34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
bjoee #6916 Nekem ellindul de nem tölti be,visszavált R1-re valami hiba miatt nem tölti be az R2-öt.Ati radeon 9600 Pro 128mb video kari -
#6915 nekem úgy else akar indúlni -
bjoee #6914 Az R2 miben más mint az R1?Valaki tudja? -
#6913 hát nekem még így is rohattol bejön a grafja végre nincs aza müanyag fíling -
#6912 Megnéznék már igazán egy full DX9-es bétát :D Mert ez méf eléggé soványka igy. -
Szonár #6911 Akkor nemtom mi lehet a baja
-
#6910 nincs ilyen.. -
#6909 az nem az idő..vagy legalábbis nem jol mutatja..amugy de a rate of change-t vidd magasabbra stalker_netben..változik igy is csak vaszeg nem veszed észre mert nem játszottál annyit..3-4 re állitsd szerintem..5 ösön már tul gyors alig pár percig esik az eső -
#6908 azt nem lehet megcsinálni hogy ne nekem keljen a konzolba irogatni az időt? hanem saját magátol változzon mert játék közben ha nyomok egy i-t akkor ott meglehet nézni hány óra van -
Szonár #6907 Nektek van a játék mappájában sound szekció ?
Nekem nincs, és hiaüzit küld hogy kell neki ilyen szekció !
pls help ! -
#6906 sv_setenvtime ot konzolban lehet használni.. utána 0-23 ig egy szám..
Bjoee:mozognak felhők a többi napszakban is..ilyen apró foszlányok..
ezt a kifáradást még nem is vettem észre eddig
-
bjoee #6905 Ha sokat ugyrálsz megjelenik egy kis tüdö ikon,minél tovvább ugrálsz annál jobban fárad a figura és hallani a szivdobogását is.Na meg lelassul a járása is,mig ki nem piheni magát.Ha nigh-t re kapcsolod az idöjárást a serveren,akkor mozognak a felhök az also réteg valamivel gyorsabban mint a felsö(nem emlékszem más játékban lett volna ijen,vagy csak én nem látam, nem tudom)nekem csak night-en mozog nak a fellegek. -
#6904 "sv_setenvtime" azt hol találom? vagy a konzolba kell beirni? vagy hogyan kell? -
#6903 mármint minek kéne szebbnek lennie?
dx9et nincs benne, élsimitást meg felbontást felveheted..ennyi..
r2_aa off --> on
r1_tf_aniso 2 ez ha véletlenül egyen van az elég jelentős minőségromlást idéz elő..
-
#6902 02
opsz -
#6901 Na már csak azt kéne tudni hogy az user.ltx és az user_net.ltx-be mit kell áttállítani hogy szebb legyen a game. -
#6900 sztem ennek a grafikája már igy jo ahogy van..nem semmi ahogy villámlik..sztem marha jó a pálya árnyékolása..
sv_setenvtime -al lehet állitani mennyi legyen az idő.. 16 től kezdi az esőt tán 19 ig
screenshotok:
Naplemente:
01
http://www.kepfeltoltes.hu/051127/ss_rendszergazda_11-27-05_09-06-31_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Este:
01
02
03
Hajnal:
01
02
03
Villám:
01
02 -
#6899 Müködik.Esik eső dörög ,villámlik.
Anomália nagyon fasza egyszer elbaszot jó messzire háztetőre , másszor nyomatot velem egy gyertyát a levegőbe :D -
#6898 "Here it is (BTW Mods, this is kind of like a mod, no direct links to the game itself)
http://rapidshare.de/files/8172922/gamedata.rar.html
download, unrar the xp1 file and put it in your stalker folder, same place where the exe is.
Start Stalker_Net, choose the map, then goto server options, all the way at the bottom choose your Starting weather and the rate they change. "
Nforce forumon linkelték..egy mod amivel be lehet kapcsolni az időváltozásokat -
#6897 szépek..sztem menüháttérnek vannak bekészitve.. -
#6896 milyen ábrát?:D -
#6895 A fenébe sem sikerül azt a kis kezdő-ábrát le printszkrínelnem, ami akkor jelenik meg egy pár másodpercre, ha szerver indul vagy joint nyomok. -
#6894 Felhívnám a figyelmet bizonyos gamedata\textures\ui mappában található rövid videókra. Hogy mire jók, azt nem tudom, de ott vannak, az biztos. -
#6893 És ponotsan milyen sorrendben és milyen billentyűkkel teszed ezt? -
Szonár #6892 Üdv !
Nekem is lenne problémám a bétával mégpedig:
stalker_net.exe-be belépek, kiválasztom a szervert, OK-zom, és kiadja ezt az ablakot:kép1
Akármelyik gombra kattintok, ezt az ablakot dobja még fel:kép2fel.
Utána pedig visszadob a főmenübe.
Próbáltam valamilyen hanggal kapcsolatos fájlt keresni, de nemjutottam semmire.
Ötlet ? -
#6891 nekem a spektből belépés a játékba az ember és a fegyverválasztáson át mindem megy simán -
#6890 Bizonyos konzekvenciákat vontam le a saját próbálkozásaimból, melyek a játék elindítására irányultak:
1) nem árt, ha a játék 1024-ben van (user.ltx legalsó sora, jegyzettömbbe társítható)
2) az sem árt, ha a tűzfalon (akár neten játszol, akár nincs netkapcsolatod) a játék mappájában található összes alkalmazás engedélyt kap arra, hogy másik programon keresztül is használhassa a netet (ugyanis ezek a fájlok éppen ezt teszik). különösen kell figyelni erre a legújabb ZoneAlarm tűzfalaknál
3) ez a legfontosabb: akiknek el sem indult a Stalker_net.exe vagy elindul de nem tudnak szobát createlni vagy csatlakozni más szobálkhoz, azok egy az exe-t tegyék win98 kompatibilitási módba (XP alatt) és akkor menni fog.
Persze egyik módszer sem garancia semmire, például más szobákba még nem sikerült bakapcsolódnom de saját szervert így gond nélkül létre tudtam hozni.
Egy kérdésem még volna viszont: belépek spectator módba a saját szerverembe és ott rögtön egy ablak fogad, miszerint 1 játékos (én) vagyunk a szobában. Mivel itt kurzor nincs, így simán kettőt kattintok az egérrel és akkor kapom a spectator nézetet. Alul azt mondja, a "b"-vel hívom elő a rakodós ablakot, ez meg is van és a Jump billentyűvel (Space) választhatok embert. Megnyomom a Space-t kijön 4 figura, kiválasztok egyet, megnyomomn az OK-ot de semmi sem történik, maradok spectatorban. Másodszorra viszontmár nem hozza be ezt a 4 figurát erre a gombra (egyazon játékon belül). Márpedig én úgy tudom, a saját szobádban ökörködhetsz amiből én azt szürtem le, hogy legalább futkározhatok és nem csak szárnyalhatok. Aki tud megoldást, lécci ossza meg velem. -
#6889 lool vazze most vettem észre miis aza stress teszt hisz erről van szó #6624-be
valami graf teszt szal sztem akkor tuti hivatalos teszt meg olvasgattam és pár külföldi forumon az állítják hogy megy a hivatalos béta teszt
csak nekünk felejtettek el szólni:DDD -
#6888 Igen, ennyi lenne, ha a start szerver gomb után történne is valami de ha megnyomom, semmi sincs, egy exe sem indul el és várhatok 20 percet is, a gép akkor is halál nyugodtan ül egymagában. Ugyanez join gombnál. -
#6887 Kösz,de a felbontáson kivül mást nem tudtok ami szebbé teszi a grafot? -
szala #6886 a user.ltx legutso sorában van a felbontás -
#6885 Na fasza kiprobáltam a gamet hát elég szép nagy pályák lesznek multiban az már biztos.
Grafikát nem lehet valahol feljebb tenni? -
DJviolin #6884 Miért? A menűig eljutottam, és a szerver betöltését is elkezte, ameddig alapból nem jutott el. Szóval csak nem lenézni a 3d analyzer-t. -
#6883 na nemá és mitakarsz tenni emulálod a pixel shadert? -
DJviolin #6882 Ne nézz ennyire hülének, mindig így ketdem, és így sem fut!!! -
DJviolin #6881 MONDOM, hogy KELL!! Legalábbis geofrce2 mx400 32mb-os kártyán, ami nem támogatja a pixel shadereket. -
#6880 ha egyedül akarsz futkározni
ha neten akarsz játszani
-
#6879 mondom hogy nem kell a béta multihoz a 3d analyze -
DJviolin #6878 Nekem még nem sikerült vele egymagában SEM, de elindítottam a játékot hibaüzi nélkül, ami nagy szó!
Szóval:
-
#6877 ahoz nem kell a 3d analyzer stalkernet.exe indit kettöt kattintasz a pályára amelyiken rohangálni akarsz aztán start szerver ennyi