34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • haxoror
    köhh köhh
    ban, büntik, ilyesmi...
    Bárkivel megesik
  • mila69en
    mert?:D
  • haxoror
    Én nem lehetek...
  • mila69en
    te is lehetsz házigazda csak kérni kell a hazigazda jogokat
  • Istencsászár
    Regisztráció időpontja: 2002. 03. 16.
    Utolsó üzenet időpontja: -
    Utolsó látogatás időpontja: -

:D:D:D:D:D sztem nemlátta senki:)))
  • báttyó02
    :DDDDDDDDDDDDD
  • haxoror
    hun-tert nem látta mostanában valaki?
    Kéne ide egy házigazda.
  • NeoMaN
    Állítólag csak díszdobozos kiadvány lesz, Duke Nukem Foreverrel összecsomagolva... Már elő lehet rendelni, és az előrendelési jog átruházható ill. örökölhető!!!

:P
  • JackDaniels #7268
    BUÉK neked is és minden kitartó rajongónak.:)
  • haxoror
    BUÉK minden fannak aki hisz a játék megjelenésében!
  • báttyó02
    köszi,viszont:)
  • mila69en

és STALKER-ban gazdag újévet:)
  • grebber
    Majd 2006 év végén kiderül hogy valóban hányadik helyet érdemli meg a legjobbak között,márha addigra kijön.
  • Shan
    Állítólag 2086-ra jön, 100 éves évfordulóra...lesz idejük kidolgozni...
  • hispan2
    Az a minimum, hogy a stalker egy ilyen listán semmi sem előzheti meg...
    Hetedik hely...
    pfff...
  • grebber
    Ezt is listát ők sem gondolták komolyan szerintem.
  • báttyó02
    :DDDDDDDDD
  • mila69en
    loááál vazze DNF a nabörvan:DDDDD lool
  • Csuhai G
    Jaja! Mondjuk nem értem mit keres az első 2 helyen a Duke Nukem Forever és a Hellgate London...
  • grebber
    2006 top 20 game-ei eléggé lol mondhatom.
    Hitman 4 nincs benne se Splinter Cell 4 meg néhány game nevetséges helyen áll.
  • bertino
  • grebber
  • báttyó02
    NINCS :|
  • gery36
    Van már demója a S.T.A.L.K.E.R.-nek??
  • _Atti_
    nincs dátum..de minnél hamarabb gsc azt mondja...thq meg halasztgatná még késő 2006-ra..meglátjuk..vak is azt mondta

Coolstuff: Hát másold ki a szellemmeghajtóról hátha ugy fog menni..én nem probáltam onnan futtatni rögtön kimásoltam
  • CoolStuff
    Na, megy... már el is kapot valami anomália!:D
  • CoolStuff
    Mi a szarért van az, hogy az ILiY-s, vagy milyen verzióban kiválasztom a pályát, nyomom a start servert, bejön a kis kép és bezárja... nemtok jáccani bazz!

Daemon4-el van megnyitva az iso... vagy csomizzam ki valahová?:S
  • Seth
    az "új" dátum 2006 augusztus eleje....
  • CoolStuff
    Kellemes Ünnepeket ól!:)
  • grebber
    Neked is és mindenki másnak kivánom én is.

Hát reménykedjünk hogy 2006-ba azért csak kiadják.
  • mila69en
    nem....

szívesen
  • gurubefree
    Letölthető demo létezik ......

köszi
  • hispan2
    Boldog karácsonyt minden stalker fannak! Ja és stalkerekben gazdag új évet.
  • grebber
    Valamikor 2006-ban inkább második félévben valamikor de szerintem 2007-se kizárt :D
  • CoolStuff
    Most akkor mikor jön ki, vagy miva'? D:
  • _Atti_
    Nyert egy 'legnagyobb csalódást okozó késés' díjat is:) ugyanugy gamespottól
  • grebber
    Na it is lenne:

The 4th Annual "When It's Done™" Award -- S.T.A.L.K.E.R.

Every year, we give out this award to a game that's pretty much gone off the grid -- we'd love to play it, but when that'll happen is anyone's guess. Last year's winner, Quake 4, was finally released this year, and so the mantle passes to S.T.A.L.K.E.R.: Shadows of Chernobyl, being developed (at least in theory), by Eastern European developer GSC Game World.

When we last saw it (over a year ago), the concept behind S.T.A.L.K.E.R. had us excited enough to make it one of our Most Wanted games for 2005. Following a future meltdown in Chernobyl, the surrounding areas become sealed off, creating a 30-kilometer area that acts as the game world, and mercenaries called "stalkers" are hired by corporations to venture into the radioactive areas and retrieve artifacts. In some ways, S.T.A.L.K.E.R. comes across as a hybrid RPG/MMO/FPS, with drivable vehicles, missions that you can take on from different NPCs across the game world, and tougher and tougher enemies as you get closer to the plant at the center.

So maybe it's no wonder that it's taking some time for S.T.A.L.K.E.R. to come out - it's really unlike anything we've seen in a video game to date. We can only hope that the developers are sticking to the original vision, and that we won't have to wait much longer to see how it all turns out.
  • grebber
    Gamespy-on vagy gamespoton a 2005 év legjobbjai között volt a gameről szó hogy halasszák orba szájba.
  • CeSaR
    user.ltx file, megnyitod Jegyzettömbbel, aztán az utolsó sorban átírod a felbontást mondjuk 800X600-ra
  • Mozes13
    És azt hol lehet beállítani?