S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
http://epica.nl
Leírom, hátha valaki majd hasonló gonddal fog küszködni:
Nálam két gép van összekötve, úgy, hogy a net is így van megosztva rajtuk, azaz az egyikbe bemegy, s azon keresztül megy a másikba - router nélkül.
Namármost a játék indításnál a két gép kapcsolatát érzékelte ezért Local-ban akarta indítani, amire ugye ez a verzió nem képes (vagy csak nem ennek megfelelõen van beállítva a setup), ezért kidobott a desktopra.
Azonban néhányszor (amikor pillanatnyi szakadás volt a két gép közti kapcsolatban) elindult (kb. 100-ból 1x).
Nos a "dugó kihúzása" után megy rendesen, csak hát így az egyik gépen (pont a komolyabbikon) nincs net...
rs_stats on
on helyett off -ra 😊
HDC nálam nem megy, más forrást pedig egyenlõre nem láttam, ftp-n még nincs...
Köszönöm!
De már olyannal is találkoztam az esõs pályán, hogy nem engedett tovább egy lépcsõfordulónál, mintha láthatatlan fal lett volna ott...
Beírod: pl: server lest_zakat, és máris belecsöppensz a szörnyek keringõjébe...(nézelõdéshez god mód javasolt, mert halál után kivág, s ez elég hamar bekövetkezhet...)
Ellenfelekt hogy lehet bevarázsolni a játékba?
Így már tökéletesen futkározik...
Sõt net nélkül még ellenfelekkel sem dob ki a desktopra...
Ha simán elindítod a konzolt, és onnan adod meg az útvonalat, szinte nyüzsögnek a pályán a zombik, stalkerek, meg a patkányok...dobtam egy örökéletet, különben elég hamar kipurcantam...