S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és meyik az a map ahol van ellenség?
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Nem tudom.
Milyen videókareszod van?
...sose azt nézd...
De már most mondom, hogy nem valami nagy wasidas, ugyanis már elég öreg a drága.
De mondjuk benchmarknak le lehet tölteni, mertha az optimalizálatlan alfa megy, akkor valószínû a végleges is fog. ha nem változtatnak túl sokat.
Amúgy láttam videókat az alfából és nagyon nem olyan, mint az utóbbi videók. A testeken még nem nagyon van rajta a rongybaba effekt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
De ha változtatok, azonnal megfagy!
Amúgy ütõs a grafikája!
...sose azt nézd...
leszettem a hdc rõl és akarom kitömöriteni...
elinditom aztán iylet szól hogy deask read error!
hoyg ekll csinálni??
valaki gyorsan help!!
!Forza Ferrari!
...sose azt nézd...
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Ott van az a narancssárga csillag rákattontok és semmi...
Ha megnézed a linket amit írtam a videókról ... ott kiderül, hogy több netes oldal megkapta tesztelni, de mert nem teljesen hülyék, ezt a régi verziót adták csak ki.
Le is lett nyúlva 😊
Indításkor bejön a monitorom OSD menüje és ezt írja:
Szinkron Helytelen
97,4 kHz 148 Hz Np
Visszavettem a frissítést és a felbontást is, de úgy sem jó. Mi lehet?
http://epica.nl
Tud valaki biztosat hogy ATI kártyával mi van?Nekem az van,aztán ha nem megy akkor inkább nem töltögetem le.
A Gef4mx-et meg ezért nem rakom visza,na meg azzal valoszínû nem is lenne egy nagy élmény...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mûbalhé az egész!
Milyen érdekes a HL2 után ezt is kilopták...de ki?
Ez a legújabb húzás a fejlesztõk részérõl, hogy felmérjék milyen a játék fogadtatása, min kéne változtatni stb.
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS!!!
Mer hát ilyen állapotban demót mégse lehetne kiadni...
...videjót meg képet meg má láttunk eleget...
MÉGISCSAK LESZ SZILVESZTERI BULI A ZÓNÁBAN!!!
Egyébként megy ATI-n is (Hmmm), mindjárt ki is próbálom.
Ja, a tûzfalat kapcsolja ki mindenki (különben nem indul), hogy a fejlesztõk láthassák, mekkora az érdeklõdés...
HuAn ne sajnálkozz, nem származik ebbõl semmi hátrányuk a fejlesztõknek, max. lehet mire kenni, ha késnek...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Okoska!
Te már csak tudod!
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.