34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7797 és ha te is várod, gyere ide gyakrabban. itt azért van elégszer szó róla, sőt még egy-két vitába is beszállhatsz -
#7796 "Szinte sehol sem beszélnek róla:S"--->vagy csak te nem tudsz róla... az nem ugyanaz:D
szinte mindenhól főcím volt az elmúlt napokban hetekben:)
-
#7795 Szinte sehol sem beszélnek róla:S -
#7794 nem "elfelejtődött", esetleg te felejtetted el -
#7793 visszakén olvasni :| -
#7792 Mikor jelenik meg?Van pontos dátum?Eléggé elfelejtődött ez a játék, aminap jutott az eszembe hogy mivan már vele:o) -
#7791 Az új stalkervideót érdemes megnézni stalker hunon, szerintem elég sok éves már de eddig még nem láttam, a fizikát demonstrálja benne Oleg barátunk. -
#7790 -
#7789 kéééék a ceme aaaca cupa tetü
tesem énekelsz itt egy darabig -
#7788 hátha még nem láttad a topicocba ahova beraktad ezeket te spammer ! -
#7787 -
#7786 reklámoz nem csak ebben a topikban... -
#7785 há lajcsi te mit keresöl itt? no meg mit akarsz azzal a linkkel? -
#7784 mivan kisöcsi ez nem aprohirdetés ( kapod a bannt minjá ) -
#7783 ? -
#7781 11e-től 15e-ig bezárólag bármennyi lehet + ha lesz valami extra kiadás is akkor mégtöbb mondjuk 20-24 körül az ára pedig pár hónap elteltével lemegy 9 ezer környékére VAGY NEM -
#7780 gőzőm sincs nem vagyok törzs vásárló sehol -
#7779 háá most látom enyém volt nagy tekk^^
pszzzzt csak halkan ez nem a gumi -
#7778 mennyi lesz, 15-20k? viccet félretéve megjelenés után mikor lesz 10 alatt? nem nagyon tudom mikorra esnek az árak ... -
#7777 multi miatt mindnképp megveszem-:) -
#7776 EEEEEZ AAAAAZ! lassan beteljesedik a jóslat és a kezünkbe foghatjuk a STALKER-t!
amúgy itt ki fogja megvenni? bevallom nem vagyok vmi jogtiszta vásárló, de a STALKER-re tuti félreteszek. mondjuk lesz majd rajta egy jó kis starforce is, akkor mégjobban érdemes. na meg az eredeti multi serverek -
#7775 jáááj lol ezt muszáj kommentálnom:DDD úgy el kapott a röhögés... most böngésztem a netet igazándiból olyan témákat aminek semmi köze a stalkerhoz de még az S-betü is ritka volt az oldalak között:DD egyszercsak eszemben jutott az eggyik itteni HSZ nem tom hogyan meg miért elkezte piszkalni a csőrőm najó mondom megnézem idejöttem az majdnem leestem a székről úgy elkapott a röhögés
#7754-_ATTI_ hsz-e
"tudtad hogy stalkeresek fejlesztették akik eljöttek a csapattól?:D"
loool ez nekem most esett le... akik el jöttek a csapatból...
jópár óra eltelt és egyszercsak eszembe jutotthm...relytély
/jóvan mila látom azért képben vagy te is... nesze itt egy csoki azt menj inkább aludni -
#7774 na már az IGN-en is főcim a stalker... itt valim készülőben van -
#7773 :DDD -
haxoror #7772 97 üzenet
semmi új hír
doomprey fasságok np
nemvagyokideges nemkezdekanyázni :)
lótuszvirág a csobogó patakban...
ommmmmm
nyugodt vagyok ::) -
#7771 97 uj üzenet délután óta :) -
#7770 Pontosan.
-
#7769 én félre raktam aztha lesz pecs ami játszhatóvá teszi akkor előszedem:)
ilyen fejlesztések kellenének nem tom miért nem próbálkoznak hagyhatnák már ezta a kitaposott ösvényt és bejárhatnák az új területeket...
biztos vagyok benne, hogy pont ezért késik enyit a stalker... nem akarnak belebukni.. nem is baj inkább késsen és üssön minthogy jöjjön azt egy félkész béta legyen:) -
#7768 -
#7767 Jaj,az nekem is nagyon tetszett,dehát szinte játszhatatlan volt :c -
#7766 mint mindenre... csak a fejlesztésekbe ne szóljnak bele akkor semmi gond nemlesz! -
#7765 -
#7764 már ugyis tok off az egéasz topik ez már elfér sztem:DDD
amúgy még kicsit off:DD crysis grafja tuti ütnifog de valahogy mégsem várok túl sokat tőle mert rátette a m*csk*s kezét aza pénz hajhász EA -
#7763 minden adott volt a sikerhez csak nem az atarinak kellet volna rátennie a kezét:( azóta is várom a peccset de úgy látszik hiába:( -
#7762 GameKapocs Crysis
bocs ezt muszáj belinkelnem!! -
#7761 -
#7760 hát teljesen pozitív lenne ha nem lenne olyan búgós f*s gyönyörű környezet rpg elemek fps-ben nem a szokásos megyek azt lővök ok pálya vége jöhet köv pálya stb... de sajna egy bétának talán elmegy -
#7759 a Crysis-ről is dicshimnuszokat zengenek. na még arra vagyok kiváncsi de azzal is várhatok mivel dx10-re készül. na az lesz a grafika -
#7758 tudtad hogy stalkeresek fejlesztették akik eljöttek a csapattól?:D--> erről még nem halottam:D
persze a crytek is csak addig lehet ász amíg kinem jön a stalker -
#7757 btw, boiling point, neked mi a véleményed?