34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • n3whous3
    esetleg valamilyen fasza grafika tuning?

(mellékesen jegyzem meg, hogy még mindig befosat sztem a grafika, crysisnek is valahogy odabasz... az összkép az annyira reális, hogy még mindig üt)

vélemény?
  • n3whous3
    Erre van ötlet? Nem is walkie-talkie, hanem ránézésre valamilyen éjjellátó szemcsüveg, de nemtom felvenni.

Rakhatok be képet.
  • n3whous3
    Modokat nem raktam fel. 2 okból

Autós modot akartam, de ahogy látom nem értelmes a kocsik elhelyezése, hanem egy helyen vannak leparkolva. Kurvára kiábrándító, ahelyett, hogy néha találnék kocsit

2.: Akartam olyan nehezítést, hogy ne lássam az anomáliákat, de minden ilyen mod, amiben van, tartalmaz egyéb dolgokat, amik meg nem tetszenek.

Esetleg ajánlanál valamilyen érdekes és reális módosítást? ::)
  • svédcsepp
    Jah:)
    Itt OL modban a talált/szerzett fegyverek nagy százaléka irtó szar állapotban van :|(legalábbis a viper5 meg a bandita sörétes)
  • n3whous3
    Ha meglátja egy ellenség a társa testét, akkor talán megijed? :C
  • Prince23
    LOL
    sztem a legjobb eddigi keleteurópai (ukrán?) fejlesztésű játék...
  • czky
    És ki a búbánat kérdezte, hogy mivel játszol te agyatlan? Takarodj innen!
  • svédcsepp
    A holtest vonszolásának mi értelme van
  • URH
    Az én problémámra nem tudsz megoldást?

Arnie (Akinél lehet jelentkezni az aréna meccsekre) meghalt. Valahogy nem lehet visszahozni az élők sorába?

Sajna kipurcant mikor egy controller vitézkedett a környéken. :S
  • macskássy
    hi, ezel Nemjácok rúszkí, játékal
    Csak Cryssísal,
  • svédcsepp
    Most kezdtem bele az Ol-be.Tetszik így elsőre.Az alap stalkerben is sok egypetéjű ikercsapat mozgolodik?:) Banditák a parkolóban.Mondom ránézek már a burájukra kicsit jobban a tűzharc után

• n3whous3
    Hi!

Találtam egy hang_radio nevezetű cuccot stalkerben, ilyen kézi walkie-talkie-nak tűnik. De mire hasznlálható? :C Egész neten nem találtam választ erre, hogy mi a tök. Egyébként a második főküldinél ott vagyok, hogy megszereztem a bandától egy kulcsot (másodikat) egy laborhoz és most oda megyek be. És annak az épületnek a közelében van egy ilyen nagy fémakármi... Felmentem a tetejére, amennyire lehet lépcsőn és beugrottam a közepébe.
  • Kanyhalos
    Ezek nem az OL bugjai, hanem az original játéké, ha nagyon érdekel akkor elmagyarázom hogy az ilyenek mitől vannak, kb annyi hogy képzelj el a player körül egy 200 méter sugarú kört, azon kívül nincs senki és nem történik semmi, a spawn pedig időhöz van kötve és előre megadott koordinátákhoz, és ha pont ottvagy akkor látod amikor bespawnolódnak.
    Ezeket nem lehet megváltoztatni.
  • GiGa master
    milyen időközönként van a blowout?
  • Sanyix
    milyen érdekes bugok vannak az ol-ben.

- az orrom előtt spawnol be egy csapat qtyát
    - besprintelek a garbage-s vasútállomásra, mit látok? 2 bandita hátratett fegyverrel vigyázba áll az ajtó mellett, bent még 2... csak az a gond, hogy 4 sima stalker mellett. Meglátnak, mindenki elő a fegyvert, bandita elkezd engem és a stalkereket lőni, a stalkerek meg a banditákat, és közbe üvöltöznek :D
  • CyrSyS
    Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni hogy az OL modot hogy lehet tovább bővíteni olyanokkal hogy:

- Minden kereskedőnél mindent lehessen kapni még az OL-be betett új fegyvereket is (az árak maradjanak OL-be rögzített árak!, az új fegyverekhez meg én mondanék árat)

- Több ellenfél generálása elszórtan a területen. Pl Cordon-on már monolith katona is legyen meg olyan zombik amikkel csak később találkozik az ember!
  • GiGa master
    anomália tárgyakat hogy lehet úgy letenni a földre,hogy átalakuljanak anomáliákká?OL 2.1.1 et használok!
  • burjanmate
    Nah +oldottam ezzel.
    Az OL-ből be lehet vhogy rakni csak a grafikát?
  • GiGa master
    #31235-re visszaolvastam megvana válasz:D:D (este van már)
  • GiGa master
    ez micsoda?Anomalia freestyleezt hogy lehet csinálni milyen mód kell hozzá?!
  • GiGa master
    Sziasztok...sokadszorra pörgetem a S.T.A.L.K.E.R.-t,és most feltettem az Oblivion Lost 2.1.1 es modot,hát mit ne mondjak sokat dob a játék élményén,az éjszaka az télleg igazi sötét kb 1.5m es látóhatár...nah mind 1 tapasztalja aki felteszi....

no de eddig csak 1x taliztam chernobyl a reaktor területén nagy rezgés és vörös égbolt stb...és most az oblivion lostban tök soxor van de nemcsak a reaktornál hanem a játék közben is és akkor mindenki fedezékbe vonul...mi ez a dolog valami extra sugárzás kitörés vagy mi?
    választ előre is köszi
  • Brother Caine
    Bullpop kb.12 gránát, fél perc.
  • Sanyix
    Nem lehet, az enemyk lazán átmennek az anomáliákon. Én burert 3 db mellé pattintott f1 gránáttal öltem meg.
  • URH
    Rég jártam erre.
    Volna egy problémám. Arnie, akinél az arénába tudnék belépni meghalt, mivel bespawnolódott a közelbe egy controller. Nem lehet visszahozni valahogy arnie-t???
  • Brother Caine
    Megtaláltam a megoldást egy fórumon.
    Akkor marad a Bullpop,juhééé!
  • Brother Caine
    Hi!Az OL2.1.1-ben lehet használni anomáliát?
    Mert Burert anélkül kicsit nehéz kinyírni.
    Az előző verzióban simán tudtam használni, most viszont nem.
    Vagy esetleg nehézségi színttől függ?Eliten játszom.

Előre is kösz a segítséget.

• burjanmate
    Vagy vmi carspawner?
  • burjanmate
    Cs all! Van olyan mod, ami teleszórja a pályát vezethető kocsikkal? Tehét nemcsak az elején vannak.
  • Amigoss
    mármint a játék gyári?Persze működnie kell.
  • Amigoss
    A játék mappádba bemásolod a gamedatát.Nem fog felül írni semmit ha még nem tettél fel módot,ennyi.
    Tehát ide másold be C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
  • CyrSyS
    Wow a Cordon részen van STALKER Armor........ Nem semmi!
  • FoxMurder
    A magyarítás jó az OL 2.1.1-hez is, nincs benne olyan fájl, ami a magyarítást érinti.
  • Ombika
    Ol 2.1.1-hez is van magyarositas mar vagy nem kulonbozik semmiben se?
  • Roger6
    Hogy te mennyire okos vagy...
  • Shidrovics
    Amigos akkor is mükszik a dolog ha gyári?
  • CyrSyS
    Na ilyen esetbe az emberen keresztül át kell ugrani a kaput, és visszafele már nyitva lesz! De ez akkor is bug :D
  • CyrSyS
    BUGOS AZ OL!!!!!!!!!!!!!!!

Adok 1500 rubelt hogy engedjen át a csaposhoz és nem nyílik ki az ajtó!
    WTF WTF WTF
  • Shidrovics
    bocs hülye vok de már m egvan csak az a mappa kéne ahova másolni kell nem tod az hol van?
  • Shidrovics
    azt irja ki hogy megnyitás meg azt hogy mentés meiket?
  • Shidrovics
    köszike!