S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
remélem ez tényleg DVD-n jön már ki a K.O.T.O.R. is 4 cd,
vagy legalább adjanak ki 2 verziót 1-t cd-ken, 1-t DVD-n

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hykao
Egyébként a játék címében minek a rövidítése a S.T.A.L.K.E.R.?
hykao
A Solaris-t 1972-ben csinálták a ruszkik. STANIS£AW LEM lengyel író azonos címû regényébõl.
A Stalker pedig '79-ben.
Mindkettõt T. rendezte.
GregSB
Nagy tévedésben vagy ha azt hiszed hogy a Solaris regényt csak az amcsik filmesítették meg.

Nem tudom pontossn hány éve, de elég régen Tarkovszkij is csinált belõle filmet. Ugyan ez az ipse rendezte a Stalker filmet is... Úgyhogy itt be lehetett kavarodni, elõször a fószer ezek között vacilált, aztán megjelölt egy harmadikat

Sadun Tryst
Solaris elég fura lett volna válasznak, George Cloony után, a Szárnyas fejvadász meg alapmü, így aki látta, tudhatja, hogy Zónához semmi köze... a 2001 pedig 1 hótunalmas kalandozós film...
így ha valaki kicsit jártas a sci-fi/fantasztikus filmekben, akkor a 2001-et és a Szárnyast simán kizárhatta volna, meg a Solarist is, mer az amcsi feldolgozás vagy 1 max 2 éves, így elég friss...

ja meg a közönség segítség: 10% volt a STALER, ami a legkisebb arány 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

hykao
...pedig a jó válasz a STALKER lett volna...
GregSB
ÁÁÁÁ

Mai Legyen Ön is Milliomos kérdés:

-Melyik fantasztikus film fõszereplõi kalandoznak a tiltott Zónában?

A 4 lehetõség: A: Sloaris, B: Stalker, C: 2001 Ûrodüsszeia, D: Szárnyas Fejvadász.

Ipse a C-t jelölte meg

zoli80
köszi!

Punker
tudom már megtaláltam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BaLeeX
Plextort ne vegyél, az csak a + os vonalat támogatja.
Amúgy van egy Milyen DVD írót vegyek topic a hardware fórumoknál, irány oda.

Ja, én semmilyet nem vettem 30-ért, egy Pioneert vettem 39ért.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

zoli80
ja,most látom,háát az nem tul gyors.

zoli80
és minden oks vele?milyen sebesen ir cdt,dvdt?

Punker
én még nem vettem én 1 Plextor-t néztem ki magamnak...

Ombika
Jogos nekem is az van csak en 25-ert vettem!

Punker
pl: DVD-W Toshiba SD-R5002 2x1x12x16 30 556 pénz

zoli80
én is most akarok,milyet vettél 30ért?

BaLeeX
Elég egy olvasó is, majd megírja neked valaki.
Mondjuk írót is lehet venni már 30 körül is én is tegnap vásároltam be.
Célszerûbb lenne DVD verzió is a játékokból, fõleg a 2-4cd terjedelmûekbõl mert már lassan nem férek el a cd-ktõl.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

gef4 -en nem is mehet full detailon 😉
shaba23
az kibaszás....a gép megvan, hogy fusson, de akkor invesztáljak bele egy dvdíróba is? bár lassan idõszerû lenne...
Sadun Tryst
a Te esetedben nem szabad elfelejteni a SOK(K) raomt, meg a jó proci, neki nem tudni milen van, így futni biztosan futni fog a gamma, csak nem mind1 hogyan

Teperinke
Nekem a HL2 alfát simán viszi a ti4200 30-40-50-60 fpsen amd 2800+ -al meg 1GB ddr-el (minden beállítás fullon 1024*768ban)

toMpEr
szerintem lehetetlen par kep vagy video alapjan ezt megmondani, ez rengeteg dolgotol fugg, programozok tapasztalata, alkalmazott teknikak, stb...
akar gef4-el is mehet tokeletesen, de az is lehet,hogy egy 9800Proval is szaggatni fog full detailon

hat azzal mondjuk medium/low gfx es nem tul sok de turheto fps.
ha nem tul sok a rafizetes, egy 9600pro inkabb, vagy 9500 (asszem lehet ha nem is 9700-ra, de 9500pro -ra poccenteni oket omega driverrel)
Sadun Tryst
elégnek biztos, hogy elég, legfeljebb nem fogod a gammát max szépségében csodálni

Kandurex
gépfejlesztés elõtt áldogálok, mindenféle különösebb komment nélkül (elég egy yes or no) választ várva: ti4200 elég lesz hozzá?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sadun Tryst
DEMO még sajna nincs, de a megjelenés májusra van beígérve

Sadun Tryst
ja, kb. mostanában cseréli le mindenki a régi cd-romját, ahogy én is egy combo drivera, és csak 15-20e (8x DVD olvasó, 48x cd olvasó, 48x cd író asszem)...

ugyse jön ki azon mert "sok embernek nincs" 😛P
bár nem tom miért amikor ma már egy mindenevõ dvdolvaso 10k... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Punker
remélem ez már DVD-n jön ki.

Esrohnoil
Videot nem lehet beszúrni?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Shan
Nyugi,nyugi. semmi baj...
Esrohnoil
kösz

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

HuAn82
Átnevezhetjük a topicot képtárnak!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ombika
Had orljon mar neki,hogy linkelt!

Sadun Tryst
ennyi kép szerintem is hülyeség, de 1-1 kép simán kell bemutatónak!

Köszönjük szépen ezeket a szép képeket, csak ezeket bárki megnézheti máshol ha akarja. Nem értem ide miért kell ennyi képet belinkelni? Az értelmes mondanivaló helyett miértelme van olyan képeket beszúrni amiket már mindenki akit érdekel a játék már megnézett másnol?...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Esrohnoil

Esrohnoil

Sadun Tryst
öreg hiba 😊

Esrohnoil
Én IGI2-zök mostanában.

Sadun Tryst
itt 1 új kép:

Sadun Tryst
akit érdekel 1 hasonló játék, mint a STALKER, irány a Xenus topic...

fm
megent csak azt tudom mondani,hogy a szopatás videó alatt ezt értettem. hátralehet még rengeteg dolog annak ellenére,hogy a vidikben azt látjuk vki már játszik a játékkal és húú,ez mintha kész lenne. a valóságban azonban lehet hogy közel sem jár ehhez a játék. ahogy mondtad,hátra lehet még az ai,pályák,optimal.,stb tesztelési fázis,bugok stb.

toMpEr
nem aztmondtam,hogy szopatas videok, de meg sokmindent kell a fejlesztoknek csinalniuk, optimalizacio, ai, meg tobb palyareszlet/szorny, hangok, netkod, scripteles, forditasok, bugfixek, stb,stb...

fm
na igen. pont erre gondoltam a #675ben. de megent csak azt tudom mondani,nem ajánlom
😄

toMpEr
sose lehet tudni mi van kesz es mi nincs, anno a dukenukem forever videoban is ugy nezett ki,hogy kesz van a jatek, megse volt...

Ombika
Kemeny ez az uj video,barcsak kijonne mar de szinte ez mar kesz is van!! 😞

Sadun Tryst
a videók nem kamuk, csak az AI, szinte minden kész van, csak az AI volt elöre lerendelve...
mondjuk ha te erre értetted akkor bocsi...

Esrohnoil
Ez igen,... és a gammából van. 😊)

fm
a hl2 vidik nem rendereltek voltak? vhol azt olvastam,hogy csak olyanra szeretnék csinálni a jatekot,bár amióta ez a botrány kitört,nem túlzottan érdekel a hl2,ráadásul ez itt OFF!