S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami még nagyon érdekel engem game az a Fallout 3!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
ami a sztorit illeti én látok benne fantáziát a lények és a helyszín alapján,ezt nagyon kevés jateknál lehet manapság elmondani. persze a többjátékos mód is kíváncsivá tesz..de ez mind csak találgatás,majd fél év múlva kiderül,ha kiderül...
A többjátékos mód viszont kedvezõ lehet.
ne igyunk elõre a maci bõrére..várjuk meg milesz belõle!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
már nagyon rég volt olyan game,ami le tudott kötni single playerben,többnyire multizok,mert nem fog meg 1se úgy totál(mint anno a fallout,vagy warcraft,vagy hl stb..) de a stalkernél látok esélyt,fõleg,ha itt lesz rá a nyár. bár ez lehet pont kizáró ok is
mind1. kíváncsian várakozok továbbra is.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
(bocsi ha nagyok lettek a képek, de ezeket ekkora méretben kell élvezni!)
mellesleg Te csak a fotelben ülve tudsz várni? gonosz vagyok én is nagyon ;D
DEMO nem lesz! legalábbis nagy hülyeség lenne csinálni, szal csak bírjuk idegekkel májusig, és utána vagy 4 hónapot, mer kitudja, még a végén csúszni fog... 😞
nagyon fullosak! 😊

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
de ebben nem vagyok biztos
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Kutyának se kell ilyen HL2 meg Doom3. Mikor jön már ez?
Valamelyik elég régi videóban láttam, hogy Niva terepjáróval is lehet benne szántani, igazából ezért várom annyira.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
a linket + a képeket a GST OnLine-röl vettem

Most nézegettem a képeket a HC gameren, én most látom elõször:

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Elég ritkán fordul elõ, hogy játékokról álmodok (talán a nagy CS-s idõszakomban gyakrabban) de ma megtörtént. Én voltam a STALKER fõszereplõje és rohangáltam a zónában és írtottam a népet. Kicsit azért zavaros volt, mert valahogy a temrinátor gépei is belekeveredtek valahogy.
De ha olyan lesz a játék, amilyet megálmondtam, akkor megéri rá várni. 😊)
Még azért is csodálkozom az álmon, mert egyáltalán nem foglalkoztam annyit a játékkal, hogy arról kellett volna álmondom, sõt...
akit érdekelnek a jó FPS-ek, irány oda!
Nem a csernobil környéki zónában játszódik a történet? (a képek alapján igen)
Stalker IMDB
Amúgy a Solaris-t is Õ rendezte, mármint az eredetit, nem a 2002-es verziót amiben George Clooney játszik.
a STALKER annyit tesz angolul, hogy potyalesö, cserkészö, etc...