34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Slade999
    na elkeztem a bétát leszedni. van benne valami új dolog?
  • Slade999
    nekem csak az 1154 van meg ;(
  • Slade999
    ja nemke
  • bertino
    máménelehetne ?
  • Serpa
    lehet?
  • Slade999
    csá!hogy lehet multizni?valaki lécci írja le!THX
  • _Atti_
    Nekem sose csinált ilyet, még csak nem is crashelt.Lehet nem támogatja a videókártyád
  • tigeroo
    na megy a beta csak fel kelett másolni a vinyóra, mert d-tools-ban volt emulálva..
    de van egy ujabb gondom..ha forgatom az egeret (nézelődök) néha eltünik a kép (HUD megmarad) és kék-barna-szürke lesz a kép..nemtom miért...kicsit instabil:D nyomok róla videót nemsokára
  • tigeroo
    elindítom a stalker_net.exe-t kiválasztom a mapokat, rákattintok a start serverre, bejön egy kis betöltőképernyő és semmi
  • bertino
    13 lesz sztem max
  • Halfer
    na és mennyiért adják majd? addigra lehet felmegy a PC-s gémek ára. najó inkább le! de én tuti 15-20k-ért adnám
  • bertino
    így van, én is ezt tervezem, márcsak az alfa miatt is, graf miatt is, maga a játék miatt is, vlszleg ez lesz életem második legális játéka :)
  • mila69en
    az lesz a nagy szám ha megjelenik:DDD
  • grebber
    Naés ? Megvesszük ozt jóvan.
  • Csuhai G
    Engem a késésnél már csak az idegesítene jobban, hogy ha megjelenne a legújabb StarForce-al!
  • Szabi84
    Szerintem a Duke Nukem mindegy mikor jelenik meg az nagy szám lesz!
  • Halfer
    ha most megjelenne a Duke Nukem Forever nem lenne akkora nagy szám, mint pl 2-3 évvel ezelőtt! remélem a STALKER még nagy dolog lesz az ő idején ... majd pár évtized múlva ha megjelenik
  • mila69en
    én tuti:) vagyis előszőr majd meglesem milyen aztha télleg jó akkor multi miatt mindenképp megveszem:)
  • tigeroo
    vagy nem..:l
    minél később jelenik meg annál több marketing kell(ene)..közületek pl nemtom hogy hányan veszik majd meg
  • Bucser
    Esküszöm nektek, hogy a Stalker is akkorát fog durrani a piacon mint a Duke Nukem Forever!!!!
  • Esrohnoil
    Jah, a várakozás első pár éve gyorsan telik... a többi meg még gyorsabban. :D
  • NeoMaN
    Pikk-pakk ittlesz nyugi, az első demot is 2003. februárjára ígérték. :)
    /a fullt meg augusztusára/

Icipici türelmecske kell még.
    :D

• mila69en
    torrent
  • superkenny
    Lécci írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • superkenny
    Lécci írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • superkenny
    Honnan lehet letölteni a BETA verziót?
  • Serpa
    hanem omega.
  • DJ Skyline
    ja egy rendes demo,ami nem alfa-béta-gamma-delta verzió
  • Serpa
    mindggyá vége a hónak, de azzé beraktam.
  • mila69en
    vagy legalább egy demó!!!
  • DJ Skyline
    naptár helyett jöhetne már a játék!
  • _Atti_
    Új naptár
  • vaaa
    hány fps ed van?
  • mila69en
    vannak berakva alfáról is bétáról is...
  • Halfer
    ha türelmes vagy akkor csinálj egy public servert és 5-10 perc múlva lesznek jó páran. akiknek laggol elmennek, de van akinek faján megy. azokkal jól lehet játszani. nekem nem fagyott még meg.
  • tigeroo
    még nem volt szerencsém se az alfához, se a bétához:)

de anno haveromnak az alfa asszem 2003 decemberben Gef.4-es,128Mb SD RAM-os 1Ghz-es gépén elindult..most mondatjuk azt hogy váááóó, azóta csak optimalizálták, meg azt is hogy azóta még több effekt került bele így már nem fogja bírni a gépe..

[szkrínsátokat nyomnátok be a bétáról?]

• obe
    hááát komolyan mondom az isten se igazodik ki ezen a 2215 bétán..tegnap este 24.00-02.00-ig fagyás nélkül, 3-4-en lövöldöztünk a neten, 2 óra game a factory mapon....máskor meg 1 percig se megy
  • obe
  • Kovsebi
    A 2215-s betám van. Hogy tudok szerverhez csatlakozni? Vagy ilyen nincs is? :)
  • bertino
    remélem lesz vmi video készítő megoldása, vagy felvevője (ld. CS és a többi)