34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • gizzda
    Hát nagynehezen el tudtam indítani az alfát..meg a béta multit is..a gondom az volt hogy mindig fagyott ...de rájöttem ha kikapcsolom a Norton Internet Securityt akkor simán megy az összes....

Na de a lényeg..nekem csak az a gondom a multival hogy vagy én nem látom a játékosokat vagy ők nem látnak engem...ez így elég gáz....(bár igaz ez csak egy béta de jó lett volna ha müködött volna ez is benne...

Ja és az Alfához képest sokkal szebb meg jobb ez a béta okosság....még jó :D

De igen a grafika nagyon ütős...már most is....
  • beerka666 #7515
  • nfstuning
    Semmi hír???
  • beerka666 #7513
  • Halfer
    vki ismer bizonyos "mankiballs"-t? ha itt van a fórumon más néven esetleg dobjon nekem egy privit
  • mila69en
    végre már valaki.....
  • haxoror
    HBD!
  • beerka666 #7509
    Happy Birthday Grebber
  • grebber
    Kösz srácok!!
  • Glpetyus
    :DDD
  • báttyó02
    áhh végre megy a multi....nagyon királyságos (H)(H)
  • Glpetyus
    B.SZ.
  • DJ Skyline
    jó az a HL2,egyik beszt!^.^ (erről nem akarok vitát nyitni,kinek ez tetszik,kinek az)
    de a STALKER is egetrengető játék lesz,már csak a témája miatt is!
  • Slade999
    selőször nemteccet a játék de most telöltöttem és megváltozott a véleményem jó kis game csak elég sok helyen azt olvasom hogy ezé meg azé nem adják ki hát nemtom mi lesz ebből az alpha grafikája kurva nagy de egykét dologban megmutatkozik hogy ez csak egy alpha hiányolom a hudot(meg jók a cs-ből lopott hangok :) de a legnagyobb baj hogy megyek megyek és ott egy templomba járó geci egyet belémlő azt kész, ja és nem értem mit sziggyátok a hl2 nem szar az hanem a legszarabb.
  • báttyó02
    igyvan
  • hykao #7501
    Boldog szülinapot!
  • grebber
    Kurvára kiváncsi vagyok már a gamere leginkább a DX9-es grafika érdekel hogy mit hozta tető alá.
  • IvanovicsTech
    Már megint itt vagy?Sajnos ,ahogy látom a hülyeségre nincs gyógy ír pedig a Te esetetben szükség lenne rá. Olvasol egy hírt,röhögsz a markodba,hogy "ezt most jól bevágom a fórumba és király vagyok".Csak azt nem értem ha nem tetszik a game akkor miért vagy itt?Nem volt gyerek szobád vagy mi?Mondjuk egyéni szociális problémád, hogy nem tetszik a game,szóval szerintem kapaszkodjál bele a Doom 3-ba és húzzel ebből a topik-ból.
  • IvanovicsTech
  • bertino
    jahhahaj, ne aggódj én is szoktam szervező lenni :-b tudom milyen, nyáron kb 10-12 egész estét LANokat csnáltunk
  • Glpetyus

Ehhh...kipróbáltam a multis "bétát" ,eddig csak az alfához volt szerencsém.
    Nem multiztam,egyedűl nézegettem meg a pályákat
    Hát engem maximálisan meggyőzött,bár túl sok kétely nem is volt bennem :)
    Ez vmi félelmetesen komoly. Végre van ballisztika,a lövedékek visszapattanhatnak,megsebezve a játékost. (ez más játékban is volt,de eddig erőltetettnek tünt vhogy az egész..)
    Próbáljátok ki,hogy egy távcsöves fegyverrel jó messziről rálőttök egy őrtorony ferde tetejére....nagyon élethűen pattan ide-oda a lővedék róla :o
    A grafika már így is halál szép szerintem,...képzelem még dx9-el,árnyékokkal,egyébb okosságokkal,milyen szép lesz.
    Az anomáliák ütnek. A mérőműszer kattogása a AvP 2-re emlékeztet,...itt is megdobja a hangulatot.
    Nem csoda,hogy ennyit fejlesztik,nem is baj....De remélem idén kijön
    Akinek meg nem tetszik,annak torta a fejére,meg fagyi az orrára,és mennnyen' dúmhármazni,meg háelkettőzni...
  • Glpetyus
    uncsi szar-e vagy ? :o
  • Istencsászár
    ezér kell olyan helyre menni ahol van net is:))) mi aztcsináljuk
  • icewolf
    Miután, én álltalában szervező szoktam lenni, ezért én megértem a barátaid nézetét. sőt én is azon a nevezőn vagyok, mert szinte minden partin, nekem csak javítanom kell a gépeket. :D ezért ez most csak iyen kissebb lessz. ha lessz. :D

Túl sok a pakolás, előtte és utána... a javítgatások... progik nem működnek... nem megy a hálózat. Ezektől a hajamat tudom tépni. egy kicsit OFF voltam bocsesz.
  • bertino
    az tuti, mióta azoknak a haverjaimnak van NET, akikkel eddig csak LANba tudtuk együtt nyomni, egy se akar LANt csinálni, arra hivatkozva, hogy ott a NET, ennél a gémnél meg... pff
    meg nem értik a LAN és NET közti különbséget, de ez nem ide tartozik, csak idegesítő :(
  • obe
    az viszont maga a gyönyörüség(lan)
  • gizzda
    Ez az.... mindenre kiterjedő FAQ-t akarunk
  • icewolf
    Mindegy... azért kösz szépen. nem gáz.... mert már úgyis hiányzik egy kiály kis Lan.
  • beerka666 #7488
    hali
    mikor elinditok egy alphát és megölnek akkor van vmi megoldás hogy újrakezdjem
    anélkül hogy kilépek és vissza?
  • obe
    sztem srácok a netet hagyjátok, kb 1 honapja nyúztuk itt páran a fórumról, és sose ment úgy hogy legalább 2 embernek működött volna, vagy nem tudtunk egymáshoz csatlakozni, még hamachival se, vagy ha bejutottunk páran akkor meg a lövés késik néha 40 mp-t is'(persze aki inditotta a szervert annak nincs ilyen gondja simán gyilkolhatja a többieket, tehát ő nem állitja le a szevert ezért páran csatlakoznak, akik pedig a keresőt nézik ámulva lesik hogy: -vazz ezek 8-an gyakják egymást, há ide benézek, közbe nem tudja neki mér nem sül el a fegyver,a többiek meg ölik egymást?!)
    szal kinlódtam én eleget vele de csak lanon működött megbizhatóan, bár a debug/error felirat néha ott is megjelent:(...
    bár néha -néha feltünik egy joinplease nevü szerver ahol csodák csodájára 15-20 percet is ellehet lövöldözni gond nélkül, talán ez is tesztelők által inditott próbaszerver ahol mi vagyunk az önkéntes béta teszterek
  • beerka666 #7486
    1. jó 5let a FAQ
    2. segítenék ha tudnék de sajna nemtok
  • icewolf
    Sorry.. visszaolvastam, de sehol nem találtam választ. Hogy tudok egy szervehez kapcsolódni... állandóan hiányzó fájlokért nyarvog, és nem tudok felmenni egy szerverre sem.. pedig látom hogy van olyan amelyiken 3-an is fent vannak.. pls help!
  • Halfer
    ezer köszönet!! zonealarm kikapcs és megy! :D köc
  • icewolf
    ha gondoljátok, összehozom a Dizájnt, meg a többit a FAQ-hoz, utána már csak fel kellene tölteni. szép lessz jó lessz. Ja és nem használok semmi webszerkesztőt... csak úgy jegyzettömből.
  • _Atti_
    van fent egy magyar szerver ti inditottátok? 'balfaszok' néven..az előbb még 'jelszo:hun' volt a név
  • beerka666 #7481
    ezzel a témaindítót kellene megfüzni,de amugy sztem is jó 5let
  • icewolf
    Ha valakinek befagy, akkor kapcsolja ki a tűzfalat, és menni fog. Nekem is ez volt a baj. Hmmm. jó lene összehozni egy FAQ-ot, nem? Kevesebb lenne az ilyen irányú kérdés.
  • beerka666 #7479
    mert én is mikor beírtam azelött 10 perce jöttem rá hogy hogy is kell elindítani
    eddig csak az alfákkal jáccottam.
  • mila69en
    de ha neked sem kellett ilyenekkel tökölnöd akkor hogyan ellenőrizted le, hogy a módszer működik?:)))
  • beerka666 #7477
    nekem se...csak figyelmeztetés képpen írtam oda