S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Elméletileg valamikor tavasszal.

Addig is, SZILVESZTERI buli a Zónában:

Szándékosan nem kicsinyítettem le, hogy jobban látsszanak a bájos pofikák...
oneal1
akkor remélem gyorsan csavargatja😄

!Forza Ferrari!

hykao
Amikor a bácsi becsavarja a helyére a kezében lévõ (utolsó) csavart is...
HuAn82
"Hát, ha ezek a nyertes mûvek, milyenek lehettek a futottak még kategóriába tartozók???"

Én is erre gondoltam amikor a képeket néztem!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

oneal1
mikor adják ki a gammát?

!Forza Ferrari!

hykao
A 3.-nál azt a szõrös muffot kell nézni?
A középsõ kacagányos a pipaszár lábakkal, meg a "mindenkiesikapofámból" szájszerkezettel.
Az elsõ még elmegy, de az is elég kalács.

Hát, ha ezek a nyertes mûvek, milyenek lehettek a futottak még kategóriába tartozók???

UI:
Még én is reménykedem, hogy a játék nem lesz csalódás...
...de ha az lesz, akkor legalább lesz egy új, jó grafikus motor...
HuAn82
Szerintem az elsõ elég sz@r. A második szvsz ló volt valamikor (a lábai elég bénák). Az árnyékszörny félelmetes? Hm...majd meglátjuk (én remélem az lesz).

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Sadun Tryst
itt van a 3 díjnyertes rajongók által elkészített szörny, ami még a játékban is benne lesz! (ha minden igaz)
most mondom nagyon brutálok! ja! és a 3. az szörny árnékszörny! elég félelmetes... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

hykao
Bazz, csak most látom, mire írtad, hogy gránát...
Én eddig kajak azt hittem, hogy az egy krómozott csavar.
Még el is gondolkodtam egy pillanatig, hogy mi a faszt akarhat a madár azzal a csavarral...
...gondoltam, ha már sztalker, lesz benne rézlopás, fémgyûjtés meg miegymás...
grebber
---BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK---
!!!!!!
ÉS remélem hogy mindenki ugyanugy várja ezt a istenkirály gamet mind én vagy mégjobban mert ez nem mindannapos game lesz!

Next PC upgrade: 2022

fm
nem

Stranger
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

hykao
Nem indul újra...
fm
megint indul a "vajon uncsi lesz vagy szuperizgi" vita 😛

Sadun Tryst
már van kész fegyverlistám, hogy mik lesznek a game-ben! 😄

Sadun Tryst
ja, én is... megcsinálom az Endless Nameless-t... a game 1 Fallout 3, csak FPS-ben, meg nagyon durva pergõs akcióval! pesrze barangolás is lesz elég, de az akciók nagyon készen lesznek! 😊

hykao
las
Sadun Tryst
lol 😄

hykao
Ha a játékmenetben, történetben csalódnánk, azért remélem liszenzelhetõ lesz az engine, és készítenek vele fasza játékokat.
fm
hát ez totál kész

dikki*yysw
Akkó jó. Nekem még 5.25", vettem bele a DSHD floppykat 😞)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

386 Sx-33 2 MB ram Trident 512kb Vga kártya 14" Svga monitor😊 na ezen nem jött be a Doom csak 2 Mb ram bõvítés után, ami 8000 Ftomba került anno... 😄

hykao
Az én PS1-emben az volt. 12"svga monitorral, és a speaker hangerejét hangerõszabályzóval lehett szabályozni.
Asszem 90-ben vagy 91-ben vettem.
Sadun Tryst

Blasta
Fotórealisztika rulez!!!
IMádom ennek a gémnek a grafikáját

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

dikki*yysw
1.44 FDD? De jó is lett volna.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Sadun Tryst
itt van az új kép (azér sem fogom csak a linket benyomni!)

Esrohnoil
Azon már elindul. 😊
...Feltéve ha kész lesz vmikor.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ReTeK
és ezen ?

Esrohnoil
Ne aggódj, a Doom 3. nem szaggat majd ezen a gépen.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hykao
ZX Spectrum 48k.
IBM PS1, 286 10mhz, 1mb ram, 10mb HDD, 1.44FDD.
Off:
386 40 Mhz + 4 mb RAM. A régi szép idõk... A Doom már szaggatott rajta.

fm
akkor írja oda mindenki,hogy elõször milyen pc-je volt.
(a c64-emre is rá volt írva,hogy personal computer😊)
de az elsõ "igazi" pc-m 486dx4-100Mhz volt 8mb edo rammal,512kb trident vga-val...ja és sry az offér

hykao
Az tényleg szar, amikor odaírják.
Ja kirájjjjos a vasam mi?
kicsit butitottam a grafcsin, és haller😊))
persze hogy nem, csak teccik ez a megalománia, ahogy mindenki odairja a nagyvasát

intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom

hykao
Ezzel a konfiggal nyomtad végig a M.P. 2-t?
Hejjhó haverek...
Én sem értem imy miért szapulod ezt a szerencsétlen gammát, amikor még nincs is?
Mekkora hely, meg mennyi szereplõ.....Ki ..szomat érdekli??? Végigjátszuk, és kiderül....De ami a lényeg hogy milyen lesz a multija, és semmi más...Vess egy pillantást a nekem is nagyon tetszõ maxpéééén2 re...Nagyon bejön a népeknek..Ird és mond pisikakikaja 9 óra alatt végigjátszottam, és nem vagyok egy ász. Neten nem megy, uninstall, el is felejtettem...Jó játék volt? Na és mit értek vele....Vagy a Cod...Jobb mint a moha singlibe, még is a mohával nyomják a népek, mert a coddal csak a kemperek játszanak. Ott tartunk a világsztráda kiszélesedése miatt, hogy szinte elõbb játszol neten egy gaméval mint singlibe...Szal csak annyi hogy találgatsz csak, és frankónak adod el...Tudom nem vagy akárki, de akkor is
csákány

intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom

Sadun Tryst
kicsit uncsi lenne az igaz, de legalább nem scriptelt esemélyekkel lenne tele a játék. itt TÉNYLEG csak az van lesciptelve, aminek muszály megtörténnie. tehát az ellenségekkel MINDIG véletlenszerûen fogunk találkozni. Így ilyen szempontból el lehet vele majd baromkodni 2 évig, bár nem érdemes... És a történetre mindenki fog emlékezni, aki játszik majd vele! Én 1 olyan történetre számítok, mint ami a Fallout-ban volt. Ami leköt és mindig érdeleve tart. Szerintem képes lesz rá a játék.

ez természetes, 2 évig single-t játszani->
hykao
SoF2-rõl több mint 40 000-et a multi miatt írtak, az egyjátékos módot már rég elfeledte mindenki.
Ha fognak, errõl is a multi miatt fognak, az biztos.
a másik a megjelenésre nyárelejei lapban: 04 jan-i vagy feb-i megjelenést jósoltak a játéknak

DE, hogy ebbõl mit látunk majd elválik és itt egyet értenék a #817 hozzászólással!!
"Egy helyszín - hiába napszakváltás, jól kivitelezett (és valószínûleg elég szûk) helyszín," -> Utana lapoztama régebbi lapokban és arra a kis infora leltem, hogy a STALKER "arányaiban" 40 négyzet km-nyi szabadon bejarható nyílt terepet fog tartalmazni minõséget a képekrõl lehet sejteni a "jól kivitelezett szûkhelyeket" a D3-ban találhatod ami nagyrészt beltérben játszodik.
Ami pedig a vakufényre vonatkozna nézdmeg pl a Soldier of Fortune 2 részleget a fórumon (már többmint 40k-nyi üzenetet tartalmaz)a játék már több mint 2 éves, de még mindig játszanak vele pedig semmi nagy nincsen benne. A nagy közönségnek villanas de innen egy pár embernek évekig tartó szenvedéj lesz legalábbis remélem.
Pempő
A 3. kép tényleg gáz 😞

kurvanyu jó-johánzon!!44

grebber
HIDJÉTEK EL biztos hogy 1 éven belül már játszunk vele!
Szép lesz jó lesz!
Én várom!
2004 ben sok games fog jönni (remélem jönnek is )
FAR CRY,DOOM 3,HL2,UT 2004,XENUS,Vivisector amik mind jó grafikát és hangulatot hordoznak magukban hogy minket jó kedvre derítsenek!

Next PC upgrade: 2022

fm
😄

HuAn82
Úgyis lefogod húzni!

ReTeK
még jóh, ott fûtenek

"Úgyis isteníteni fogjátok."
hmmm, aszondod csordaszellem van és semmi más, nincs saját véleményünk, csak majmoljuk a másikat, egyfajta szellemi (lumpen-)proletárok ?
teccikértemi

Esrohnoil
ehhehe...
Olyanok vagytok mint az ovisok.
... v. van itt olyan aki már suliba jár?

Tibre
A 3-dik és egyben legfontosabbat kihagytad:úgyse neked lesz igazad

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

IMYke2.0.0.0
Felesleges erölködni -
1. Úgyis meg fog jelenni
2. Úgyis isteníteni fogjátok.

A Ti dolgotok.

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.