34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7356 Arra majd várhatsz...:) -
#7355 Tituggyátok.:))) -
#7354 ja, majd, ha lement az ára -
#7353 majd 1 demo után eldől:D:D:D de ennyi huzavona után tuti 1 fillért nemadok ki érte, köcsög fejlesztők és hazugok.. -
#7352 Ez a gamma sztem meg fog érni annyit, hogy kicsit spóroljon rá az ember és megvegye eredetiben. -
#7351 de az tuti, hogyha kijön veszek egy normális PC fejhallgatót, hogy rendesen átadja a feelinget majd :DDD -
#7350 ehh, multiba rám fog jönni a frász, márha fogom tudni nyomni egyáltalán...(ha nem serialos lesz...) -
Csoder #7349 Köszi, de már próbáltam így, és nem jártam sok sikerrel, mondhatni semmivel. Próbáltam még ott eljátszogatni más rublikák beikszelésével is, de semmire sem jutottam. -
#7348 itt van egy jó kis villámos videó!:)
a semmiből csap le:D -
Gabe18 #7347 Ha ennyi alfa verzio kikerült,akkor ezt igy egyben kiadhatják most,majd a videókat belerakjuk mi fél év mulva... -
#7346 Maradjon is így.:)) Nekekm akkor is tuti lesz, ne kapkodjanak!:))) -
#7345 az 1 dolog hogy eztmondják lehet csak megnyugatatásképp, mer amennyit ezek már összehazudtak én nemhiszem el eztsem, hiszem ha látom majd.. -
#7344 Ez a 6-8 hónap az eltelt 5évhez képest csak pár nap:))) -
#7343 továbbra is ősszel várható..
-
#7342 sztem picit több, de legyünk optimisták, ebbe az évbe talán a kezünkben lesz :) -
#7341 Nah, akkor még pár nap, oszt tolhatjuk.:DDDDDDDDDD -
Stalker rulez -
obe #7339 atyauristen ne pöcsöjjön a kiadó is még 6-8 hónapot -
#7338 nem lenne rossz már a nyáriszünet alatt tolni!:D -
#7337 :)))))) loal szal mégsincs kész hahaha -
haxoror #7336 yeahyeahyeahyeahyeahyeah! -
#7335 #7322
van benne 16 videó,annak majdnem a 3/4-e az anomáliákkal vagy mikkel foglalkozik!:)) -
#7334 -
#7333 hát meglehet, hogy többre megyünk... csak sajnos nem mindenki, hanem továbbra is csak a kisebbség... -
#7332 belém tud csapni a villám? ezt még nem is láttam -
#7331 S.T.A.L.K.E.R. - ELKÉSZÜLT!!! - Vagy...
A www.stalker-world.com.ua jelentéséből tisztán világossá válik, hogy a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl hosszú idő után végre elkészült! De most jöjjenek a részletek, ugyanis nem eszik olyan forrón...
A GSC GameWorld elkészült a játék munkálatainak rá eső részével. Ez azt jelenti, hogy a kiadónak leadott végső verzió tartalmazza a történetet, a 20 pályát, és minden olyan tulajdonságot, amit bele akartak építeni. Ebből a szempontból kész a játék, azonban valami hiányzik: a videók. Azokat a THQ készíti, a játék "kiegyensúlyozásával, finomhangolásával" együtt. Mostantól tehát minden a kiadó kezében van, a továbbiakban ők finomítják és egészítik valódi egésszé a STALKER-t. A GSC-nél úgy gondolják, ez további 6-8 hónapot vehet igénybe.
gamestar.hu
-
#7330 Multiba nem ellenféltől kell rettegni majd az tuti hanem anomáliától. -
#7329 néha a frász jön rám mikor elmegyek egy lepukkant kocsi mellett aztán "belémcsap a villám"!:DD vagy amikor kiléptem a hullámlemezes tetőre akkor is lerepültem onnan attól az "elektromos kisüléstől" vagy mitől...de az a pulzáló átlátszó gömb is aranyos...eddig 4-5 jelenséggel találkoztam -
#7328 Innen is egy csomó embernek ment, Hamachi-n is tudtunk játszani. -
#7327 A 1154 elindítása a következőképpen zajlik: ha a sima bat fájlokkal nem megy, akkor nyitni kell egy totalcommandert és meg kell keresni az X3da_hook.rar fájlt. Erre rákattintva a totalcommaner helyben a saját ablakában megnyitja. Ki kell választani a 3DAnalyze.exe programot és rákattintani. Ekkor a "Mind kicsomagol és futtat" opciót kell választani és elindul egy alkalmazás. Itt nincsen más dolgunk, mint a "Select" gombbal kiválasztani egy bat fájlt a 1154 gyökérmappájából és ezután a "Hardware Limits (cap bits)" részben bejelölni az "Emulate HW TnL caps" opciót, majd "Run". Ennyi az egész. Fontos: a X3da_hook.rar-t egyéb programokkal kicsomagolva egy mappából nem lehet futtatni, csak így, totalcommanderrel indítva. Szerintem a 1154 a legjobb egyjátékos alfa, vannak benne lelőhető varja, kocsit vezethetünk és persze tele van nagyon okos katonákkal, akik fekszenek, gugolnak, igencsak pontosan lőnek, bukfenceznek, és gurulnak, stb..., ja és persze kiváló a grafika is. -
#7326 Először is az alfa nem béta. Másodszor eddig nekem kivétel nélkül mind az öt verzió elindult. A 2215-ösre pedig végépp nem mondanám, hogy használhatatlan, mivel netes játékra elvileg és néha gyakorlatilag is alkalmas. Ezerszer többre megyünk ilyen "morzsákkal", mintha képekkel szórnának minket. -
#7325 köszi -
#7324 ja ilyen válogatás,meg tesztelgetés...akinek esetleg nem menne az MP beta annak egy kis ízelítő!:) -
#7323 ez olyan "besztofos" ? ;) -
#7322 csináltam pár kisvideót,meg képet...50MB
innen szedhető -
#7321 Probálkozni kell..először nekem sem ment..aztán meg igen..
Próbáljatok más mapot berakni..a fenti kapcsolók nem tudom mire jók de én azokat is állitgattam tán, aztán ment.. -
#7320 király
akkor az itteni (kb 20-40 emberke) akiknek nem ment mind kivétel volt
... -
#7319 "Gamekapocs"-->hát az nagyon LOOOOL -
#7318 hmmm ... nem tudom Gamekapocs-ot ismered-e (nem reklámból mondom) de ott többen is tesztelték és nekik simán mentek a betak, csak vkinek 98kompatibilistre kellett állítani az exe-t. és valóban ment és játszható volt (többen is)! hmm... -
#7317 hát értsétek meg, hogy ezek szó szerint használhatatlan béták...