesebb lesz megvenni, mint Steamről letölteni, árban biztos nem lesz (nagy) különbség.
  • Sanyix
    Nem, a hangminőség olyan amilyen fossá teszik az ilyen beépített gagyi equalizeres csodák, fos az bármin hallgatva.
    Mellesleg normális módban, ezeket a hülyeséket kikapcsolva nem "olyan" hanem sokkal jobb. ASIO, WASAPI, Kernel Streaminget se véletlenül találták ki...
  • Roger6
    Amikor azt írod le, hogy CS, nekem mindig a Counter Strike jut eszembe (asszem ezen már semmi sem fog változtatni...).
  • Grifidos
    Sehol sem írtam, hogy a CS forgalmazója a THQ lesz.
    A sima STALKER-ről volt szó. Csak azt írtam hogy kapható lesz steamen a CS is.

Title: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
    Genre: Action, RPG
    Developer: GSC Game World
    Publisher: THQ
    Release Date: Mar 20, 2007
    Languages: English, French, Italian, Spanish

A CS nem ez a topik de azért csak infó gyanánt a steam-ről:

This game will unlock in approximately 1 month, 2 weeks, and 1 hour

Title: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
    Publisher: GSC World Publishing
    Release Date: August 29th, 2008
    Languages: English

Kár hogy az ára még nincs kint, de valszeg' a szokásos 49,9 lesz.

Steam CS
  • SaGa
    Ezt hangrendszere válogatja. A 7.1-es "kártyámon", ha nem a két hangszórós verziót választom ki, és kikapcsolom az automata jack felismerést, azok a hangok, amik a be nem dugott hangfalakon jönnének ki, elvesznek. Ha átkapcsolom, akkor kijön a teljes hangkép, természetesen gyengébb térhatással, hizz nincs első meg hátsó doboz ilyenkor.
    A hangminőség meg olyan, amit a füles vagy a hangfalpár bír. Nem gagyi "200VA-os multimédia hangfalakkal" kell hallgatni, hanem minőségi fülessel, vagy rendes, fa dobozos, méretes hangfalakkal...
  • Prince23
    Bemutató trailer
  • sparrow35
    Óh elnézést a pontatlanságért javítani fogom, de több dologban már nincs igazad:
    Title: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
    Publisher: GSC World Publishing
    Release Date: August 29th, 2008
    Languages: English

Nem a THQ a C.S. kiadója, és a patchel kapcsolatban sincs igazad, majdnem minden szerver 1.006-os(ebben van végre először vmi féle anticheat). Nem mondtam hogy nem lesz elérhető steamen.
    link
  • Sanyix
    Nem csodálkozok, mert nincs így :\ stereo kiválasztása rulz.
    A fülhallgató mód semmit nem csinál a csatornákkal, csak összemossa a 2 oldalt, hogy doboz, vécécsészéből hangzó, majdnem mono hangot csináljon, és levágja a magas frekvenciákat, mer minekaz.
  • SaGa
    Akkor ne csodálkozz, hogy a fülesedre csak az jut el, amit az oldalsó/hátsó hangszórókon akar kinyomni, a mélynyomó, meg a front elvész.
  • Sanyix
    Aki nem akar szar doboz hangot, az nem teszi :)
  • SaGa
    A hangkártya beállításait a windowsban átváltottad füles üzemre?
  • CyrSyS
    Hát akkor nemtudom! Olyan érzés mintha fülesen is Dolby-ba akar szólni és nyilván fülesnél nincs center! Tisztára ilyen érzés :S

Amúgy mégegyszer nagyon tuti ez az OL! Az OL 2.1 magyarítás mükszik.
  • erx13
    fülessel játszok én is de nem találkoztam ijennel :S
  • CyrSyS
    ja és megjegyzem fülesen játszom! Most falakon nemtudom meghallgatni milyen, de fülesen ezt tapasztalom!
  • CyrSyS
    pontosabban hallom de igen igen de nagyon hallkan! Zavaró!
  • CyrSyS
    Nagyon az OL mod! ISzonyat brutál! Egyetlen gondom annyi hogy ha szembe fordulva bármely hangadó egységgel nem hallok semmit. Pl ha a villámlás felé nézek nem hallani a dörgést! Vagy a legeelején a játéknak ha a tűz körül ülő harmonikázó faszi felé nézek akkor nem hallom hogy muzsikál, illetve nem hallom az emberek beszédét mikor rájuk nézek! Mi lehet a baj?
  • sevendoor
    elég durva lett, ez a blowout közbeni spawn... Pont Strelok búvóhelyén kapott el miközben jöttem ki a csigalépcső felé. Katonák is szörnyek is nem birtam velük. A 4. visszatöltésnél visszafutottam a búvóhelyre, vártam 5 percet had rendezzék el egymás közt :)
    A lények győztek...............
  • CyrSyS
    Ohh köszönöm működik! :)