34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Akkor fogd be,és erről ennyit. -
#7675 neked tényleg ennyire nem esik le semmi vagy nem akarod megérteni?
Honnan tudnám hogy szar amikor nem is láttam belőle semmit pár morzsától eltekintve, honnan tudnám hogy isten emikor nemláttam belőle SEMMIT, csak azt tudom hogy remélem jólesz, de egyenlőre se előre se hátra csak nemtúl rózsás pletykák keringenek róla... ha neketek ebből az jön le hogy utálom gyűlölöm akkor jöjjön nem az én bajom. -
#7674 Hát ha ez neked vmiféle örömöt okoz,akkor csináld amíg jól esik.
Mindenesetre saját magamat tudnám felhozni példaként = ha vmiről TUDOM,hogy szar,akkor nem írok bele,nem megyek be fikázni,csak azért mert unom magam ezen a teves munkahelyen,és el akarom ütni az időt...
De TE tudod. -
haxoror #7673 Akkor ne írj! :D
Könyörgöm, ezerrel kilógsz a topic messiás-váró alaphangulatából, a fanok TUDJÁK hogy jó gém lesz és TUDJÁK hogy hamarosan ki fog jönni.
Ja és leszarom a vészmadárkodó cikkeket, hazudnak mind! :P -
Csoder #7672 [És akkor hirtelen a csönd lesz úrrá!]
-
#7671 dehogy csak rajtatok nevetek
/Gumi? életemben nemirtam oda hszt azér odáig nem süllyedek le.../ -
#7670 :DDDDDDDDDD -
#7669 ...... -
#7668 Menj szívj kis friss levegőt,vagy kezdj magaddal vmit,mert ha így folytatod,tényleg belezakkansz ebbe :I -
#7667 Rég (soha?) nem voltál nővel,mi ?
Picit "fura" vagy mostanában
Mingyá kapsz is mégegy tápigot a gumiban :P -
#7666 mi irjak? totális fanoknak semmi értelme mintha egy betonfalna irnák.... -
#7665 Te tényleg súlyos vagy :D
-
#7664 S:ADAS:DSAD:
mondjuk gondoltam hogy ezekre már nemtudsz mit okoskodni .asd.d -
#7663 totális sg stalker fan támadás a kételkedő ellen ezzzzzzzazzzzzzz bocs de leszarom akkor is csak igéret egyenlőre ti csak istenítsétek én nemteszem és . -
#7662 HHÁÁÁÁÁ-HHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-HHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(én szóltam, kisfijúk)
-
#7661 -
#7660 lol tényeknek hiszel? az általad belinkelt cikkel nem ezt bizonyítottad.... már lassan azt sem tudod mit beszél saját magad hazuttolod meg:) -
#7659 "gameszaron max valaki meglátta valahol és kiirták.. hogy friss? ott? nemhinném:)))"---> lol magadra ismertél? tegnap te is megláttál valamit aztán....
gameszaron alá is vannak támasztva a cikkek nem úgy mit a te üres fecsegésed
A tegnapi állítólagos S.T.A.L.K.E.R.-problémák szerencsére és várhatóan alaplatalan pletykának bizonyultak. A Gameguru Mania utána járt a dolgoknak.
A C&VG cikkéből világosan kiderül, hogy az egészet a netes közösségek találták ki. Maga a GSC PR menedzsere, Oleg V. Yavorsky cáfolta meg azokat a híreszteléseket, melyek szerint a játékfejelsztés problémákba ütközött volna. Biztosított mindenkit arról, hogy a munkálatok zavartalanul zajlanak.
Oleg nyilatkozatából továbbá kiderül még az is, mindösze létszám-átcsoportosításról, illetve -leépítésről van szó. A Heroes of Annihilated Empires címet viselő, ugyancsak a GSC fejlesztése alatt álló játék gárdájához áthelyeztek a 40 alkalmazottból kettőt a grafikai részlegre, mert öt korábbi munkatárstól megváltak. Az áthelyezést azzal indokolták a vezetők, hogy a S.T.A.L.K.E.R. grafikai munkálatai majdnem elkészültek már, így tehát nagyobb szükség van a HoAE projektnél a grafikusokra.
A GSC ezt követően egy hivatalos sajtóközleményt is megjelentetett. Ebben elmagyarázzák, hogy a játék nagyon közel van a béta fázishoz, a munkálatokat pedig a kiadóval nagyon szoros együttműködésben végzik. Ezt követően újra megerősítették, hogy a grafikus munkákra szakosodott 40 alkalmazott közül ötöt elküldtek, a maradékból pedig kettőt áthelyeztek a HoAE részleghez. A vezetők, a programozók, a tesztelők és bármilyen más munkakörben dolgozók közül senkitől nem váltak meg a projekt eleje óta. Továbbá elmondták, hogy az interneten megtalálható bárminemű GSC technológiai tartalom (X-Ray engine, és S.T.A.L.K.E.R. 2 engine) használata teljesen illegális, mivel a fejlesztőcég nem adott engedélyt azok terjesztésére, s jelenleg nem is árusítja azokat. Az esetlegesen megszerzett különböző anyagok egyáltalán nem demonstrálják a végleges játékban található tartalmakat. A technológiákat egyébként azért nem kívánják egyelőre vásárlásra felkínálni, mert nem akarják ezzel is lassítani a játék megjelenését. A fejlesztőcégek által felkínált fejlesztői csomagok ugyanis nem csak az eszközöket, hanem általában a fejlesztői támogatást is tartalmazzák. -
#7658 najó, legalábbis a második fele -
#7657 ezt sztem most te sem gondoltad komolyan
mert eléggé nagy hülyeség a mondat -
#7656 haggy,ehhez már öreg és fáradt vagyok -
#7655 fejleményekből, apró hirekből "zűrzavarból" indulok ki, de ha holnap jön egy űber videó akkor nemszóltem semmit de ennek kicsi a valószínüsége -
#7654 nem istenitem,most tevagy eltévedve :D
csak kurva zavaró hogy itt mondod a magadét mindig,és ez nem csak engem,hanem mindekit zavar
jameg mondhatnám azt is hogy állandoan flémet akarsz kelteni ezekkel a kommentekkel....te is joltudod hogy flém keltésér mi jár :SAD:AS: -
#7653 ettől viszont nem kell ahhoz folyamodni, hogy egész nap lehuzod a fun-ok lekesedését, mert igazából semmi közöd hozzájuk, ha te így állsz hozzá, ahogy most -
#7652 normális esteben ha ilyen közeli a megjelenés akkor már kezdenek kis videókat kidobni mutogatni, nézz meg bármilyen nagy nevet igyvolt mind1iknél és mostis igyvan csak ennél nem... -
#7651 fárasztó vagy picit... :) -
#7650 azmár régi.. -
#7649 "kifog jönni ilyet nemirtam csak páran elvannak tévedve és utba kell őket igazítani..."
a best mondat, itt irtad le magad picit :) -
#7648 naponta adjanak ki ?
A dx9-es nem olyan régi,elötte valóban nem volt vagy egy évig. -
#7647 mutass egy uj videót -
#7646 kifog jönni ilyet nemirtam csak páran elvannak tévedve és utba kell őket igazítani...
nekem meg nemtetszik hogy istenited a láthatatlan semmit ugyan ott vagyunk... nemkell rám reagálni és kész ha zavar, mer engem hogy te mit hiszel öszintén szolva hidegen nagy... -
Pont többet látni,mint a legtöbb gémből.
van kb 1 milló kép,100 videó,egy alfa,megy egy multi béta.
Mit akarsz még ? :I
-
#7644 figy most az egy dolog hogy én mit hiszek,de bármikor amikor benézek ide,minden második kommentbe te okoskodsz hogy ugyse jön ki,meg hasonlók
ez csöppet már unalmas...
ha meg nemhiszel a játékba,vagy a megjelenésébe,akkor szépen felejtsd el a játékot is,meg a topikot :| -
#7643 ba**ki nézz az orrodon is túl ne légy elvakult fan olyan iránt ami nem is láttál még!!! énmár kinőttem ebből... tényeknek hiszek, amik itt nincsenek csak nagy kavarás! ha nem akkor bocs de nemvagyok már elvakult fan.... -
#7642 -
#7641 baszki deunalmasvagy,felejtsd már el a stalkert,mennyélinnen,htx :| -
#7640 mozgolódás majd akkor lesz ha képek, infók, videók és egyéb dolgok jönnek... ami most megy az csak kb a Stalkernak leáldozott vagy mégse?.... -
#7639 amúgy LAN-on műxik a iliy-es mp beta? vki próbálta? -
#7638 remrég vmi jogi okokból megszűnt a hivatalos magyar stalker oldalon az alpha és a beta verziók letöltése. nem tudjátok hogy a nagyon régi alpha-kat honnan lehet beszerezni? mondjuk annyira nem fontos, de jó lenne azt is megcsekkolni.
SZTÓKÖR FOREVÁ -
#7637 gameszaron max valaki meglátta valahol és kiirták.. hogy friss? ott? nemhinném:)))