34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#31174 Mit tud ez a mod? (OL)
új küldetéseket ad? vagy új skineket...? -
#31173 dekomoly. ol2.1-nél már nem vág ki asztalra blowoutnál :D
Az szerintetek viszont nem túlzás, hogy 40m-ről egy 10 méter magas épület tetejének a sarkán állva, lentről hasbaküldik a kézigránátot a katonák? Mert ezt csinálják... rólam pattannak le a gránátok, nemhogy csak a közelembe esnek, telibe találnak. -
CyrSyS #31172 Single Player részleghez nem létezik pályaszerkesztő egyébként? -
CyrSyS #31171 Isteni jó az OL! Én is olvastam valamit hogy lehet móodsítani valamit de nemtudom mit ért alatta! Egyébként isteni jó MOD! -
Amigoss #31170 Valaki stalker fan felvenne msn-re?Megköszönném!:)
msn : [email protected] -
Amigoss #31169 Csak másold be a gamedatát.Ennyi nekem működik! -
#31168 STALKER-Oblivion Lost 2.1.1 letöltése - Megtaláltam, bár kellet keresni eleget.
Miként lehet beüzemelni?
Elolvastam az install részt, de írja, hogy módosítani kell pár file-t kézzel, de nem írja, hogy miként. Valaki kisegítene. :) -
#31167 Hol tudom letölteni ezt az Oblivion módot? Megnéztem több oldalon is, de link sehol... változásokat megtaláltam a stalkerfansite-on, de letöltést még a mod honlapján sem... -
#31166 Nemtudom, de az biztos hogy soha nem bf2-ztem :) -
#31165 ezmi mint látható bizonyos távolságon túl az árnyékok kevésbé részletessé válnak, 0 átmenettel, és rohadt idegesítően izeg mozog mind. Erre azóta figyeltem fel, amióta újraraktam a kíndózt, csakhogy ugyan azt a 64bites vistát raktam ugyan azzal a 8.6-os catalysttel mint előtte. Moddal is ilyen, tisztán is ilyen. játékban a grafikát állítva sehogy sem sikerült változtatnom rajta, mindig ilyen.
A video h264-es, gyengébb géppel lehet gond a folyamatos lejátszással, egyébként megy hardveres gyorsítással is. -
Miskolc88 #31164 www.webforditas.hu
am én nem jáccom ezt a game-t -
Shidrovics #31163 :D:D:D
Nem a cs :D nagyonn várom már :D -
Amigoss #31162 Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem!
Van egy mód a Weather Ovlerhauler.Ha valaki már próbálta már megmondaná hogy kell felrakni hogy működjön.Az angol írást nem tudtam tökéletesen értelmezni...Köszi! -
Szeszmester #31161 Szerintem épp azért akarja a dobozost (mert az szinkronos). -
#31160 te wagy az Sanyi ? én lenni TonyR... -
#31159 Az új pb évad? :D -
Shidrovics #31158 már csak 40 nap és megjelenik :D:D:D -
#31157 Hát igen de én sem mondtam hogy a CS nem lesz kapható steamen, csak hogy nem a THQ lesz kiadója.
"Ha valóban "gyári" magyar lesz akkor marad a dobozos." Pont hogy a dobozos lesz feliratozva. Amúgy lehet hogy steamen lesz előrendelés. De az 50$+VAT-ot én kissé sokallom... -
#31156 nem lehet csak akkor ha felrakod az Oblivion-t -
#31155 Skacok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az atomerőműnél, a legeslegvégénél amikor teleportálgatni kell, vissza lehet még menni?
1x végigvittem, de a többi mellék küldetést is szeretném végigvinni így, hogy már megvannak a legjobb fegyverek. :)
Miként juthatok vissza? (Próbáltam már vissza jumpolni, de 'láthatatlan' fal miatt nem tudok.-ami érthető, hisz be kéne töltenie azt a részt) -
Grifidos #31154 Ha valóban "gyári" magyar lesz akkor marad a dobozos.
Olcsóbb vagy sem én csak azt veszem steamen ami nem kap "gyárilag" feliratot.
Köszi az infót, így nem kapkodom el a vásárlást. -
#31153 Steam-ről mindig olcsóbbak a cuccok, bár az újdonságokkal nem tudom, hogyan állnak... -
Szeszmester #31152 Itthon a CDProjekt gondozásában fog megjelenni a CS, magyar felirattal és szinkronnal. Szerintem azt érdemesebb lesz megvenni, mint Steamről letölteni, árban biztos nem lesz (nagy) különbség. -
#31151 Nem, a hangminőség olyan amilyen fossá teszik az ilyen beépített gagyi equalizeres csodák, fos az bármin hallgatva.
Mellesleg normális módban, ezeket a hülyeséket kikapcsolva nem "olyan" hanem sokkal jobb. ASIO, WASAPI, Kernel Streaminget se véletlenül találták ki... -
#31150 Amikor azt írod le, hogy CS, nekem mindig a Counter Strike jut eszembe (asszem ezen már semmi sem fog változtatni...). -
Grifidos #31149 Sehol sem írtam, hogy a CS forgalmazója a THQ lesz.
A sima STALKER-ről volt szó. Csak azt írtam hogy kapható lesz steamen a CS is.
Title: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Genre: Action, RPG
Developer: GSC Game World
Publisher: THQ
Release Date: Mar 20, 2007
Languages: English, French, Italian, Spanish
A CS nem ez a topik de azért csak infó gyanánt a steam-ről:
This game will unlock in approximately 1 month, 2 weeks, and 1 hour
Title: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Publisher: GSC World Publishing
Release Date: August 29th, 2008
Languages: English
Kár hogy az ára még nincs kint, de valszeg' a szokásos 49,9 lesz.
Steam CS -
SaGa #31148 Ezt hangrendszere válogatja. A 7.1-es "kártyámon", ha nem a két hangszórós verziót választom ki, és kikapcsolom az automata jack felismerést, azok a hangok, amik a be nem dugott hangfalakon jönnének ki, elvesznek. Ha átkapcsolom, akkor kijön a teljes hangkép, természetesen gyengébb térhatással, hizz nincs első meg hátsó doboz ilyenkor.
A hangminőség meg olyan, amit a füles vagy a hangfalpár bír. Nem gagyi "200VA-os multimédia hangfalakkal" kell hallgatni, hanem minőségi fülessel, vagy rendes, fa dobozos, méretes hangfalakkal... -
#31147 Bemutató trailer -
#31146 Óh elnézést a pontatlanságért javítani fogom, de több dologban már nincs igazad:
Title: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Publisher: GSC World Publishing
Release Date: August 29th, 2008
Languages: English
Nem a THQ a C.S. kiadója, és a patchel kapcsolatban sincs igazad, majdnem minden szerver 1.006-os(ebben van végre először vmi féle anticheat). Nem mondtam hogy nem lesz elérhető steamen.
link -
#31145 Nem csodálkozok, mert nincs így :\ stereo kiválasztása rulz.
A fülhallgató mód semmit nem csinál a csatornákkal, csak összemossa a 2 oldalt, hogy doboz, vécécsészéből hangzó, majdnem mono hangot csináljon, és levágja a magas frekvenciákat, mer minekaz. -
SaGa #31144 Akkor ne csodálkozz, hogy a fülesedre csak az jut el, amit az oldalsó/hátsó hangszórókon akar kinyomni, a mélynyomó, meg a front elvész. -
#31143 Aki nem akar szar doboz hangot, az nem teszi :) -
SaGa #31142 A hangkártya beállításait a windowsban átváltottad füles üzemre? -
CyrSyS #31141 Hát akkor nemtudom! Olyan érzés mintha fülesen is Dolby-ba akar szólni és nyilván fülesnél nincs center! Tisztára ilyen érzés :S
Amúgy mégegyszer nagyon tuti ez az OL! Az OL 2.1 magyarítás mükszik. -
#31140 fülessel játszok én is de nem találkoztam ijennel :S -
CyrSyS #31139 ja és megjegyzem fülesen játszom! Most falakon nemtudom meghallgatni milyen, de fülesen ezt tapasztalom! -
CyrSyS #31138 pontosabban hallom de igen igen de nagyon hallkan! Zavaró! -
CyrSyS #31137 Nagyon az OL mod! ISzonyat brutál! Egyetlen gondom annyi hogy ha szembe fordulva bármely hangadó egységgel nem hallok semmit. Pl ha a villámlás felé nézek nem hallani a dörgést! Vagy a legeelején a játéknak ha a tűz körül ülő harmonikázó faszi felé nézek akkor nem hallom hogy muzsikál, illetve nem hallom az emberek beszédét mikor rájuk nézek! Mi lehet a baj? -
#31136 elég durva lett, ez a blowout közbeni spawn... Pont Strelok búvóhelyén kapott el miközben jöttem ki a csigalépcső felé. Katonák is szörnyek is nem birtam velük. A 4. visszatöltésnél visszafutottam a búvóhelyre, vártam 5 percet had rendezzék el egymás közt :)
A lények győztek............... -
CyrSyS #31135 Ohh köszönöm működik! :)