34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7837 bocs, a source motor beta-ját kapták meg! -
#7836 nem hiába bugos mivel az alatt is source motor van, de 1 nagyon jó játék! -
#7835 off: játszottál vele? nem tetszett? -
#7834 vampire?:DDD na az tényleg búg parádé -
#7833 nos, te neked volt akkor "4 órád" keresni a bugokat. én vagy 10x toltam végig a játékot és egy olyan bugot sem találtam ami esetleg idegesített volna a játékban. egy-két (és nem több) grafikai hiba talán. nem tudom a doom3-ba gondolom nem untad el magad, de akkor szánd rá magad egy kis hibakeresésre. vagy az "tökéletes"?
vegyük ide a Vampire the M. Bloodlines-t, na az bugbomba és számomra mégis egy állati nagy élmény volt! lám, abba sem zavart még az sem hogy a pohár az asztal felett van fél méterrel -
#7832 lol mondjál egy játékot ami búg mentes... csak 1-et...
na számomra az általad sztárolt gyúm3 meg kaki4 még csak a jó játék kategóriát sem ütötte meg igazándiból gyúm3-at végig toltam kaki4-et megnéztem és egyből az jutott eszembe húúú vazzz ezt már láttam valahól.... uninstall -
#7831 most mér fáj hogy nekem más a véleményem, nekem sem fáj neked miért nem tetszik a dúm3:)) -
#7830 fizika... leszarom előtte jópár játékban láttam nem ujdonság, azon kivül hogy a 2 órás motorcsonakozás és 2 órás autókázás közben 10szer szétuntam a fejem azon a részen mer olyan hosszú és vontatott volt, volt időm bugokat keresni és televan hemzseg tőle mindenütt aki kicsit jobban odafigylet a játékra és nem vakon ment előre mind tudja :)) egy jó játék de semi több számomra -
#7829 komolyan, te mi a f*szér nem maradsz csak a gyúm3 és a kvék4 topikban??? -
#7828 ezzel teljesen egyetértek! életem egyik legnagyobb játék élménye volt a HALF LIFE 2 és a STALKER-től várom/vártam még ugyanezt. és a D3, Q4 tényleg semmi ezekhez képest, TÉNYLEG SEMMI! -
#7827 "Hl2 amit huztak toltak és egy befejeztlen bugparádé lett..." - na most akkor ugye nem kötelező válaszolnom mert akkor megsértődnél -
#7826 HL2 búg parádé? mégis az eggyik legnagyobb FPS... és igencsak elbújhat a gyúm3 meg kaki4 melette:) minden téren mind fizika mind grafika mind story... minden -
#7825 dehogyisnem a hivatalos oldalnak lehet hinni szerinted miért nem teszik ki ezeket a híreket mert még ők sem tudják hogy mi igaz és minem.... magyar gamer szájtok meg hallanak valamit aztán főcim...lol -
#7824 ami körül nincs "baj" ott nincs pletyka lásd : dúm3 időben kijött ahogy mondták de ellen példa is van Hl2 amit huztak toltak és egy befejeztlen bugparádé lett...
hidd el én nagyon várom ezt a játékot csak nemvagyok benne biztos már... -
#7823 te is folyamatosna hiszel a félre dumálásnak csak te a negatívnak én meg a pozotívnak:)
ha félre dumálás akkor az általad belinkelt cikk is félre dumálás volt mégis hittél neki és jöttél fikázni... akkor hogy is van ez? minek is kell hinni?
-
#7822 ha kintlesz a csúszás akkor természetesen nem:) de amig nincs kint addig igen:) -
#7821 de tényleg, ha a hivatalos oldalon kint lesz sajna annak sem lehet hinni. majd a PC Dome-ban, ahogy Totti mondja, rendelhető x Ft-ért -
#7820 ennek higgyünk, többi csak félredumálás : S.T.A.L.K.E.R - PC DVD - X Ft ha ez kintlesz elhisszük!
-
#7819 pont a minap volt az IGN-en főcim és pont erről volt szó hogy a stalker nem jut a DNF sorsára.. béta fázisról volt szó meg arról, hogy hamarosan elkészül meg a minap feltreppent hirről is szó volt hogy kacsa... igazándiból az IGN-nek jobban hiszek mint ezeknek a gémkapocs és társainak -
#7818 Az lesz a meglepő ha meg fog 1x jelenni a játék...
Attól félek hogyha ki is hozzák egyszer akkor a nagy csalódás lesz annak ellenére hogy évekig milyen felhajtást csináltak neki. -
#7817 Az volt a kacsa, hogy "kész van"...
Sajnos egy újabb DNF szindrómával állunk szemben. :\ -
#7816 A hivatalos oldalon abszolute semmi érdemi hír nincs. Mondjuk ott is ki volt már hírezve nem egy dátum, amiből ugye eddig egy sem valósult meg. Csodálkozol, hogy már senki sincs meglepve a csúszáson... :\ -
#7815 Lol de egy faszkalapok:D
Kész a játék azt csúsztatják még egy évig:D
Ez kész:S -
#7814 engem nem zavar ehhe.... sőt megnyugottam ha már ilyen hivatalos bejelentés történik...loool gémkapocs meg a többi gamer szájt rulz:D... az én saccom az olyan november december körüli hát most eza 2-3 hónap nem fog földhöz vágni
ja és a remény ha meg utóljára:P -
#7813 legalább addig te tudsz még reménykedni:)))) -
#7812 hát ha már ilyen pontos megjelenési dátumot is mondanak szinte hónap-ra pontosankakkor kint kéne hogy legyen a hivatalos oldalon...vagy nem?:D -
#7811 ez az! győzz meg! :P én már mindennek bedőlök ami a STALKER-rel kapcsolatos :$
mondjuk hamarosan kint lesz sztem a hivatalos oldalon is ha igaz... ugye ugye? :DDD -
#7810 grat elég meggyőző egy hír forrás loool
érdekes a hivatalos oldalakon semmi ilyesmi hír nincs vagy akkor ezek előbb értesűlnek vagy akkor hogy is van ez? -
#7809 tessék -
#7808 na! erőt vettem magamon és rájöttem hogy kibírom én addig, sőt akár a játék nélkül is "szép volt, talán túlságosan is"
addig még lesznek fasza játékok, beérem azokkal, nyehehe -
#7807 -
#7806 lol egy újabb hír ami nincs megint csak alá támasztva semmivel puffff
-
#7805 -
#7804 :)))))))))))))))) meglepő-e? -
véleményem ott van a hír alatt .... -
#7802 FIGYELEM! FONTOS BEJELENTENIVALÓM VAN!
STALKER megjelenés! -
#7801 Hát ha a játék nemjön, akkor legalább vmi demócskát nyomassanak mán a népnek:) -
#7800 miluti bétát találsz tottenten meg régi alphát is:) -
#7799 történetét én le nem írom! de ha nagyon akarod akkor írok róla egy könyvet, csak neked keress rá képekre, megéri!
"És mikor jön már DEMO?:D" -> ez a kérdés nem értelmezhető -
#7798 Akó csak én vagyok vak:)
Amúgy igen várom bár nemsokat tudok róla csak annyit hogy rohadt nagy sugárzó terepen kell mászkálni.Mi a célja a játéknak?Jussunk ki élve arról helyről?
És mikor jön már DEMO?:D