34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • bertino
    én már most istenítem ezen oldalát, mert megtetszett, hogy élőben is látom, milyen az egész
    Igényes

a pisztolynak olyan grafja van, hogy mikor lövök vele lelassul 15 FPSre a dolog... nem semmi
  • bertino
    melyik is a legjobban működő multi ? :D
  • bertino
    ok, visszavonom, hogy nem megy mindegyik verzió... sry
  • mila69en
    hm... mi lessz itt ha megjelenik:DD még a rossz májuak is itt lesznek akik nem hittek benne, hogy meg fog jelenni és itt fogjág isteníteni a játékot..
  • mila69en
    :DD azt ha vége a pályának lezuhansz:) a semmibe:D
  • _Atti_
    nekem a kamera nem tetszett..nemtudtam zoomolni kifelé..
    amugy Stalker 10 ik a legnépszerűbb topicok között:)
  • bertino
    nem hiszem el... sikerrel jártam, szurtam neki a Lada Nivával :D csak a hangja volt gázos, a fizikája egész tűrhető és nem is aggatott annyira a game, 25 FPSel ment, néztem

viszont amikor lelőttek, uaza elhaló hang volt, mint mint mikor CSbe ledarálnak...
  • bertino
    loading details töltésénél kilép, a leirtakat megpróbálom követni
  • bertino
    nekem van olyan fájl
  • bertino
    hidd el, ezzel a játékkal kapcsolatba nekem se ment még semmi a menün kivül, miután menü képe megvolt, jött egyből a hibaüzenet...
  • Csuhai G
    Nekem sohasem megy semmi, úgyhogy folytasd nyugodtan! :)))
  • bertino
    az király... remélem csak mellénézted és nem feleslegesen töltök 300 megát... :|
  • Csuhai G
    Nekem nincsen X3da_hook.rar fájlom!
  • bertino
    #7327 alapján töltöm az 1154et
  • bertino
    na hajrá... melyiket töltsem, melyik mellett vannak a legpozitivabb tapasztalatok ?
  • Serpa
    oké minden.
  • _Atti_
    Már müködik frankón.
  • Csoder
    látszik
  • hispan2
    Na, elvileg hiba javítva, látszik minden.
  • hispan2
    Érdekes, nekem minden kép bejön...
    Amúgy egyjátékos módra a 1154-et ajánlom, az a legjobb.
  • _Atti_
    utána kéne nézni van-e már jobb weather mod ennél..volt olyanom hogy nightmod..ezzel lehet ugy multizni elvileg hogy este van..bár nekem nem működött..azon az orosz forumon találtam még asszem de már letöröltem véletlenül..
  • DJ Skyline
    omg de még mi fél év ezen ki adni? ha kész akkor fény.post. azt csá!:D
    persze nem kell elkapkodni de már tavaly május óta tologatják,ha jól tudom....
  • _Atti_
    nálam az sincs..de megtaláltam a sötétségben a helyét ugyhogy tulvagyok rajta:)
  • Serpa
    nekem is csak egy piros x van, de rá tok kattintani és tovább is megy.
    IE
  • _Atti_
    öhh..nálam nincs 'tovább' ott ahol azt meg kéne nyomni:P firefoxot használok.. IE be se akarja hozni.
  • beerka666 #7371
    az 1154 az jonak néz ki
  • beerka666 #7370
    na jah
  • Csoder
    Van egy egyszerű mód ezen kérdésed megválaszolására: letöltöd és megnézed őket...
  • beerka666 #7368
    és ezek közül melyik milyen?
  • hispan2
    I'm ready! STALKER Alpha-Beta Download site. 1095, 1096, 1154, 2215 TPAX/ILIY
  • Adam II
    6-8 hónap múlva majd találnak egy újabb kifogást.
    "Kész van a játék meg ki is egyensújoztuk de az outrot nem tudjuk megcsinálni mert a főszörnyet alakítő hölgy aki a THQ igazgatójának nagymamája leesett a lépcsőn és kétszeres medencetörést szenvedett [egy perc néma csend] a jó hír az ,hogy az orvosok azt mondták 6 hónap múlva talán fel tud állni és akkor már csak 1 hónap kell a játék kiadásáig hacsak addig fel nem akasztja magát a fejlesztőcsapat kabalakutyája vagy el nem ütik a macskát..."
  • bertino
  • Csoder
    lol
    "-Hé te, most olvastam kész a STALKER!!!
    - Komolyan? Na és mennyire?
    - Hát még van mit finomítani rajta, de úgy 1 év múlva kijön!"
  • grebber
    Majd 6-8 hónap múlva lesz teljesen kész vagy kitudja menyi.
  • bertino
    már volt
  • Evogordon
    Kész a S.T.A.L.K.E.R. !
    Kész a S.T.A.L.K.E.R. !
    Kész a S.T.A.L.K.E.R. !
    Kész a S.T.A.L.K.E.R. !

www.playware.hu

Boccs ha már colt :D
  • _Atti_
    Szerintem full áron én se veszem meg ha lesz tört..de ha lemegy mondjuk max egy 10es körülre akkor tuti..
  • JackDaniels #7359
    Én szintén így vagyok.:)
  • Csoder
    Már akinek.
    Én pl már alapból őrülten rajongok az ehhez hasonló poszt-apokalyptic játékokért, szóval nagy valószínűséggel megveszem az eredetit amint megjelenik.
  • bertino
    ja, de addig elleszek azzal, hogy végigjátszam... ilyen részletekkel teli pályákon nem lesz unatkozás :)