S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
És magát a progit honnan (a képeket már megnéztem).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tibre
és ez még szebb is lesz a véglegesben

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

hykao
Így ahogy mondod, ha lejjebb görgetsz láthatsz képeket is.
hykao
Amúgy láttunk már ilyen szintû grafikát játékokban (bár ilyen gyorsat nem hiszem), nem ez a nagy szám, hanem az, hogy végre valóságosnak tûnik a környezet, nem olyan szintetikusnak, mint mondjuk az U2-ben, vagy a Chrome-ban.
Sokkal reálisabb valahogy.
Hmuda
Halihó! Miröl beszéltek? Valaki kiszivárogtatott egy verziót és most mindenki azt nyomatja? Honnan lehet leszedni?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

toMpEr
ha s_list -et beiroma konzolba, akkor kiad egy par parancsot olyat,hogy LEVELS:WEATHER.RAINSTOP meg LEVELS:WEATHER.RAINPLAY meg meg par ilyen parancsot, de ezeket hogy kell hasznalni?

hykao
Se hacker, se lopás, csupán annyi, hogy mostmár MI IS LÁTHATJUK AZT, AMIT EDDIG CSAK AZ ÚJSÁGÍRÓK LÁTHATTAK...

HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉS TÖRÖLVE!!! (SZILVESZTER ALKALMÁBÓL...)
csak ezt az alfát lopták ki?

hykao
Szerintem sehogy, illetve a "LEVELS" könyvtárban van egy borús meg egy szûrt napfényes változat az egyik pályából, igazad volt valóban csak két pálya van, a többi ua. csak más idõjárási viszonyokkal.
vice
OFF

Dragoner: mondd, hogy szándékosan írsz ilyen rosszul! Kérlek mondd!!!!!!!

ON

Hmuda
Mi a szösz? Kisziovárgott valami prealfa verzió vagy mi?

GAthersw
Szasz Radical, sofozni mikor fogsz? :$

01110000 01110010 00110000

toMpEr
LSC
Te élsz még baze? Jössz a dögszagra mi?

LSC
Sehol egy kép? Megõrülök😊.

DayWalker

felbontást ugyanebben a fájlban, csak a végén

toMpEr
valaki rajott mar hogyan lehet az idojarast meg a kornyezetet valtoztatni?

toMpEr
rs_stats off

Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne látszódjanak a képen baloldalt és alul azok az adatok? Felbontást lehet váltani? Ha kell visszaolvasok, de ha lennétek olyan kedvesek válaszolni akkor hamarabb meglenne.
DayWalker
azt szoktam meg, h azzal váltok fegyvert

toMpEr
nemtudom, miert ilyen fontos ez neked? 😊

DayWalker
hogy lehet beállítani az egér görgõjére a fegyver váltását?

toMpEr
nincsennek hackerek, es ha megnezel par regebbi videot abban is cs-s hangok vannak

Sadun Tryst
na még csak az kéne! igaz én nem láttam a lopott gammát, de sztem biztosa nem CS-bõl vannk a hangok... hameg igen, akkor azt a hackernek lehet betudni...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

toMpEr
amugy mar a videoknal is lehetett hallani,hogy cs-s hangok vannak benne, en legalabbis felfigyeltem ra

Kandurex
Kár, hogy nincs benne egy városi pálya 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

insp
Pörög a topic

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

0ppika
És az egeret be lehet valahogy állítani, pl hogy fegyverváltás a görgöre legyen?

http://epica.nl

Kandurex
ááá, csináltam pár képet, de egyszerûen nincs szívem 100k alá butítani, na meg amúgy se csinál sztem tökéletest

0ppika
Áhá tényleg. Kössz.

http://epica.nl

hykao
A billentyûk átírásánál ügyelj arra, hogy ne legyen két ugyanolyan.
Tehát ha az irányokat átírod a kurzor nyilakra, akkor a nézelõdését is át kell írnod, mert alapból erre van konfigolva a kurzor négy nyila...
hykao
Tûzfal lényegtelen.

A legjobb, ha úgy próbálja indítani, akinek nem megy, hogy letiltja a hálózati kapcsolatot (bármilyet)
hykao
Írd be: server n

n=a játék "LEVELS" könyvtárában található mappák neve közül 1

pl: server lest_zakat (magya billentyûkiosztás esetén az angolra váltásra ügyelni!)
hykao
Pontosabb kórismét...
DayWalker
és tga-t csinál

DayWalker
alapba képet az F12-el lehet csinálni, asszem

Kandurex
Mivel loptál képet?

Kandurex
Olvass vissza!

ricsi1
.............

ricsi1
helló!
letöltöttem a játékot,kitömörítettem,nem cd-t kaptam.Gondolom ez még nem baj ,de amikor elakarom indítani bejön egy kép egy rakás rizsával(olyan mint a dos)

mit kell csinálni?ja a tûzfalat kikapcsoltam.Geforce 4 mx kártyám van(gondolom az Nvidia nem)

hykao
Semmi különöset nem kell csinálni.
Köszönöm, megoldódott!

DayWalker

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

plas
#1269 invicible!!

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

plas
csak ezek a full CS-s hangok ne lennének...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

InviciblE
Ja és hogyan lehet serverhez csatlakozni??

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

InviciblE
Hogyan lehet eltüntetni a sok rohadt statisztikát a képernyõrõl??

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

toMpEr
Mar kiderult,hogy ez a sajtonak kiadott verzio, tehat nagyon valoszinu hogy onnan szivarogtattak ki.

Danecay
Az a feltételezés, hogy esetleg a készítõk szivárogtatták volna ki ezt az alpha verziót felmérés szempontjából, nálam azért sántít egy kicsit mert mi értelme lenne a gamerek véleményének amit több mint 1 évvel ezelõtti állapotot tükrözõ alpha verzió alapján hoznak. Talán pont ez a dolog csillapította le valamelyest a Half-Life 2 körüli érdeklõdést ugyan is sokan az alapján véleményezték a játékot ahogyan azt abban a bizonyos alpha "BETA" verzióban látták. Ennek köszönhetõen sok ember csalódott oly annyira hogy a megvásárol ATI Radeon 9800XT mellé kapott kupont valamilyen módon értékesítette. Egy szóval nem biztos, hogy olyan jó reklám lenne ez a kiszivárogtatás dolog. Az érdeklõdés felmérése a játék iránt (ahogy olvastam itt lejjebb, érdemes e bele lóvét fektetni vagy sem) szerintem megint csak nem állja meg a helyét mert szerintem a vilagon a játékos társadalom számára ez az egyik legjobban várt game, legalább is FPS kategóriában, mert ugye: Half-Life 2, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., (nem feltétlenül ilyen sorrendben) így nem hiszem, hogy éppen a készítõk nem tudnák ezt a dolgot. Ha ilyen tuti befutónak számító játék készítõi nem lennének biztosak a dolgukban, és ilyen lépésekre vetemednének, akkor képzeljük el a kevésbé sikervárományos játékok (amibõl több van mint kevesebb 😞 )készítõit, ha ugyan ezt csinálnák, (mert talán még értelme is lenne a felmérésnek)tele lenne a net mindenféle jóval megjelenés elõtt álló no-name játákok alpha és prealpha verzióival.