34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • _Atti_
    nah én voltam smith néven..eleinte nem lagolt annyira de aztán bejött még vki akor már eléggé :)

mondjuk el volt állitva a configfileom ugyhogy alapbol be volt lassulva egy picit..ki kéne pobálni hamachival milyen...nem ért vki hozzá?
  • Csuhai G
    Valahogy ki kéne kerülnie a SP bétának is...! a GameStarban már év elején tesztelték a SP Bétát!
  • szala
    nekem most is gázos, jobb a helyzet, mert itt most csak 2 mp késéssel lö, nem 10 -20 al :o)
  • Csoder
    A lagg, az a jelenség ha a szerver és a kliens(pl. jelen esetben a stalkermultibéta) közötti kapcsolat nem valami stabil: Meg-meg szakad a net, vagy túl magas a ping.
    De ha te vagy a szerver, akkor értelemszerűen a ping 0, ami a legjobb, és lagg sincs.
  • mila69en
    csinálok egy szervert hun néven jelszó: stalkerhun plz nézzétek meg hogy laggos-e
  • szala
    Néha még rövid is :o)
    lagg, azmiaz?
  • Csoder
    Túl hosszú az egered kábele?
    Egyébknét laggra tippelek, ha nem az miatt van, akkor passz.
  • _Atti_
    meg kellene probálni hamachiva...bár én nem értek ahhoz:)
  • szala
    nem anomália volt, kiprobáltam azt is, lövés hangok is vannak :o)
    lövés késésre esetleg valami okosság? :o)
  • mila69en
    mekkora net kapcsolat kell ahoz, hogy 7-8 ember tudjon normálisan gamálni?
  • mila69en
    LOOOL ugyanez volt most ebben a pillanatban nálam elöbb léptem ki folyton hallottam hogy lövöldöznek de sehol senki megyek tovább egyszercsak szétlő valaki de nem izévolt aza bigyó nem tom miaz
  • Norbeast
    Sziasztok
    S.T.A.L.K.E.R.Mp.2215 leszedtem és mikor indítanám akkor 2 hibaüzenetet kiír,hogy tudnám ezt kiküszöbőlni.
  • _Atti_
    nem lehet hogy anomáliába léptél? jelszoval zárt helyre nem nagyon tudnak bemenni...botok meg nincsenek..
  • szala
    Sziasztok
    Lenne 2 láma kérdésem, biztos bennem van a hiba, elinditok egy servert jelszoval, hogy senki ne legyen a pályán, megyek, eccer csak kilö valaki, akit nem is látok, alapban vannak ellenfelek a játékban? ez nem csak egy multi lenne?
    a másik problémám, kliensként fellépek egy serverre , el is indul tudok mászkálni is , látok ellenfeleket, de nem tudom lelöni öket, mert elsütöm a fegyvert és kb 20 mp mulva lö :o) kicsit fu, jo mundjuk beta még :o) ilyet orvosolt már valaki?

Köszi
  • _Atti_
    biztos van valami német kapcsolatuk..lehet a könyv szerzője játszogat a haverjával:) lehet kapott ajándékba egy full multi verziot:)
  • _Atti_
    de és aztmonták nmforceon tán hogy ugy frankon megy..

az a stress test meg tuti vmi hivatalos dolog lehet..vagy vmi jokedvü átnevezte vhogy a mapokat azt lezárta hogy lessünk egy jót..lehet a fejlesztők demoznak itt hogy lássa a sok ujdonsült 'betateszter' hogy mien mapok lesznek még:)
  • mila69en
    de akkor mér german van oda irva
  • mila69en
    de én találtam is stalker szobát csak nem volt bejelentkezve senki
  • bakvarnyu
    Nem baj mar ez is nagyon jo hogy ennyire mukodott legalabb mar biztos hogy dolgoznak rajta.
  • grebber
    Hamatchi vagy melyik progi itt nem müködhet?
  • obe
    én azt hiszem felkeresek vmi német stalker-fan klubot, aztá jol rákérdek hogy mi a turot csinálnak
  • Istencsászár
    players 1/1 lehet 1ik fejlesztő :)))))))))))
  • grebber
    Nekik már a full megvan :D
  • mila69en

na ezmár azér rohatt érdekes vazze mivan a németekkel honnan a rákból szedik ezeket a mp mappokat
  • mila69en
    ámár nemigaz vazze nem tudok belépni sehova csak azt nem értem akkor azok akiket kijelez hogy játszanak mégis hogy a rákba csatlakoztak
  • obe
    minden pályát kipróbáltam, a railroad pályán 10 en voltunk (10/32)..tegnap este néztem kb 10-12 szerver futott, sehova nem sikerült sajna belépni, a méreg megevett, csináltam én is egy szervert de senki nem lépett be(vagy nem tudott)..szal olyan mintha a magyarok ki lettek volna zárva:(..persze biztos nem diszkrimánáciorol volt szo...irni kéne az ukránoknak hogy nem tudunk belépni, csináljanak már vmit, mert ha müködne akkor talán kibirnám vhogy megjelenésig:)))
  • bakvarnyu
    Mekkora palyara sikerult belepni amig meg mukodott?
    Sokan toljak multiban??
  • obe
    a játék ennek a könyvnek az adaptácioja ha jol tudom, sőt film is készült belőle
  • oaken
    A 70-es években készült egy STALKER film, lesz valami köze a játéknak a filmhez??Tud erről valaki valamit?
  • Csoder
    Nem
  • Gerisone
    már kiadták??
  • Csoder
    http://www.mininova.org/tor/158347
  • DJviolin
    Please adjatok egy gyors torrentbek a linkjét a 2215-höz.
  • DJviolin
    na végre valami mozgolódás van a stalker körül. :-)) Már erre várok 3 éve.
  • grebber
    Na kereken 2 óra alatt lejött torrentről a cucc.Mindjárt kiprobálom.
  • _Atti_
    german_Stress_test...lehet vmi hivatalos teszt?:D

de miért a németeknél..ne furcsa? a könyvet is németországban adták ki:)
  • obe
    sajna nem:(..a pripjat az a város neve..hogy a faszba csatlakoztak ezek be??!!
  • _Atti_
    nektek sikerült vhogy elérni benne a többi napszakot?
  • mila69en

az milyen pálya lehet??? nekem nincs olyan
  • davos80
    Nekem sem indult el,már feladtam.