34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Halfer
    és ha te is várod, gyere ide gyakrabban. itt azért van elégszer szó róla, sőt még egy-két vitába is beszállhatsz
  • mila69en
    "Szinte sehol sem beszélnek róla:S"--->vagy csak te nem tudsz róla... az nem ugyanaz:D

szinte mindenhól főcím volt az elmúlt napokban hetekben:)
  • Mr_no_NaMe
    Szinte sehol sem beszélnek róla:S
  • Halfer
    nem "elfelejtődött", esetleg te felejtetted el
  • báttyó02
    visszakén olvasni :|
  • Mr_no_NaMe
    Mikor jelenik meg?Van pontos dátum?Eléggé elfelejtődött ez a játék, aminap jutott az eszembe hogy mivan már vele:o)
  • hispan2
    Az új stalkervideót érdemes megnézni stalker hunon, szerintem elég sok éves már de eddig még nem láttam, a fizikát demonstrálja benne Oleg barátunk.
  • Halfer
  • mila69en
    kéééék a ceme aaaca cupa tetü

tesem énekelsz itt egy darabig
  • Szega87
    hátha még nem láttad a topicocba ahova beraktad ezeket te spammer !
  • DJ Skyline
  • Istencsászár
    reklámoz nem csak ebben a topikban...
  • Halfer
    há lajcsi te mit keresöl itt? no meg mit akarsz azzal a linkkel?
  • Istencsászár
    mivan kisöcsi ez nem aprohirdetés ( kapod a bannt minjá )
  • bertino
    ?
  • Istencsászár
    11e-től 15e-ig bezárólag bármennyi lehet + ha lesz valami extra kiadás is akkor mégtöbb mondjuk 20-24 körül az ára pedig pár hónap elteltével lemegy 9 ezer környékére VAGY NEM
  • mila69en
    gőzőm sincs nem vagyok törzs vásárló sehol
  • mila69en
    háá most látom enyém volt nagy tekk^^

pszzzzt csak halkan ez nem a gumi
  • Halfer
    mennyi lesz, 15-20k? viccet félretéve megjelenés után mikor lesz 10 alatt? nem nagyon tudom mikorra esnek az árak ...
  • mila69en
    multi miatt mindnképp megveszem-:)
  • Halfer
    EEEEEZ AAAAAZ! lassan beteljesedik a jóslat és a kezünkbe foghatjuk a STALKER-t!

amúgy itt ki fogja megvenni? bevallom nem vagyok vmi jogtiszta vásárló, de a STALKER-re tuti félreteszek. mondjuk lesz majd rajta egy jó kis starforce is, akkor mégjobban érdemes. na meg az eredeti multi serverek
  • mila69en
    jáááj lol ezt muszáj kommentálnom:DDD úgy el kapott a röhögés... most böngésztem a netet igazándiból olyan témákat aminek semmi köze a stalkerhoz de még az S-betü is ritka volt az oldalak között:DD egyszercsak eszemben jutott az eggyik itteni HSZ nem tom hogyan meg miért elkezte piszkalni a csőrőm najó mondom megnézem idejöttem az majdnem leestem a székről úgy elkapott a röhögés

#7754-_ATTI_ hsz-e

"tudtad hogy stalkeresek fejlesztették akik eljöttek a csapattól?:D"

loool ez nekem most esett le... akik el jöttek a csapatból...
    jópár óra eltelt és egyszercsak eszembe jutotthm...relytély

/jóvan mila látom azért képben vagy te is... nesze itt egy csoki azt menj inkább aludni
  • mila69en
    na már az IGN-en is főcim a stalker... itt valim készülőben van
  • Glpetyus
    :DDD
  • haxoror
    97 üzenet
    semmi új hír
    doomprey fasságok np
    nemvagyokideges nemkezdekanyázni :)

lótuszvirág a csobogó patakban...
    ommmmmm
    nyugodt vagyok ::)
  • bertino
    97 uj üzenet délután óta :)
  • Glpetyus
    Pontosan.
  • mila69en
    én félre raktam aztha lesz pecs ami játszhatóvá teszi akkor előszedem:)

ilyen fejlesztések kellenének nem tom miért nem próbálkoznak hagyhatnák már ezta a kitaposott ösvényt és bejárhatnák az új területeket...

biztos vagyok benne, hogy pont ezért késik enyit a stalker... nem akarnak belebukni.. nem is baj inkább késsen és üssön minthogy jöjjön azt egy félkész béta legyen:)
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    Jaj,az nekem is nagyon tetszett,dehát szinte játszhatatlan volt :c
  • Istencsászár
    mint mindenre... csak a fejlesztésekbe ne szóljnak bele akkor semmi gond nemlesz!
  • Glpetyus
  • mila69en
    már ugyis tok off az egéasz topik ez már elfér sztem:DDD

amúgy még kicsit off:DD crysis grafja tuti ütnifog de valahogy mégsem várok túl sokat tőle mert rátette a m*csk*s kezét aza pénz hajhász EA
  • mila69en
    minden adott volt a sikerhez csak nem az atarinak kellet volna rátennie a kezét:( azóta is várom a peccset de úgy látszik hiába:(
  • Halfer
    GameKapocs Crysis
    bocs ezt muszáj belinkelnem!!
  • Halfer
  • mila69en
    hát teljesen pozitív lenne ha nem lenne olyan búgós f*s gyönyörű környezet rpg elemek fps-ben nem a szokásos megyek azt lővök ok pálya vége jöhet köv pálya stb... de sajna egy bétának talán elmegy
  • Halfer
    a Crysis-ről is dicshimnuszokat zengenek. na még arra vagyok kiváncsi de azzal is várhatok mivel dx10-re készül. na az lesz a grafika
  • mila69en
    tudtad hogy stalkeresek fejlesztették akik eljöttek a csapattól?:D--> erről még nem halottam:D

persze a crytek is csak addig lehet ász amíg kinem jön a stalker
  • Halfer
    btw, boiling point, neked mi a véleményed?