34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#31455 Igen, de a labor ajtaja zárva van! :(
A mód nélkül is visszasétálltam oda, de a labor ajtaja zárva van. :( -
#31454 nem mindegyik anomália "aktív" tehát pl a simbion az a zöld trutymoba megy de hiába dobod bele csak ugy valamejikbe az elég nagy valoszínűséggel nem fog reagálni rá... kell magaddal hordanod a dolgokat és kiprobálni máshol is... ha sikerül beleraknod és befogadja magába az anomália az artifactot akkor elfehérül a képernyőd, tehát fel fog tünni hogy sikerül az átalakitás -
#31453 nem nagyon működik nekem ez a "receptek" dolog. Kiprobáltam, ott dekoltam mellette a megirt időt és nem történt semmi :(
Pedig jó artifactokat dobtam jó anomáliába. Asszem simbionnak hivják aminek készülni kellett volna.
Tényleg, ha müködik, ott is hagyhatom, azután visszamegyek vagy ott kell lennem? -
SaGa #31452 A feladatok tagságfüggetlenek. Ha nem ellenséges velük viszony, felveheted bármelyiket... -
Csabah0 #31451 Akkor senki sm tud segíteni miért nem tudom kézbe venni a géppuskát az Ol 2.1-ben? Ill. ha csatlakozom valamelyik frakcióhoz akkor kapok tőllük uj feladatokat??? -
#31450 nagyon köszi akkor ezek nekem annyira nem fontosak. a lényeg h nem tok akkor aludni vagy valahogy időt ugrani az alapban.:D sebaj majd lefeksze k és adig hagy fusson:D még1szer nagyon köszi! -
SaGa #31449 Modok, azaz kiegészítők. Nem a játék fejlesztője, hanem pár magyar játékos hozta össze őket.
Az Oblivion Lost esetében az eredeti játék történetét és idejét viszed végig, csak kibővítve azokkal a szörnyekkel, amelyek eredetileg benne lettek volna a játékban, de végül mégis kimaradtak belőle. pontosbban benne vannak, csak nem aktívak. Plusz kiegészült néhány a hangulatot éa ajáték nehézségét fokozó elemmel. A legutolsó pályán az alapjáték véget ér, 3 különböző helyen 7 különböző módon, emiből igazából csak egy a jó. Az OL moddal nem ér véget, közvetlenül az utolsó feladat elvégzése (pontosabban végignézése, mert hatásod nincs rá) előtt visszafordulhatsz, és bejárhatod újra és újra az egész terepet, ameddig csak akarod.
A Priboi Story ehhez hasonló stílusú (kimaradt elemek visszatéve) de az alapjáték történetét teljesen kihagyó, egy évvel később játszódó sztori, amiben egy katonát alakítasz. Ebből eredően mások a viszonyok közted és az egyes frakciók között, más feladatokat kell elvégezned (dokumentumokat kell összegyüjteni a korábbi történetről), más megoldások és más vég vár, de itt is visszafordulhatsz bármikor és mászkálhatsz amerre tetszik, csak a legvégét neked kell "megérezned" és előtte visszafordulnod... -
#31448 egy nagyon hülye kérdés mivel csak nemrég kezdtem a játékot és nem is vagyok nagyon járatos az egészben.Priboi story és OL micsoda??? -
SaGa #31447 Logikát ne várjunk el a dologtól. Az egész kívánságteljesítő az eredeti Sztalkerből jött, csak ott egy szoba, nem egy kő.
A lényege, hogy nem egy kívánságot, hanem "A kívánságodat" teljesíti. Azt, ami mentén az életed vezeted. Azért adja azokat az érdekes végeket... -
#31446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tehát elvileg amelyik stalker, aki azért küzdi át magát a sok szíváson, hogy eljusson a monolith-hoz, és kívánjon, végül megállja hogy NE kívánjon? tényleg keménynek kell lenni, ha érted mire gondolok... mindenesetre jó sok monolith katonát is ki kell irtani...nem igazán gazdaságos, hogy úgy mondjam :) -
SaGa #31445 Pedig elmondja a CC képviselője:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A Wishgranter legendája vonza a stalkereket. Akik átjutnak a sok akadályon, hogy eljussanak hozzá, azok elég kemények ahhoz, hogy beváljanak a CC által kiadott feladatok elvégzésére, de legalábbis monolith kultistának, akik a belső területet védik a behatolóktól. A Wishgranter meg maga az utolsó próbatétel. Aki oda megy, ahelyett, hogy tovább menne, az hiába elég kemény mégis elbukott...
-
SaGa #31444 Alapjátékban nincs alvás, a Priboi storyban van, és talán az OL-ban is. -
n3whous3 #31443 Az 1.0000 alatt van a controls közt egy időgyorsítás, de az már az 1.0001 alatt is le lett tiltva, ha jól emlékszem. -
#31442 igaz, azt még abból sem tudtam meg, hogy tulajdonképpen SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért is hozták létre a wish grantert, egyáltalán mi az
szóval még így is maradt egy-két homályos folt
stalker történet -
#31441 közben találtam a wikipédián egy egész jó történetösszefoglalást. -
#31440 Hy all! engem az érdekelni hogy a játékban tudok e aludni h hamarabb elmenjen az este.. vagy valami pihenés van e benne.
Köszi a választ:D by!:d -
n3whous3 #31439 én is mindent kilövök játék alatt. -
n3whous3 #31438 Hm valahol olvastam a teljes történetet, de most nem jut eszembe hol. -
#31437 Hát szépen a földön elindulsz vissza a pálya eleje felé (ahol az első teleport kapu volt), majd azon az ajtón bemész, ahol korábban kijöttél. Szépen visszatölt az előző pályára, stb. -
Csabah0 #31436 OL 2.1-nél nem tudom használni az Mg géppuskát?Mert ahogy berakom a keretbe ki is veszi, miért van ez lehet valamit csinálni vele? -
#31435 tud valaki egy stalker történet leírást? ugyanis bárhogy is tudok angolul, és bármennyire is figyeltem, egyszerűen volt amit nem értettem a true ending videók előtti résznél (nem akarok nagyon spoilerkedni), többszöri végighallgatás után sem.
a lényeget értem, de egy-két apróság mintha nem lenne a helyén. -
SaGa #31434 Nem kéne egymást idegelni hülyeségekkel, főleg benchmarkokkal. AMD64, 3200+, 2 GB 400-as DDR RAM. Nvidia 6600Gt-vel, 1024x768-ban az árnyékok kivételével minden maxra tolva (az árnyékok kb 3/4-en) tökéletesen ment a játék. Minden pályán van 1-2 pont, ahol megáll egy másodpercre, amikor tölti a pálya következő részét, de annyi. Semmi szaggatás, akadás. Semmi sem volt túlhúzva.
A Stalkernek főleg a RAM-ból kell sok. Ahhoz, hogy menjen rendesen, le kell lőni minden felesleges programot (víruskereső és társai). -
SaGa #31433 Gyanítom ott, ahol bejutottál. Ahol "beestél" a pályára, van egy ajtó, egy lefelé vezető lépcsővel. ott menj le, és visszadob a titkos laborba... -
#31432 Ott van a galériámban a benchmark én tudom amit tudok fut ahogy fut nem azért írtam hogy ti nektek jó legyen! -
#31431 Mér mire lehetnek még konfigolva a videokártyák? Nem valószínű hogy boincra vagy word-re :D -
n3whous3 #31430 stalkerben csinálj benchmarkot és azt mutasd. -
#31429 Na igen, letesz a sinekre, találok is 1-2 kószáló zombit, de HOGY A RÁKBA LEHET VISSZAJUTNI?!?!?! -
#31428 de csinálok 1 markot a kedvedért!
-
#31427 Csak 1 gond van a te leírásodba hogy gamer edition a videókarim ehez van configolva...ugyanis kaptam a vidihez a gamet.. -
n3whous3 #31426 Hát akkor majd kérünk benchmark adatokat. -
URH #31425 "8600gts-em van Asus nekem problémám nincs vele,maximum grafikán fut Ultra high grafik profil van bent,1024ben játszom max.élsimításon de nekem 4gb ddr2 8Mhz-s ram van meg Core2duom..."
Erősen kétlem, hogy 8szoros élsimítással tolod az ipart egy 8600gts alatt. Max ha dx8ba tolod a gammát.
Egy ilyen kártyán kb 1024be tudod futtatni a stalkert. Körübelül, minden maxon van kivéve a szűrés, az élsimítás, a fények látótávolsága, a látótávolság. az első kettő ki van kapcsolva az utolsó kettő meg alapbeállításon fut.
Helyenként még így is belassul a cucc.
Nos, ha a szűrést feltoljuk egy ilyen karin 16x-os-ra, voltaképpen nem lesz játszhatatlan a játék, de helyenként keményen beszaggathat. 10fps körüli értékre. -
#31424 Mod nélkül ott lenne a játék vége egy videóval. OL-ben meg mehetsz ahová csak akarsz. -
#31423 OL 2.1ben a szarkofágnál amikor a teleportos ugrálásnál vagyok az egyik teleport ledob a sínekre és onnan semerre...hol van a következő teleport?ledob a sínekre és onnan mehetek amerre látok:Shelp pl! -
#31422 8600gts-em van Asus nekem problémám nincs vele,maximum grafikán fut Ultra high grafik profil van bent,1024ben játszom max.élsimításon de nekem 4gb ddr2 8Mhz-s ram van meg Core2duom... -
#31421 Emberkék! Az OL 2.1 móddal, hogy/hol tudok visszamenni a az erőmű hátsú részéből? (ahonnan elvileg nem lehetne, de ez a mód "elvileg" megtudja oldani ezt, csak én még nemtudom miként) -
Csabah0 #31420 Hali! Az OL modban miért nem tudom használni az MG géppuskát?? VAlamiért egyből kiveszi a keretből ha berakom. -
T0NI #31419 rendben, köszi a választ. -
n3whous3 #31418 cpu miatt nem nagyon, vagyis alig, nálam ilyen gond nincs, mikor betölti a pályát, akkor fél percig még töltöget, addig szokott
-
T0NI #31417 CPU miatt sem fog szaggatni?
GF 8600GT-re benne van a pakliban -
n3whous3 #31416 2 giga ram miatt már nem fog szaggatós lenni egy-egy keményebb pálya, 1 gigával volt olyan hely, ahol sokáig csak swappolt a gép, mint az állat.
Ehhez a géphez maximum a gef 8600 gt/gts vagy hd2600xt a nyerő.