34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
T0NI #31415 VGA-t akarok cserélni a gépemben. Ami eddig volt/GF6600/, gyenge volt ahhoz, hogy max. grafikán fusson a játék. Ami tervben van /még nem döntöttem el, hogy konkrétan mi legyen, annyi biztos hogy GF/, az biztosan elég lesz alá, magyarul ha szaggatni fog, akkor a processzor, esetleg RAM hiánya miatt. Én erre voltam kiváncsi, hogy a 3000+os AMD meg a 2 GB 400MHz DDR, egy ilyen videokártyával mit mutat.
Ennél szájbarágósabban nem szeretném megfogalmazni, remélem érthető!
-
n3whous3 #31414 Most akkor mondd el milyen VGA-d van.
Mert most te mit mondasz? Hogy elég a játéknak az a VGA, de ha nem az lenne, akkor is jó lenne? Ugyanmár, ez hülyeség, HD2600XT egy olyan VGA, ami optimális a game-nek és ha az nem lenne, akkor nem menne a játék jól, ennyi. -
T0NI #31413 Olyan VGA-ra gondoltam az alábbi konfigurációban, amitől azért tekinthetünk el, mert a játék számára optimális; aminek teljesítményéből, /illetve annak hiányából/ fakadóan nem romlik a játék minősége.
Remélem érthető
Newhouse egyébként megválaszoltad a kérdésem, kösz! -
#31412 talán pont a VGA függ a grafika, úgyhogy ez tényleg hülye kérdés. -
n3whous3 #31411 Te is okos vagy ahogy látom. Mi az, hogy VGA-tól eltekintve? Integrált 6100-asammal játszhatatlan a játék, a hd2600xt-mel meg majdnem maxon játszom, 1024x768. 2x1 GB DDR és Athlon 64 3000+-om van nekem is egyébként. -
T0NI #31410 üdv emberek! Következő lenne a kérdésem: 2 GB DDR és 3000+ athlon64 processzorral, VGA-tól eltekintve, milyen grafikán tudom élvezetesen játszani a játékot? -
SaGa #31409 3 napja volt szó a kereskedőkről és az árakról, készletezésről. Ott pontosan megadtam, hogyan kell a kereskedő árait és készletét módosítani. Az egyes cuccok alapára meg az adott tárgytípust leíró fájlokban van. A ruháké pl a config\misc\outfit.ltx-ben, a "cost =" kezdetű sorokban. A kereskedő "étlapján" meg a szorzó, ami ebből az értékből kiadja a vételi és az eladási árat.
Amúgy: pénz annyi lesz, mint a pelyva... -
#31408 Ok, részemről meggyőztetek! -
n3whous3 #31407 Szedd össze akkor az árát. A legdrágább az exo-skeleton, amire simán össze tudtam szedni, ha ügyesen költögettem a zs-t. De ha valaki tud fájlmódosítást, akkor használd... -
n3whous3 #31406 én mit mondtam?
" mert a perfekt a szinoníma"
Nem mondtam, hogy idegen szó. Jövevény szó nem régről, de nem mondtam, hogy az idegen szó. Szövegértelmezés mostanában már luxus. -
n3whous3 #31405 1.0005 elég, mert az 1.0006 csak multiplayer patch. -
#31404 Az eletromos anomáliában lehet találni azt a tárgyat ami növeli a teherbiró képességet. De nem nagyon találok, ez véletlenszerü, vagy bizonyos időben kell arra járni? -
GiGa master #31403 én 1.0004el játszom....szerintem sokat nem módosít!általában optimalizálj a gamest 15-20%több fps állítólag meg stb.. -
#31402 A 1.0006-os patch milyen javításokat tartalmaz?
Leszedjem vagy elég az 1.0005 is? -
GiGa master #31401 sziasztok!van egy ruha aminek az árát nem tudom összeszedni hogy lehet átírni a ruha árát?! a választ előre is köszi -
GiGa master #31400 (Pár nap) és itt az Új S.T.A.L.K.E.R. már nagyon várom kíváncsi lennék hogy miben újítottak :D azt is megfogom venni bár én a Sima stalkert a vidihez kaptam!:D:D -
#31399 Szivattyú
-
#31398 A Priboi Story-nak van magyarítása? -
URH #31397 OL2.0-ba Arnie az arénás faszi meghalt nálam. Nem lehetne valahogy feltámasztani az ipsét? -
#31396 Póker néha (patch-től függ) földbe ásva születik meg, de időnként lehet vele találkozni az Agroprom pincéjében is. -
omi88 #31395 Üdv mindenki! Olyan kérdésem van hogy meg kell ölni egy Póker nevű banditát de nem találom sehol. Aki adja a küldetést az azt mondja hogy a Sötétvölgynél van de ha rányomok az ikonjára akkor meg az Agroprom részt mutatja. Ha valaki tud lécci segítsen. -
SaGa #31394 Ahhoz már spawn fájlt kell módosítani, ahhoz meg kell spéci szoftver és "helyismeret". Kanyhalos tud róla mesélni, ha akar... -
SaGa #31393 OK, azt akartam írni, hogy 2.0 előtti...
Végülis az a lényeg, hogy nincs benne. Külön anomália fegyvermodról tudsz? -
Kanyhalos #31392 Nem, az az 1.3.3.-ig volt, 2.0-ban már nincsen freeplay modos cucc, kiszedtem már minden régi fost ami bugos volt. -
CyrSyS #31391 Ismét köszönöm a választ! Arra gondoltam hogy minden értéket átírok 10re. Lesz elég mindenből akkor nem?
Következő kérdésem már lehet kicsit irreális kérés részemről. Szeretném módosítani a játékot úgyhogy jóval több ellenfél legyen egyes helyeken! Pl. ahol eddig szokványosan mondjuk 4-5 bandita szokott lenni ott legyen 2x annyi! Vagy mondjuk betenni a Cordon-ra még több ellenfelet szerteszét! Ezt melyik fájl vezérli vagy ezt én magam nem tudom módosítani? -
SaGa #31390 Nem értem a kérdést? Mindenhol. Az MI-t vezérli az összes ltx, kivéve az actor.ltx-et, mert az csak a játékosra vonatkozik... -
SaGa #31389 Be kell másolni a többi "trade_" kezdetú ltx-be is a cuccokat.
Alapvetően egy ilyen fájl 3 szekcióból áll. A [buy...], [sell...] és a [supply...] szekciókból. Több is lehet belőlük, mert bizonyos feladatok teljesítése után változik a kereskedő árukészlete és árképzése.
A buy és sell szekciókban az eladási és vételi árak (az adott áruféle leírójában megadott alapárhoz viszonyított, százalékos értékben) vannak megadva, a supply szekciókban meg az, hogy mennyit és milyen eséllyel tart raktáron az eladó cuccokból.
A szekciók megnevezéseit ne változtasd, mert behal a játék, ha olyan feltételt adsz meg a barkeepnek, amit Sidorovich kezel, de a tartalmkat módosíthatod. Csak arra vigyázz, hogy ami a supply szekcióben megjelenik, annak legyen a sell és buy szekcióban is értéke. -
CyrSyS #31388 Rendben! Végülis a mennyiség számít! Viszont kiadtak egy trader mod-ot az OL-hez! Az annyit tesz hogy minden istenadta fegyvert+cuccokat megvehetsz a csaposnál! De csak a csaposnál! Na azt kellene megoldani hogy ne csak a csaposnál lehessen mindent megvenni hanem az összes kereskedőnél! Ezt hogy lehetne megoldani? -
#31387 Az MI fájljai hol vannak? -
SaGa #31386 Szerintem egyik sem, mert mindegyik hozzányúl a spawn-hoz, elég alaposan. Amennyiben van csak külön anomáliafegyver mod, az talán... -
SaGa #31385 Azt ne tedd! Nem tudom, hogy az aktuális OL modban van-e olyan cucc, ami az alapjátékban nem volt. Ha igen, akkor azt nem tudod megvenni, ha felülírod az állományokat. Jobb az OL-ban levőket javítani, ha csak a mennyiségeket és az értékeket akarod módosítani
A stalker modok összefésüléséhez nagyon jó eszköz a winmerge. Ez két szövegfájlt mutat egymás mellett, színnel kiemelve az eltérő sorokat. Ezzel egymás mellé tudod rakni a két mod azonos nevű fájljait és megnézni, mi az ami az egyikben benne van, a másikban nincs, illetve mi az, ami megvan, csak eltérő tartalommal. -
CyrSyS #31384 Köszönöm szépen Saga a segítséget! Még egy olyan kérdés hogy ha a trader mod-ban lévő trader állományokkal felülírom az OL trader állományadait akkor nem hülyül be? Tegyek egy próbát ? -
GiGa master #31383 azt én is észrevettem hogy sötétbe lehet lopakodva gyilkolni is mert ha nem kapcsolsz fejlámpát és NV mész akkor 1:.nagyon brutál,2 meg egyszerűbb a küldetés -
GiGa master #31382 és melyik menne az OL 2.1 együtt?és ha valameliyk megy dobj egy direct linket hozzá előre is köszi!!!
jah és Perfekt:D:D:D -
#31381 Vagyis MI (visszaolvastam, megbántam magyratlanságoskodásomat) -
#31380 Az AI-t hol találom? -
SaGa #31379 Az OL korábbi (2.0) verziója, a korai, Dezodor féle Freeplay mod, és a Priboi Story tartalmazza ezt a lehetőséget. Biztos van külön, csak erre jó mod is, de gyanítom, egyéb modokkal akad rendesen... -
#31378 Meggyőztél bátyám, tehát nincs ilyen szó a magyarban, hogy perfekt. Aki ilyet mond legközelebb, arra ráhajtogatom a gépét, kiverem a fejéből a dolgot, aztán hozzádküldöm továbbképzésre. -
#31377 Elég kemény gamma a stalker .még "szerencse",hogy az ellen nem veszi észre, ha akció közben felkapcsolod a fejlámpádat.mint pl. F.E.A.R.-ben.Legalábbis nekem sosem reagáltak rá különösebben...
-
#31376 Volt nekem is 1 érdekes dolog(bug)OL-ben.Begyűjtöttem jó pár ak74est meg nálam volt a feljavított is.Eladtam az összeset a feljavítottan kívül és elvette a lőszert is,pedig előzőleg mindet kitáraztam :D