S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
mert a hl2 sorsa alatt mit ertesz? komolyan azthiszed a kiszivargas miatt halasztottak el?

HuAn82
Ha ez is emiatt a HL2 sorsára jutt...ÁÁÁ szétb@sz az ideg!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

toMpEr
van forrasom is, az kell valakinek?

HuAn82
Ó, hogy bassza meg!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
prealfa jatek

Honnan szerezted? Remélem ez nem valami kilopott szarság?!

Kandurex
És esetleg nem akarod velünk is megosztani ezt a 110 megát 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

toMpEr
talalkoztam mas stalkerekkel, meg egerekkel, de amikor ramlott az egyik stalker kidobott a windowsba 😊

toMpEr
ez meg csak arra valo,hogy a keszitok teszteljek az engine-t

toMpEr
esett, nemhiszem,hogy ebben mar van valtozo idojaras...

toMpEr
lentebb mar leirtam
athlon 3000+
gef4ti4200

toMpEr

toMpEr
fuuu dedurvapalyat talaltam, rakom fel a kepeket, durva!
ide

toMpEr
gondolom konzolparancsokkal lehetne ezeket szabalyozni, meg ellenfeleket hozzaadni, stb...megnemnagyon probalkoztam

toMpEr
hangok eleg lehangolok, remelem nem veglegesek 😊

toMpEr
falat nem en bontottam ki, hangulat nem nagyon jott le, nem talalkoztam senkivel

toMpEr
terjedelem 110Mb!
van tobb fegyver is (kepek latszik par)
nem 😊

toMpEr
megtalaltam hogy lehet nagyobb felbontasra valtani:
kepek

toMpEr
hanghatsok cs-bol ripeltek szerintem, szoval valoszinu nem veglegesek, zene nincs

toMpEr
ha kell valakinek jelentkezzen privatba 😊

toMpEr
fuck, i mean:
kep3
kep3
kep3

toMpEr
fraps-al sikerult kilopnom par kepet, bar ezt azert szar,mert leveszi az AA-ot meg az ilyesmit:
<a href="http://tomper.srv.hu/stalker/stalker1.jpg">1</a>
<a href="http://tomper.srv.hu/stalker/stalker2.jpg">2</a>
<a href="http://tomper.srv.hu/stalker/stalker3.jpg">3</a>
majd ha rajovok hogy kell felbontast allitani, akkor lesznek nagyobb kepek is 😊

toMpEr
na, bejelentkeztem
kizart dolog,hogy hivatalos legyen, ilyen bat fileokat kell inditani meg mindenfele info van a kepen, stb.

hykao
De ez leszedhetõ valahonnan?
Kiszivárgott, avagy olyan hivatalos dolog, mint anno a quake2 multi-teszt?
hykao
Hmm...csak nem egy újabb Half Life-os húzás...
...hogy felmérjék, ki lehetne-e már adni, avagy sem???
hykao
Hó?
M@TriX
Kijött 2 prealfa videó...

nemtom mennyire értékelhetõek, de vannak. 😉

Valahol ...iTT

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sadun Tryst
tényleg, ez milyen fura! minden közeli jövõben játszodó gamma (mint pl. Fallout), ott is a "modern" autók a 60 és 50-es évek autóit hozza vissza formavilágban! én qrvára bírom! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

hykao
ok, de a modellezést nem 2016-ban csinálták...
...kicsit olyan ez, mint amikor a Hollywood-i filmekben a nem túl távoli jövõt akarják ábrázolni, de nem a mostani autómodellek képezik a roncs díszletet, hanem a már ma is roncsnak számító 60-as, 70-es évek modelleit, max kiégetve teszik be...hehe...
Tibre
de a játék 2016-ba fog játszódni,ha jól emlékszem

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Esrohnoil
De a game nem most játszódik, ezért írtam kb. 30 évet. Oks?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kandurex

HuAn82
Butch + én szétrúgjuk a s*gg*d! ()

Kandurex
mail...

HuAn82
Nagyobb kép nem volt? Nekem ez túl gyorsan jön be!

hykao
Ezt azért kötve hiszem, egyébként 17 éve (lassan 18) hagyták ott a lakók!!!
Esrohnoil
...és ez olyan szinten ki lesz dolgozva h. pl. bemegyek abba a házba ott a képen és a 4. szinten balról a 2. lakás is frankón be van bútorozva élethûen? Úgy értem kosz meg minden olyan mintha 30 éve otthagyták volna a lakók?
Kicsit brutálisan hangzik...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sadun Tryst
kicsit nagy lett a kép (mondjuk én nem bánom), de qrva jó! 😊 Az én képem különlegessége, hogy villámot eddig csak videóban láthattunk! 😛
viszont ezen a képen nagyon jól megfigyelhetõ a fény és árnyák hatások! meg, hogy a lemenõ nap fénye, hogyan festi be az egész tájat 😊

Mayday
Itt van meg egy:

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Üdv!
Én is várom ezt a játékot.A helyszin nyomán nagyon jo hangulatú kis game-et lehetne ebbõl csinálni,hát reméljük igy is lesz.
Csak pl. a 939-ben lévõ képet elnézve,meg még jópár másikat,vajon milyen gép fog ahhoz kelleni hogy elfutkározzon rajta?
Már elõre félek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sadun Tryst
kira! 😊

zaki
nincs mit 😊

hykao
Danke
zaki
na, beraktam a fejlécet 😊

hykao
Ilyet már láttunk a CoD-ban is...
grebber
Ja és lehet hogy nekem rossz a szemem de nektek nem tünt fel hogy majdnem az összes képen kicsit furcsán nagy az ember lába/bakancsa?

Next PC upgrade: 2022

hykao
NVIDIA inkább lemaradóban van mostanában...
...de ahogy az egyik haverom szokta mondani (kis képzavarral...): pénz beszél, kutya baszik...
grebber
Srácok az miért van hogy majdnem minden játékban ott van az NVIDIA?
Ennyire jó lenne?Hol az ATI?

Next PC upgrade: 2022

HuAn82
Basszus milyen királyság lesz majd ekkora viharban bóklászni. Dörgés, aztán villámlás és a "vakufényben" bevillan elém egy nyáladzó vigyorgó monszta! ÁÁÁÁ Stalkert akarok! Most!!

Sadun Tryst
na ezt überelje valamelyik gamma is! kétlem, hogy lenne esélye!

Sadun Tryst
ez igaz, sajan ss2 próbálkozás... 😞