34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • grebber
    Ja énis letesztelném ezt a Hamachi-t mert még nem probáltam.
  • mila69en
    na oda én is szívesen megyek gamálni
  • obe
    ha este, vagy délután indit vki hamachin servert irja ide hol, mikor, oszt én szivesen megyek, láttam tegnap 3-an is fenn voltatok
  • Glpetyus
    De komoly :o
  • obe
    huha későn néztem be, pedig nyomtam volna végre nem üres pályán:(nah majd legközelebb
  • _Atti_
    hamachihoz ott a tutorialja..stalkerhez a lan résznél
  • _Atti_
    mihez?
  • bjoee
    és hogy kell csatlakozni??
  • _Atti_
    van kedvetek gyertek fel hamachin a stalkerhun jelsz:stalkerhun háózatba
  • bertino
    mert kurvára sokmindenki várja, igaz remélem egy NASA szintű compjuter elég lesz hozzá :)
  • _Atti_
    nem lagolt?
  • davos80
    Jah,kibaszott jó,nem jutok szóhoz.
  • bertino
  • hispan2
    Sikerült egy svéd emberrel játaszom, nagyon állat. Végre sikerül lelőnöm (miután ő ezt már vagy 4x megtette, tökre örülök, majd belefutok egy grav. anomáliába, a forgószélszerűbe, ami szerintem inkább húsdaráló lehet mert a hullát felkapva széttépi azt. Nagyon meg lett csinálva.
  • davos80
    Vazz,skierült elindítani,nagyon üt a játék!
    Szarért nem adják már ki...
    A forgószél engem is megszivatott, jópárszor,elég durva.
  • _Atti_
    szerinted a screeneken is ronda amiket itt linkeltem? mert annál nemigen fog többet mutatni..

amugy a grav anomáliának két fajtája is..az egyik olyan mintha aknára lépnél.kilök egy irányba..ezt aig lehet észrevenni detektor nélül..a másik meg a forgószél..
  • grebber
    Fasza lenne valami grafikai sufnituning :D
  • hispan2
    Húbakker sikerült végre játékosként mozogni a saját szerveremen és ezek az anomáliák... hihetetlen jók.
    Van a síma radioaktivitás, a grav. anomális és az elektromos. Az elektromos szerintem mindennél látványosabb, ahogy megcsap és eldob, hát sz hihetetlen.

Egy kérdés: az user.ltx-ben a felbontás megvan de hogyan lehet a vonalsimítást állítani? mert hiába az 1280-, simítás nélkül ronda...
  • mila69en
    na vazze én azt nem is figyeltem
  • _Atti_
    amugy az egyik 5 a másik 1,4 giga..szép nagy texturák lehetnek..
  • _Atti_
    és ez a minimum..nem is recommended:P
  • mila69en
    azt nem írja de azért sztem ígyse nagyon menne

#
    Processor: Pentium® IV 3.0 GHz or AMD 3000+ or better
    #
    RAM: 2 GB
    #
    Video Card: 3D 256 MB, supporting Pixel shader 3.0 and Vertex shader 3.0
  • grebber
    És jövöre full 64 bites leszek ugyis , de kiváncsi vagyok hogy tényleg olyan-e mint a képeken mert mint tudjuk a képeken szeretnek tulózni nem is kicsit.
  • Istencsászár
    de ehhez nem 64bit kell? nekünk nemmenne igy..
  • Istencsászár
    de ehhez nem 64bit kell? nekünk nemmenne igy..
  • MacrosTheBlack
    Úgy látom ebből a gaméból is Duke Forever lesz. :( Amikor bejelentették, még király gfx-nek számított, ma már csak átlagos, ha még 1 évet csúsznak, már kezdhetik is átírni a motort UE3-ra.
  • grebber
    Hát ha a valoságban is ilyen a HI-REs game közben is akkor legyen ilyen minden game mert ez csodás.ISTEN.
    Kár hogy netről nem letölthető a HI-RES verzió mert megnézném mozgás közben is hogy valóban olya-e mind a képeken.
  • mila69en
    szvsz mindkét verzió dx9-es lessz ha tényleg még mindíg az a felállás van sztem tuti valami olyasmi lessz hogy az eggyik atholon64 vagy dual core-ra lessz kihegyezve remek példa erre a king kong amit két verzióban lehet megvásárolni egy

egy standard edition
    és egy hi-res edition

és érdemes megnézni a két verzio közötti külömbséget magáért beszél ja meg a gépigényt is
  • Istencsászár
    2 verzió? ha nemtudják megoldani hogy inditásnál dx9 v. dx8 sédereket használjon akkor haljanak éhen:D
  • _Atti_
    nekem igy is kiváló:) dx9 annyit fog elérni hogy cserélhetem a videókártyát..

amugy szerintetek még mindig két verzio kiadása van tervben? dx8 meg 9 es?
  • Istencsászár
    mivel még nemlőttem olyan erős fegyverrel:D kisebbel se:D:D igy passz mekkorát hagy a falon
  • mila69en
    az oké hogy a bázisok meg minden fém meg ilyen hig-tech világ... de szvsz azt is lehet valóságossá és élttel telivé varázsolni mármint az atmoszférát mert így olyan mintha egy műteremben játszódna az egész.. meg fír is lövök eggyet aztán akkora krátert nyom a falba.... no comment kérem kapcsolja ki:DDD
  • grebber
    Tuti nem lesz ez műanyagos ilyen fog maradni most a béta nem lesz sokkal szebb sajnos :(
  • Istencsászár
    nemfog ez hl2őre fog inkább
  • mila69en
    hát a válaszod alapján máshogy jött le:DD remélem stalker nem fog hasonlítani ezekre mert akkor ez is csak egy újabb műanyag klon lessz
  • Istencsászár
    félreértettél én a fear, doom, quake grafjára irtam hogy azok a jók sztem:D

demsot a doom, quake egy jövőbeli high tech világban játszódik igy azokhoz ez illik Érdekes lenne ha téglából meg fából lennénk felépitve a bázisok:D meg azok a létesitmények, Fearnál meg nemtm nemvolt semmi müanyag hatás inkább csodás és élethű féle persze nem hl2 szerű mesés graf..
  • mila69en
    ez így van végre nem azta fos(saját véleményem szal nem leugatni ezért):DD dum3 qaki4 meg a fír is idetartozik polybumb meg satöbbi.... tök münyag fílinges motort látom hanem olyan érzésem volt mikor előszőr megláttam mintha élne az egész a környezet... a hl2 remek példa erre mert ott is él az minden meg a boiling point amire azt mondtam ez igen... mert ha jobban meg nézzük mondjuk a fírt szép meg minden de az mberek is olyanok mintha fröccsöntötték volna öket a műanyag gyárban
  • Istencsászár
    valszeg ezis olyan lesz mint a hl2 grafja dx9 módba orrba szájba lesz séderezve...
  • Istencsászár
    :) az az élethű fele kacsintgató graf és az a jövő abból legyen minnél több..
  • grebber
    Hát nekem öszintén igy nem tetszik pályák meg minden jó de a grafal elégedetlen vagyok és félek hogy a full sem lesz sokkal szebb :(