S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Honnan szerezted?
Remélem ez nem valami kilopott szarság?! 
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ide
kepek
<a href="http://tomper.srv.hu/stalker/stalker1.jpg">1</a>
<a href="http://tomper.srv.hu/stalker/stalker2.jpg">2</a>
<a href="http://tomper.srv.hu/stalker/stalker3.jpg">3</a>
majd ha rajovok hogy kell felbontast allitani, akkor lesznek nagyobb kepek is 😊
kizart dolog,hogy hivatalos legyen, ilyen bat fileokat kell inditani meg mindenfele info van a kepen, stb.
Kiszivárgott, avagy olyan hivatalos dolog, mint anno a quake2 multi-teszt?
...hogy felmérjék, ki lehetne-e már adni, avagy sem???
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
...kicsit olyan ez, mint amikor a Hollywood-i filmekben a nem túl távoli jövõt akarják ábrázolni, de nem a mostani autómodellek képezik a roncs díszletet, hanem a már ma is roncsnak számító 60-as, 70-es évek modelleit, max kiégetve teszik be...hehe...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

(
)\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kicsit brutálisan hangzik...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
viszont ezen a képen nagyon jól megfigyelhetõ a fény és árnyák hatások! meg, hogy a lemenõ nap fénye, hogyan festi be az egész tájat 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Én is várom ezt a játékot.A helyszin nyomán nagyon jo hangulatú kis game-et lehetne ebbõl csinálni,hát reméljük igy is lesz.
Csak pl. a 939-ben lévõ képet elnézve,meg még jópár másikat,vajon milyen gép fog ahhoz kelleni hogy elfutkározzon rajta?
Már elõre félek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Next PC upgrade: 2022
...de ahogy az egyik haverom szokta mondani (kis képzavarral...
): pénz beszél, kutya baszik...Ennyire jó lenne?Hol az ATI?
Next PC upgrade: 2022
Most!!