S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erieskrisz
nem az a problema hogy nem tetszik hanem az hogy nem lehet megmozdulni és éppen akkor jön ez elö mikor megkéne mentenem a tudos csokat na de hogy mentsem meg mikor nem birok mozogni az ellenség meg szará lö közben és jön a felirat hogy nem sikerült a tudos csokát megmentenem ugyhogy kezdhetem ellöröl a pályát csak mondjuk ez már a 3 dik alkalomnál idegesitõ volt egy kicsit és a másik ami kicsit LOOOOL mondjuk ez nem zavar csak elég hulyén néz ki hogy a csokák a földön fetrengenek közben meg válasszolnak a kérdéseimre éppen mikor elöjön ez a sugárzásos izé<#ejnye1><#wow1><#integet2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Elõször azt hittem hogy egy játékhiba hogy minden órában elkezdtem sugározni meg lelassulni, de aztán rájöttem hogy ez is a mód része, és ahogy a Áprilisi Gamestarrban olvastam ez a Clear Sky-ban már alapból benne lesz
A Zónában 37 blowout hideout van, valamint az elején még alig sebez, utána az anomáliák pozíciója is változik, úgyhogy ha a blowout nem lenne, egy halom érdekesség vele együtt menne a szemétbe.
Apus
blowout a legjobb az egészben, meg az utána spawnoló hordák 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

czky
Te vagy az egyetlen, akinek ez nem tetszik. Szerintem akkor nálad van a hiba...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

A mod tulajdonképpen azon a sugárzásos akármin (blowout) alapszik, így ha nem tetszik, kénytelen leszel a modról lemondani...

Ha mégis, akkor tessék szépen elbújni és kivárni, míg elmegy a sugárzás. Ez a Zóna, itt nehéz az élet. A pálya meg nem szaggat, hanem a sugárterheléstõl lelassulsz...

erieskrisz
Minden tiszteletem az Ol mod készitöinek de ekkora nagy faxságot belerakni a játékba mint ez a sugárzásos genyo ez marha nagy faxság volt nem birok menni miko éppen sugárzik vagy mi a faxt csinál a pálya szaggatok mint allat és lelöni valakit ojankor looooooooooool az lehetetlen xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<#mf1><#mf1><#boxer><#violent><#violent>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
nem nem kapcsoltam be a cheateket lol tegnap este kezdtem ell jatszani az Ol moddal és ma meg már nem csinálta ezt a dolgot viszont ez mar toöbször elöfordult nállam hogy másnap elkezdek jatszani és elkezd akadni a game 1024x768 as felbontásban közepes beálitások mellet élsimitás nelkül ez miért van valaki tud erre valami okos választ ugyanis kb 7-8 xra kezdem el a stalkert de sima alapjátéknál patch nélkül soha nem csinalt ijet de ha felrakok valami modot a gamehez elöfordul elég sürün<#confused><#nemtudom><#conf>

TSL16b
Alaphelyzetben ki van kapcsolva a videók megszakíthatósága, a modifier.exe-vel lehet konfigurálni a ZRP modot, de egyelõre(?) csak angolul.

Az 1.00-ás magyarítás és a ZRP fájljai nem ütik egymást, bár nem próbáltam ki, elvileg felteheted. A készülõ 1.20-ashoz meg lesz egy ZRP-kiegészítõ csomag.

Megoldódott. Ezer hála Neked!!!

Ezzel a ZRP moddal ugyan nem tudom Esc-cel átugorni a videót, de utána már nem fagy kii, hanem tudok tovább játszani. 😊

Egy kérdést, ha megengedsz még: 😊

A sima, 1.00 (tehát a csak szöveges) magyarítást feltehetem erre?

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Mihez? Ha az OL 2 telepítéséhez, akkor nem. Teljesen ki kell törölni az elõzõ gamedata könyvtárat.

sevendoor
Elég felülirni a régi OL-t.?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

TSL16b
Nem láma a kérdés, elfelejtettem megadni a címet, mielõtt elküldtem:
The Zone Reclamation Project, a 'test version' töltendõ, az oldal tetején van a link. Ez egy mod, ami javít egy csomó gyári hibát, és néhány új tudást is hozzáad a játékhoz.

Lehet hogy bekapcsoltad a cheateket:?
erieskrisz
Hello jo ez az Oblivion Lost mod DDD csak este nem merek kimenni a pályára mert nem latok semmit jah és 1 kérdés nem gyözöm a töltényeket eldobálni mert ha ujratöltök nem kevesebb töltényem lessz hanem több xDDD valakinek volt már ijen elindulok 30 skuloval és mondjuk ellövök bellöle 15 öt ujratárazásnál nem 15 skulom marad hanem 45 lessz xDDD <#taps><#guluszem1><#awink>

Vedd meg és megtudod!

JBQA!

Helló lenne 1 kérdeésem mi a cd key hogy tudjak játszani hálóban??????????????????????????????? THX

Köszi. Cseréltem videókari drivert, újra telepítettem de semmi.

Még feltennék egy láma kérdést: Mi az a ZRP?

Oblivion Lost 2.0 megjelent, majd lefordítom magyarra a features listet:-)

http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=12422&page=545&sec_id=16

Alapból 1.0005 (vagy 1.0006) patchel megy, aki 1.0004-el játszik, annak fel kell tennie az OL10004_compatible patch-et, felülírni vele mindent.

Újat kell kezdeni, a régi mentések sajnos nem mennek vele, mert új all.spawn van.

Magyarosítás egyelõre nincs hozzá, az OL1.3.3. magyarosítás nem jó hozzá, reméljük FoxMurder ismét lesz szives megcsinálni!:-D
TSL16b
Az új ZRP-ben van olyan funkció, hogy a videó lejátszását Escape-pel meg lehet szakítani, hátha úgy továbbmegy a végén. Vagy ha megvárod a magyarítás hamarosan megjelenõ új változatát, abban le lehet majd tiltani az "álom-videók" lejátszását.

Honnan lehet letölteni azt a modot vagy javitást ahol a Stalkerek nem mennek bele az anomáliába ?
De ha valaki tud olyan modot ami kijavitja a tábortüzbe lerakott Stalkereket irjon !
Nem ide tartozik de nekem a F.e.a.r nevü játéknál volt olyan problémám hogy belépett a játékba és csak fekete volt a kép, a probélma megoldása a
Ace mega codec pack kidobása volt.
csak onnan tovább is kellene lépni valahogy 😊

Van, hogy a fehér képernyõrõl vissza tudok lépni a windowsba és tudok tovább gépezni.

Codec-nek a k-lite codec pack 5.90 van fent

Ja igen: ott a film az, ami kifehéredik...

Passz...
Valami codec?

Esetleg indítsd el úgy a játékot, hogy elõtte valami egyebet is indíts el, és ez maradjon nyitva. Akkor az Alt-TAB-bal vissza lehet lépni az asztalra, talán kiderül, hogy tényleg lefagyott, vagy csak a video akadt el...

Sajna így sem jó. A mozi egyébként végigmegy. Látom amint strelok lövöldözik ezernyi patkányra vagy mire, de amikor egy hangf mondja a nevét és megfordul, akkor a játékra való visszaváltás helyett fehér képernyõ és szeva.

Arra gondoltam ,hogy a mentéseket megõrizve újratelepítem a játékot.

Próbáld átmenetileg a magyarítást levenni, majd ha túljutottál ezen a ponton, visszatenni. Még az X16 labnál (Yantar, a gép lekpacsolása után) lehet ilyen gond. Valamelyik magyarítás verzió összeakad a videoval...

Mod nincs. Alapjáték + 1.0004 patch+crack illetve magyarítás van fent.

Melyik patch van fent, melyik mod, esetleg magyarítás?

Másnak is volt olyan gondja, hogy az x18-as átvezetõ képsorok után lefagy a gépe. Nekem a mozi végén egysezrûen egy nagy fehér képernyõ fogad és kész...

core2 E8200 és GF 8800Gt-m van, szóval aligha a konfig lehet a hibás.

Miután egye-egy pályán kitakarítod az emberi populációt, változatos formában termelõdnek be az ellenséges egyedek. Military Warehouse-ba jön Controller, a 4 bloodsucker kiirtása után, minden nap. meg visszajönnek a vérszippancsok is, meg egy halom pseudodog. A Garbage béli roncstelepet pseudodogok lepik el. Az Agropromot is, de itt pár bloodsucker is elszabadul. A dark walleyban bloodsuckerek és tushkanok jönnek az eredeti népesség helyére. Az alapjátékról van szó, az OL-ben ez kicsit sûrûbbé válik a populáció, mint az alapban...

Roger6
Asszem lehet tört játékkal is multizni valahogy. Külön programot kell leszedni hozzá. (Én úgy hallottam, hogy nem sikerült túl jóra a multi része)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lord Mork vannak dolgok melyeket én is nagyon szeretnék de nem lehetségesek, inkább spórolj egy kis pénzt és vedd meg a játékot vagy keress valami szerver keresõt, ill. törtszervert.
Vedd meg a játékot!

JBQA!

Hello srácok, J.J vok és segitségre lenne szûkségem.
Tudnátok CD-keyt adni a játékhoz mert szeretnék a Mutiplayer játék módban is játszani kérlek segítsetek.

elõre is kösz.
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Bizony de azér a Bulldog Gránátvetõér megéri elmenni oda, de az a rohadt kontroller nekem mindig sétálgat ott bárhányszor megölöm akkor is. Most találtam SPAS 12-es prototipus egy banditánál Dark Valley-ba.
Controllerbõl nem csak 3 van az egész játékban? Meglepõdtem amikor a bloodsucker faluban megjelent egy random spawnként.

JBQA!

Exoskeletont a Barkeep is árul miután Yantart megc sináltad, de sztem szar, mert nem lehet benne futni, meg csak zöld nightvisionja van.

Wolfot felváltja egy másik csóka, gondolom eztán elmegy mezei stalkernek.

Molenál egy Walker 9x18 van, azért lehajolni se érdemes. 😊 Az Agroprom bunker bejáratának megmutatása után nem látod többet.

JBQA!

OK palm pilot , tudom hogy a GP37-es is ugyan olyan mint a FT csak hát gyüjtöm az Artifaktokat és a fegyverek, egész szép kis gyüjteményem van, de sajnos ezt a fegyvert és a Exoskeleton ruhát NPP-n kivül nem találtam, csak oblivion lostal tudnám visszahozni npp-bõl de akkor inkább már megveszem a Barkeepernél, meg a mocskos haverom talált benne egy M1911 Colt hangtompitoval Oblivion Lost nélkül én meg nem találtam pedig legyilkoltam az összes Dutyst meg Freedomost. Meg van 2 5.45ös Thunderem egyiket a kereskedõtõl a kordonba a másik meg Barintól egy Dutys csávótól aki éppen Yantárba tartott miután kikapcsoltam az agyperzselõt. Véletlenül valaki beletaszigálta szegényt egy elektromos anomáliába (én)😛 . Meg valaki nem tudja hova megy Mole miután teljesitettem a feladatot, mer ha jol emlékszem nála van egy prototipus pisztoly? Szegény WolF-ot meg mér dobták tüzbe az Army Warehouse-ba? Õ volt a kedvenc karakterem 😞.
Csak kiegészítés: minden holdfényes este. A moonlight a Hold fényében termelõdik, az elektromos anomáliák közelében. Ugyanitt szokott még egy keletkezni, a lezárt vasuti kapu közelében (a pálya széle a vasuti daru túlvégénél, sok elektromos anomáliával), csak bejutni érte nehéz, mert elõtte 3 elektromos anomália van. 1 batteryvel felszerelkezve, nem leterhelve be lehet érte rohanni, majd gyógyulás után ki.

Az OL moddal arrafele rendszeres vendég 1 pseudogiant, meg pár macsek...

Moonlight állítólag minden este termelõdik Wild Territoryban az egyik kapualjban a vagonoktól északra (reggelre eltûnik).

FT 200M az csak Csernobilban van, viszont GP37-et lehet venni is (találni meg tonnaszámra, pl. Army Warehouseban), az is nagyon állat, csak a sebzése kisebb az FT-nél, de mindenben ugyanaz. Sztem legjobb NATO skulós fegyver, tekintve hogy nemcsak a játék végén lehet használni. Ajánlott még a VintarBC, illetve a játék elején a Tunder 5.45 (ennek hiányában PSO-1-es Obokan). A többit sztem max eladni érdemes.

JBQA!

Valaki nem tudja gyerekek hogy hol lehet Fn2000-est vagy mit szerezni (Chernobil NPP-n kivül)? Meg Moonlightot mert nagyon nincs kedvem érte lemenni a Yantári földalatti laborba.
Köszi. Sokat segítettél, mert így már nem vakon kell lõdörögnõm. 😊) Azért egy 20-as sugárzáscsökkentõt már sikerült így is találnom 😊

Izéé... Nem bloodstone, hanem Fireball....

Keress pár bloodstone és/vagy droplet artefactot (FIGYELEM: nem az anomáliákat hurcolásszuk, cak az azokban keletkezõ artefactokat). Ezek 20 illetve 30 egységnyi sugárzást nyelnek el, 18 egységnyi kitartásért cserébe. 3-4 ilyen arrtefact és gyakorlatilag egy szál garbóban át lehet sétálni a Sötét völgybe. Ezekbõl a cuccokból a legtöbbet a Wild Territory-n lehet találni, lángoló alagútban. de már elõtte is van elszórva annyi azon a pályán, hogy bõven sok lesz.

Az endurance csökkenést egy Moonlight artefacttal lehet ellensúlyozni (109 egységnyit emel, cserébe az elektromos anomáliákat nagy ívben kell kerülgetni). Ebbõl minden éjjel keletkezik egy darab a Wild Territory jobb oldalán a vagonok mögött, egy lezárt kapu elõtt. Reggelre eltûnik.

A legjobb összeállítás 1-2 battery, 2-3 Fireball és egy Moonlight. Ezzel kb 60-90 egység sugárzáscsökkenés, 30-60% eletromos ellenállás és 109 % endurance növelés érhetõ el.

Köszi.

Yantarba még nem vitt az utam, de akkor elnézek arra. 😊

erieskrisz
hello valaki help plz felrakom az oblivon lostmodot smart mode managerrel tegnap jatszok vagy fél orát van 1 kis dolgom játék kikapcs.Nah ujra leülök a géphez inditom gamet azt semmi megjalenik az elejen a kis emblema 3 másodperc mulva meg eltünik .Nah jo akko uninstal stalker uninstal smert mode meneger game ujrarak smart mode meneger ujrarak patch 1005 ig felrak es ugyanaz torténik nem értem tegnap még jo volt ma meg mar semmi <#szomoru1><#csodalk><#duhos2>

Az M203 gránátvetõ miért nem megy rá a GP37-re, mikor a leírásában benne van? Ez vmi bug?

JBQA!

Yantarban vehetsz alapból tudós ruhát, az vagy 90% minden anomáliára meg sugárzásra (cserébe lövés / sebzés ellen kb. semmit nem véd). Ráadásul kék éjjellátója van, jobbik fajta. Bõven jobb mint a stalker ruha. Ha okosan játszol, sebzés elleni védelemre gyakorlatilag szükséged sincs. Fedezékbõl távcsövessel headshot mindenkire. A nyakadba ugró ellenfelek (bloodsucker / kutyák / snork / stb.) ellen meg legjobb megvárni míg ugrik, közben oldalra lépsz majd jól fejbelövöd. Elvileg ide jó lenne a shotgun, de annyi plusz súly (skulóval együtt), hogy értelmetlen cipelni, inkább AK / Tunder 5.45 / VintarBC, az mindenkire egyformán jó (csak fejre lõj).

JBQA!