34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7396 én már most istenítem ezen oldalát, mert megtetszett, hogy élőben is látom, milyen az egész
Igényes
a pisztolynak olyan grafja van, hogy mikor lövök vele lelassul 15 FPSre a dolog... nem semmi -
#7395 melyik is a legjobban működő multi ? :D -
#7394 ok, visszavonom, hogy nem megy mindegyik verzió... sry -
#7393 hm... mi lessz itt ha megjelenik:DD még a rossz májuak is itt lesznek akik nem hittek benne, hogy meg fog jelenni és itt fogjág isteníteni a játékot.. -
#7392 :DD azt ha vége a pályának lezuhansz:) a semmibe:D -
#7391 nekem a kamera nem tetszett..nemtudtam zoomolni kifelé..
amugy Stalker 10 ik a legnépszerűbb topicok között:) -
#7390 nem hiszem el... sikerrel jártam, szurtam neki a Lada Nivával :D csak a hangja volt gázos, a fizikája egész tűrhető és nem is aggatott annyira a game, 25 FPSel ment, néztem
viszont amikor lelőttek, uaza elhaló hang volt, mint mint mikor CSbe ledarálnak... -
#7389 loading details töltésénél kilép, a leirtakat megpróbálom követni -
#7388 nekem van olyan fájl -
#7387 hidd el, ezzel a játékkal kapcsolatba nekem se ment még semmi a menün kivül, miután menü képe megvolt, jött egyből a hibaüzenet... -
#7386 Nekem sohasem megy semmi, úgyhogy folytasd nyugodtan! :))) -
#7385 az király... remélem csak mellénézted és nem feleslegesen töltök 300 megát... :| -
#7384 Nekem nincsen X3da_hook.rar fájlom! -
#7383 #7327 alapján töltöm az 1154et -
#7382 na hajrá... melyiket töltsem, melyik mellett vannak a legpozitivabb tapasztalatok ? -
#7381 oké minden. -
#7380 Már müködik frankón. -
Csoder #7379 látszik -
#7378 Na, elvileg hiba javítva, látszik minden. -
#7377 Érdekes, nekem minden kép bejön...
Amúgy egyjátékos módra a 1154-et ajánlom, az a legjobb. -
#7376 utána kéne nézni van-e már jobb weather mod ennél..volt olyanom hogy nightmod..ezzel lehet ugy multizni elvileg hogy este van..bár nekem nem működött..azon az orosz forumon találtam még asszem de már letöröltem véletlenül.. -
#7375 omg de még mi fél év ezen ki adni? ha kész akkor fény.post. azt csá!:D
persze nem kell elkapkodni de már tavaly május óta tologatják,ha jól tudom.... -
#7374 nálam az sincs..de megtaláltam a sötétségben a helyét ugyhogy tulvagyok rajta:) -
#7373 nekem is csak egy piros x van, de rá tok kattintani és tovább is megy.
IE -
#7372 öhh..nálam nincs 'tovább' ott ahol azt meg kéne nyomni:P firefoxot használok.. IE be se akarja hozni. -
beerka666 #7371 az 1154 az jonak néz ki -
beerka666 #7370 na jah
-
Csoder #7369 Van egy egyszerű mód ezen kérdésed megválaszolására: letöltöd és megnézed őket... -
beerka666 #7368 és ezek közül melyik milyen? -
#7367 I'm ready! STALKER Alpha-Beta Download site. 1095, 1096, 1154, 2215 TPAX/ILIY -
#7366 6-8 hónap múlva majd találnak egy újabb kifogást.
"Kész van a játék meg ki is egyensújoztuk de az outrot nem tudjuk megcsinálni mert a főszörnyet alakítő hölgy aki a THQ igazgatójának nagymamája leesett a lépcsőn és kétszeres medencetörést szenvedett [egy perc néma csend] a jó hír az ,hogy az orvosok azt mondták 6 hónap múlva talán fel tud állni és akkor már csak 1 hónap kell a játék kiadásáig hacsak addig fel nem akasztja magát a fejlesztőcsapat kabalakutyája vagy el nem ütik a macskát..." -
#7365 -
Csoder #7364 lol
"-Hé te, most olvastam kész a STALKER!!!
- Komolyan? Na és mennyire?
- Hát még van mit finomítani rajta, de úgy 1 év múlva kijön!" -
#7363 Majd 6-8 hónap múlva lesz teljesen kész vagy kitudja menyi. -
#7362 már volt -
#7361 Kész a S.T.A.L.K.E.R. !
Kész a S.T.A.L.K.E.R. !
Kész a S.T.A.L.K.E.R. !
Kész a S.T.A.L.K.E.R. !
www.playware.hu
Boccs ha már colt :D -
#7360 Szerintem full áron én se veszem meg ha lesz tört..de ha lemegy mondjuk max egy 10es körülre akkor tuti.. -
#7359 Én szintén így vagyok.:) -
Csoder #7358 Már akinek.
Én pl már alapból őrülten rajongok az ehhez hasonló poszt-apokalyptic játékokért, szóval nagy valószínűséggel megveszem az eredetit amint megjelenik. -
#7357 ja, de addig elleszek azzal, hogy végigjátszam... ilyen részletekkel teli pályákon nem lesz unatkozás :)