S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Hogy mentél fel kocsival prypjat-ba? Nekem nem ment át a kapun, ahol a kidõlt fa van... 😞 (OL 1.3.3)

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Nem véletlenül vágták ki a játékból a kocsikat, olyan félkészek, hogy a modderek se nagyon tudtak eddig mit kezdeni velük. Az npc-k és mutánsok általában észre sem vesznek kocsiban ülve. Néha viszont mégis észrevesznek, de ez teljesen kiszámíthatatlan. Már szinte soft cheat kategória, hogy beültem egy kis kocsiba Army Warehouse-nál, és egy HK Mp5-öt használva elmentem Prypjatba, útközben pedig csak bambán nézõ monolitokat kellett lekaszálni, akik tudomást sem vettek rólam. Végül ott hagytam a kocsit a stadionnál, mert kifogytam a 9x19 lõszerbõl.

czky
A kocsik mindíg ilyen szarok voltak. Az meg, h nem sebzõdsz inkább áldás, mint probléma szvsz! xD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Kipróbáltam az Oblivion Lostot és nagyon tetszik, ez az egyik legjobb mod amivel játszottam. Csak az baj hogy az autók elég bugosak, ha kiszállok néha lerepülnek az ajtók, és a kocsit a mutánsok simán felborítják és eltolják. Az is gond a kocsival hogy szinte sevezhetetlen vagyok csak a gránát sebez.
Jó ötlet az anomáliatelepítés, csak el ne felejtsd, ha megint arra jársz, mert azon az ajtón keresztül vezet az egyetlen kijárat. Igaz, minek is kéne még egyszer oda lemenni.<#nevetes1>

Douli Master
ö kössz mindenkinek kivéve flyhight -nek !!!!

Na, elkiabáltam. 😞 Megvan a swappolás így is, csak kicsit késõbb, meg kicsit kevesebbet. Basszameg...

JBQA!

Csoda történt! Kivételesen hasznos ötletet adott a Vista. Virtuális memóriának 4509 MB-ot ajánlott, amit fixen beállítva (a 2 GB nálam nem hozott eredményt) megtáltosodott a játék. 1-2 perces swap helyett csak pár secet akadozik ilyenkor. És felfedezte hogy 3 helyett mégiscsak 4 GB RAM-om van. Heil Bill Gates! 😄

JBQA!

czky
Pedig OL-ben is sikerült, ugyanis azok a patkányok is csak jobbra fordultak és rohantak végig a folyosón...

FragStaR
Bakker hát elég hülye vége van ..

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

grebber
#30402-re valaki?

Next PC upgrade: 2022

Oblivion Lost, Freeplay és Priboi Story modokkal igen. Alapjátékkal nem.

Fogsz egy artefactot, berakod a pisztoly slotba, majd "lõsz" vele. Pár másodpercig "kalamol a kezével" a karakter, majd eldobja az artefactot, amibõl pár másodperc után olyan anomália lesz, amilyenben létrejött. Azt meg a PDA-ban leírja az enciklopédia...

Az OL modban ez nem fog bejönni, ugyanis van pár kísérõje: egy falka tushkano. Azok megtalálnak és jól le is foglalnak, míg a controller is megtalál...

Ööö, anomáliát lehet csinálni is?

JBQA!

Htx! Kár hogy anno kötelezõ volt a ruszki ezért nem igazán érdekelt (ezzel még vannak páran így). 😊 Mai fejjel már sajnálom.

JBQA!

czky
Ez de jó ötlet!<#eljen> Egyszer kipróbálom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én úgy szoktam, hogy amikor meghallom, hogy jön a Controller, abban a pillanatban nyomok egy hátra arcot, odafutok az ajtó mellé, ahonnan kijön (balra soha nem fordul, szal biztonságban vagyok). A kis hülye elindul a folyosón, én meg hátulról szépen agyonlövöm! xD

Controller ellen az Agropromban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor bemész a folyosóra, rögtön az ajtó után megfordulsz és csinálsz egy anomáliát. Bármilyet. Majd futás be a fal mögé...

Cover Me!

Azaz: Fedezz engem!

nah má meg van nyitva 😄 <#idiota>
Vki aki penge ruszkiból: mi az a "prikroj minyá"? Minden 2. szó ez a játékban. 😊

JBQA!

sparrow35
Te magadnál vagy?

I want to be a mighty pirate ever!

grebber
Valaki tudna nekem egy mentést küldeni egy picivel a hotel elõttrõl??

Mert én hülye csak mentem mentem azt a kivánságkönél jutott eszembe otthagytam a dekodert és csak pont amiatt toltam végig még1x hogy elolvassam miket mond a hologram de rámentettem a régi mentéseimre 😞

Megnyitás, mert meg fog nyitni egy új ablakot.
Ej, de nehéz lesz így, minden lépés után egy hsz.! <#smile>

grebber
Eh basszus el is felejtettem milyen nehéz a szarkofág felé vezetõ rész 😞 5másodpercenként mentek.

ha csak simán rákattintok akkor csak az jönk ki hogy megnyitás vagy mentés meiik legyen?
ok hétvégére meglesz 😄 kösz minden segitséget (azé nem hétközbenn mert tanulnokm kel<#nezze><#nezze>l 😞 )
A gépi ellenfeleknél számít az általuk használt fegyver pontossága? MErt azt vettem észre hogy a Master stalker és brigádja is ugyanolyan pontosan / pontatlanul lõ a távcsöves szarjaival mint a mezei banditák stukkerral.

JBQA!

1.0005 patch, stalker fokozat.

JBQA!

Nem kell semmilyen torrent, csak kattints rá a linkekre.

amugy észrevettétek hogy ha sok vodkát megisztok mkevésbé lesztek éhesek? <#pias>
KÖsz magamtól téleg nem jöttem volna rá 😞 amugy nem tod mien program kell a mod leszedéséhez utoarent jó?
miko fog kijönni 😮 ?
szerintem már várjátok meg az OL2.0-át, azzal úgyis majd újat kell kezdeni
Elõször is patcheld fel a gamét 1.0005-re.
A #30260 hsz.-nél ott van, hogy honnan lehet letölteni az OL-t. Csomagold ki (kicsomagoló: http://www.7-zip.org/download.html) elõször az 1.3-at, kapsz egy gamedata könyvtárat, amit be kell másolni a játék telepítési könyvtárába. Utána csomagold ki az 1.3.3-at, és írd felül az 1.3 gamedatát vele.

Ezután át kell írni az fsgame.ltx-ben egy sort, a 3. sorának így kell kinéznie (egy false-t true-ra kell átírni):

$game_data$= true|true|$fs_root$|gamedata\

(ez mondja meg a játéknak, hogy a gamedata könyvár tartalmát is használja)

Ezután már el kell indulnia.

FlyHigh
Aki megvette drágapénzé az nem fogja csak úgy elküldeni neked a kulcsát.😄

Thrash \'Till Death

Douli Master
légyszives segitsetek szeretnék cd kulcsot a stalker multiplayer játékához ! mivel letöltött játékom van ezért nem kaptam kulcsot hozzá
kérlek küldjétek el !!!!!!
KÖSSZ !

hát nem kicsit hanem nagyonn lett legyengitve 😄😄😄 már ott tartok hogy ezt könnyebbenn elintézem mint egy sznorkot 😄😄 le fogom tölteni majd az ol legujabbat ha készenlesz 😊 csak az a baj hogy az elõzõket se tudtam feltenni 😞 nem tom hogy kell feltenni elvégre csak 12 éves vok 😞 ha tudsz valami segitséget kérlek segits elõre is köszi
Már hogyne tudna, csak a vanillában kicsit le lett gyengítve.
A kamerarángatós támadással csökkenteni tudja az életerõdet is, agybuzerálásnál pedig elõször egy zöld, majd narancssárga, végül piros "agy" ikon jelenik meg, a pirosnál már csak másodperceid vannak hátra, mielõtt bezombulnál. Csak az OL-ben jóval erõsebb lett a controller, kisebb zárt helyen, ahol nem tudsz távolságot tartani tõle, elég könnyen elintéz.

jaja amugy a kontroller gyakorlatilag a vanillábann nem is tud nekem ártani??? 😮😮😮
Gyakorlatilag game over, vagyis meghalsz, kapsz egy sima halál animációt, ilyenkor nincs járkáló zombi animáció. Velem már elõfordult, hogy egy BRT-t vezetve kerültem bele a controller aurájába, de nem haltam ki a jármûbõl, hanem a "game over" felirat után (gondolom a controller utasítására) zombi-énem elkezdte vezetni a járgányt a legközelebbi ellenség felé.<#eplus2> De nem jött össze neki a gázolás, mert beleakadt valami tereptárgyba.

Köszönöm. ki fogom próbálni.

én vanillábann nyomom és mien ha zombi leszel??
mibenn nyomod? én 1.4 alapjatek
http://64.233.183.104/search?q=cache:qJ5pRq-LGd0J:stalkerfansite.extra.hu/stalkerfansite/page.php%3Fid%3D82+oblivion+lost+1.3&hl=hu&ct=clnk&cd=8&gl=hu&lr=lang_hu

JBQA!

Nem tudja valaki az oblivion lostot honan lehet letölteni?????
Mert nem elég a koordináta, kell game vertex id és level vertex id is, valamit a brainlabot szerintem hagyd békén, a többibe menni fog, a szarkofágban meg limit is van amennyit spawnolhatsz, szal ki kell törölnöd néhány monolith stalkert, és a helyükre mutánsokat tenni, én is így csináltam, másképp nem mûxik.
X18ban nem volt semmi gond, de oda is kell lvid és gvid.
Annak kiiratásához mod kell, pl a ZRP Mod, keresd meg a GSC Fórumon azt a topikot hogy "How about a joint effort for fixing stalker", NatVac a készítõje.
Áhhh. A francba. Nem tudom megállni hogy ne kérdezzek.
Hogy van az hogy minden „mutant” játszik a kezdõ escape, garbag, stb pályán. De az utáni pályákon pl. brainlab, yantar mapon kilép invalid vertex id-vel. Mind xrSpawner, mind acdc.pl esetén.
Az angol tudásom elég ködös, épp ezért kérdezem hogy melyik scripts-be kell <belepiszkítani>? Ha elõröl kellene „felépíteni” a spawn fájt, akkor tárgytalan. Csak annyit mondjatok hogy egy halandó tag belevághat –é.
Vagy hagyja a szakemberre?

Ez tényleg mûködött a vanillában, de próbáld csak ki az Oblivion Lostban is, mire odaérsz hozzá, simán zombi leszel. <#gonosz3> <#eplus2>

Próbáltam lerohanni is, de akkor nem jött be teljesen az ajtón, megállt a kapuban és onnan buzizott.

JBQA!

Arénában nem érdemes testfelületre célozni,mert csak az elsõ golyó lesz pontos(valóságszerû ballisztikai programozás,az X-ray motor egyik sajátossága),ergo a headshot a tuti<#violent>.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!