34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7956 Jah de mostanában nem -
#7955 volt 1 büntető e3as videó annó:)) -
#7954 Csakhogy a Duke Nukem-ről még screenshot is alig alig jelent meg. -
#7953 Nem azért mondom, de annak idején, még jópár éve(?), amikor kiszórta valami tag a pre-alfát... nos, én ránéztem, ahogy gondolom ti is. A grafika szép volt - de nem domináns. Persze, pre-alfa, satöbbi, de Gef.3-on nem akadt, mi több, meg sem döccent, mégis csodás textúrák, az utolsó kőkockáig lemodellezett téglaomlások, a fény (nem is agyonörömködött dinamikus, de gyönyörűen megrajzolt) játéka a lassan húsz éve ott rohadó vasúti vagonban... és az egésznek a hangulata. Elvégre az ember játékosként is átéli, hogy egy évtizedek óta üres, de valaha élő és mozgó területen mászkál, és nem vágja fejbe semmi ezzel kapcsolatban irreálisan, csak épp egy pár szanaszét heverő kábeldob, a mai magyar valóságot hűen tükröző állapotú útburkolat, incl. falevelek, a kongó csarnok a dohos dobozaival...
Ilyen látvánnyal, és így átérezni (főleg a neten tömegével mászkáló pripjatyi képek ismeretében) egy játékot... talán a HL2 adott ebből valamit vissza az első pálya játszóterén. De az nem ugyanaz, messze nem. És félórákat mászkáltam a kis alfa-pályán. A semmiben, mondhatni.
Tehát ha a Stalker ütni akar, azt ezzel teheti meg - talán már egyedül ezzel, de ezzel nagyon - úgy vélem. -
#7952 Most a grafikai hype-ba nem akarok túl mélyen belemenni, de tény, hogy évek óta a padlón volt az állunk, hogy milyen jól is néz ki a Stalker. Szerintem még titkon azoknak is, aki most azt mondják, hogy nem a grafika fog számítani nekik. Emlékezzünk vissza milyen vélemények voltak a 2003-as E3-as videó után. Csodát vártunk, de úgy, ahogy koppant e téren a Half-Life 2 (amely a FarCry és a Doom3 mellett azért már nem volt olyan mellbevágó), félő, hogy a Stalker is koppani fog.
Marad tehát a feeling, ami a halott város és a reaktor környéke fog elméletileg adni nekünk. Ez a videókon nagyon ütős volt, reménykedjünk, hogy ezt a részét nem szúrják el, mert ez még nagy magaslatokba emelheti a játékot. -
#7951 nem fog kárba veszni ez a 4-5 év amíg fejlesztik. max csalódás lesz, de tuti kijön a játék! -
#7950 Stalker=Duke Nukem Forever
legalábbis ugyanoda jut majd :( -
#7949 és megint..:D
tudod..emiatt a kilencedik legnépszerűbb téma..
az biztos hogy megjelenik mert nincs az az idióta kiadó aki 4-5 év finanszírozás után anélkül hagy ott egy projectet hogy egy centet is visszalásson belőle.. -
#7948 9. legnépeszerűbb téma egy még meg nem jelent játék ami valószinű már sosem jelenik meg(jut eszembe mikor meg anno 3 evvel ezelott arrol beszeltunk a gimibe hogy tavaszal mar ugye itt a stalker es hogy milyen fasza lesz) -
Csoder #7947 ehh, nemérted?
Azzal a hsz-szel arra céloztam, hogy megint teleírtátok a topikot hülyeségekkel...
bahh -
#7946 nem hinném hogy 2007 előtt az is kint lesz:) de ha mégis az nekünk csak jó:D -
#7945 Vazze mi van itt...
-
#7944 jahh nekem az mp beta grafikája már teljesen megfelel -
MacrosTheBlack #7943 Te nyavajogtál. -
#7942 :) -
#7941 előbb kijön a Far CRy2 a Dx10-vel mint ez a Stalker :) -
#7940 igazság szerint ezt a THQ-nak is elmondhatnánk, hogy jó lesz olyan graffal amilyen most csak adják már ide:) -
Csoder #7939 -
#7938 rövid, tömör, igaz.
lassan lehet a bannerbe is ezt kéne berakni mert embertelenek ezek a többoldalas flamek a semmiről.. -
haxoror #7937 STALKER -> postapoc hangulatú fps/rpg
NEM a grafika a lényeg, remélem jó lesz az is de ha szar lesz az se érdekel mert NEM ezért várják a fanok.
Sőt már inkább abban reménykedem hogy SZAR lesz a grafikája és ezért a 10 éves vérpisti kis pöcsök azonnal uninstalják és ezért nem basszák majd szét a topikot a fasz gyengeelméjű kérdéseikkel és a multi szerverekre se teszik majd be a lábukat :P -
#7936 Sajnos itt az SG-n már régebb óta divat ez... -
Csoder #7935 Mit jajgatsz? Ha fáj valamid menj el orvoshoz. -
#7934 Úgy látszik, most minden topikban ez a divat!
-
#7933 Gyerekek nem unalmas még a semmiről szpemmelni? -
#7932 HL2 mennyit csúszott miután kilopták? -
#7931 na látom legnyugodtak a kedélyek. békében itt hagyom a terepet. -
Gabe18 #7930 Én ugyan nem olvastam vissza az elmult nem tudom hány hozzászólást,csak átfutotam egy részét,de hogy sikerült a "megint késik 1 évet a STALKER"-től eljutni a "Doom3 Vs HL2"-ig?
Amugy szerintem mindkettő jó is,meg szép is,ha a STALKER bármelyik szinvonalát is elérné,már nem panaszkodhatnánk szerintem.Csak én ezt már egyre kevésbé hiszem... -
#7929 -
MacrosTheBlack #7928 Nekem nincs, én vámpír vagyok.
:) -
MacrosTheBlack #7927 Ó jaj... -
#7926 mért neked miléyen az árnyékod egy lámpa fénynél?:)) -
#7925 ja nappal, de sötétbe milyen legyen? szürke?:))))))))))))) -
#7924 akkor csak neked csak most nézzük csak az árnyékokat
az árnyék kb így néz ki nem pedig ilyen feket nem átlátszó izé meg a soft shadowal is ocsmányabb stalkerban is ugyanilyen gyönyörű árnyákozás figyelhető meg:)
szerk: ez árnyék? miértnem látok át rajata notmálisan?...olyan mintha oda lenne vasalva:)))) -
Csoder #7923 Megint elloptatok 10 percet az életemből, míg végig olvastam a sok felesleges üzit. -
#7922 jah valóban, Istencsászár ezt nézd meg. itt mutatta meg a source motor mi rejlik benne! ez sokkal később fog elavultnak számítani mint a sima hl2. és az aftermath-ban is ezt fogják mutatni, remélhetőleg -
#7921 ne a shéderezést mutogassad mer az kétségkívül gyönyörű pl a korlátot! vagy a fát és a leveleit! obejteket közelről!! -
#7920 Egyébként már én is nevetségesnek tartom (már egy éve folyamatosan..),ezt az egészet.
Ha vmi más csapatnak lenne esze lenyúlni a sztorit,akár még elöbb ki is adhatnák... -
MacrosTheBlack #7919 Előbb a Duke Forevert fogják kiadni. :P -
#7919 ez van ... tudunk vmit tenni ellene? nem. -
#7918 és akkor nézzük meg ezt is
nincs nekem ilyen sz*rság a gépemen mintr a gyúm3 meg hasonló bénaságok:)