34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mila69en
    lehet nem tom... nekem ilyenekkel nem kellett tökölnöm
  • beerka666 #7475
    én se vártam csak egy icipicit mig töltött, de akinek nincs jo gépe annak lehet h több idö mig bejön ezért mondtam h ne indítsák ujra.
  • bertino
    próbáljátok meg, jaja (de nekem hálistennek nemkellett)
  • beerka666 #7473
    Rájöttem hogy hogy kell elindítani az ILIY-t!

1.Elöször is engedélyezni kell a ILIYed fökönyvtárába az összes exe filét
    2.aztán Stalker.net elindítod
    3.ott pedig a cdkey alatt van kér fül Server és Client a clientbe a LAN elöl tedd át a pipát az Internetre és utána pályát választasz és Star Sever.

UI:Itt lehet hogy várni kell egy kicsit ujra ne índítsátok!
  • bertino
    2215 ILLIY
  • Halfer
    melyik m1?

az uccsó alpha nekem miért nem??
  • atwe
    megy ja kocsi nagyon elbasztak szerintem de a maszkalas egészjo :D
  • bertino
    huh, pont leszedtem én is, ami jó xD
  • Halfer
    ha ez a véleményed minek jársz erre a topikra??
  • Halfer
    hy! én neked megy? én is úgy csináltam ahogy írták hozzá és beerka is, de Server: Starting... nem akar végezni, kb fél órát vártam. más beállítás esetleg?
  • beerka666 #7466
    most néztem és még le lehet tölteni!
  • beerka666 #7465
    huhh kiváncsiságból leszedtam a 1096-ot
    kb félórája
  • atwe
    pont leszedtem a 1154 :::D
  • hispan2
    Stalker Alfe-Béta letöltés megszűnt. A szolgáltatással kapcsolatban jogi viták merültek fel így a közvetlen linkelésű oldal megszűnt és határozatlan időre az összes többi alfa és béta letöltési mód.
  • _Atti_
    tényleges lanon keresztül nem muszály hamachi csak ki kell nyomni a public-ot és akkor lanszervert indit.

• bertino
    majd mi is kipróbáljuk hamachival
  • _Atti_
    jó biz:) mi azon szoktunk átalában játszani lanon:) annak a háznak a környékén amelyiknek be van szakadva a teteje..Factory is jó
  • bertino
    nekem 2215ös TPAX bug-al el se indult, az 2215ös ILLIY verzió gond nélkül megy, csak más serverekre nem tudok csatlakozni mert akkor az is bugot ir, ennyi 1154 meg leirták
  • gizzda
    1154 verzó....de hozzátenném hogy az eddigi alfák-béták egyikét sem sikerült elindítanom...... úgy érzem nem bennem vagy a készülékemben van a hiba :-)

Valaki leírhatná normálissan hogyan is kellene csinálni.... NEM?

• bertino
    gyaaa railrood jó map lesz majd multiba
  • beerka666 #7456
    ez a multi? 2215 igaz?
    mertha igen akkor nekem is ez van beadja és ott alul azt írjak ki h
    Client Spawing és ott fagy meg nekem.
  • gizzda
    Nekem mind a két módon fagy a game.... elindításkor be ad egy képet a címmel.....Kiírja alul hogy severt próbál létrehozni és ennyi meg áll az egyész úgy hogy resetelni kell a gépet... Valakinek van valami ötlete?
  • beerka666 #7454
  • bertino
    25-30 éves korod létére kurvára nem használod az eszedet, csak két hszben nyilvánosodtál meg teljesen, feleslegesen, bujjál el
  • atwe
    itt meglehet már rendelni a stalkert :::))

Erscheinungsdatum: 31. Dezember 2006 szerintük évégén jelenik meg
  • DJ Skyline
    bye
  • haxoror
    "Nacsá"
  • beerka666 #7449
    Hali
    háe eköször is leszedtem az 1154-et,azt winrarral kicsomizam aztánmeg amit írtak:

A játék indítása:

A 1154 elindítása a következőképpen zajlik: ha a sima *.bat fájlokkal nem megy, akkor nyitni kell egy Total Commander-t és meg kell keresni az X3da_hook.rar fájlt. Erre rákattintva a Total Commander helyben a saját ablakában megnyitja. Ki kell választani a 3DAnalyze.exe programot és rákattintani. Ekkor a "Mind kicsomagol és futtat" opciót kell választani és elindul egy alkalmazás. Itt nincsen más dolgunk, mint a "Select" gombbal kiválasztani egy *.bat fájlt a 1154 gyökérmappájából és ezután a "Hardware Limits (cap bits)" részben bejelölni az "Emulate HW TnL caps" opciót, majd "Run". Ennyi az egész. Fontos: a X3da_hook.rar-t egyéb programokkal kicsomagolva egy mappából nem lehet futtatni, csak így, Total Commander-rel indítva.

Szerintem a 1154 a legjobb egyjátékos alfa, vannak benne lelőhető varja, kocsit vezethetünk és persze tele van nagyon okos katonákkal, akik fekszenek, guggolnak, igencsak pontosan lőnek, bukfenceznek, és gurulnak, stb..., ja és persze kiváló a grafika is.

Ez alapján ment nekem is.
  • stefan
    De meg fog!!
    Még 7-8 hónap nincs kész a video!!
  • Blasta
    From hardwired:

"Levelek százait kapjuk, hogy elkészült a STALKER és kapható a boltokban. Egyesek már az őrület határán a fejüket verik a falba, drága porcelánmalacokat törnek ripityára és a játékot akarják. Sajnos el kell keserítenem a rajongókat. A játékkal "elkészültek" a GSC-GAME fejlesztői, legalábbis ez olvasható a Stalker World rajongói oldalon, ám további 6-8 hónap polírozás, renderelés, kiegyensúlyozás és egyéb kellemetlen, főként a THQ vállát terhelő feladatok várnak a sokat halogatott zónalakó küblicicákra - azaz kb. béta fázisban vannak."

A hivatalos stalker oldalon viszont nincs semmiféle hír a befejezésről...

Az a béta fázis pedig kizárt, kb. már eddig NYOLCVANSZOR került a játék béta fázisba, ez is csak egy újabb kamu, átcseszés, stb...

Várjátok csak, nem jelenik meg sose...
    Nacsá
  • bertino
    lál behalás, fut a ILLIY verzió de most vhogy nem mertem vele játszani, meg álmos is vagyok már, ugyhogy ZZZZ :D
  • Alexease
    Na ez a Stalker ugy ahogy van, a megjelenesevel egyutt vagy ez: , vagy ez:
  • bertino
    a tpax is csak próba, szal sokkal de sokkal többminden lesz a fullban és persze, jobb is lesz :)
    egyszal ha ez megnyerte tetszésed a full tuti bejön(nekem meg nem megy a tpax :'( )
  • icewolf
    Hali mindenkinek... eddig én is azt hittem hogy ez egy nagy rakás szutyok lessz, de kb 5 perccel ezelőtt megváltozott a véleményem! Kipróbáltam a TPAX múltit.. király... bár nekem egy kicsit gyengébnek tűnik a Hl2-nél, de hát kinek a pap, kinek a paplan. :D na szóval a TPAX múlt nekem se nagyon akart menni... Ki kell kapcsolni a tűzfalat, vagy engedélyezni kell a tűzfalban a játék átengedését, és akkor megy. Nekem ZoneAlarm -om van, ami egy kis felugró java ablakban közli hogy mi van... persze S.t.a.l.k.e.r. meg közben próbál kapcsolódni a szerverhez, de nem megy, és közben meg nehezen lehet kilépni a windows-ba hogy átengedjem... Szóval a kérdés hol tudom beállítani a Zonealarm-ba hogy átengedje a játékot? Remélem azért tudtam segíteni is.
  • Halfer
    beerka, ezek szerint neked megy az alpha? én a Stalker Build 1154-el próbálkoztam de sajna nem megy, követem az indítási módszert de nem. Segítenél?
  • beerka666 #7441
    na ezt jólmegaszontam :)
  • beerka666 #7440
    amugy nem is tudtam hogy ilyen szar hogy késik,de megvan az összes eddigi Alfa,Béta verzió azokkal még elvagyok
  • beerka666 #7439
    :D
  • obe
    -1 lövés:D
  • obe
    magyarul ez a béta multi lan partikra isteni izelítő a "nemsokára" megjelenő fullból, de semmi másra, neten -ha egyáltalán bejutsz- a lövés szinte mindig késik a lövés kb 2-40mp-t is, tehát így játszhatatlan