34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • CyrSyS
    Na én most elakadtam.......Elválaltam egy egyéni feladatot hogy keressem meg a szolgálatos fegyverét ami a sötétvölgyben van! kutatok de nagyon nem találom. Jelzi a PDA hogy hol van de ott azon a ponton nincs olyan mély árok vagy csőrendszer ami oda vezetne. Csaláshoz folyamodok: Megmondaná valaki hol van az a fegyver?
  • Sanyix
    a 60kg-s korlát akkor lenne értelmes, ha mindenhol esne minden lőszerhez sok lőszer... de nem, ezért vagy 3mat kell hordani, főleg amikor ilyen buzi törpéket kell lőni, amire az ak-74 rapiddal 2 tárat kell ellőni hogy végre lenyugodjon, mellesleg a hülye karmolásaival is úgy zúzza le a ruhát mint az állat, így abból is legalább 2 kell abból is.

x-18-ban is asszem ott van burer, az az idegesítő repkedő hozzádvágódó tárgyas téma, ott is a mocskos törpékre meg zombikra 500 lőszert lőttem el, ak-74 rapiddal, úgy hogy nem gyakran lőttem mellé...

Viszont 2.1-ben már jó az éjszaka. Amíg nincs fenn a hold, alig látni, de ahogy feljön, jól világít (bizony a valóságban is ilyen jól világít).
  • CyrSyS
    Esetleg nézd meg a Priboi Story-t.
  • n3whous3
    Neeem, tod mi a gáz? Ami az 1.0-ban is volt (nekem 1.0005 van fent). Az, hogy az éjjel néha elkúródik. Egyik pillanatban tényleg sötét van, mint állat, aztán meg van, hogy világos foltok vannak a felhőkben meg úgy általában sokáig ellátni.

Nem tudsz olyan modpacket, ami tele van játékmenetbeli változtatásokkal, de el tudom én magam dönteni, hogy mik legyenek bekapcsolva, mi nem?
  • CyrSyS
    Akkor helyesbítek:
    90kg a maximális szállítható súly! Ez kicsi irreális de játékba még mindig jobb mint a 60!

Túl világos? Ebbe a játékba az este nálam very very highest DARK!!!! Nagyon és a frász kerget hogy az orromig látok csak a lápmpával és hirtelen fordulok már ott terem pár kutya meg görény!

Sztem túl világos a monitorod!
  • n3whous3
    ezekkel van gondom az OL-el is:
    - You can carry a maximum of 80kg (60kg before) - ez nagyon láma
    - Nights are not that dark anymore and days are brighter - sztem meg pont, hogy kurvavilágos néha sajnos.

Meg az, hogy gépigéyn növelő.

De van pár játékelem változtatás, ami tetszik ebben is.
  • CyrSyS
    az OL mod jóval tökéletesebbé teszi a játékot ez biztos! Hibák persze vannak de jóval élethűbb lett.
  • n3whous3
    Tudom, de nem moddolom, mert olyan modot nem találtam eddig, ami minden tekintetben megfelelő lett volna. Megnézem majd az OL-t is, hogy mi is az.
  • n3whous3
    És ez most mi?
  • CyrSyS
    Szép, de a képeid nem az OL moddal készültek! OL mod alapból javított grafikával van elkészítve annál szebbet nem hiszem hogy kilehet hozni ebből a játékból! OL mod önmagában csökkenti az FPS-t és masina is kell azért hozzá! Az aláírásomban lévő géppel 1280*1024 a játékban minden high kivéve a szűrés és átlag 35 fps!
  • pervajakróv
    nagy játékos vagy !
    [email protected]
  • pervajakróv
    kép 7- esen itt rám rontott egy vérszopó még jó hogy éppen rohamkarabéllyal nyomultam teli tárral, hu
  • Sanyix
    Nekem maxon, max látótávval, max aniso szűréssel, float32-vel, ol-el, és 1,2-re húzott hdr-el megy. Így már igen szép, konkrétan néhány helyen percekig csak nézelődök hogy ááá geco ez a nemdrága gépemen, és otthon? A fények árnyékok hihetetlen jól néznek ki, csak kár hogy nagy távolságban bugzanak, bár igazából csak a cordon-on észrevehető nagyon.
  • n3whous3
    kép 1
    kép 2
    kép 3
    kép 4
    kép 5
    kép 6
    kép 7
    kép 8
    kép 9
    kép 10
  • n3whous3
    hupsz, jobb is, inkább linkekbe adom, mint így
  • n3whous3

• n3whous3
    Csináltam jópár hangulatos képet a játékból, majd belinkelem ide is sztem.
  • n3whous3
    hát jah xD
  • berczely
    Najó azért ne mennyünk át offba :P
  • n3whous3
    másik fav játék meg a TDU ::)
  • n3whous3
    jaja, csak kíváncsi voltam
  • berczely
    Jaa értem hát ennyit a tuningról!
    Jóaz alapon is!Úgyis szép!
  • n3whous3
    Nem, minden fasza, csak ha a hordóra ránézek, akkor akar befosni a gép.
  • n3whous3
    google-ben lehet találni atomtuningolt képeket is, de nem látok érdemi változást, legalábbis olyat, amiért muszáj lenne erősebb gépet venni, hogy tudjam azt is vinni :DD
  • berczely
    5fps-esed van a móddal?
  • n3whous3
    "r1_dlights [on,off]: Ennek a lakkapcsolásával teljesen megszűnnek a dinamikus fények DX8 mód alatt, de mivel DX8 módban csak a zseblámpád ad ki ilyen típusú fényt, ez eltávolítja a zseblámpád fényét, had ne keljen megmagyaráznom hogy ez miért nem hasznos dolog..."

AS:D:AS.ADS:DAS:ASD
  • n3whous3
    Nem töltök, mert semmit nem látok különbséget :-|

Ellenben kb 5 FPS a játék, ha ránézek a tüzes hordóra, szal valamit tényleg számol...
  • berczely
    oké az jólessz!

Am azt tényleg érdekesen van megfogalmazva! xD
  • n3whous3
    lökök képet vele meg nélküle is majd
  • n3whous3
    idézet az oldalról

"A játék elégé gépigényes lett, ezért itt adnék néhány tanácsot hogy hogyan állítsuk be a grafikát olyanra, hogy rendesen menjen, de csúnya sem legyen."

sztem ez lol
  • berczely
    Ok én nemtudom megnézni mert nincsfent a stalker sajnos!
  • n3whous3
    htx :)
  • n3whous3
    megnézem
  • berczely
    S.T.A.L.K.E.R optimalizálási kalauz
    Innen szedtem ki!
  • berczely
    r2_gi [on,off]: Ez egy nagyon komplex és erőforrás-igényes fényeffektusokat csinál.
    Csak nagyon erős géppel rendelkezőknek ajánlom a bakkapcsolását!
    (erős gép= X2 2,4ghz/ C2D 1,8ghz+2 Gb RAM+8800GTS)

Az User.ltx fájlban kell átírni az r2_gi-t on-ra!

Az User.ltx file a \Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC vagy
    Users\Public\Documents\STALKER-SHOC-ban tárolódnak.
  • n3whous3
    Na erről linket kérnék :D
  • berczely
    Nah ez a játék legalább egy nemtúldrága gépen is tud maxon menni és ráadásul szép is!
  • berczely
    Ja és tudtommal van egy kis opció ami tán az user fájlban van és ha azt átírod még szebb lessz a graf de viszont esik az fps!
  • n3whous3
    Jaja, nálam majdnem maxon megy, csak kicsit levettem a látótávokból. És közbe meg: Athlon64 3000+, HD2600XT 512MB DDR3, 2x1 GB DDR RAM. Sztem már régen nem erőmű :D
  • berczely
    Sztem is dúrva a graf!Nekem a szeméttelepes pályán a beszakadt pályaudvar tető az nagyon tetszik ha oda felnézek mintha igazi lenne!Jó graf!És nincs is olyan nagy gépigénye mint a crysisnek