34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Glpetyus

:)
  • mila69en
    hát kb...

meg hallanak valami hírt azt kiteszik főoldalra fő cikk-nek az 1 hét múlva kiderűl hogy kacsa volt az egész hát loool
  • báttyó02
    de a gémsztár még az átlagnákl is gyerekesebb
    régebben én is vettem,de ahogy meglett a netem,és olvasgattam a forumjukat,egyszerüen felidegesitett hogy iylen 10éves ujgazdag kisjanik olvassák az ujságot,és az ő szájízüknek megfelelően cisnálják........
  • icewolf
    Miért nagyrészt kik játszanak a játékokkal? Gyerekek nem? :D
  • icewolf
    Egyébként, nyakam rá hogy az "új" múlti bétákat az épp elbocsátott emberek tették közkézre...

És egyébként is, nekünk tetszik most a játék, nem? Már amit eddig bemutatott az se volt rossz... hát akkor meg mit parázunk, ennél rosszab már csak nem lessz.

Sikerült ma felmennem egy szerverre ahol tök normálisan lehetett játszani, kiba jó volt, az Artifact Hunt nem rossz ötlet.. és szinte mindíg az anomáliák közelében tünnek fel, hogy még csak véletlen se legyen könnyű dolg az embernek... Durva.
  • báttyó02
    gyerekes .|
  • icewolf
    miért mi baj van a gamestarral? sztem online az játéksajtóban nincs jobb.
  • mila69en
    annyi erővel ez meg pl: az SG cikkek között is volt

jön a SIMS 3 ezen behaltam hát... giga lol

ennek is van alapja?

bár tény hogy nincs miden rendem a stalkernál mert ha úgy lenne akkor már rég meg jelent volna:D
  • mila69en
    hardwired? hát lol
    gamestar szinten mozog..
  • Slade999
    na vagy nem menni ke bassza szájba az isten
  • Slade999
    ja igaz.ok csinálok egy railroadosat de minnyá mennem ke 5p és gyere
  • haxoror
    Előre is megkérek minden nem-fant hogy húzzon a vérbe a topicból a károgással htx
  • _Atti_
    jah aztán énis visszamentem mert állítgattam configot hogy menjen jobban..ha indítasz railroadot felmegyek
  • Slade999
    bazmeg!má csatlakoztak sokan(kb4-5en voltunk)erre nekem kilép dögőne meg!
  • _Atti_
    voltam fönt de lagos is volt meg akadtam is...vmi miatt az én gépemen tök homály az egész meg akadgat(főleg factoryn)..tesóm gépe tök ugyanaz mint ez csak régebbi driverekkel és ott teljesen normális minden, megy frankón.
  • Slade999
    rájöttem ha nem tudok femmeni egy szervrre akkor újra ke rakni a gámát
    csinálok is egyszervert
    ha lehet gyertek fő(már akinek megvan a béta)
  • icewolf
    Ez a cikk a Hardwired-ről van... és valószinűleg van alapja.
  • [NST]Cifu
    Saccperkábé ezt lehetett várni. Jöttek a nagy igérgetések, a látványos videók, de a kevés konkrétum. Ezek után el lehet képzelni, milyen játék lesz az, amit ki akarnak adni... Kár érte... :\
    Ezek után viszont az orosz fejlesztők lesznek szószban, mert leshetik mikor fog egy nagy kiadó egy ismertetlen project mögé állni mégegyszer, évek múlva is a GSC fiaskót fogják csak emlegetni.
  • Istencsászár
    főleg hogy semmi alapja, jele, még halvány szikrája sincs hogy gondok vannak körülötte akkor énis ezt mondanám :)))))))))))9
  • mila69en
    loool az ilyen alaptalan forrás nélküli cikkekeken mindíg jót nevetek
  • mila69en
    sztem millios nagyság rendbe is lehet rakni:)
  • bertino
    jah meg a világon rajtunk kivül még pár 10 vagy 100e ember :)
  • bertino
    és én
  • Istencsászár
    szerintem nem poénból irta aki irta :)))))))) de a vak is látja hogy kb ezmegy a stalker körül, csak a fanok reménykednek még...
  • grebber
    Az egyik IGN újságírónak a THQ főnöke kifejtette: nem érdeklik milyen állapotban van a játék, 2006 során meg kell jelennie.

Na akkor hamarosan viszonlátjuk a bétákat csak több pályával

Csak vicc volt tuti ütni fog jó kis reklámfogás hogy mindenki rájuk figyljen.Na ez még nagyobb vicc volt.

UI: Jó lesz ez :D
  • _Atti_
    ennek van valami alapja?
  • Istencsászár
    Valahogy nemvagyok 1átalán meglepve ilyenek olvasása során:))))))))))))))))))

A THQ két évvel ezelőtt eszmélt, hogy portfóliójuk főként könnyen emészthető, gyermekjátékokból és filmadaptációkból áll, ezért az orosz GSC által fejlesztett STALKER c. FPS-sel szerettek volna gátat robbantani. A projektre rá is tették a kezüket, feltehetőleg szép summával támogatták meg a csapatot, s remélték, hogy idővel kezükben lesz az álomjáték, melyet sokan a Half Life 2 méltó ellenfeleként aposztrofáltak, illetve sokszor olvashattuk a játék fejlesztőinek tulajdonított fellengzős, az előbbi játék képességeire irányuló negatív elszólásokat.

Egy ideig vártak is a THQ-nál, ám 2005 során valakinek eszébe jutott a fejlesztők körmére nézni. A szemlét feltehetőleg döbbenet követte, ugyanis 2005 év végén teljes hírzárlatot rendeltek el a játék kapcsán. A nagy csöndet a Gamemag.ru magazin törte meg egy-két néhai GSC alkalmazott megszólaltatásával.

A Gameguru által lefordított cikk szerint a THQ nagyon nem volt megelégedve a GSC-n belül kialakult helyzettel. Az egykori alkalmazottak egyike szerint: a THQ-nak fogalma sem volt, milyen együtt dolgozni a GSC-vel, meg sem értették kivel állnak szemben. A STALKER mindig is kezdeti tervek szintjén mozgott. Olyan projekt volt, amiről mindig többet állítottak, mint ami valójában készen állt belőle.

Egy másik forrás beszámolója alapján a THQ novemberben döntött a fejlesztés támogatásának leállítása mellett, s teljeskörű átvilágítást végzett, hogy átvegye a fejlesztést. Az egyik IGN újságírónak a THQ főnöke kifejtette: nem érdeklik milyen állapotban van a játék, 2006 során meg kell jelennie.

Múlt héten a STALKER fejlesztőcsapat felét egy másik projektre állították át, így a csapat másik fele feleslegessé vált. Jelentős elbocsátások voltak, állítja egy mostani GSC alkalmazott, majd hozzátette: úgy tudom következő héten érkezik egy, a projektet felügyelő THQ alkalmazott, aki a játék befejezéséig itt marad.

A harmadik megszólaltatott forrás szerint egy teljesen új, az X-Ray-től (ez dübörög a STALKER alatt) eltérő engine technológián dolgoztak a GSC-n belül, amit a STALKER feltámasztására szántak volna. Ám a csapat zöme elhagyta a stúdiót, s magával vitte a néhány hónapja készülő új technológiát. A GSC lopásnak minősíti az esetet, de az egykori alkalmazottak "különleges körülményekre" hivatkoznak.

A fejlesztők szerint a THQ felkeresett egy másik stúdiót, hogy fejezzék be a STALKER munkálatait, de a programozók egyike sem tartja valószínűnek, hogy erre belátható időn belül sor kerülne, ugyanis a kód nagyobbik része nincs dokumentálva.

Mi lesz így szegény küblicicáinkkal? Tömeges örökbefogadási programot kell indítanunk!
  • Halfer
    amúgy igenis vársz egy 5, max 10 percet felmennek páran! ez olyan tény mint hogy zöld az ég ... nade tényleg felmennek ...
  • Slade999
    mindegy ugyse jött volna föl senki
  • atwe
    olvasom hát már nincs meg :)
  • Slade999
    join here [HUN slade999]--->ez a szerverem neve lécci gyertek fő(ha olvassa ezt legalább valaki)
  • Halfer
    én alig tudtam letenni, de sajna csak néha találtam olyasvkit akinek nem lagool az én serveremen. de ha akadt olyan, azzal iszonyú jó csatát vágtunk le
  • obe
    ugye-ugye:)...szerintőnk is
  • Slade999
    kioróbáltam a multit ez kurva nagy!
  • tigeroo
    jó, azért köszönöm hogy megnéztétek :o)
  • DJ Skyline
    nekem 1x sem volt ilyen!
  • mila69en
    ja ez nem az:D kár hogy én nem vettem fel:) akkor pedig utánna mennyit próbálgattam előcsalni azta búgot:DD

felmásztam egy létrán azt leugrottam megyek egyszercsak ezt vettenm észre hogy az emberem árnyéka emelgeti a kezét:) fel le mindha tornázna aztán megnéztem külső nézetből és úgy csinált az emberem mindha még mindíg mászna fel a létrán közbe én meg vigan lövőldöztem:))
  • mila69en
    töltöm kiváncsi vok ugyanaz a bug-e ami nálam volt:D
  • tigeroo
    tessék a videó 3,42mb http://www.megaupload.com/?d=JE7QQJF7
  • Slade999
    please help!nálam(de lehet hogy másnál se) nem megy a stalker beta, csatlakozni nemtok egy szerverre se csak csináni!nincs esetleg valami tippedetek?