S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én közel szoktam a kamerrarángatos cigánmyhoz menni nagyonn és fejbetdöföm párszor késsel és ennyi me közelrõél nem rángatja a kamerát csak addig amig odamész hozzá de addig kibirod 😄
Na szóval ez a ládás kilátó a jobb szélen (lépcsõsre pakolt kisebb ládákon lehet felugrálni) nagyon jó. Gyakorlatilag az összes meccset onnan rendeztem le. leguggolsz a fedezékbe, és csak fejlövésre mész. Kivétel a sniper stalker, ahol csak kézigránát van, ott lehet hogy kell trükközni. Én eldobtam a gránátot amerrõl fény jött, aztán egy repülõ embert láttam, és kész. 😊

JBQA!

nem tudok multyplayert játszani 😞 azt irja ki hogy unable connect to master server valaki segitsen me má hiányzik 😄
amugy alapjatekbenn 1.4 el tolokm elõre is köszi
Jobboldalt van egy rakás láda amirõl belátod a fél pályát, és védve is vagy. Oda menj campelni, majd bemásznak a puskád elé. ~~

JBQA!

czky
Nem hinném, hogy kevés lenne neki. Ez az akadozás egy megfejthetetlen rejtély!!<#confused>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Tudom hogy elvileg kezeli, épp azért gáz hogy mégse látja. 1680x1050-ben játszok, minden maxon, lehet ezért karcsú neki a 3 giga.

JBQA!

czky
64 bites vista kezeli a 4gb ramot. Ha nálad nem, akkor vmit elég rosszul csinálsz. Amúgy nekem 32 bites vistán remekül ment a game, kevesebbet is akadozott mint xp-n.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Az gáz. Mondjuk már az is hogy a 64 bites Vista csak 3 gigát lát a 4 gb ramomból. 8 gigával kevesebbet swappelne, vagy azt is pont leszarná a game?

JBQA!

Majdnem mindegy, a Vistát nem kedveli a program.
Egyébként a legjobb beállítás a 2 giga swap, fixen.

Mekkora swap filet kell beállítani hogy ne swappelgessen (nagyon) pálya közben a játék (3gb ram + vista esetén)? Tök idegesítõ hogy megyek fél pályát, lemerevedik az egész kép, majd 1 perc mire megmozdul. Amúgy szakít maxon 1000-rel, nem a gép a szar.

JBQA!

Ahh, oké. Azt hittem már most is le lehetne passzolni valahol. Még jó hogy ezek 0 kilós cuccok.

JBQA!

A fehér táskában dokumentumok vannak, a fõsztori egy pontján (a Dark Valley földalatti labor után) majd vissza kell menni Sydorovich-hoz, õ adja a doksik megszerzését különleges feladatként.

Kössz, megpróbálom.

A kezdõfalutól délre levõ laktanyában találtam egy aktatáskát, már jó ideje hurcolom, attól hol lehet megszabadulni? Ugyanolyan fehér brifkó mint az agroprombeli questes.

JBQA!

Én most nem találtam meg a hullán a speckó HK MP5-öt, csak 9x18-as lõszert. Biztos valamelyik npc felszedte, fene a pofájába.

A kamerarángatós cigány egy irányító (controller) és leginkább kézigránáttal lehet megszabadulni tõle, olyan helyrõl dobáld rá, ahol nem lát rád (így nem tudja rángatni a kamerát, vagyis nem tud megtámadni), és a falról pattintva próbáld.

Hogy lehet azt a kamerarángatós cigányt kinyírni strelok bunkerjában? Mindig magához zoomol és nem hagy lõni se. Fas shooting kalasnyikovval lövöm fejbe amíg bejön a szobába, de meg se hatja.

JBQA!

Ez a 9x18-as viper5 nagyon komoly. A sok felesleges pisztolygolyót végre értelmesen lehet hasznosítani. El is ment a kibányászására vagy 6-8 medikit + sugárzáselleni drog.

JBQA!

1234 😛

JBQA!

grebber
Na végre voltam az Arénában és hát a 2 izom katonánál már elvéreztem .(
Fél centirõl szénné pumpálom olommal de semmi hatása 😞 és ez csak stalker szint. Milyen lehet akkor nehezebben <#wow2>

Next PC upgrade: 2022

Ol-ben lehet vásárolni hangtompítót és az összes assault rifle-ra felemegy és még sok másra is.<#nevetes1>

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Douli Master
mondjátok meg léci mi a stalker multiplayer cd key ok ???!!!<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor3>

TSL16b
Eme állapot hamarosan megváltozik, mindketten átnéztük, megpróbálom még ma visszaküldeni.

Pár napja végeztem az OL 1.3.3 fordítással, és elküldtem Tsl16b-nek, hogy Mr.Fusion belenézzen. Szóval én megtettem minden tõlem telhetõt, de még nem kaptam visszajelzést a fi csoporttól.<#nezze>

Cordonban találtam egyet, de azt csak viper5-re, meg fort12-re lehet.

JBQA!

Kössz, ez jó ötlet. 😊 Én csak stukkerrel szoktam lõni ezeket, de az meg elfele tolja. Na majd gránát.

JBQA!

Ombika
Bocsanat 1.3.3-ra celoztam!

Ombika
1.1.3. honositasrol lehet mar tudni vmit vagy ne varjak ra?! 😊

Azon a pályán egyébként inkább az a kb 1000 db 9x19-es lõszer ér sokat, ami a roncstelepen található.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A portásfülke mellett van egy magas oszlop, a tetején egy platóval. Felmászni nem lehet, de a két ládát, ami tele van skulóval, le lehet alulról lõni...

A normál AK-ra nem lehet felszerelni, csak a SU-ra (rövid csövû).

AK-ra szerelhetõ hangtompítót lehet valahol találni?

JBQA!

Onnan sehogy... Esetleg gránáttal próbálkozhatsz, hátha kilöki a légnyomás...

A garbage pályán Bes táborától nyugatra (asszem ott jelöli a bandit campet) van egy rakat artifact, de gyakorlatilag vortex anomáliák sokaságával lezárva. Próbáltam utat keresni köztük, de nem sikerült. Ha a szélen megyek, ott egybõl radioaktív leszek, ami még nem lenne akkora gáz, de le is csúszok a hegyoldalról pont bele vmelyik vortexbe. Hogy lehet onnan kibányászni az artifactokat?

JBQA!

köszi szépen a SEVA infót, megsasolom a dutys helyzetet megoldottam ugy hogy egy réggebbi mentést betöltöttem még a incedens elõttit és elmentem a dutysokhoz küldiket felvenni, ekkor is megtámadtak minket és meghülyült egykét dutys de a górécsávó megmaradt 😄 uh folytatom a gyülytögetést...elvégre stalker vagyok 😄
amugy ha végigtolom az OL 1.3 modot akkor freeplay lesz?
SEVA ruha a Wild Territory egyik, beszakadt tetejû, erõsen sugárzó épületében van, egy pánélszekrényben, ha a róla szóló infót megtaláltad valamelyik szintén ott kilõtt merc pda-jában. Megjelenik a kék jel...

Vagy az ablakon kell bemászni érte, vagy a tetõre átmászva a szomszédos épületrõl, beugrani...

Ha a Duty góré meghalt, akkor nem fogsz megkapni 1-2 feladatot. A végigjátszáshoz nem kellenek, csak egy hangtompítós gépkarabély, meg némi lõszer a jutalom. A legjobb Duty prémium a spéci védõruhájuk, azt a fegyvermestertõl kaphatod meg az áruló kilövéséért.

jah és volt egy olyan dolog hogy BAR-ba betörtek banditák meg útonállók és közben a dutysok egy része is meghülyült mert lõttek rám meg más dutysokra és az lett a vége hogy a duty bázison mindenkit kinyirtam de a városban lévõ többi dutyssal béke van, csak kinyiródott sztem a duty bázison lévõ vezetõ is. ez gáz? arról a bázisról csak azt a katonát hagytam meg aki nem támadott meg, vmi nagy beosztása van annak is.. de õ is békés velem..uh nemtom ez a OL mod miatt volt e vagy csak vmi defekt??? szerintetek?
szevasztok, meg tudná vki mondani hogy hol lehet SEVA ruhát TALÁLNI???? Mert most tolom másodszorra és feltettem az OL modot és nem találok sehol pedig amikor elõtte toltam akor vhol találtam vagy kaptam vkitõl. Nagyon jó ruha de iszonyat drága a kereskedõnél 😞
ha vki tudja segíjjen!!! köszziszépen!!!
Az megtörtént, azért is furcsáltam hogy egyrészt kész a küldetés, másrészt mégse.

JBQA!

kavés =kevés 😄😄😄
amugy az mért van hogy a pripatbann csak kavés mutáns van?

Visszamész Wolfhoz és beszélsz vele, majd Szidorovicshoz és vele is beszélsz a dologról, meg átadod Nimble flashdrive-ját...
Amúgy mindig ott van a következõ részfeladat a pda-ban.
A zöld kör a térképrõl nem fog eltünni, az programhiba...

Az autópark negtisztítása a banditáktól küldetés (a legelsõ wolftól) mikor fejezõdik be? Kinyírtam mindenkit (többször is, mert újratermelõdtek), kiszabadítottam a stalkert, de még mindig aktív. 1.0005-ös patch van fenn.

JBQA!

Amúgy az, hogy milyen lõszert dobnak átlagosan, pálya függõ. Az Agropromtól felfele már bõven lesz AK-ba aló cucc is a banditáknál...

Ha lát valaki akció közben, akkor tudják, hogy te voltál, ha nem, akkor nem. Ezzel együtt: nézd a kistérképet a képernyõ bal felsõ sarkában. Ha pirosra váltanak, akkor sikerült magadra haragítanod a csapatot.
Ha eleve piros volt, akkor mindegy, nincs olyan, hogy kevésbé, vagy jobban haragszanak. a piros pöttyök, illetve azok, akiket nem látsz, de tudod, hogy ott vannak valahol*, mindig lõni fognak, ha megközelíted õket.

*
A kistérkép alsó sarkában lévõ szám a környéken található aktív pda-k összes száma. Ebbõl levonod a látható sárga és zöld pöttyök számát, megkapod, hágy olyan ellenséges gyalogos van a környéken, akiket még nem fedeztél fel. Lelövésük után 1-3 prcig még mûködik a pdajuk...
A zombik pda-ja már kimerült, õket sehogy se látod a térképen.

A specnazosoknál nem AK, hanem Obokan van, de semmivel sem jobb, mint az AK.

Kiegészítés: valamelyik oldalon írtak specnazos kommandósokról, akik akkor jönnek ha sokat gyakok katonákat. Ilyeneket is levadásznék, gondolom jobb cuccaik vannak. 😊

JBQA!

Ha hangtompítós fegyverrel lövök, de aztán gyorsan elrakom, akkor mitõl függ hogy rájönnek én voltam vagy sem? Idõnként mindenki lövöldöz rám, máskor meg akkor is keresgélik a tettest, ha közben lazán kipakolom a hullát.

JBQA!

Még annyit hogyha a katonákat sokat irtom, akkor felmegy náluk a pumpa és x idõ után bedurvulnak, vagy mindig ugyanolyan mértékben ellenségesek, akárhányat is pakolok el? Mert amúgy nagyon jó kalasnyikov (lõszer) források, fõleg hogy boltban még nem árulnak ilyet, és másnál (pl. banditák) se nagyon van. 😊

JBQA!

Ok, htx.

JBQA!

A Priboy Story-ban helybõl katona vagy. A többire nem tudok...

amugy nincs olyan mod amelyikben be lehet állni monliitthnek katonának banditának stb... ?
ok