34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7917 akkor beszéljünk a stalkerről, faszér nemjön ki? megint hazudtak a szemünkbe!! sokadjára is!! -
#7916 Még nem,de nehéz visszatartani -
MacrosTheBlack #7915 Ez télleg vmi minimálgfx. :) -
#7914 te nem is veszekszel:)))))) -
#7913 áh ez már totál off topik :) itt már minden szóba jött :D -
#7912 olyat mutass amit a te gépeden csináltál max grafikán x800 szintű vgan.. -
Faszt veszekszünk egy még ki sem adott szaron ? -
#7910 vagy esetleg hiába van jobb géped hagytad minimumon a grfikát -
#7909 ok, akkor ird le mi a helyes és majd én eldöntöm hogy hülyeség e:)) / bakker itt mindenki Source motor fan? atya ég ennyi elvakult embert.. / -
ok,bye -
#7907 nézd csak meg ezt az egy ember?... textúrákról nem is beszélek.... -
#7906 "...a texturák a hl1el vetekednek valamint az objectek szögletesek..."
Azért ez egy kicsit erős kifejezés... -
MacrosTheBlack #7905 Ez is. -
#7904 akkor mondom, a szemüveg lesz a hiba!! -
#7903 amúgy amit írtál az is hülyeség -
#7902 jobbal mint a tied -
MacrosTheBlack #7901 Ma még jónak számítana, de az UE 3.0 egy teljesen más szint. -
#7900 hol irtam ilyet? loal olvasd el még1szer! -
#7899 mint már írtam ha elindítasz egy játékot először a kép világa tárul eléd és ha ott megbukik akkor már régen rossz mivel hogy milyen a tartalma azt csak akkor fog kiderülni ha! játszottál vele jópár órát, de persze akik az igénytelen kinézetre buknak... -
#7898 Azért ez nem hl1 szintű grafika... -
#7897 hát akkor az elég szánalmas szvsz...
-
#7896 Hát a windows az játéknak télleg fos. Nincs hangulat, meg a graf se a legjobb.:DDDDDD -
MacrosTheBlack #7895 Ehh, már a duplája is régen volt, de nekem is az a legfontosabb egy ilyen jellegű játéknál. -
#7894 szerinted most jelenleg gfx 0??? vegyél szemüveget. 2007-ben sem 0 lesz ... -
#7893 nézd csak meg! Hl2 -
MacrosTheBlack #7892 Hát igen, ezt minden sima fps-nél el szokták pofázni. :) A windows telepítőben is vannak ilyen dumák. -
#7891 S.T.A.L.K.E.R. hangulata a lényeg, grafikai kérdéseket ezennel lezárom *és összeér a két kezem*
lol -
#7890 Az én nevemben te ne nagyon nyilatkozz.:) -
#7889 14 alatt lehet,hogy az a legfontosabb.... :p -
MacrosTheBlack #7888 Naja, de 2006-ban akármilyen jó sztorija is lesz, ha gfx 0, akkor egy 100 ft-os aritát nem fogsz rápazarolni. :D -
#7887 Azt is elpofázták mán nem egyszer, hogy ez nem egy sima fps lesz! -
#7886 igen, és szerintem megállja most a helyét a grafikája (más kérdés h 2007-ben) és mi van ha van előtte egy-két játék ami sokkal többet mutat grafikailag?! ő is ott van az elsők között, és nem ragadt le a Q1-nél -
#7885 Én mán nagyon.:) -
#7884 de nem mindegy hogy milyen FPS-ről beszélün rengeteget számit az hogy bejárhatok X m2 teületet vagy csak megyek előre azt lövök mint a hülye... -
Nem unjátok még ezt a grafikai faszságot ? :I -
#7882 Nem csak itt, de máshol mindenki a grafikától vár ilyen olyan csodát, vagy csalódást. A S.T.A.L.K.E.R. már a kezdettekor is a hangulatra épített, itt sztem sem a graf lesz az első, hanem a történet és az ebből adódó hangulat. Ha ezt elbaxák, akkor hiába minden grafikai ficsőr! Viszont ha a történet, hangulat nagyon faxa lesz, amire van esély és a graf nem a legjobb, sztem egyáltalán nem lesz negatív dolog. -
MacrosTheBlack #7881 Van ilyen is, de az fps-ek tipikus élményjátékok, a legfontosabb hogy leessen az állad, a gfx-től, különben a Quake1-nél megállt volna a fejlődés. -
#7880 hát ekkora marhasággal egyet kéne értreni?:) -
MacrosTheBlack #7879 Ehh, ez az enginde csere duma állandóan a Duke Forever féle sose megjelenő játékok kimagyarázására szolgál, aminél ezt előhozzák, annak viszlát. -
#7878 persze a multi bétát is láttam:) bár láttam unreal3.0 demo gamát is ami nem győzőtt meg eggyáltaláni:)