34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Halfer
    na ez már szép kis stalker off topik lett
  • mila69en
    sajna ez van az egész fps dömping dög unalom:( ezért is várom a stalkert mint a messiást mert ez lesz a megváltó:DD lehetett vólna a boiling point is egy darabig de sajna az atari adta ki:(
  • _Atti_
    tudtad hogy stalkeresek fejlesztették akik eljöttek a csapattól?:D
  • báttyó02
    baszki mekkora flém
  • mila69en
    na enige flém:DDD

sztem a crytek az ász
  • Glpetyus
  • erx13
    lehet nem tom, már nem játszok vele mert meguntam hardon vittem egy ideig teccett hogy ojan aranyosan elbujkálnak az ellenfelek meg bekeritenek meg ijenek, de aztán már unalmas lett a megyek előre keresem az élet, és az időlassitás nagyobbitokat meg gyilok gyilok gyilok
  • Glpetyus

Talán a pixel dubling (vagy mi) volt BEkapcsolva ? :D
  • Glpetyus
    :o
    Na ezért jó,hogy nem csak egy fajta játékot csinálnak :D
  • Istencsászár
    azt hogy milyen motor van alatta a játék határozza meg, hogy mit képzelnek el a fejlesztők és ebbe javarészt olyan dolgok lesznek amiket más motor nemtudna kielégíteni.. ugyan ugy ahogy pl a doomnál ( sötétség, fény-árnyák hatások.. )
  • erx13
    FEAR? hát nem tudom én azt ugy toltam, hogy a gép highon a grafkártya meg customra(benne java highra állitva) de nekem kockás volt a kép de nem tom miért pedig amiket láttam képeket meg játékokat azokon tök jool nézett ki
  • _Atti_
    pedig nem sok unalmasabb játékot láttam még..talán a doom is változatosabb volt:D
  • erx13
    hát én eléggé remélem hogy nem lesz nagy gépigénye a stlakernak, mert tudtommal saját enginet irnak és ahogy mondjátok nem "gyúrják" a jol megirt motorokat amik a sokszoros gyúrás után szinte a használhatatlanság szintjére csökkennek
  • Glpetyus
    nemtudom,nem láttam semmit :p
  • mila69en
    én?!
  • icewolf
    Kinek nem inge... nem hiszem hogy megneveztem volna akárkit is.
  • mila69en
    nem néztem be semmit tudom hogy miről volt szó csak rákontráztam:P
  • Glpetyus

Egyébként hamár flém + off,...akkor nálam meg a Fear idáig az 2005-ös év (és szvsz a 6-os is) gémje :P
  • Glpetyus
    Ki fikázta a doom-ot ?
    Én csípem,...nagyon is :p
  • Istencsászár
    :) benézted, a grafika enginéről volt szó és azon belül a sebességről, mivel mind fps nagy különbség jóhogy nincs köztük csak 1ik doom feeling másik meg quake feeling
  • icewolf
    Innentől fogva nem szólok hozzá ehhez az örök kérdéshez!!! Aki a DOOM 3-at fikázza , annak valami nagyon nincs rendben... vagy csak egyszerűen nem szereti az igényes játékokat... ENNYI kérem... ez az én véleményem
  • Halfer
    láttam már és nem hidaltam le
  • Glpetyus
    Már láttam :P
    Nekem ez már semmi extrát nem mutat :/
    Szép + jó,és persze hogy nyomni fogom,de... :/
  • Istencsászár
    Gene Troopers jó lenne csakhát ratyi konzol ivadék... kb én is 10 percig birtam:)) de voltak benne jó 5letek
  • _Atti_
    A doom3 engine valóban jó..ID csinálta elvégre.
  • mila69en
    "én nemvettem észre nagy különbséget doom3 + kieg, quake4 közt csak mind1ik kicsit szebb..."---> ez igaz tényleg nem sok a külömbség

még jó hogy neked 5* el lehetne adni ugyanazt

pont az ilyenek miatt nem csinálna a játék fejlesztők sz*rtsem.... minek eladjuk ugyanazt mégegyszer más köntösben....
  • Istencsászár
    hát ne mennyünk bele erre irok mer kérdeztél: Doom1, Doom2, Doom3 mi a különbség? semmi! ja csak annyi hogy doom3 egyik legszebb gém ma is.. jujj doom fan vagyok tényleg, de én nemvértam csodát, nemvártam gondolkodós rpg elemes szözsmötőls részeket a doom3ban azt vártam amit az 1,2-vel átéltem.. félelem, sötét, alienek stb... ( persze doom1,2-től már nem félek de mikor nagyon rég talán első gémek közt játszottam vele első számítógépemen akkor még tudtam tőle félni.. )
  • icewolf
    Prey 10 perces játékrészlet: 10 PERC PREY MÚVI!!! LEHIDALSZ!!!
  • Glpetyus
    ehhh...szinte ugyanazt írtuk :)
  • Glpetyus
    Azigen :DD
  • Glpetyus
    reméljük
  • Glpetyus
    Nemtudom,....engem a nemrég megjelent Gene Troopers-re emlékeztet.
    Szinte mindent szeretek ami FPS,de ezt nem bírtam csak 10 percig.
    (pedig volt benne pár jó 5let)

Egyébként sztem ezt azokkal nem nagyon érdemes összehasonlitani,mert azok "csak" sima hagyományos FPS-ek (cső-ellenfél-legyak-stb.),ami persze tök jó,csak épp azon kívűl hogy van benne 2322 féle látásmód,meg 56 féle időlassítás,semmi újat nem tud.
    (ez persze nem baj,hisz mint mondtam,én az FPS-eket nagyon birom,de ugyebár ez egy fps-rpg lesz,ha igaz)

• Halfer
    nos szvsz a stalkernek egyedi hangulata, és egyedi világot mutat be.
    a prey-nek már nem vagyok híve ... egy újabb jővőbeli úrlényes esztelen lövöldözés. mint a doom3-ban is. volt sztori? ami volt az is milyen már? mentél és lőttél. prey hasonló kategória. biztos lesznek benne újítások, egy két egyedi 5let, de a doom3 kiegészítő is már csak lopni tudott (lásd: gravity gun)
  • Istencsászár
    én nemvettem észre nagy különbséget doom3 + kieg, quake4 közt csak mind1ik kicsit szebb...
  • Istencsászár
    van jó példa erre is : Morrowind vagy Oblivion egyik sem a grafikai szerénységéről híres:)
  • mila69en
    hát pedig nem ártana már lecsrélni azta régi enginét mert minél tovább gyúrják és gyúrják annál nagyobb lesz a gépigénye:)
  • mila69en
    ez kb olyan... nem is tudom kivolt az de it az sg-en vitatkozott velem valaki, hogy a gta san milyen ronda... mert nézzem csak meg a HL2-t
  • Istencsászár
    háát dx9et ráhuzva ezse fog suhanni maxon annyira a gyengébb gépeken, doom engine egy nagyon jól skálázható motor remélem ezis olyan lesz
  • Istencsászár
    prey egyedi gém lesz egyedi világgal páratlan grafikával és sok gémpléj ujdonsággal.. és hogy honnét tudom vagyis remélem? mer van belőle 1 pár szaftos videjó... persze ettől függetlenül lehet rossz is de amit eddig mutattak belőle az cool már aki nem szériából fikázza a doom enginét és a doom3at..
  • Glpetyus

Egyébként nemigaz hogy nem lehet felfogni,hogy egy ilyen játékban,ahol szinte azt csinálsz,amit akarsz,+oda mész ahova akarsz,talán nem is lehet olyan grafikája mint egy CSŐben játszódó gémnek (Q4,D3,Prey (ami egy jó nagy baromságnak néz ki),stb)....
    Illetve lehet,csak akkor meg sírás van,hogy akad.