34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • FoxMurder
    Az Oblivion Lost 2.1 mod magyarításának javított verziója (vagyis egyetlen véletlen üzenet ki lett javítva ):

OL2.1 magyar
  • Sanyix
    ez kiolvadás lényegében :D
  • CyrSyS
    Ezt a trader módot hogy tudnám az OL-be beékelni? Mert az OL módba sem kapható minden kereskedőnél minden!
  • CyrSyS
    Szia! Igen van! OL 2.1-hez készített magyarítás tökéletesen működik! Egyedül az alvásnál hogy hány órát akarsz aludni az angol de hát az meg egyértelmű!

Nekem annyi a kérdésem hogy valójában a blowout az micsoda? Néha csinálja azt hogy robban valami vörös lesz az ég és nekem buvó helyet kell keresnem és kikell tartanom míg el nem múlik! Frankó dolog ez, nehezíti a játékot, de mi ez lényegében?
  • skygt90
    Hi! az Oblivion lost mod-hoz van működő magyarítás ?
  • Amigoss
    Vagy ha ez nem megoldás tedd fel az Oblivion Lost modot!Ebben minden fegyverre szerelhető tompító.
    Visszább írkáltak róla.
  • Amigoss
    Shidrovics figyelj!Adok egy módot,ami azt csinálja hogy bármilyen fegyverkereskedőnél pl.Shidrovics,vagy a csapos mindenféle fegyvert megvehetsz,tompítót,gránátvetőt,távcsőt,lőszert stb stb.
    Itt a link:LINK
    Annyi a dolgod hogy kicsomagolod,a gamedata mappát bemásolod a játékmappádba.
  • Shidrovics
    és hol kell átirni és mit???

Mert nagyonn jól jönne hangotmpito minden fegyvere...
  • sparrow35
    Előrendelhető a CS: Webshop Igen tudom hogy ez nem a CS topic...
  • Hompi01
    Sziasztok valaki tudna nekem adni egy 100%-os mentést ??? e-mailre küldené el megköszönném ! [email protected] Sajnos nekem egy videó után kilép :S már nagyon a végén vagyok és csak sokkal korábbi mentéseim vannak :S a videóban ilyen jégtömb féleség van meg akkor az a csávó lövöldözik a patkányokra ilyesmi valaki segítsen pls !
  • gurubefree
    En tegnap este probaltam es nem volt jo. Probaltam minden javitassal is ... ugy se. 64bit-en is a 8.7 volt fent ??
  • berczely
    ja és 8.7-es driverem van!
  • berczely
    á-á!
    Nekem is 4850-em van igaz nem CF-ben és Vista csak 32Bit és tökéletesen fut!64biten is ment!
  • gurubefree
    Koszi ... en is erre tippeltem ( 8.7 )
  • czky
    Nekem pl. vistán (32 és 64 biten egyaránt) szokott olyat csinálni, hogy az fps hirtelen lezuhan legalább a felére. Ha újraindítom a játékot, akkor megjavul egy időre. 100%, hogy a vga drivereknek köszönhető!
    Sztem nálad is a vga driver miatt nem indul a game.
  • gurubefree
    Sziasztok

VISTA 64bit + 8.7 ( HD4850 CF )

Nem megy a game. Letoltottem mindent hozza , de csak nem akar jo lenni. Van valami VISTA okossag ehez a jatekhoz ???

koszi
  • Szpecnyaz
    Van hangtompító, ha az adott fegyver config fájlját átírod akkor fel lehet rá szerelni, könnyű nagyon megcsinálni a dolgot.
  • Shidrovics
    Sajnos el kell hogy keseritselek ak hoz nincs hangtompito csak egyfajta hangtompito van ami rámegy pár fegyverre legfőépp pisztolyokra és ennyi :S
  • Sanyix
    nem vagyok grafikabuzi most sem, armat is mediumon játszom a mindig jó fps érdekében. De ha már van hozzá gépem, singleben kihozom a maximumot :)
  • Herison
    hello nem tudja vki hol van AK hoz hangtompító. köszi! Herison.
  • rtomo
    2-3x elindult az 6 próbálkozásból. :D

Amúgy miután feltettem a módot, miként tudok kijutni chernobylból? vissza a régebbi területekre?
  • CyrSyS
    Az ASUS által a VGA kártyádhoz legutoljára kiadott drivert érdemes feltenni! Én azt használom és tökéletes!
  • CyrSyS
    Ez a Hdr effekt micsoda? Hogy tudom bekapcsolni?
  • bakvarnyu
    te mióta vagy ilyen grafikabuzi egy ofp után ilyen apróságokba belekötni
  • Sanyix
    jaaj float32-vel, és erősebb hdr effektre húzva hihetetlen jól néz ki ez a játék (leszámítva a rohadt árnyékbugot).
  • skygt90
    hali! megmondanátok hogy melyik drivert érdemes felrakni a játékhoz ? mert nekem is elmosódik a kép :S
  • Kanyhalos
    Ott van a readme-ben leírva hogy le kell törölni mindent és úgy felrakni, nem felülírni vele mást. Lehetetlen, soha nem fog elindulni úgy.
  • CyrSyS
    Nekem erre az a tippem hogy megbolondult a játék! Tegnap voltam egy ismerősünknél és annak a fiának tettem fel az OL módot. Láttam hogy a STALKER könyvtárba van neki már egy Gamedata könyvtár! Én azt letöröltem és tisztán másoltam be az OL zip állomány tartalmát (magyarán ne írjon felül semmit a mod). Így biztosan fog működni!

Sztem töröld le a gamedata könyvtárat úgy ahogy van, majd megint másold be az OL gamedata könyvtárát.
  • rtomo
    Bemásoltam a gamedat mappába a módot, felülírtam a file-okat. (Előtte biztonsági mentés megvolt azért.=])
    Azonban töltés végén, a kliens szinkronizáláskor kidob az asztalra és kilép a játékból.
    Mod nélkül nem csinálta ezt egyszer sem.

Mitől lehet?
  • madmanic
    nm
  • csgery
    Nah, drivert feltoltam a gépre, és megy a játék rendesen:)
    Nagyon szépen köszönöm:)))
  • madmanic
    meg cod1 meg 4
  • Ombika
    Te az a mad vagy aki cod2-zott is?! :)
  • csgery
    Igen ugyanez...:)
    szal akko driver...
    Köszi
  • Ombika
    Kondenzcsik! :)
  • madmanic
    frissítsd a video drivert

amikor én először felraktam, a horuzont mosódott el ahogy fordultam, meg a madarak húztak hosszú csíkot :)
  • SaGa
    A video beállításoknál a "static lightingot" válaszd ki...
  • csgery
    És azt hol tudom beállítani?:)
  • bakvarnyu
    próbáld ki dx8-ba kapcsolva
  • csgery
    Sziasztok!
    Ööö most raktam fel a gémet a gépre, és amikor kimegyek abból az akármiből a játék elején, akkor így elmosódik az egész kép.
    Mármint úgy értem, hogy ha az égre nézek, akkor látszik mindenmerre a fa, meg ilyen szar, szal értitek..
    A gépem konfigja a köv.:
    AMD athlon X2 4600+
    768 MB RAM
    256 mega integrálva GeForce 6150SE VGA
    meg egy AsRock alaplap de ennek nincs most lényege...:)

A beállításoknál mindent minimumra húztam, úgyis ezt produkálja(még print screent se tudtam róla csinálni).

Lehet hogy nemtámogatott a VGA?