S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy legalább adjanak ki 2 verziót 1-t cd-ken, 1-t DVD-n
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Stalker pedig '79-ben.
Mindkettõt T. rendezte.
Nem tudom pontossn hány éve, de elég régen Tarkovszkij is csinált belõle filmet. Ugyan ez az ipse rendezte a Stalker filmet is... Úgyhogy itt be lehetett kavarodni, elõször a fószer ezek között vacilált, aztán megjelölt egy harmadikat

így ha valaki kicsit jártas a sci-fi/fantasztikus filmekben, akkor a 2001-et és a Szárnyast simán kizárhatta volna, meg a Solarist is, mer az amcsi feldolgozás vagy 1 max 2 éves, így elég friss...
ja meg a közönség segítség: 10% volt a STALER, ami a legkisebb arány 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Mai Legyen Ön is Milliomos kérdés:
-Melyik fantasztikus film fõszereplõi kalandoznak a tiltott Zónában?
A 4 lehetõség: A: Sloaris, B: Stalker, C: 2001 Ûrodüsszeia, D: Szárnyas Fejvadász.
Ipse a C-t jelölte meg

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy van egy Milyen DVD írót vegyek topic a hardware fórumoknál, irány oda.
Ja, én semmilyet nem vettem 30-ért, egy Pioneert vettem 39ért.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mondjuk írót is lehet venni már 30 körül is én is tegnap vásároltam be.
Célszerûbb lenne DVD verzió is a játékokból, fõleg a 2-4cd terjedelmûekbõl mert már lassan nem férek el a cd-ktõl.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
akar gef4-el is mehet tokeletesen, de az is lehet,hogy egy 9800Proval is szaggatni fog full detailon
ha nem tul sok a rafizetes, egy 9600pro inkabb, vagy 9500 (asszem lehet ha nem is 9700-ra, de 9500pro -ra poccenteni oket omega driverrel)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
bár nem tom miért amikor ma már egy mindenevõ dvdolvaso 10k... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
mondjuk ha te erre értetted akkor bocsi...