34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7877 -
#7876 most itt minden arról szól hogy a legjobb grafikájú játékot adják ki??? az már szart sem ér hogy esetleg kurva hangulatos egy játék és élmény vele játszani??? a p*csába is! -
#7875 mikori videót?:D lehet addig lesz egy engine csere alatta... -
#7874 te milyen géppel toltad?
"a texturák a hl1el vetekednek" -> ajánlom hogy fejleszd a gépedet és meglátod hogy hülyeséget mondtál -
#7873 nemértesz 1et?:)) -
MacrosTheBlack #7872 Képeket azért láttál mer a Stalkerből, nem? Kb. Far Cry szint. Az UE 3.0-ról is volt bemutató video, az egy jóval magasabb szint. Az ellen esélye nincs a Stalkernek, ezért kellett volna még előtte kijönni vele. -
#7871 -
#7870 hl2 technikája semmi másban nem rejlik csak az agyon shéderezésben, a texturák a hl1el vetekednek valamint az objectek szögletesek... nagyon jól ráhúzták a dx9 adta lehetőségeket amik ezeket eltakarják sok helye, de sok helye visznot nem... grafika szempontból semmi forradalmi nincs benne csak azt használja amit kell a dx9et! a hdr technologiával viszont egész pofásan néz ki...
Ut 2007 majd meglássuk ha kijön... -
#7869 a source motor elavult lesz, de még közelsem az. az ut2007 is a jövő zenéje szóval még arról is korai beszélni. viszont én is belátom hogy a stalker nem lesz nagy durranás ha tényleg igaz a 2007-es megjelenés. de amikor megnézem a dx9-es videót, akkor azt mondom, hogy ha most jönne ki, iszonyú nagyot ütne!!! annak ellenére is, hogy tudjuk mire számíthatunk. -
#7868 Csakhogy akkor nem volt olyan ütemű fejlődés a technika terén mint most. Ma már lassan a HL2 technika is elavult lesz mert szerintem odaveri majd az ut2007 motorja is.
#7863: Én is pont ettől félek, hogy kihozzák és nagy csalódás lesz hogy 5(?) év alatt ennyit sikerült csinálni. -
#7867 megéri várni csak addig jöhetne egy új beta róla
no meg más faja kis gémek -
#7866 A dungeon keeperre és 4 évet kellett várni és megérte, nagyon megérte. Szerintem erre is megéri várni. -
hapi #7865 R.I.P. -
#7864 ez már jó pár napos hír:)
"Mire ez kijön, már el is avult."--->ezt honnana tudod? szvsz még senki sem láthatta az Xray enginet szal nemlehet tudni, hogy mire képes:)
"Mit tud ez felmutatni majd az Unreal3 engines gémek ellen? Semmit"---> ezt is honnan tudod?....én is találgatok....lehet, hogy direcx10-es lesz és sz*rrá ver mindent... meg a remek story adott mindenképp.... -
MacrosTheBlack #7863 STALKER, Supreme Commander halasztás
Dixie Flatline, 00:05 - Játék: Biznisz - (33 komment)
A THQ december 31-ével végződő pénzügyi negyedévet remek eredményekkel zárta, ugyanakkor két neves játékát is a jövő évre halasztja. A többi kiadó teljesítményéhez képest kiemelkedő 358 millió dollárbevételt hozó karácsonyi időszakot az átlagjátékosokat megcélzó tömegfranchiseainak köszönheti. (Thx Replay!)
A negyedév során 1-1 milliós példányban fogyott a Bratz Rock Angelz, a The Incredibles: Rise of the Underminer és a SpongeBob SquarePants: Lights, Camera, Pants, míg a szombat esti konzolpartik elmaradhatatlan játéka, a WWE SmackDown! vs. RAW 2006 eladásai 2,5 millió példányt mutatnak.
A sok jó mellett sajnos kellemetlen halasztásokra is sor került. A Gas Powered Games által fejlesztett Total Annihiliation reinkarnáció, a Supreme Commander és a STALKER: Shadow of Chernobyl egyaránt jövő év első negyedére (2007. január-március) csúszott. A napokban felröppent, majd gyorsan megcáfolt GSC/STALKER körüli problémákra nem reagáltak a cég tisztségviselői. (Hardwired)
Ez is egy Duke Forever... Mire ez kijön, már el is avult. Mit tud ez felmutatni majd az Unreal3 engines gémek ellen? Semmit. Pedig mekkora durranásnak igérkezett 1-2 éve... -
haxoror #7862 Oké majd nézz vissza 2008-ban addig byez.. -
#7861 Bejelentkezel és bal oldalon rámész, hogy beállítások. Ott beteszed a képed a Nick Kép-hez. -
#7860 Ha van egy logom nem tudod hogy kell berakni a buldozer99 felirat helyett? -
#7859 Ilyet ne mondj, mert ezek megteszik.:) A ruszkik a háborút is komolyan vették.:DDDD -
#7858 Ezt ugy értettem hogy ja! -
#7857 Hát nem! -
jha és akkor kezdhetik majd előről fejleszteni a gamát -
#7855 Gyerekek!Mire a S.T.A.L.K.E.R. kijön talán egy ujabb Csernobili robbanás is lesz! -
#7854 Kiadási dátum ittmár cska akkor lesz biztos ha a boltok polcai figyel majd a game. -
#7853 Ez a STALKER egyre nagyobb LOL:/ Es meg a HL2-ot szidtak, ami feltunt a semmibol, es egy evet csuszott.
-
#7852 2007.....na persze.... lesz ebből még 2008 is :-)))))))))))
(én szóltam)
MU-HÁÁÁÁ-HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-HHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
#7851 x-rayt 2000 óta fejesztik talán. -
#7850 jah, 2002-ből vannak az első hivatalos képek. wallpaper-ök sarkában is ott van a 2002... -
#7849 Én úgytudom hogy 2002-óta. -
#7848 kérdés: nekem ki kell nyomni a zone alarm tűzfalat a beta mp-hez, mert különben nem tölti be a servereket. za-mal hiába fogadtatom el hogy csatlakozhasson a beta mp a netre, nem yo. picit unom ki-be kapcsolgatni. más megoldást nem tudtok, mi? -
#7847 Ti mikor olvastatok,hallottatok először a Stalkerről?? Én még egy 2002 eleji guruban láttam először. Kiváncsi vagyok mióta fejlesztik ezt a szart -
#7846 jah, ok. Én ugy értettem azt hiszed hogy a gsc kacsája volt. -
#7845 Esetleg feltünhetne az is, hogy mire válaszoltam a #7817-ben, ha már ilyen bőven tudsz az én reakciómra hibásan reagálni... -
#7844 Hűha...
This just in: Stalker delayed until 2003.
from gamespot.com
---QUOTATION---
In a recent interview with Oleg Yavorsky, Gamespot has recently learned of a radical development strategy recently concocted by GSC. Oleg and a few other partners have yet to pitch this radical move to THQ, but they are sure that THQ will go forward with it.
"Basically, what we're are planning to do here," said Yavorsky, "is delay the game until 2003. We plan this move on tried and true astronomical physics. It has been a theory for a long time that the universe was created in a big bang. This has been confirmed by the observation of a slight red shift in the spectrum of the surrounding stars, relative to our position in the universe. This event expelled matter and energy out from its centre, and now the universe is expanding. It is also a long standing theory that the universe will eventually lose its outward energy due to the gravitational attraction between all bodies in the universe. This will result in an inward drift, eventually leading to a 'Big Crunch'. Our plan is to scrap STALKER for now, and when the next universe is born, to try really hard next time."
No doubt this will mean a lot of dissappointed STALKER fans. A flaw in this plan is that it doesn't take into account the immediate future of GSC, the industry, or STALKER's would-be target audience. To this, Oleg replied, "We have planned for this as well. I can understand that the next universe, some trillion years in the future, would be a long time to wait. So, we have liquidated the remaining assets of GSC, and funnelled them into a fund to procure several hydrogen bombs. We are convinced that a bomb big enough to remove 10 - 20 % of the earth's mass would extinguish all life on the planet, and make a recovery by Gaia highly unlikely. With life on earth extinguished, the wait until the next universe will not seem so bad."
(C) Gamespot.com
-
#7843 Hát itt valami nagyra készülnek az már biztos,jó kis gamet gyúrnak nekünk össze. -
#7842 nem mondták hogy kész van értsd már meg...már visszább is írtam egy hasonló hszedre ezt ha jóül emlékszem.
Félrehírezték itt-ott, azt ez van belőle. Hol láttad hiv. lapon hogy 'STALKER GONE GOLD'? Sehol szerintem.. Csak azt esetleg hogy 'Stalker entered Beta-phase' az meg nem kész..közel sem.
DNFtől meg messze van még a helyzet.. -
#7841 ja ne haragudjatok... pedig visszanéztem de nem találtam... SORRY -
#7840 de tetszett:) -
#7839 #7802 -
#7838 Sajnos egy újjeb szomorú hír: /Forrás Gamestar Online/
S.T.A.L.K.E.R... csak 2007-ben...
[2006. február 04. @ 08:53 - ZeroCool]
A minap olvashattunk a THQ pénzügyi helyzetéről, ám egy konferencia beszélgetésből sajnálatos módon fény derült arra, hogy a STALKER-t nem dobják piacra 2007-nél előbb. Szerény véleményem szerint, ha ez igaz, akkor erről kivételesen már nem a fejlesztők tehetnek. Egészen egyszerűen arról van szó, hogy a kiadónak nincs semmi nagy ágyúja 2007-es üzleti évére, és mivel úgy fest, az idei évet már átevickelik némi nyereséggel, úgy gondolják jobb, ha a STALKER csak később jön. Mondjunk részemről csak azért hangzik ez nagyon rosszul, már bármennyire is elkötelezett híve vagyok a STALKERnek, az idő múlásával bizony nagyon elöregedhet a projekt. Ettől én még mondjuk reménykedem, hogy sikerül egy nagyon jó játékkal játszanom, még akkor is, ha ne adj isten 2008-ban kapom a kezeim közé... Azért Oleg barátomat a GSC-től igyekszem kifaggatni hétfőn a kérdéses dátumról. Addigis kérek mindenkit mértékkel szidjuk akit lehet kommentekben!