34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7756 na ez már szép kis stalker off topik lett -
#7755 sajna ez van az egész fps dömping dög unalom:( ezért is várom a stalkert mint a messiást mert ez lesz a megváltó:DD lehetett vólna a boiling point is egy darabig de sajna az atari adta ki:( -
#7754 tudtad hogy stalkeresek fejlesztették akik eljöttek a csapattól?:D -
#7753 baszki mekkora flém -
#7752 na enige flém:DDD
sztem a crytek az ász -
#7751 -
#7750 lehet nem tom, már nem játszok vele mert meguntam hardon vittem egy ideig teccett hogy ojan aranyosan elbujkálnak az ellenfelek meg bekeritenek meg ijenek, de aztán már unalmas lett a megyek előre keresem az élet, és az időlassitás nagyobbitokat meg gyilok gyilok gyilok -
Talán a pixel dubling (vagy mi) volt BEkapcsolva ? :D -
#7748 :o
Na ezért jó,hogy nem csak egy fajta játékot csinálnak :D -
#7747 azt hogy milyen motor van alatta a játék határozza meg, hogy mit képzelnek el a fejlesztők és ebbe javarészt olyan dolgok lesznek amiket más motor nemtudna kielégíteni.. ugyan ugy ahogy pl a doomnál ( sötétség, fény-árnyák hatások.. ) -
#7746 FEAR? hát nem tudom én azt ugy toltam, hogy a gép highon a grafkártya meg customra(benne java highra állitva) de nekem kockás volt a kép de nem tom miért pedig amiket láttam képeket meg játékokat azokon tök jool nézett ki -
#7745 pedig nem sok unalmasabb játékot láttam még..talán a doom is változatosabb volt:D -
#7744 hát én eléggé remélem hogy nem lesz nagy gépigénye a stlakernak, mert tudtommal saját enginet irnak és ahogy mondjátok nem "gyúrják" a jol megirt motorokat amik a sokszoros gyúrás után szinte a használhatatlanság szintjére csökkennek -
#7743 nemtudom,nem láttam semmit :p -
#7742 én?! -
#7741 Kinek nem inge... nem hiszem hogy megneveztem volna akárkit is. -
#7740 nem néztem be semmit tudom hogy miről volt szó csak rákontráztam:P -
Egyébként hamár flém + off,...akkor nálam meg a Fear idáig az 2005-ös év (és szvsz a 6-os is) gémje :P -
#7738 Ki fikázta a doom-ot ?
Én csípem,...nagyon is :p -
#7737 :) benézted, a grafika enginéről volt szó és azon belül a sebességről, mivel mind fps nagy különbség jóhogy nincs köztük csak 1ik doom feeling másik meg quake feeling -
#7736 Innentől fogva nem szólok hozzá ehhez az örök kérdéshez!!! Aki a DOOM 3-at fikázza , annak valami nagyon nincs rendben... vagy csak egyszerűen nem szereti az igényes játékokat... ENNYI kérem... ez az én véleményem -
#7735 láttam már és nem hidaltam le -
#7734 Már láttam :P
Nekem ez már semmi extrát nem mutat :/
Szép + jó,és persze hogy nyomni fogom,de... :/ -
#7733 Gene Troopers jó lenne csakhát ratyi konzol ivadék... kb én is 10 percig birtam:)) de voltak benne jó 5letek -
#7732 A doom3 engine valóban jó..ID csinálta elvégre. -
#7731 "én nemvettem észre nagy különbséget doom3 + kieg, quake4 közt csak mind1ik kicsit szebb..."---> ez igaz tényleg nem sok a külömbség
még jó hogy neked 5* el lehetne adni ugyanazt
pont az ilyenek miatt nem csinálna a játék fejlesztők sz*rtsem.... minek eladjuk ugyanazt mégegyszer más köntösben.... -
#7730 hát ne mennyünk bele erre irok mer kérdeztél: Doom1, Doom2, Doom3 mi a különbség? semmi! ja csak annyi hogy doom3 egyik legszebb gém ma is.. jujj doom fan vagyok tényleg, de én nemvértam csodát, nemvártam gondolkodós rpg elemes szözsmötőls részeket a doom3ban azt vártam amit az 1,2-vel átéltem.. félelem, sötét, alienek stb... ( persze doom1,2-től már nem félek de mikor nagyon rég talán első gémek közt játszottam vele első számítógépemen akkor még tudtam tőle félni.. ) -
#7729 Prey 10 perces játékrészlet: 10 PERC PREY MÚVI!!! LEHIDALSZ!!! -
#7728 ehhh...szinte ugyanazt írtuk :) -
#7727 Azigen :DD -
#7726 reméljük -
#7725 Nemtudom,....engem a nemrég megjelent Gene Troopers-re emlékeztet.
Szinte mindent szeretek ami FPS,de ezt nem bírtam csak 10 percig.
(pedig volt benne pár jó 5let)
Egyébként sztem ezt azokkal nem nagyon érdemes összehasonlitani,mert azok "csak" sima hagyományos FPS-ek (cső-ellenfél-legyak-stb.),ami persze tök jó,csak épp azon kívűl hogy van benne 2322 féle látásmód,meg 56 féle időlassítás,semmi újat nem tud.
(ez persze nem baj,hisz mint mondtam,én az FPS-eket nagyon birom,de ugyebár ez egy fps-rpg lesz,ha igaz)
-
#7724 nos szvsz a stalkernek egyedi hangulata, és egyedi világot mutat be.
a prey-nek már nem vagyok híve ... egy újabb jővőbeli úrlényes esztelen lövöldözés. mint a doom3-ban is. volt sztori? ami volt az is milyen már? mentél és lőttél. prey hasonló kategória. biztos lesznek benne újítások, egy két egyedi 5let, de a doom3 kiegészítő is már csak lopni tudott (lásd: gravity gun) -
#7723 én nemvettem észre nagy különbséget doom3 + kieg, quake4 közt csak mind1ik kicsit szebb... -
#7722 van jó példa erre is : Morrowind vagy Oblivion egyik sem a grafikai szerénységéről híres:) -
#7721 hát pedig nem ártana már lecsrélni azta régi enginét mert minél tovább gyúrják és gyúrják annál nagyobb lesz a gépigénye:) -
#7720 ez kb olyan... nem is tudom kivolt az de it az sg-en vitatkozott velem valaki, hogy a gta san milyen ronda... mert nézzem csak meg a HL2-t -
#7719 háát dx9et ráhuzva ezse fog suhanni maxon annyira a gyengébb gépeken, doom engine egy nagyon jól skálázható motor remélem ezis olyan lesz -
#7718 prey egyedi gém lesz egyedi világgal páratlan grafikával és sok gémpléj ujdonsággal.. és hogy honnét tudom vagyis remélem? mer van belőle 1 pár szaftos videjó... persze ettől függetlenül lehet rossz is de amit eddig mutattak belőle az cool már aki nem szériából fikázza a doom enginét és a doom3at.. -
Egyébként nemigaz hogy nem lehet felfogni,hogy egy ilyen játékban,ahol szinte azt csinálsz,amit akarsz,+oda mész ahova akarsz,talán nem is lehet olyan grafikája mint egy CSŐben játszódó gémnek (Q4,D3,Prey (ami egy jó nagy baromságnak néz ki),stb)....
Illetve lehet,csak akkor meg sírás van,hogy akad.