S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újratermelõdnek, de nem hagynak békén. Ha nem mész hozzájuk közel, akkor nem bántanak, de alapból ellenségesek.
Egyedül a híd alatti elsõ csapat az, akik nem bántanak, ha elrakott fegyverrel közelítesz hozzájuk, mert a fõnökük lefizethetõ. Ha ezeket kiirtottad, a következõ csapat már nem lesz ilyen békés...

Lejjebb már felsoroltam, kik ellenségesek. Azok mind lõnek rád, ha elég közel mész hozzájuk...

ja és a katonák ujratermelödnek de ha nem piszkálod õket minden nap akkor õk is béknhgynak téged
szerintem ha az õrjárat jön tovább feléd akkor menekülj be a faluba és a többi stalkerrel együtt már könnyen elintézitek õket én is ezt csináltam😄 csak azért te is alaposann sorod õket mert akkor lehet hogy a falubannn lévõ stalkerek megkedvelnek 😄 amugy sok szerencsét
Kézigránáttal hamar kipusztult a brigád. Szedtem rakás kalát meg skulót, még a bázist is kipucoltam. Így is marad végleg, vagy újratermelõdnek a katonák? Amennyiben igen, megint jönnek a falu ellen, minden nap?

JBQA!

A kezdõfalutól délre leszedtem a 3 õrjáratozó katonát, erre megindult felém vagy 20 másik. Na azokból az egyiket vagy 20x headshotoltam, és még mindig mozog. Ezek ilyen halhatatlanok? Meddig jönnek utánam? Visszafordulnak egy idõ után, vagy legyakják a falut, vagy milesz?

Ez a déli õrjárat amúgy mindig gondolkodás nélkül tüzet nyit rám, vagy csak miután az északra levõ vasúti híd alatt kinyírtam a 4 õrszemet? Mert a vonatos õrök ugyan pirosak, de lehet velük beszélni, ezekkel az õrjáratosokkal egyáltalán nem lehet?

JBQA!

Gondolom olyan mint a San Andreasban a befejezés után: cél nélkül lehet mászkálni.

JBQA!

szevasztok, kérdésem lenne:
- az ol mod 1.3-ban a true ending-el befejezve van FEREPLAY ??? vagy csak ha feltettem az ol 1.3.3 patchet, mert ha felrakom a patchet akkor nemindul a game...
- és pontosan mit takar a FREEPLAY ???
Köszi szépen elõre is...
Oké, akkor a vasúti híd alattiakat lelövöm. 😊 Köszi.

JBQA!

A három õrjáratozót inkább ne bántsd, mert kivonul az egész alegység és rendet vág a faluban. Majd ha már lesz rendes fegyvered meg elegendõ lõszered és egy jó védõruhád.
Amúgy a katonák ellenségesek, a rablók, zsoldosok és a monolith kultisták szintén. A többiek semlegesek vagy barátiak, míg magadra nem haragítod õket.

Akit piros pötty jelöl a kis térképen, azt lõheted. Akit sárga vagy zöld, azt nem kéne. A fehérek meg már halottak...

Amúgy fontos feladatot általában a kereskedõk adnak, illetve üzenetet kapsz arról, kit kell megkeresned egy adott szituációban. Na õt ne lõdd le...

Ezek a hidas csókák akarnak lehúzni 500 zlotyira hogy továbbmenjek, akkor jól teszem ha fizetés helyett lövök? 😊

JBQA!

Hogy konkrétabb legyek: katonákat pl. szabad ölni? A kezdõfalutól délre is van vmi bázis, jönnek hárman õrjáratba, azokat pl hátulról leszedném, feltéve hogy nem jön vmi büntetõkommandó, vagy késõbb pont miattuk nem kapok meg egy küldetést.

JBQA!

Jó, az odáig ok. 😊 Megkíméltem a földön fetrebngõ csávót is a tábor mellett, bejött a faluba meg adott missiont. De azt honnan tudhatom hogy akit most kinyírok mert egy senkinek látszik, az 2 chapterrel odébb nem ad vmi fontos / hasznos küldetést / cuccot? Nem szeretnék lemaradni semmi jóról. Olyan ez mint a Gothic, ott is el lehetett vágni magad alatt a fát, aztán kezdhetted elõlrõl. Nos ez az amit nem szeretnék.

JBQA!

bertino
ne kaszabolj le minden szembejövõ embert AKval <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Azt honnan lehet tudni kit nem szabad kinyírni, mert VIP csávó?

JBQA!

Nem. Többször is kinyírhatod õket, mert naponta jönnek helyettük újak...
Az igazán fontos küldetésekhez tartozó szereplõk kinyírása nem elõnyös, de nem fog miatta meghiúsulni a végigjátszás, mert a hullák csomagjában mindig meg lesz a szükséges infó. Azt viszint mindenképp el kell olvasni, meg a beszélgetésekben elhangzottakra odafigyelni, hogy ne rossz végét válassz majd annak idején...

Most kezdtem a Stalkert, kérdésem: lesz-e késõbb valami hátrányom (nem kapok meg vmi küldetést / cuccot) abból ha a felrobbantott vasúti híd alatti 4 fõs katonai õrséget kinyírtam? (Jobb az AK mint a stukker. 😊)

JBQA!

czky
Freeplay, Faiakes, Oblivion Lost modok má megvótak! Olvasni meg nem tudok! 😛

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Hát de mire használnád a kutyákat? Szerintem felesleges.
Mizu a magyarosítással amúgy? Miután letörölted a scripteket és az ui-t, utána már jó lett, ugye?
Minden csak egyensúly kérdése. Onnantól, hogy a a kutyák barátságosak lennének, ugyanannyi pseudodog és macska, esetleg más, húzosabb mutánsok spawnolnának velük együtt (ellenséges viszonyban lennének a kutyákkal), meg lehetne olyan, hogy csak a sima, barna kutyák lennének barátságosak, a többi nem. Úgyse érnél velük sokat, a leggyengébb mutánsok a zónában a macskákkal együtt.

Hát jáccál moddal meg olvass régi híreket.😊
hát...elméletileg meg lehet csinálni, de túl nehéz, és egy idõ után uncsi lenne hogy ott a sok kutya és nem támadnak.
ez még 2002-ben kitalálva, akkor még a Zóna egyben volt, nem volt sztoriline sem, full freeplay, stb... :F
czky
Tök állat! 9x vittem végig eddig a játékot, de fingom sincs mirõl beszéltek! xD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Akkor ez is olyan fícsör, mint pl. az izlom, ami - ahogy a fordítás alatt kiderült - képes lett volna szóba állni a játékossal, mint normál ember (köpenybe rejtette volna a hosszú karját, hogy ne legyen felismerhetõ), aztán egy váratlan pillanatban, amikor hátat fordítasz neki, izlomként megtámadott volna.

Pedig nem lenne rossz egy dwarf-okat spawnoló hely, pl. Burer leölése után magában a laborban lehetne pár dwarf, vagy a labor feletti épületekben is, az úgy is egy üres hely Burer kinyírása után.

Azt nem lehet megcsinálni, hogy Burer kinyírása után a kutyák barátságosak legyenek veled? Vagy én majd egyszerûen csak átírom a game_relations.ltx-et. :-)))

Azé szedtem ki a dwarfokat, mert utánaolvastam, hogy a bétában úgy lett volna hogy õ soha nem jön fel a felszínre, és a dwarfok se mennek le hozzá, telepatikusan irányítja õket a föld alól, és olyan kemény hogy hatalmas sziklákat képes megmozgatni, és ha kinyírod, akkor a kutyák többé nem támadnak rád, mert az õsi ellenségük Burer.
Ez szintén egy kivett feature, köszönjük a gsc-nek.😞 Ennyit tudtam tenni ennek érdekében, hogy azt a mocsok dwarfot odaraktam a poltergeist helyére.😊

Amúgy itt az eredeti cikk akit érdekel: /2002/ - akkor még stalker - oblivion lost volt a címe, nem shadow of chernobyl:

Deep underground there is a cruel dwarf genius called Burer, the master of dwarfs. He lives deep in bunker never ascending to upper levels of his dungeon quarters. Burer possesses top powerful telekinetic gift and can raise very large objects into the air (rocks, metal girders etc). Dwarfs have never come down to Burer, they always received orders via telepathy. Burer is rumoured as a super-ruthless maniac genius among dwarfs. Stalker's objective is to eradicate Burer to gain support of the dogs.

The combat will take place in dirty, neglected and dark Burer's bunker, 100-square-metre large. Extensive telepathic communication and Burer's intimidations await stalker in the fight.

köszi
http://www.7-zip.org/download.html

Kanyhalos..letöltöttem az OL 1.33 -at mivel van ez tömöritve???????hol van hozzá kicsomagolo?
Az OL 1.2-ben a Burer alatti teremben 3-4 dwarf is volt, én arra gondoltam. 1.3-ban már csak Burerrel találkoztam.

A több dwarfos terem kicsit korábban van. Ott, ahol a poltergeistek is kóricálnak. 3 Dwarf, 5-6 zombi, meg a ládahajigálók...

1000 bocsánat! Az ol modban jól van a fegyver. Én hülye. 1000 bocs.
Na jó, lekopok szépen csendben.

Ja a lényeg. Esek a shootok nem az OL modból valók. De ott is ezekkel a pozíciókkal vannak megadva az értékek. Pl. „position = 0.026, 0.132, 0.06”

Ne haragudj, lehet hogy az én hibám. Éppen ezért kérdeztem.
Tudom hogy szar a képek minõsége, de a lényeg látszik.

a gsc patchek semmit se javítanak, az mind hulladék, mi csináltuk meg az összes fixet amit az elõbb felsoroltál, más modból való mentés nem megy vele és a float32 sem
akkor a kurva isten bassza meg azokat a fegyvereket mááááááááááá

lécci mutass screenshotot ha kérhetem
Na megint egy kis semmiségért zavarok.
Valaki meg tudná mondani hogy a minigun és TOS34 puska, 3rd nézetben nálatok is el van csúszva a karakterhez képest? Ez persze csak akkor zavaró ha valamelyik npc kezébe adom, lebeg a fegyver mellette, elõtte stb.
Elõre is köszi.

Kanyhalos!
Én is szinte hiányoltam a két bloodsuckert a Burer után (persze nem közvetlenül a videó után), ha a visszaúton valahol késõbb találkoznánk vele, teljesen jó lenne. Ja, és hol vannak Burer segítõi? Régebben több dwarf szokott lenni a lenti teremben, azokat is kivágtad?

És az anomáliákba belemenõ Stalkerek ? Tüzbe lerakott Stalkerek bug is ki van javitva ? 1.006 orvosolja-e ezeket a hibákat ??? Ja és 1.005-ös kimentések használhatok-e hozzá és float 32 mod ?
Tréder modnak semmi értelme, mivel a Barkeep árul mindent, viszont így az új fegyvereket nem fogod tudni megvenni, csak párbeszéden keresztül, úgy meg rohadtul drága, viszont ha visszateszed az én trédereimet akkor új game megint.
Engem nem érdekel, csináljatok amit akartok, de ha összevonjátok más modokkal és nem lesz jó valami akkor én nem tudok segíteni.😊
Ombika
Mikor jott ki egyaltalan 1.0006?! <#guluszem1>

Köszönet a segítségért!
Amugy az 1.0006-al tökéletesen megy a OL 1.3.3, és a trader mod is. Együtt nagyon királyak😊
Nagyon jó ez az OL, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Csak halkan, mert ez illegális...

Kár volt. Jó kis adrenalinlöket, amikor az ember magához tér a "filmezésbõl" és szembe találja magát két csápossal...
Volt pár kisérletem, mire sikerült úgy lerakni 2 anomáliát, hogy az egyik a Burert, a másik ezeket a kis aranyosokat tegye hidegre, de én el tudjak köztük osonni...

köszi SaGa. amúgy az 1.3.3.ból kivettem onnan a 2 bloodsuckert, mert meguntam hogy sokan reklamálnak miatta.😊
Pl az elõzõ teremben van egy tûzgömb (Fireball) artefact. Azzal.

Berakod a pisztoly slotba, majd "lõsz vele". kb 4-5 másodpercig fogatja a kezében a karakter, majd eldobja és újabb 1-2 másodperc után átalakul anomáliává. Rád is hallos hatású lesz, ha belegyalogolsz...

Készülj fel, mert amint kifekszik a Burer, lesz 2 bloodsucker is. nehéz terep...

Megj: az egész le van írva a PDA-dban, ha beszélgettél is a kocsmárossal, nem csak átrohatnál a dolgokon...

ok, de hogyan lehet anomáliát létrehozni? Mert ott a teremben nemigazán találtam semmit ami anomália lenne, vagy anomáliát csinálna.

anomáliával
Oblivion Lost 1.3.3-ban hogy kell megölni azt a (csukjás)lényt ami az áttetszõ gömbvillámhoz hasonló lény helyett van Dark Valley-ben?
Hiába lövöm eredménytelen..

2008. aug. 29-ére mondták a tiszta idõt.
Ha utálod a halál "effektet", töltsd le ezt a modot, ebben biztosan nincs ilyen:
http://www.fpsbanana.com/games/949

Hello!
Igazad van. 720x576 a DVD, de én csak PC-én nézem. Ha meg úgy hozza a sors hogy DVD-én kell, akkor átkonvertálom.
Szerintem az õsrégi VHS kazetták esetében, nem lehet (érdemes) beszélni a minõségrõl. A konverzió miatti különbség, ilyen minõségû felvételen
nem igazán látszik. Viszont egy jó forrásnál már érdemes erre gondolni. De végeredményben nálad a pont. :-)
on.

sevendoor
nem PDA, pendrive, és ott van a térkép mögött

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!