34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7476 lehet nem tom... nekem ilyenekkel nem kellett tökölnöm -
beerka666 #7475 én se vártam csak egy icipicit mig töltött, de akinek nincs jo gépe annak lehet h több idö mig bejön ezért mondtam h ne indítsák ujra. -
#7474 próbáljátok meg, jaja (de nekem hálistennek nemkellett) -
beerka666 #7473 Rájöttem hogy hogy kell elindítani az ILIY-t!
1.Elöször is engedélyezni kell a ILIYed fökönyvtárába az összes exe filét
2.aztán Stalker.net elindítod
3.ott pedig a cdkey alatt van kér fül Server és Client a clientbe a LAN elöl tedd át a pipát az Internetre és utána pályát választasz és Star Sever.
UI:Itt lehet hogy várni kell egy kicsit ujra ne índítsátok! -
#7472 2215 ILLIY -
#7471 melyik m1?
az uccsó alpha nekem miért nem?? -
atwe #7470 megy ja kocsi nagyon elbasztak szerintem de a maszkalas egészjo :D -
#7469 huh, pont leszedtem én is, ami jó xD -
#7468 ha ez a véleményed minek jársz erre a topikra?? -
#7467 hy! én neked megy? én is úgy csináltam ahogy írták hozzá és beerka is, de Server: Starting... nem akar végezni, kb fél órát vártam. más beállítás esetleg? -
beerka666 #7466 most néztem és még le lehet tölteni! -
beerka666 #7465 huhh kiváncsiságból leszedtam a 1096-ot
kb félórája -
atwe #7464 pont leszedtem a 1154 :::D -
#7463 Stalker Alfe-Béta letöltés megszűnt. A szolgáltatással kapcsolatban jogi viták merültek fel így a közvetlen linkelésű oldal megszűnt és határozatlan időre az összes többi alfa és béta letöltési mód. -
#7462 tényleges lanon keresztül nem muszály hamachi csak ki kell nyomni a public-ot és akkor lanszervert indit.
-
#7461 majd mi is kipróbáljuk hamachival -
#7460 jó biz:) mi azon szoktunk átalában játszani lanon:) annak a háznak a környékén amelyiknek be van szakadva a teteje..Factory is jó -
#7459 nekem 2215ös TPAX bug-al el se indult, az 2215ös ILLIY verzió gond nélkül megy, csak más serverekre nem tudok csatlakozni mert akkor az is bugot ir, ennyi 1154 meg leirták -
#7458 1154 verzó....de hozzátenném hogy az eddigi alfák-béták egyikét sem sikerült elindítanom...... úgy érzem nem bennem vagy a készülékemben van a hiba :-)
Valaki leírhatná normálissan hogyan is kellene csinálni.... NEM?
-
#7457 gyaaa railrood jó map lesz majd multiba -
beerka666 #7456 ez a multi? 2215 igaz?
mertha igen akkor nekem is ez van beadja és ott alul azt írjak ki h
Client Spawing és ott fagy meg nekem. -
#7455 Nekem mind a két módon fagy a game.... elindításkor be ad egy képet a címmel.....Kiírja alul hogy severt próbál létrehozni és ennyi meg áll az egyész úgy hogy resetelni kell a gépet... Valakinek van valami ötlete? -
beerka666 #7454 -
#7453 25-30 éves korod létére kurvára nem használod az eszedet, csak két hszben nyilvánosodtál meg teljesen, feleslegesen, bujjál el -
atwe #7452 itt meglehet már rendelni a stalkert :::))
Erscheinungsdatum: 31. Dezember 2006 szerintük évégén jelenik meg
-
#7451 bye -
haxoror #7450 "Nacsá" -
beerka666 #7449 Hali
háe eköször is leszedtem az 1154-et,azt winrarral kicsomizam aztánmeg amit írtak:
A játék indítása:
A 1154 elindítása a következőképpen zajlik: ha a sima *.bat fájlokkal nem megy, akkor nyitni kell egy Total Commander-t és meg kell keresni az X3da_hook.rar fájlt. Erre rákattintva a Total Commander helyben a saját ablakában megnyitja. Ki kell választani a 3DAnalyze.exe programot és rákattintani. Ekkor a "Mind kicsomagol és futtat" opciót kell választani és elindul egy alkalmazás. Itt nincsen más dolgunk, mint a "Select" gombbal kiválasztani egy *.bat fájlt a 1154 gyökérmappájából és ezután a "Hardware Limits (cap bits)" részben bejelölni az "Emulate HW TnL caps" opciót, majd "Run". Ennyi az egész. Fontos: a X3da_hook.rar-t egyéb programokkal kicsomagolva egy mappából nem lehet futtatni, csak így, Total Commander-rel indítva.
Szerintem a 1154 a legjobb egyjátékos alfa, vannak benne lelőhető varja, kocsit vezethetünk és persze tele van nagyon okos katonákkal, akik fekszenek, guggolnak, igencsak pontosan lőnek, bukfenceznek, és gurulnak, stb..., ja és persze kiváló a grafika is.
Ez alapján ment nekem is. -
stefan #7448 De meg fog!!
Még 7-8 hónap nincs kész a video!! -
#7447 From hardwired:
"Levelek százait kapjuk, hogy elkészült a STALKER és kapható a boltokban. Egyesek már az őrület határán a fejüket verik a falba, drága porcelánmalacokat törnek ripityára és a játékot akarják. Sajnos el kell keserítenem a rajongókat. A játékkal "elkészültek" a GSC-GAME fejlesztői, legalábbis ez olvasható a Stalker World rajongói oldalon, ám további 6-8 hónap polírozás, renderelés, kiegyensúlyozás és egyéb kellemetlen, főként a THQ vállát terhelő feladatok várnak a sokat halogatott zónalakó küblicicákra - azaz kb. béta fázisban vannak."
A hivatalos stalker oldalon viszont nincs semmiféle hír a befejezésről...
Az a béta fázis pedig kizárt, kb. már eddig NYOLCVANSZOR került a játék béta fázisba, ez is csak egy újabb kamu, átcseszés, stb...
Várjátok csak, nem jelenik meg sose...
Nacsá
-
#7446 lál behalás, fut a ILLIY verzió de most vhogy nem mertem vele játszani, meg álmos is vagyok már, ugyhogy ZZZZ :D -
#7445 Na ez a Stalker ugy ahogy van, a megjelenesevel egyutt vagy ez: , vagy ez: -
#7444 a tpax is csak próba, szal sokkal de sokkal többminden lesz a fullban és persze, jobb is lesz :)
egyszal ha ez megnyerte tetszésed a full tuti bejön(nekem meg nem megy a tpax :'( ) -
#7443 Hali mindenkinek... eddig én is azt hittem hogy ez egy nagy rakás szutyok lessz, de kb 5 perccel ezelőtt megváltozott a véleményem! Kipróbáltam a TPAX múltit.. király... bár nekem egy kicsit gyengébnek tűnik a Hl2-nél, de hát kinek a pap, kinek a paplan. :D na szóval a TPAX múlt nekem se nagyon akart menni... Ki kell kapcsolni a tűzfalat, vagy engedélyezni kell a tűzfalban a játék átengedését, és akkor megy. Nekem ZoneAlarm -om van, ami egy kis felugró java ablakban közli hogy mi van... persze S.t.a.l.k.e.r. meg közben próbál kapcsolódni a szerverhez, de nem megy, és közben meg nehezen lehet kilépni a windows-ba hogy átengedjem... Szóval a kérdés hol tudom beállítani a Zonealarm-ba hogy átengedje a játékot? Remélem azért tudtam segíteni is. -
#7442 beerka, ezek szerint neked megy az alpha? én a Stalker Build 1154-el próbálkoztam de sajna nem megy, követem az indítási módszert de nem. Segítenél? -
beerka666 #7441 na ezt jólmegaszontam :) -
beerka666 #7440 amugy nem is tudtam hogy ilyen szar hogy késik,de megvan az összes eddigi Alfa,Béta verzió azokkal még elvagyok -
beerka666 #7439 :D -
obe #7438 -1 lövés:D -
obe #7437 magyarul ez a béta multi lan partikra isteni izelítő a "nemsokára" megjelenő fullból, de semmi másra, neten -ha egyáltalán bejutsz- a lövés szinte mindig késik a lövés kb 2-40mp-t is, tehát így játszhatatlan