S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JHa az AI-k utvonalara, latoszogere stb.-re gondolsz, akkor ezeket OFF-ra:
ai_dbg_brain off
ai_dbg_frustum off
ai_dbg_motion off
ai_debug off
ai_dbg_brain off
ai_dbg_frustum off
ai_dbg_motion off
ai_debug off
A gamefaqs.com szerint az USA-ban 2004 szeptember.EU-hoz meg az van irva hogy TBA,amirõl nem tudom hogy mi,talán azt hogy õk sem tudják...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amikor kivág a desktopra, ez szerepel az engine-ben:
SERVER: Starting...
CLIENT: Connecting to 'localhost'...
Assertion failed in file C:\Projects\xr3DA\NET_Client.cpp, line 110.
Expression was 'DPNERR_ALREADYINITIALIZED'
SERVER: Starting...
CLIENT: Connecting to 'localhost'...
Assertion failed in file C:\Projects\xr3DA\NET_Client.cpp, line 110.
Expression was 'DPNERR_ALREADYINITIALIZED'
Pedig mindig a connecting-nél hajít vissza a desktopra, hogy a fene enné meg...
100-ból 1x meg továbbenged...
100-ból 1x meg továbbenged...
Nem tudom, hogy a tuzfal tenyleg be kavar-e, de nalam be van kapcsolva a gyari XP-s tuzfal, es megy. Nem hinnem, vagy nem tudom miert nem menne valami halo beallitastol, vagy konfigtol.
Az user.ltx-ben lehet számtalan dolgot állítani:
pl: felbontás, billentyûkiosztás, élsimítás, teljesképernyõ, AI szint, stb.
pl: felbontás, billentyûkiosztás, élsimítás, teljesképernyõ, AI szint, stb.
Ha ezt nekem írtad, akkor: Nekem ATI-m van, Tûzfal nincs, XP meg miegymás.
Lehet az kavar be, hogy hálóba van kötve a kisebbik (elõbb említett konfigurációs) géppel?
Lehet az kavar be, hogy hálóba van kötve a kisebbik (elõbb említett konfigurációs) géppel?
hello emberek, kicsit késõn értesültem, mindjárt olvasok is vissza, de frankón kijött az alpha?
hogy történhetett meg ez (ismét)? remélem nem tolják el a megjelenést több hónappal emiatt
hogy történhetett meg ez (ismét)? remélem nem tolják el a megjelenést több hónappal emiatt
Hát ezt most igy sikerült összeállitani mielõtt kilopták...
Na itten vannak a képek, a #1214-ben említett konfigurációval:
Ez tényleg hihetetlen, hogy egy ilyen gépen akár 50FPS-t elérjen...
Ez tényleg hihetetlen, hogy egy ilyen gépen akár 50FPS-t elérjen...
De mintha en ugy olvastam volna, hogy dinamikus napszakok lesznek, fenyek, idojaras, felhok stb. De ebben nagyon statikus minden (a file-okbol, konfigokbol syb. nezve.). Bar lehet hogy ezert alpha, de nem hinnem😉)
Ez nekem jött?Mert nekem igen,XP-m van.
Ez olyan, mintha a Quake 2-3 lenne az engine alapja.😊 Meg az ember alatt a paca arnyek is olyan😉) De jo, szep, es tenyleg gyors😉
Nem tudom mi a rák van.
XP-d van?
Amúgy eddig kb. 2x elindult, egyszer a kisebbik gépemen, ez hihetetlen: 800-as cerka, 128mb!!! ram, XP, és egy Gef2MX-en is jól fut 800x600x32 felbontással.
Mindjárt beszúrok képet is.
XP-d van?
Amúgy eddig kb. 2x elindult, egyszer a kisebbik gépemen, ez hihetetlen: 800-as cerka, 128mb!!! ram, XP, és egy Gef2MX-en is jól fut 800x600x32 felbontással.
Mindjárt beszúrok képet is.
Kiprobáltam bekapcsolt tûzfallal,nekem ugy is megy...
Kérdésem: Hogyan lehet létrákra mászni? 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1024X768:32 FULL MINDEN!!
2500Barton:ATI9600PRO
olyan 70-80FPS!!!!!!
2500Barton:ATI9600PRO
olyan 70-80FPS!!!!!!
BAAAZZZZZ!!!! Ezek a pályák baromi nagyok, baromi szépek és a játék nagyon jól futt!!!!!!!!
izé, holnap nélkül😛
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
jah ezt én is egybõl leszûrtem, tényleg furi picit😛 Most nézem én is fórumot, holnap ma csatlakozom én is multiba.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Ez most sajat, nullarol fejlesztett engine, vagy "vettek" egy alapot?
A hangok azert is lehetnek hasonloak, mert lehet, hogy ok is ugyan azt az efekt CD-t vettek meg😉)))))
A hangok azert is lehetnek hasonloak, mert lehet, hogy ok is ugyan azt az efekt CD-t vettek meg😉)))))
az meg oke hogy a fegyverek hangjai a CSbol vannak, de hogy csomo hatterzaj is.. fura ;P
user.ltx - alul valahol utols= el0tti sorban.
Basszus! Bekapcsoltam FSAA, Aniso, Mipmap, HUD, stb. és nem lett lasabb!!! Most már vettett árnyékai vannak a tereptárgyaknak.
Ja és az orosz dal nagyon fain, pláne a végén a rádióbeszélgetés 😊)
Basszus! Bekapcsoltam FSAA, Aniso, Mipmap, HUD, stb. és nem lett lasabb!!! Most már vettett árnyékai vannak a tereptárgyaknak.
Ja és az orosz dal nagyon fain, pláne a végén a rádióbeszélgetés 😊)
Megtekintettem😉
Nalam allitgatas nelkul (csak a 32 bitet allitottam be), tuzfallal, mindennel egyutt elsore elindult. Csak egy palyat neztem eddig, de pozitiv. Hogy a jatek milyen lesz azt nem tudom, ebbol az aphabol ki sem derul, de a felelmem az enginnel kapcsolatban, hogy hasznalhatatlanul lassul lesz, ugy nez ki egyelore elszallt😊) Bar meg semmmi nem tortent a palyan, de hiba nelkul, gyorsan futott. Gratula a keszitoknek (eddig😉!!!
Nalam allitgatas nelkul (csak a 32 bitet allitottam be), tuzfallal, mindennel egyutt elsore elindult. Csak egy palyat neztem eddig, de pozitiv. Hogy a jatek milyen lesz azt nem tudom, ebbol az aphabol ki sem derul, de a felelmem az enginnel kapcsolatban, hogy hasznalhatatlanul lassul lesz, ugy nez ki egyelore elszallt😊) Bar meg semmmi nem tortent a palyan, de hiba nelkul, gyorsan futott. Gratula a keszitoknek (eddig😉!!!
Na én leszedtem a HDC-rõl.
Hát az én igényeimnek meg fog felelni ha ilyen alapokra normálissan megcsinálják az egész játékot.
Ja és persze valóban müködik az ATI kártyámmal.
Hát az én igényeimnek meg fog felelni ha ilyen alapokra normálissan megcsinálják az egész játékot.
Ja és persze valóban müködik az ATI kártyámmal.
danke
rs_stats off parancsal
képernyöre kiirt infokat hogy lehet kikapcsolni nem tudja vki?
Bocs a betükimaradásér...
Igen.
A demot akkor dobják ki ha egy "idejében" elkészült gammáról beszélünk.
Elenben ha egy game 2 éve készül, és még mindíg ninc kész akkor így fel tudják mérni, hogy szükség van-e á é folytassák, vagy csak felesleges pénzkidobás....
Ha mindenkinek tetzik, akkor kussban maradnak, ha fujjonganak, akkor magyarázkodnak, hogy ez egy kilpott pre alfa, béta gamma amit 1956-ban kezdtek el írni...

A demot akkor dobják ki ha egy "idejében" elkészült gammáról beszélünk.
Elenben ha egy game 2 éve készül, és még mindíg ninc kész akkor így fel tudják mérni, hogy szükség van-e á é folytassák, vagy csak felesleges pénzkidobás....
Ha mindenkinek tetzik, akkor kussban maradnak, ha fujjonganak, akkor magyarázkodnak, hogy ez egy kilpott pre alfa, béta gamma amit 1956-ban kezdtek el írni...

na.eddig ment a server.akik jottek velok felfedeztuk a zona 1 reszet 😊 akik nem azok meg sajnálják! jo game volt!
tovabbi kellemesset!holnap lesz majd server megint.addig meg nézzük mit lehet még variálni
tovabbi kellemesset!holnap lesz majd server megint.addig meg nézzük mit lehet még variálni

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu