34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Halfer
    bocs, a source motor beta-ját kapták meg!
  • Istencsászár
    nem hiába bugos mivel az alatt is source motor van, de 1 nagyon jó játék!
  • Halfer
    off: játszottál vele? nem tetszett?
  • mila69en
    vampire?:DDD na az tényleg búg parádé
  • Halfer
    nos, te neked volt akkor "4 órád" keresni a bugokat. én vagy 10x toltam végig a játékot és egy olyan bugot sem találtam ami esetleg idegesített volna a játékban. egy-két (és nem több) grafikai hiba talán. nem tudom a doom3-ba gondolom nem untad el magad, de akkor szánd rá magad egy kis hibakeresésre. vagy az "tökéletes"?
    vegyük ide a Vampire the M. Bloodlines-t, na az bugbomba és számomra mégis egy állati nagy élmény volt! lám, abba sem zavart még az sem hogy a pohár az asztal felett van fél méterrel
  • mila69en
    lol mondjál egy játékot ami búg mentes... csak 1-et...
    na számomra az általad sztárolt gyúm3 meg kaki4 még csak a jó játék kategóriát sem ütötte meg igazándiból gyúm3-at végig toltam kaki4-et megnéztem és egyből az jutott eszembe húúú vazzz ezt már láttam valahól.... uninstall
  • Istencsászár
    most mér fáj hogy nekem más a véleményem, nekem sem fáj neked miért nem tetszik a dúm3:))
  • Istencsászár
    fizika... leszarom előtte jópár játékban láttam nem ujdonság, azon kivül hogy a 2 órás motorcsonakozás és 2 órás autókázás közben 10szer szétuntam a fejem azon a részen mer olyan hosszú és vontatott volt, volt időm bugokat keresni és televan hemzseg tőle mindenütt aki kicsit jobban odafigylet a játékra és nem vakon ment előre mind tudja :)) egy jó játék de semi több számomra
  • Halfer
    komolyan, te mi a f*szér nem maradsz csak a gyúm3 és a kvék4 topikban???
  • Halfer
    ezzel teljesen egyetértek! életem egyik legnagyobb játék élménye volt a HALF LIFE 2 és a STALKER-től várom/vártam még ugyanezt. és a D3, Q4 tényleg semmi ezekhez képest, TÉNYLEG SEMMI!
  • Halfer
    "Hl2 amit huztak toltak és egy befejeztlen bugparádé lett..." - na most akkor ugye nem kötelező válaszolnom mert akkor megsértődnél
  • mila69en
    HL2 búg parádé? mégis az eggyik legnagyobb FPS... és igencsak elbújhat a gyúm3 meg kaki4 melette:) minden téren mind fizika mind grafika mind story... minden
  • mila69en
    dehogyisnem a hivatalos oldalnak lehet hinni szerinted miért nem teszik ki ezeket a híreket mert még ők sem tudják hogy mi igaz és minem.... magyar gamer szájtok meg hallanak valamit aztán főcim...lol
  • Istencsászár
    ami körül nincs "baj" ott nincs pletyka lásd : dúm3 időben kijött ahogy mondták de ellen példa is van Hl2 amit huztak toltak és egy befejeztlen bugparádé lett...

hidd el én nagyon várom ezt a játékot csak nemvagyok benne biztos már...
  • mila69en
    te is folyamatosna hiszel a félre dumálásnak csak te a negatívnak én meg a pozotívnak:)
    ha félre dumálás akkor az általad belinkelt cikk is félre dumálás volt mégis hittél neki és jöttél fikázni... akkor hogy is van ez? minek is kell hinni?
  • Istencsászár
    ha kintlesz a csúszás akkor természetesen nem:) de amig nincs kint addig igen:)
  • Halfer
    de tényleg, ha a hivatalos oldalon kint lesz sajna annak sem lehet hinni. majd a PC Dome-ban, ahogy Totti mondja, rendelhető x Ft-ért
  • Istencsászár
    ennek higgyünk, többi csak félredumálás : S.T.A.L.K.E.R - PC DVD - X Ft ha ez kintlesz elhisszük!
  • mila69en
    pont a minap volt az IGN-en főcim és pont erről volt szó hogy a stalker nem jut a DNF sorsára.. béta fázisról volt szó meg arról, hogy hamarosan elkészül meg a minap feltreppent hirről is szó volt hogy kacsa... igazándiból az IGN-nek jobban hiszek mint ezeknek a gémkapocs és társainak
  • Fenrir
    Az lesz a meglepő ha meg fog 1x jelenni a játék...

Attól félek hogyha ki is hozzák egyszer akkor a nagy csalódás lesz annak ellenére hogy évekig milyen felhajtást csináltak neki.
  • [NST]Cifu
    Az volt a kacsa, hogy "kész van"...
    Sajnos egy újabb DNF szindrómával állunk szemben. :\
  • [NST]Cifu
    A hivatalos oldalon abszolute semmi érdemi hír nincs. Mondjuk ott is ki volt már hírezve nem egy dátum, amiből ugye eddig egy sem valósult meg. Csodálkozol, hogy már senki sincs meglepve a csúszáson... :\
  • Mr_no_NaMe
    Lol de egy faszkalapok:D
    Kész a játék azt csúsztatják még egy évig:D
    Ez kész:S
  • mila69en
    engem nem zavar ehhe.... sőt megnyugottam ha már ilyen hivatalos bejelentés történik...loool gémkapocs meg a többi gamer szájt rulz:D... az én saccom az olyan november december körüli hát most eza 2-3 hónap nem fog földhöz vágni

ja és a remény ha meg utóljára:P
  • Istencsászár
    legalább addig te tudsz még reménykedni:))))
  • mila69en
    hát ha már ilyen pontos megjelenési dátumot is mondanak szinte hónap-ra pontosankakkor kint kéne hogy legyen a hivatalos oldalon...vagy nem?:D
  • Halfer
    ez az! győzz meg! :P én már mindennek bedőlök ami a STALKER-rel kapcsolatos :$
    mondjuk hamarosan kint lesz sztem a hivatalos oldalon is ha igaz... ugye ugye? :DDD
  • mila69en
    grat elég meggyőző egy hír forrás loool
    érdekes a hivatalos oldalakon semmi ilyesmi hír nincs vagy akkor ezek előbb értesűlnek vagy akkor hogy is van ez?
  • Halfer
    tessék
  • Halfer
    na! erőt vettem magamon és rájöttem hogy kibírom én addig, sőt akár a játék nélkül is "szép volt, talán túlságosan is"
    addig még lesznek fasza játékok, beérem azokkal, nyehehe
  • Solid Snake
  • mila69en
    lol egy újabb hír ami nincs megint csak alá támasztva semmivel puffff
  • Halfer
  • Istencsászár
    :)))))))))))))))) meglepő-e?
  • Halfer

véleményem ott van a hír alatt ....
  • Halfer
    FIGYELEM! FONTOS BEJELENTENIVALÓM VAN!

STALKER megjelenés!
  • Mr_no_NaMe
    Hát ha a játék nemjön, akkor legalább vmi demócskát nyomassanak mán a népnek:)
  • mila69en
    miluti bétát találsz tottenten meg régi alphát is:)
  • Halfer
    történetét én le nem írom! de ha nagyon akarod akkor írok róla egy könyvet, csak neked keress rá képekre, megéri!
    "És mikor jön már DEMO?:D" -> ez a kérdés nem értelmezhető
  • Mr_no_NaMe
    Akó csak én vagyok vak:)
    Amúgy igen várom bár nemsokat tudok róla csak annyit hogy rohadt nagy sugárzó terepen kell mászkálni.Mi a célja a játéknak?Jussunk ki élve arról helyről?
    És mikor jön már DEMO?:D