34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Halfer
    nem jön be a link ff-al és ie-vel se
  • mila69en
  • Istencsászár
    nem indul azt írja security model not activated, majd kikapcsol a monitor és ujraindul a gép.. mi lehet a baj?
  • Adam II
    Hú öcsém már csak 22% kell
  • mila69en
    olvass vissza petíciót indítottak:DDD

ja és írd is alá ott lejebb van a link:D ha lehet akkor töbször is
  • Halfer
    hé! fanok! miről maradtam el?
  • mila69en
    akkor még 4 KM és kiérsz a zonából
  • PrasCo
    Úú, öcsém. A statjaim szerint már 26 km-t legyalogoltam a zónában. Húzzátok ezerrel, emberek.
  • Halfer
    játszadozunk játszadozunk ...?
  • mila69en
    ja én is:D jólesz amíg kinem jön EU-ba origi

remélem nem starforce csücsűl rajta.... na mindegy kabelekt már előre le is huzogatom:DDD
  • MikX
    de itt a link is, most találtam!!
    Csak ha vki nem szeretne torrentel vacilálni :D
  • Istencsászár
    k már szedem!!!! :))
  • mila69en
    bezony bezony S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl (c) THQ *CLONEDVD* RELOADED 58x50 MB
  • MikX
    :D
    De ha megvan azonnal add oda neki!
  • Adam II
    Igen MOST jön érzem már érzem ... asszem ki kell mennem
  • Istencsászár
    nm.
  • MimaSKATE
    Csá most megjelenik a STALKER?
    írjatok erre a címre:[email protected]
    előre is kösz!
  • MikX
    Ja, persze, már rég óta, csak mondom, bekukkantok ide, hogy miről megy a vita...
  • Istencsászár
    na ezmeg a másik ilyet irnak ea veszteségesen zárta az évet na lol már:)) 20 ea sportos játék ami konzol toplisták élén tanyázott mindig + a 10 sims amiből 4 min. pcs toplistákon tanyázott egész évben + a sok játék ami szintén elsöprő siker volt.... :))) nevetséges
  • bertino
    ellustultak lehet
  • mila69en
    nem tudom te az tuti kamu hogy azért nem adják ki mert hogy milyen jó anyagi évet zárt a thq meg és ezért át teszik jövőre...blablabla.... érdekes 2 hete olvastam hírekbe hogy milyen szarúl áll a THQ-is és sokkal kevesebbet kaszált mint mondjuk tavaly
  • Istencsászár
    ha 1 játék kész akkor nem huzogatják, főleg ha ekkora név... mivel ennyi idő 2 év!! alatt totál elfog avulni a grafikája és lehet addig jön más jobb játék és amikor ez elkészül már nemfog olyan forradalmi ujítésokat tartalmazni!!! ez nem a kiadó hibája, itt valami nincs rendben a játék körül sem és erre akarunk mi választ...
  • Inquisitor
    Ebből nekem az jön le, hogy kész van a STALKER, sőt lehet már 2-3 hónapja is kész volt, de leadták a Béta verziót jóváhagyásra, viszont a THQ sz*rik rája?
    Másrészt lehet olyan lett a játék, mint ígérték, de egy THQ fejes belenéz, kiveteti a "felesleges részeket" (mondjuk pont azokat, ami miatt mi várjuk a játékot), beletesznek pár felesleges ámde "trendi" dolgot (terroristák, génmanipulált szörnyek, földönkívűliek, zombik meg pár dinoszaurusz) és csak akkor adják ki ...?
  • bertino
    szal télleg a kiadó a felelős a dátumokért... közben heggesztik ezerrel, legalábbis remélem
  • mila69en
    na már hardwired-en is stalker folyik a csapból:))
    STALKER: Pattogatott Kukoricás Pizza

Sogun, 16:21 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (10 komment)

(Oblivion Lost) - ÁÁ, Sztalker hír! - nagy zörgés a háttérben, celofánpapír zizeg, dobozos somlói tépőzárja sikolt, söröskupak hangja püffen.
    - Várjál.. markolom a pattogatott kukoricás pizzát, harapok bele, sörömből kortyolok, jobb vállamba asszony már nyomja a dózist...
    Enyhe sziszegés, elfojtott káromkodás, még egy korty sör, nagy kanál somlói majd emberes falat pizza landol hősünk csuszalesőjében, váll-váll mellett. Szuper kaják azok, jól megvannak együtt.
    - KÉSZ!! .. Na most mondjad!

GSC igazgatóját, Sergey Grigorovich Komrád Generált felhívta a Gamemag.ru és megkérdezte a nemrég bejelentett megjelenési dátum felől. Grigorovich a következőket válaszolta:

"Igen, a játékot tényleg a bejelentett időpontra halasztottuk. Jelenleg az irodánkban tartózkodó THQ producer úgy döntött, ez lesz a legjobb és mi nem vitatkoztunk vele. A projekt most a béta státusz jóváhagyásánál tart."

Közben megérkezett az egyesített Sztalker közösség erői által az igazgató Úr felé szegezett kérdésre - "precíz, kristálytiszta, egyenes és becsületes választ akarunk!" - adott válasz. Oleg Yavorsky, jó muzsik és a GSC sugármalacának hátvakargató meg kényeztető felelőse, volt oly kedves és átküldte nekünk a szózatot, hogy a Nép kezébe adhassuk:

Először is, köszönet mindenkinek, aki aláírta a petíciót és így bizonyította, hogy fontos neki a játék sorsa és szívén viseli a beharangozott alkotást. Nagyon fontos ez számunkra. A GSC Game World nevében szeretném tisztázni a fejlesztési munkák állását és a megjelenési dátumot. Titkos információk felfedése nélkül a következőket tudom elmondani:

Mi akadályozza a S.T.A.L.K.E.R. Shadows of Chernobyl megjelenését?
    A kiadó véleménye szerint a játék nem áll készen a megjelenésre. További tesztelésre és hibajavításra van szükség. Jelenleg a béta verzió leadásánál tartunk. Amint a kiadó elfogadja a bétát, meghatározza majd a pontos megjelenési dátumot is.

Elküldtétek már a Bétát a kiadónak?
    Igen, de az elbírálás még mindig folyik.

Egészen pontosan mit csinál most a fejlesztőcsapat?
    THQ által kért változtatásokat és javításokat építi be, teszteli és egyensúlyozza a játékot, valamint programhibákat küszöböl ki.

Mi történik GSC GAME WORLD cégen belül és mi van a STALKER csapattal?
    A csapat jelenleg dolgozik. Mindenki felfogta, hogy minél korábban lesz kész a játék, annál jobb. A tesztelők és programozók teli vannak munkával. A grafika pedig itt-ott javításokat igényel.
    A kiadó nemrég tett bejelentéséhez a megjelenést illetően a következőket szeretnénk hozzáfűzni:

A kiadó dönti el, mikor jelenik meg a játék. Jóllehet, jelenleg béta stádiumban vagyunk, azonban a kiadó határozza meg, mikor érett meg a játék a színpadra lépésre.

hardwired.hu
  • Istencsászár
    én nemmondtam soha hogy nem várom:) csak nem bízom benne amig nem láttam
  • mila69en
    lol látom te is írtál

csak nem titkon várod te is
  • mila69en
    ja kommenteljetek ám valamit:DD

én kommenteltem nekik"stalker-t ide már m*cskos hazúg banda THQ a jó anyád":DDDDD sztem ugyse fogja érteni senki hogy mit makogok

1915-ik vagyok a sorba
  • Istencsászár
    elég ha kiadnak videjókat a jelen állapotban levő verzióból...
  • mila69en
    fel kell szolítani a kiadot sőt parancsolni:DD hogy most azonnal áljanak neki béta teszt optimalizálják és adják ide.... erre kapnak 4 hónapot...ha nem teljesítik head shot.. kapnak egy terror fenyegetést

szövetkezni kéne osama bin ladennnel
  • mila69en
    szvsz azt várhatjuk egy darabig
  • Istencsászár
    kiváncsiam várom az ŐSZINTE válaszukat... ha 1átalán olyat tudnak mondani
  • mila69en
    Új petíciót indított a S.T.A.L.K.E.R. közössége, hogy végre kiderítsék, mi is rejtőzik a folyamatos késések hátterében, mi okozza a problémákat.

Mi, a www.gameru.net, a www.stalker-portal.ru, a www.stalker-world.com.ua oldalak közössége, valamint alulírottak, azzal a kéréssel fordulnak a GSC Game World felsővezetőjéhez, Sergey Grigorovich-hoz, hogy precíz, őszinte és világos választ adjon a következő kérdésre:

Mi történik a GSC Game World-ön és a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőcsapatán belül? Milyen akadály áll a játék megjelenése előtt?

Arra kérjük a fejlesztőket, és a vállalat többi tagját, hogy válaszukat fontolják meg. A petíciót olyan közösség indította, amely már belefáradt a folyamatos hitegetésekbe, és a többség már nem is igazán bízik az Önök szavában. Miközben folyamatosan csökken a rajongótábor, saját hitelük elvesztésével az egész projekt sikerességét áshatják alá.

A Gamemag.ru megkeresésésre Sergey Grigorovich a következőket válaszolta: "A játék megjelenését valóban elhalasztották. A THQ producere jelenleg épp irodánkban tartózkodik. Ő döntött úgy, hogy ez a lehető legjobb, amit tehetnek, és jobb erről nem nyitni vitát. A projekt jelenleg a béta állapot küszöbén áll."

gamestar.hu

hát lol itt az ideje, hogy történjen valami bár indíthattak volna egy megjelenési petíciót is:DDDD
  • kirol
    És mi van, ha nem élünk addig?
  • mila69en
    na hi mivan csak nem te is a stalkert várod?:
  • MikX
    Naja...
    De legalább lesz, és érjük be ennyivel...
    :D
  • Istencsászár
    alakul:)) 2007 karácsonyán remélem jönnek atom nagyágyuk és akkor stalker átcsusszan 2008 elejére hogy legyen esélye:P no de mind1 ezis valami, van 2 évük megírni a játékot használhatóra és szépre BUGMENTESRE!!, dx10 alá...
  • grebber
    Ehe jó lesz az 2008 -ban is lol na mindegy megprobálok nem gondolni rá és akkor nem bassza fel az agyam.
  • mila69en
    US: TBA 2007
    Europe: December 31, 2007
    ezt vajon honnan vehette az IGN eddig nem volt kinn semmilyen dátum most meg van:D de hivatalos oldalakon meg még mindíg semmi
  • Halfer
    meg ha jól tudom az az egy