S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
a kis palyan van par zombi, stalker meg patkany
de nemigazan jatszhato
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Hány fegvyer van? Pálya mekkora?
Ellenfelek AI-ja milyen stb infot amig nem tudom leszedni 😊
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
Vki mondjon privibe cimet
Mert egyik ftp-m sincs fent!
geforce4 ti4200,256 ddr ram,2ghz celeron
stabil 80-100 fps
Csont nélkül csúszik,ritkán szaggat csak be.
És akkor ez még csak az alfa volt...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Stalker Alpha videok
"Update: Da_X sent us some addition info: The pictures have been taken from build 1096 from September 2002. This build contains two playable leveles: "escape" and "lest". (there's "zakurat" level too but it's almost the same as the "lest"). There is yet-unfinished AI, so zombies and rats attack you by running towards you. There are also some sounds like firing and some screams. Also in the "sounds folder", there's a russian track that really fits the stalkers atmhosphere. He also mentions that he had 20-40FPS @ 1024x768 on his ancient Duron 750MHz, 384MB RAM and Geforce 3 Ti 500. He grabbed the screenshots at highest settings as possible, there's no AA/AF though."

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯