34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Glpetyus
    Prey mit mutatott meg ?
    Új Quake epizóDOK ?

Ennyi erővel ezeket sem láttuk még a Q4-en kívűl :p
  • Glpetyus
    Igazad van.
  • icewolf
    Szerintem nincs igazad... vagy a grafkártyádban avan a hiba :D a Doom 3 pedig igen is korszakalkotó volt!!! A grafikus motorja még ma is az egyik legfejletteb... És hogy mit lehet kihozni belőlle? A Prey és az új Quake epizódok már megmutatták... ja mellesleg a S.t.a.l.k.e.r. -ben pont a modellek a legszerencsétlenebbek... ahogy kinéznek? de fagyverek is inkább tunnek 2d-s animált Sprite-nak, mintsem 3d alakzatnak.
  • Istencsászár
    sértegettelek valaha is? na ne menj már át bunkó tapló stílusba...
  • Halfer
    jajj elolvastam....:$$$$$
  • Halfer
    2002-es alpha? az hányas verzió?
  • Glpetyus
    Te meg csak simán egy kis pöcs vagy.
  • mila69en
    sztem az 1154-nek felesleges mert az egy 2002-s alfa bár még most is megállja a helyét:)
  • mila69en
    hát általában singliben szebbek a játékok mint multiban.. vagy ezt nem tuttad?:DDD nézd csak meg a farcry-t singliben full grafon és nézd meg multiban is full grafon:))

amúgy meg a gyúm3 az minden csak nem grafika szépek azok a kocka kezü emberek:D meg a szörnyek is elég szögletesek ja nem beszélve arrol mi történik ha felkapcsolom gyúm3-ba a zseblámpát:DDD
  • Halfer
    ess neki a 1154-es és 2215-ös verziónak és csak asztán beszélj ...
  • Halfer
    khmm... bocs! az alpha-ban és a beta-ban is dx9-es effectek vannak. nézzél benne a napba és meglátod
  • Halfer
    én sokkal többre becsülöm és szerintem jobb is a stalker BETA a doom 3 TELJES VERZIÓJÁNÁL is. és amit meg még kihoznak belőle, mire a stalker lesz teljes ... na meg ha már a hangulatról is esett szó. nem tudom miért a doom 3-at hoztad fel, mivel a stalker hangulata úgy üti a doom3 szürke, egyhangú világát, mint a huzat!!
  • Istencsászár
    vigyázz most neked esnek ( az alfa béta nem dx9es vagyis annál sokkal szebb lesz )
  • icewolf
    Miért? Singleben jobbb lessz? Ne haragudj.. Ne haragudjon senki.. !! De a S.t.a.l.k.e.r. grafikailag piszkosul le van maradva.. még a másfél éves Doom 3-hoz képest is. és ez sajnos tény :(
  • mila69en
    jah:DD te röhögsz rajtunk egyedűl... de itt kb már 6-7-en röhögnek rajtad... melyik a jobb arány?
  • Istencsászár
    az LOL-ok vagytok:)))
  • Glpetyus
    LOL
  • mila69en
    loál gyum3... ne röhögtess már gyum3 alfát akarod a stalker bétához hasonlítgatni... láttad eggyáltalán a stalker multi betat? este villámlás közben:DD

szerk: szvsz nem hogy gyum3 alfa de úgy alapjában az teljes is a wc-be való még a pain killer is üti a gyumot
  • Istencsászár
    Sasold meg a Doom3 alfát hasonlítsúk össze:)
  • mila69en
    "szvsz a stalker beta igenis egy olyan grafikát képvisel amit még beta-ként sem ér el sok mai "nagy" játék!"---> jaja én mikor először megláttam... hogy is mondjam aza hangulat amit áraszt magábolt...hát... és ez csak a multi része

• Halfer
    "béta alfa szaroktól csak a kedvem ment el tőle"
    szvsz a stalker beta igenis egy olyan grafikát képvisel amit még beta-ként sem ér el sok mai "nagy" játék!
    ha meg nem érdekel a játék akkor hagyd meg a topikot a "FANOKNAK" hisz nekik itt a helyük. nyiss egy topikot "játékellenes klub" néven. csá!
  • erx13
    hát szerintem az állandó jötejedéssel csak egyre aacsonyabb szintre sűlyedtek
    amugy meg tudtommal egy topik és mindenki megmondhatja a saját véleményét
    amugy Totti tényleg flémel, de ha nem lene emiatt anyit baszogatva akkor lehet csitulna a dolog....
    amugy én a mondó vagyok hogy:
    S.T.A.L.K.E.R. will RULE
  • mila69en
    "amit mondanak azmeg nem különösen érvadó számomra,"--->már megint meghazuttlod saját magad:DDD

"mer nemvagyok fanatikus ? mondtam ebből már rég kinőttem"---> miből nőttél ki?.... te vagy a stalker anti kommandó
  • mila69en
    ehhh.... azért a konzolosok gumijában elég aktív vagy.... nem?
  • Glpetyus
  • Istencsászár
    miben? mer nemvagyok fanatikus ? mondtam ebből már rég kinőttem amit látok kiprobálok annak hiszek, amit mondanak azmeg nem különösen érvadó számomra, de szerintem te is igyvagy vele csak most neked jó kötekedni:)
  • Glpetyus
    Nem látszik.

• Istencsászár
    kicsit több ( 20 ) nade ez nem ide tartozik..
  • JackDaniels #7688
    Tucc te ha akarsz.:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • báttyó02
    én kérek elnézést
    eléggé azjön le hogy stalker ellenes vagy .d
  • Glpetyus
    Hány éve vagy ?
    14-15 ?
  • báttyó02
    loál-.-
  • Glpetyus
    Itt mindenki helyben el fog élvezni,ha ilyet írsz :d
  • Istencsászár
    még mindig hangsúlyozom nem negatív hanem semmilyen véleményen nemvagyok mivel NEM LÁTTAM de ti igen szvsz loal
  • Istencsászár
    gondolom ez jobban tetszenek: Isten a stalker áááá, várom ááá, legjobb ááá, űberel ááá, béta lafa ááá gyönyörű, jó ,isten ááá Stalker thö best :)))))

Figyelem ha valaki nemigy nyilatkozik erről a játékról 4 kedves Stalker fan nekiesik, mer nem úgy gondolja mint ők :))))))))))))9
  • Glpetyus
    Akkor ezt a játékot sajna nem neked találták ki :c
    De legalább negatív vélemény is van róluk :d
  • Glpetyus
    .o
  • báttyó02
    orvost látogass a napokba,htxellek
  • Istencsászár
    béta alfa szaroktól csak a kedvem ment el tőle hadne minősítsem... persze kinek mi a szinvonal...
  • báttyó02
    voltmá béta alpha meg tökömtudja mi
    pl. multi béta...hát én csak annit tudok rá mondani ohgy kurvajó
    ha ez neked semmi,akkor legyen,ez tényleg a tebajod :D