S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig is, SZILVESZTERI buli a Zónában:
Szándékosan nem kicsinyítettem le, hogy jobban látsszanak a bájos pofikák...

Én is erre gondoltam amikor a képeket néztem!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A középsõ kacagányos a pipaszár lábakkal, meg a "mindenkiesikapofámból" szájszerkezettel.
Az elsõ még elmegy, de az is elég kalács.
Hát, ha ezek a nyertes mûvek, milyenek lehettek a futottak még kategóriába tartozók???
UI:
Még én is reménykedem, hogy a játék nem lesz csalódás...
...de ha az lesz, akkor legalább lesz egy új, jó grafikus motor...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
most mondom nagyon brutálok! ja! és a 3. az szörny árnékszörny! elég félelmetes... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Én eddig kajak azt hittem, hogy az egy krómozott csavar.
Még el is gondolkodtam egy pillanatig, hogy mi a faszt akarhat a madár azzal a csavarral...
...gondoltam, ha már sztalker, lesz benne rézlopás, fémgyûjtés meg miegymás...

!!!!!!
ÉS remélem hogy mindenki ugyanugy várja ezt a istenkirály gamet mind én vagy mégjobban mert ez nem mindannapos game lesz!

Next PC upgrade: 2022
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Asszem 90-ben vagy 91-ben vettem.
IMádom ennek a gémnek a grafikáját
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

...Feltéve ha kész lesz vmikor.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
386 40 Mhz + 4 mb RAM. A régi szép idõk... A Doom már szaggatott rajta.
(a c64-emre is rá volt írva,hogy personal computer😊)
de az elsõ "igazi" pc-m 486dx4-100Mhz volt 8mb edo rammal,512kb trident vga-val...ja és sry az offér

kicsit butitottam a grafcsin, és haller😊))
persze hogy nem, csak teccik ez a megalománia, ahogy mindenki odairja a nagyvasát

intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom
Én sem értem imy miért szapulod ezt a szerencsétlen gammát, amikor még nincs is?
Mekkora hely, meg mennyi szereplõ.....Ki ..szomat érdekli??? Végigjátszuk, és kiderül....De ami a lényeg hogy milyen lesz a multija, és semmi más...Vess egy pillantást a nekem is nagyon tetszõ maxpéééén2 re...Nagyon bejön a népeknek..Ird és mond pisikakikaja 9 óra alatt végigjátszottam, és nem vagyok egy ász. Neten nem megy, uninstall, el is felejtettem...Jó játék volt? Na és mit értek vele....Vagy a Cod...Jobb mint a moha singlibe, még is a mohával nyomják a népek, mert a coddal csak a kemperek játszanak. Ott tartunk a világsztráda kiszélesedése miatt, hogy szinte elõbb játszol neten egy gaméval mint singlibe...Szal csak annyi hogy találgatsz csak, és frankónak adod el...Tudom nem vagy akárki, de akkor is
csákány
intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom

Ha fognak, errõl is a multi miatt fognak, az biztos.
DE, hogy ebbõl mit
látunk
majd elválik és itt egyet értenék a #817 hozzászólással!!
Ami pedig a vakufényre vonatkozna nézdmeg pl a Soldier of Fortune 2 részleget a fórumon (már többmint 40k-nyi üzenetet tartalmaz)a játék már több mint 2 éves, de még mindig játszanak vele pedig semmi nagy nincsen benne. A nagy közönségnek villanas de innen egy pár embernek évekig tartó szenvedéj lesz legalábbis remélem.
Szép lesz jó lesz!
Én várom!
2004 ben sok games fog jönni (remélem jönnek is )
FAR CRY,DOOM 3,HL2,UT 2004,XENUS,Vivisector amik mind jó grafikát és hangulatot hordoznak magukban hogy minket jó kedvre derítsenek!
Next PC upgrade: 2022

"Úgyis isteníteni fogjátok."
hmmm, aszondod csordaszellem van és semmi más, nincs saját véleményünk, csak majmoljuk a másikat, egyfajta szellemi (lumpen-)proletárok ?
teccikértemi
Olyanok vagytok mint az ovisok.
... v. van itt olyan aki már suliba jár?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
1. Úgyis meg fog jelenni
2. Úgyis isteníteni fogjátok.
A Ti dolgotok.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.