S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nehogy úgy járjunk mint a politukusok 

Az eddigi érdeklõdés alapján biztos sikeres lesz. Na ezt most szépen elmentem és ha megjelenik akkor majd az orrod alá dörgölöm. Bocsi...
Ja és ugye véletlenül sem a HL2 felé húz a szíved?!
Éljen a pártatlanság!\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kevés fps büszkélkedhet valós helyszínekkel..
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Hülye lesz az AI?fejtsd már ki létszíves,hogy ezt honnan a rákból vontad le.
Kreed magasan veri doom3-at? ez úgyszintén lol.Játszottál már vmelyikkel is?Vagy netán oroszba élsz?Akkor meg miért jelented ki,hogy magasan veri?Csak azt ne mond,hogy a képek alapján mert akkor pont,hogy fordítva van a dolog.Egyébként eléggé valószínû,hogy bárhol is megjelent,amikor még egy nagyobb gamer lap se osztályozta.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
shit happens
shit happens
Hykao tökéletesen "ismer" és érti, mire gondolok.
John Carmack barátunk egy hihetetlenül magas polginszámmal, fantasztikus shader technikával (és még ki tudja mivel nem) megspékelt technológia demot fog átnyújtani nekünk - SP-ben, miközben - és Hykao ismét neked kell igazat adjak - a DoomIII-engine kínálja magát a fejlesztõ cégeknek, mint púpos Marcsa a söntésben!
A Stalker sajna nem lesz több, mint vakufény - felvillan és eltûnik. Egy helyszín - hiába napszakváltás, jól kivitelezett (és valószínûleg elég szûk) helyszín, amikor buta ellenfelek - értsd, a HalfLife 1 alienjeit meg sem közelítik, szerintem etéren etalon: NOLF 1, HALO 1 - és sima hentelés az emberiség mételyét mételyezõ szörnyek ellen... grrr tucat történet. Szép, hogy orosz környezet meg minden - mást már nem tudnak kitalálni. Gyakorlatilag minden háborút és témát kiszipolyoztak már a fejlesztõk (ugye õsembertõl
Az egyetlen normális versenyzõ: HalfLife 2 - miközben az sem lesz más, mint szörny-hent. Neki az a mázlija, hogy egy jól bejáratott elsõ rész folytatása (ellenben a Doom3-al, ami ugye a szülõanyja az FPS-eknek, de csak ennyi). Reméljük, a megtépázott glória visszakerülhet a HL-folytatásra és nem elsz olyan elnagyolt, mint ahogy sikerült megismernünk.
A Doom 3 túl groteszkre, és hidegre sikerült - elõzetesek alapján állítom. A Kreed (orosz fejlesztés) magasan ver a Doom3-at -> 1. A Kreed már megjelent - igaz, csak Oroszországban 2. A Kreed egyszerûbben oldott meg olyan dolgokat, mint a D3, ebbõl kifolyólag bizonyított. 3. A Kreed mindkét nagy VGA-gyártó cuccosain vígan elfut (míg a D3 csak és egyedül Radeon 9xxx-eken fogja jól érezni magát!). <- Ha ez utóbbit is el kell magyaráznom valakinek, mert netán nem érti, annak úgy kell!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
, így ahhoz nem szólok.
De a Hl2-ben és a Stalker-ben azért többet látok, mint egy egyszerû tömeghentet.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
úgy gondolod, hogy S.Sam féle hent lesz ? van arra még igény ? persze ki tudja, talán... lehet igazad lesz

Sajnos már sok játék esetében megtanulhattuk, érdemes "nyugtával dícsérni a napot"!
Ahhoz túl kevés az egy helyszín és a szereplõ.
Feeling ide vagy oda, egy ilyen elhagyatott terep hosszú távon unalmas lehet.
A multi viszont - ha a grafika tényleg olyan lesz mint a trélerekben, és nem basszák el a netkódot stb. - nagyot üthet.
Amúgy Imykének sokmindenben igaza van, de azért a grafika talán tényleg jó lesz (csak bírja a gépünk), remélem a kiadásig nem fog átesni egy Deus Ex 2 szerû optimalizáción.
A Doom3-tól én sem várok korszakalkotó sztorit, játékmenetet, játékélményt, a grafikán kívûl. A hangokkal kapcsolatban is forradalmat emlegettek, majd meglátjuk.
Eddig szerintem az összes id cuccos a quake1-tõl kezdve igazából grafikus motor reklámanyag, már ami az egyjátékos módokat illeti.
A késõbbiekben ezen motorokkal készült játékok sokkal ütõsebbek voltak.
a játékmenete hasonlít majd a Morrowind-éra, csak annál sokkal jobb, élvezetesebb és pörgõsebb lesz a kir és valósághû tûzharcok miatt! itt felfedezni, lopakodni, barangolni kell!
HL2:
folyamatos pergõ akció, kisebb-nagyobb fejtörõkkel tarkítva! aki lõni akar ezzel fog jáccani, aki nem annyit, hanem gondolkodni is, az a STALKER-rel...
így 2 dolgot is tisztáztam sztem.
1. a játékmenet nem unalmas lesz, csak nem pörgõs piff-puff játék készül a STALKER személyében
2. a HL2 és a STALKER nem 1 paletta. én pl. mind a 2 játékra qrva kiváncsi vagyok! ha hentelni, meg jókat akciózni akarok, akkor HL2, hameg okosan és precízen becserkészve akarok játszani, akko meg STALKER. sztem a rivalizálást abba kéne hagyni, mert merem feltételezni, hogy aki a STALKER-t fikázza, az inkább HL2 párti...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
A beszúrt képtömegen a felülrõl 3. (amúgy különálló) kép.
A történetek pedig - ha kicsit is olvastatok volna - nem agyat eröltetõ történetek. Ajánlom, hogy tessék angol oldalakon böngészni, leginkább, a fejlesztõk berkeiben.
A képektõl pedig ne ájuljatok el... tipikus hiba.
te melyik 3. képre gondolsz ? ezek szerint nekem 1 másik töltõdött be 3.-nak 

"A Stalker-nek pedig unalmas lesz a játékmenete. Ahogy a HalfLife 2-nek és a Doom 3-nak is."
Ezeket mégis honnan a francból veszed? Légyszíves világosíts már fel minket egyszerû, jõvõbe látni nem képes "halandókat"!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ahhoz képest pedig sajna tényleg parasztvakítás-... olvastátok gondolom a "realisztikus megvilágítás" stb. bullshitet... erre gondolok.
A Stalker-nek pedig unalmas lesz a játékmenete. Ahogy a HalfLife 2-nek és a Doom 3-nak is. Mind a három elég régen készü lahhoz, hogy nem szabadba így lennie - de így lesz.
2. kinek a pap, kinek a papné...
3. a gépigénye alig lesz nagyobb mint a HL2-nek, és mondanom sem kell, hogy ahhoz képest viszont sokkal szebb lesz... a játéknak a megjelenése még ide május... gondolom még nem fixáltak le mindent benne...
4. a hl2 nagyobb parasztvakítás...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Miért is?

biztos a fejlesztõk a csávóka kamerája mögé tették a lámpást aztán pont úgy kel látni hogy ne lásd
szal érted 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Ami nem pusztít el, az megerősít\"
2. a Játék nagy szívás lesz.
3. ajánlom mindenkinek figyelmébe: a 3. képen deka árnyéka sincs a csöveknek... eléggé kiábrándító lesz a gépigénye és csak ennyit tud.
Arról nem is beszélve, hogy az egész csak parasztvakítás.

Ha beleszamitom, hogy kozben komolyabb hardware es DirectX fejlesztesek is voltak - amit persze az elejen beterveznek, de konkretan a keszulo engine-be beleirni nem tudnak - nem biztos hhogy csuszasrol, vagy halogatasrol lehet beszelni. Esetleg, az idokozben valtozo igenyek, valtozasok, a konkurencia es a "penzugy" miatt csusztathatjak - kozben tovabb fejlesztve - max 3-6 honapot.
Szerintem a jovo marcius-majusi megjelenessel semmi problema.
Meg mindig jobb, mintha azt mondjak, hogy XX.xx megjelenik, aztan meg sem, es utana hogy mikor, az meg kuss

shit happens
MIkor jön ki a STALKER?
a tisztázatot elolvastam, és hidd el nekem van igazam! 😊
Fallout 3 lesz,de mikor? - Játékosok fóruma
itt olvasgass,képek is vannak,meg a petíció helye,amit ÍRJ ALÁ légyszi..
ha megtalálom az infót, indítok 1 topicot és ott elkezdõdhet az eszmefuttatás! 😊
de mindenkinek alá kell írni egy petíciót és hátha