34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mila69en
    tegnap óta nekem is csinál ilyeneket
  • obe
    jah ha new gamet ir ki akkor vissza a vindózba különben kifagy
  • obe
    én viszont inditani tudok gond nélkül szervert de mila69en se tud hozzám csatlakozni:((
  • obe
    deicated lan-t nem próbáljuk meg???
  • Csoder
    Na nekem nem indul, sem akkor amikor joinolni, és sem akkor, mikor hostolni akarok.
    Ezt dobja ki:

és ezt ha a debukra klikkelek:
  • obe
    sajnos délután óta én sem tudok sehová becsatlakozni, abban bíztam hogy más esetleg hozzám betud, de ugylátom igy se megy, pedig kb 5-10 szerveren is játszanak, sajna egyik evvel a hibával dob ki, másik meg más hibával..mivan vazz ki vannak tiltva a magyarok??!!
  • hispan2
    Na én is leszedtem ezt a S.T.A.L.K.E.R.MP.BETA.BUILLD.2215-TPAX dolgot de nem tudok játszani vele. Az rendben van, hogy csinálok egy szervert, de mikor a Start szerver gombot nyomom, igazából semmi látható sem törénik. Ezek után gondolok egyet és a Client gombbal belépnék egy netes szobába, talál is egy párat de amikor Joint nyomok, megint semmi (tűzfalon át van engedve minden exe a mappából). Na jó, akkor legyen LAN. Csinálok egy szervert aztán keresem LANon, hátha megtalálom magam, de nem, így sincs semmi. Hogyn lehet akkor legalább elindtítani?
  • mila69en
    nem jó nem tudok rád se csatlakozni vagyis csatlakozik betölti a gammát de indulás helyett bead egy new game feliratot aszt még nehézségi fokozatot is kell választanom hardcore azt kifagy mi lehet a gon tegnap még simán tudtam neten játszani
  • mila69en
    ok meglesem csak nem tom mivan tegnap óta nem igen tudok csatlakozni valami hülye hiba üzenetet ír ki állandóan:((
  • grebber
    2215-öt most kezdem el szedni azt majd kiprobálhatjuk.
  • obe
    nem akar vki csatlakozni ? inditok egy szervert OB3 névvel, jertek
  • Istencsászár
    #6752 ezek mik?:D
  • JackDaniels #6784
    Nekem tetszenek.:)
    [én mán csak ilyen igénytelen vagyok]
  • grebber
    Nforce foruma itt vannak képek a S.T.A.L.K.E.R. Multiplayer Beta Builld2215-ból.
  • Glpetyus
    Aztakurva :SSADSAdss:d.:s
  • mila69en
    stalker.com-on fent van
  • amdopteron
    honann lehet leszedni a teljes gamet lehet fizetős oldal is
  • obe
    látok egy pár szervert de nem tudok becsatlakozni, pedig éjjel, és ma délelőtt még be tudtam lépni..másnak se megy??
  • Glpetyus
    miféle egetrengető dolgot vártál egy félkész bétától ?
  • Istencsászár
    mondjuk azt nemrossz bár én semmi egetrengető dolgot nemlátok eddig benne graf biztos szépül de jövő ilyenkorra kitudja mik jönnek még ki..
  • obe
    elájultam a multitol annyira jo, ha ez még szebb, jobb is lesz, plusz a kerettörénet is hozzá jön, minden elismerésem a készítőké..
    mennyire félelmetes mikor egy anomália felé közeledsz, az a zaj valami borzongató...hát fel kell kötni a gatyát annak az fps-nek aki ezt überelni akarja...szerintem hamarosan elkészül(remélem)minden idők legjobb fps-e, nálam eddig a half-life 2 tartja a markában az aranyérmet
  • mila69en
    kép1
    kép2
  • mila69en
    ez már nagyon régi 08/06/2002 még oblovion lost a játék neve
  • Glpetyus
    joag
  • davos80
    Hát a 2005 júli az elég friss.
  • _Atti_
    nah 15%..majd holnapra lejön
  • _Atti_
    nem aztmondtam 'A' régi hanem csak hogy ez is régi..nem mostani leak..
  • davos80
    És a dátuma is elég friss,az első 2 éves kb.
  • davos80
    Nem lehet a régi,mert annak más volt az nfo-ja,mer elindítani sem így kellett.
  • _Atti_
    nem ezek a multisbol a 2215ből
  • _Atti_
    elvileg már ez a 1154 is régi leak..
    de ezeken kivül mégegy kiszivárgott elvileg..de arrol nincs info..lehet nem is igaz
  • davos80
    Na,emberek én már nem tudom mit töltök...
    Volt régen egy alfabéta,nemtom mi volt a száma,de volt benne asszem 3 pálya,patkányok,egykét katona aki lőtt rád,egy vasúti kocsi.Még egy tesztprogit is írtak hozzá (stalker benchmark.)
    Aztán jött tegnaap ez a multiplayer 2215.
    Most meg ami van,abban lehet járművezni,meg hollótlőni??
  • _Atti_
    attol függ melyikről beszélünk? mert amit én láttam az 1096 os..abban volt 3 pálya tán..2 kisebb meg egy nagyobb..semmi fizika stb..

erről meg azt irták a forumon hogy ehet benne járműveket vezetni meg hollokat lőni stb

"There is currently 4 (?) version leaked on the Net: 2 "Oblivion Lost" builds and 2 STALKER: Oblivion Lost" build, all occured before 2003. The first 2 involves shooting "chicken bots". For the latter 2: one allows the use of binoculars and demonstate vehicle physic and also allow you to shoot at crows (hence named "Crow-hunter 2.0 by the venerable doggydog and I ), the other doesn't.) "

Ez az "the other" az 1096 os amit én is kiprobáltam régen..erről a másikrol spec most hallok először..lehet egyedü vagyok igy vele:)
  • davos80
    Ez biztos nem a régi alfabéta.
  • davos80
    // HOW TO PLAY \\

// S.T.A.L.K.E.R. ALPHA BUILD 1154 Release \\

Run the *.bat-Files

If that doesn´t work:

1. Start 3DAnalyze.exe, located in X3da_hook.rar

2. Select a *.bat file, located in /dir/

3. Activate "emulate HW TnL (cap bits)"

4. Press the RUN Button

5. Enjoy the new S.T.A.L.K.E.R. ALPHA BUILD 1154

Change the resolution an many more in the "USER.LTX"
  • Istencsászár
    az a régi alfa béta...
  • davos80
    A képek ebből vannak : 11 Jul 2005 Stalker 1154 ?
  • _Atti_
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4

utolsó kép képen lehet látni..néhány dologrol elég furcsán pattan a golyó:)
  • _Atti_
    és te láttad már?
  • Istencsászár
    11 Jul 2005, 09:18 :)