34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#6876 Valaki leírná, hogy ezzel a 3D analyzerrel hogyan tudok csak legalább egymagamban játszani? Mert a multiról már lemondtam na de hogy még egy saját szerveren se dolgozhassak egymagamban, az azért már sok. -
#6875 hát akkor írjunk nekik, hogy adjákmár oda:DDD mi is had teszteljük -
#6874 Pedig van SinglePlayer béta is! A GameStarban már év elején tesztelték az S bétát! -
#6873 Áhh! Pedig hirtelen felvidultam, hogy hátha előhoztam valami Single dolgot is! :) -
DJviolin #6872 detto. Én a 3d analyzer segítségével sikerült bejutnom a menübe. -
#6871 Felakartam menni egy szerverre, de rögtön szétkapcsolt és a menübe kerültem, ahol meglehetett nyitni a new gamet! Aztán amikor rákattintottam kijött 3 nehézségi fok : easy, normal, hardcore! Csak a hardcorera lehettett rákattintani! No sebaj rákattintottam, és : [dobpörgés] Nem indult el :((( ! Csak CTRL + ALT + DEL-lel tudtam kilépni. Ott az volt kiírva, hogy fut, de 5 perc után meguntam a várakozást és kiléptem. -
DJviolin #6870 3d Analyzer v2.26
Ezzel a progival annyit sikerült elérnem, hogy bejutottam a menübe, meg előjött a töltőképernyő, de nem csinált semmit.
hw tnl és pixel shader emulációt kellett bekapcsolni. -
#6869 ott megy frankon meg hamachival is lehet multizni -
#6868 És egyátalán nem megy mostanában? Saját szerveren azért lehet bohockodni vagy aztse? -
#6867 ez egy tipikus hiba az itt forumozok 90%-ánál ezt írja ha nem 100%
lehet hogy aza baj?:DDD -
DJviolin #6866 Kezdem sejteni, hogy mi lehet a problem :-) Asszem fejlesztenünk kéne. :-( -
Csoder #6865 GeForce MX/MX 400 64 MB :) -
DJviolin #6864 Nekem a grafkarim geforce2 mx400 32mb-os. Neked? -
Csoder #6863 Nálam is ezt írja ki -
DJviolin #6862 Sziasztok!
Ezt vajon miért írja ki? Talán ezt is a 3d analyze-el futtassam, mint az előző bétát? Nemtom. Please help! -
#6861 nekem fullon jött
persze aztán kiderült feleslegesen -
bongo1 #6860 Helló srácok!
Tudnátok adni egy másik linket ahonnan letudom szedni a multis S.T.A.L.K.E.R-t mert ez a Mininovas nem jön nekem :( köcce!
-
#6859 Nyomom azt a k*rva join meg create server gombot de még csak hibaüzenetre sem méltat. Egyszerűen semmi sem történik. Tűzfalon ongedélyezve, akkor meg mér van ez illetve mért nincs semmi? -
#6858 ja igen és érdemes átírni a felbontást 1024-be a USER.LTX-be megtalálod simán f4-el meglehet nyitni -
#6857 inditsd el a 3d analyze progit rámsz a select-re bejön egy tallozó ott válts át hogy a bat filéket meg találd mert alapból az exe-ket veszi észre kiválasztod az indítani kívánt bat-filét (vagyis pályát) bekapcsolod az emulate HW TnL cap bits ott van fent a progiba nem lehet nem észrevenni legyen ott pipa vagy négyzet már nem emlékszem mivel jelöli:DD aztán run game és már indul is de sokra nem mész vele egy két terepet lehet bejárni meg pár katonát lőni és rohattúl bugzik -
#6856 Sziasztok..én leszedtem a 1154-ES VERZIÓT de a bat filélet nem tom elindítani...vagyis mielött betöltené ki is lép...itt lejebb olvastam hogy hogyan is kell ilyenkor elindítani..valaki segítene ...és elmagyarázná magyarul is? :-) KÖcke....
" // S.T.A.L.K.E.R. ALPHA BUILD 1154 Release \\
Run the *.bat-Files
If that doesn´t work:
1. Start 3DAnalyze.exe, located in X3da_hook.rar
2. Select a *.bat file, located in /dir/
3. Activate "emulate HW TnL (cap bits)"
4. Press the RUN Button
5. Enjoy the new S.T.A.L.K.E.R. ALPHA BUILD 1154
Change the resolution an many more in the "USER.LTX"
JA és valaki tudna belinkelni egy torrentet a 2215 vercióhoz???? -
#6855 :DD -
#6854 jah mert kiléptem:DDD -
#6853 Nemtalálom! :(( -
#6852 most kiprobáltam lanon tesómma..ugy nagyon franko..igaz ketten kevesen voltunk a pályára ugyhogy az egyik raktár körül játszottunk de marha jó:) kár hogy nem változik az idő ebben a verzióban -
#6851 :DASASD:As -
#6850 végülis igaz,legalább megy a topik :) -
#6849 én leszedtem
felraktam
kicsomagoltam
átengedtem tűzfalon
kerestem szervert
találtam
csatlakoztam
elindítottam
és ugy kezdte debug error :DD
-
#6848 mér legalább látjuk mit tudnak kihozni a demóból , hónap én is csatlakozok hozzájuk ha sikerül leszedni addig -
nem tudnátok ezt priviben vagy msn-en megbeszélni ? -
#6846 aha próbálkozunk:DD -
#6845 gyre himacsi stalkerhun pass:stalkerhun server pass:stalkerhun -
#6844 Ti most mivel multiztok?? A STALKER 2215-össel ? -
#6843 Nah mindjárt énis rátok támadok! -
#6842 nekem kifagyott:(( de amúgy ott áltál a falnál és nem csiáltál semmit benn voltak vagy 5-en és nem találtam senkit téged láttalak de nem mozogtál:DD fejbe is lőttelek -
#6841 ok bentvagyok..jah ott voltam bent..de mondjuk most nem futott nemtudom hogy kerültem oda..na mind1..
és most mit kell csinálni? -
#6840 :O most látom nem te vagy a stalker Pass:stalker szobában mert van ott egy _ATTI_:DD -
szala #6839 potyek én voltam, megint lagg olt a fegyver :o( -
#6838 csatlakozz a stalkerhun pass:stalkerhun -
#6837 jah meg most látom közben volt letöltésem is..hopssz:)