34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8116 Nemtom...
Én otthon próbáltam ki 3 gépen még ,de nem volt semmi baja... -
#8115 :o -
#8114 akár sp is jöhetne egy "demonstrációval" de legalább ne laggolna ez a multi beta. volt akinek az én serveremmel ment, de ált. kilépnek, mint ahogy én a más serveréről. képtelenség egy olyan 1-2 perces késéssel játszani megoldás nincs rá, mi? -
#8113 Hahh... most néztem csak, hogy van egy beta Multi is, eddíg azt hittem, hogy csak a régi van...
Le is szedtem ,nem rossz! Én így elfogadnám ahogy van, nem kell ide jobb gfx, meg semmi... csak szinglibe... -
#8112 bizony rád is lehetne mondani, hogy szavak megállás nélkül , de BAN semmi -
#8111 és megint a szép szavak, csak bizonyíték semmi -
#8110 "Minden beigért elem jelesre vizsgázott" - szuper!
"Az Ai remek, a fear elbújhat" - na hát ha ez igaz akkor besz*rok!
"Új Rpgs elemek a multiban" - ez nekem új hogy a multiba ilyet terveztek, de fajin.
"A dx9 es motor követelméyneit illetően nincs változás egy 6800as szintű kártya megteszi." - akkor szerencsémre egy 6600gt is megteszi (bőven) jeah!
én várok ... várok ... türelmesen -
#8109 Visszatért a stalker-world.com szerkesztője a gsctől.
Most állítják össze a cikket, egyenlőre rövid tények:
- nem szabad olyan kritikusan venni a csúszást, a játéknak szüksége van rá, bár stabil és játszható volt, még vannak bakik
- a fő cél a kiegyensúlyozás
- Minden beigért elem jelesre vizsgázott
- Az Ai remek, a fear elbújhat
- A területek hatalmasak.
és pár kérdésre válasz(több is fog érkezni):
-A területeket hosszabb ideig tölti, nem ugy vált mint például a gtaban, de a területek mérete miatt nem lesz idegesítő.
- Új Rpgs elemek a multiban
- A dx9 es motor követelméyneit illetően nincs változás egy 6800as szintű kártya megteszi.
-
#8108 szerintem meg tese tudod hogy milyen lesz és ilyen elhamarkodott kijelentéseket netegyél, ha azt olvastad biztos igaz, már sok mindent mondtak:) ( lehet leugatni :PP )
amugy Stalker rlz majd 1szer valamikor ha... -
newc22 #8107 Szerintem nagyon büntetni fog a game! Csak már adnák ki nem értem mit tudnak már annyit vacakolni vele! Valahol azt olvastam már csak a videokat kell a srácoknak befejezni mert a game készen van NA PERSZE! Vagy minek kellett bejelenteni a játékot már oly rég! Sokkal jobb lett volna a srácoknak kussban lenni és valamikor most kiadni az anyagokat hogy nézzétek mit csináltunk eddig akkor ez a plusz egy év??? várakozás sem tünne olyan vészesnek!!! Na mindegy én véleményem! Szoval S.T.A.L.K.E.R Rulez! -
#8106 valóban, az alpha óta is mennyi változás történt. a legeslegeslő alpha képeken egy teljesen más hangulat jött le. azóta jó irányba mentek a betaig, remélem ha lesz változás, az is csak jó irányba lesz -
#8105 Naja...
Csakhogy semmi más kézzelfogható dolog nincs a gaméról...
Bár ez sem az, tuti hogy változik vagy 10x... -
#8104 mármint a megjelenési dátummal nem kell foglalkozni úgy értem. -
#8103 igaz, de én szeretnék vele foglalkozni mert beleszerettem -
#8102 nem mind1? bazi messze van mind2, megha most az is lenne, hogy 2007 eleje még sok idejük lenne megváltoztatni 2007 végére.
szóval amikor megjelenik, itt lesz, addig nem érdemes foglalkozni már vele :) -
#8101 gonoszkodik a "császárunk" -
#8100 mi?
már 2007 vége?
nem 2007 eleje?
lemaradtam valamiről?:D -
#8099 igen, megköszönték az aláírásokat és kimagyarázták magukat mindenből :D -
#8098 te miért is vagy ebbe a topikba?! -
#8097 2007 ( vége? ) hamar eljön no para:)) -
#8096 Hát a gyúm az télleg nulla, de sztem azért egy Far Cry ottvan még mindíg... Meg a HL2 sem szar, de nem ez a lényeg, hanem, hogy ez is szép már most, és igen kiadhatnák már! -
#8095 eza kép még mindíg alázza a gyúm3-at nézd csak meg a fát me az ég boltot...BÜNTET...hát igen valóban DX8-as de ehez képest a gyúm3 meg a többi sz*rság csak DX7-es -
#8094 MIT DUMÁLSZ TE KIS TEEE EZ A KÉP GYÖNYÖRŰ TE KÖTSÖG!!!
Csak ,hogy ne legyen elvonási tüneted -
#8093 ugassál már le:))) hiányzik de komolyan
( amugy nagy a csend, petíciónak lett valami hatása? vagy csak lemaradtam róla? ) -
#8092 sztem nagyon szép:DDD csak csak őőőő fúúúú de utálom már ezeket a k*csög naptárakat -
#8091 ronda :))) de komolyan miért nem lehet dx9es képeket kiadni? ezmég a dx8tol is messzevan... -
GrimReaper78 #8090 Az égbolt büntet. A fák sem néznek ki rosszul, egyedül a tűz körül a csontok tűnnek hatásvadásznak ,de amúgy jó kép.
Ebből tudhatjuk, hogy valóban tart még a fejlesztése :D -
#8089 Naptárt a népnek
Miért érzem hogy most kezdődik előlről a "phú Dx8 már megint" meg a "nem rúghat labdába még a F.E.A.R. mellett sem" stb stb...
Szerintem jó kép, nem egy tech demo de a hangulata megvan még mindig. -
#8088 elolvastam a könyvet és most fogom megnézni a filmet
elég szomoru a története :(
-
#8087 hát ha így állsz hozzá, télleg nem -
newc22 #8086 Unokáink sen fognak vele játszani.................. :) -
#8085 bocs, 2007 végén:D -
#8084 Ha kicsit visszaolvastál, akkor tudhatod, hogy ez már volt téma. ;) -
#8083 Én visszaolvastam,de csak annyit találtam,hogy jóidőre el lesz halasztva.Itt viszont írja,hogy már csak 2007-ben.... -
#8082 jaja, én is fosom össze magam, mit ki nem találnak, eszem megáll baszki
totál kiábrándultam belőlük -
#8081 Gamestar...loál... -
#8080 Ezt már tudtuk egy jóideje! X-DD -
#8079 :o -
#8078 mint a hülyegyerekek táborában, esküszöm
komolyan nem unod ? -
haxoror #8077 hülyegyerek húzzál már el a vérbe thxbye