34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8076 Na mivan, csak nem megint minimum egy évet csúszik a messiás megjelenése????
KI GONDOLTA VOLNA???? -
Csoder #8075 Előbb tájékozódj aztán kérdezz. -
#8074 kb ugy, ahogy mondom -
#8073 Most ezt hogy érted? -
#8072 a harmadik kerületi József Attila óvodából -
#8071 Honnan lehet letölteni? -
#8070 :SSSS b*ssz*meg...tényleg még csak béta... belűre meg kifelejtették a panelt -
#8069 De azzal csak kívülről nyílik, a hülék meg belülről zárták magukra.:DDDDD -
#8068 pedig már tavajelőtt küldtem nekik mailt az vasút bejárati ajtó számzár kombinációjáról -
#8067 Nem tolták végig, hanem elakadtak, oszt nem tudnak kitől segíccséget kérni, ezé' késik a gamma.:DDDDDDDDDD -
#8066 sztem még el se jutottak odáig :) -
#8065 jah jó nekik! már hányszor tolhatták végig? -
#8064 Az nem baj,csak ne másfél évig tartson :)
-
#8063 tesztelik a gémet csak :) -
#8062 Tetves thq baszakszik....legalábbis a cikk szerint :) -
#8061 kicsit hajrázhatnának jobban is:))...orosz munka morál -
#8060 jaja,az is jó kis gém. -
#8059 jajne -
#8058 sosenem kamuzik...huljon kia szeme ha kamuzik.. -
#8057 teljes játék, igen -
#8056 Ez a teljes játék vagy csak béta? Vagy csak kamuzol? Elöre is köszi -
#8055 remélem ezt a mondatot fogom mondani mikor kijön: "megérte várni"
és márcsak azért sem csalódok mert tényleg a hangulat és a játékélmény az első, de a napokban jöttem rá hogy valóban nem izgat a grafikája. nem tudom játszottatok-e a Gun-nal. nos, be kell vallani, hogy még full grafon is egy "csúnyácska" grafikával rendelkezik, mégis a hangulata miatt átkozottúl élvezem! a STALKER meg hát alapból 100x olyan szép és 100x olyan jó lesz! hajráhajrá! -
#8054 hidd el, olyan is lesz -
#8053 Aha faszák , például a csávó keze is mennyivel élethűbb azokon mint amilyen a kijött multi bétában volt. -
#8052 És még mindig csak béta verzió=( Múltkor már azt mondták csak az összekötő videók hiányoznak .. Pedig én aztán bíztam az idei megjelenésben de mostmár szarok rájuk, majd jövő tavasszal visszanézek:(
-
#8051 Ebben a cikkben a középső két kép tartja bennem a lelket hogy ilyen jó lesz a graf. -
#8050 hát itt http://www.sg.hu/cikkek/42599 -
#8049 hol? -
#8048 na olvastátok a híreket?
ez a szöveg a legjobb benne : "Mindenki megértette, hogy minél korábban készül el a játék, annál jobb" - 5 év után ezt mondani=) -
Inquisitor #8047 Uhh, az valami 1,5-2 éve volt és vagy fél napba telt mire sikerült szervert csinálni, meg becsatlakozni. Nem tudom. De valahol ebben a topicban (első 10-12 oldalon?) voolt róla szó, azt hiszem. -
#8046 na erről még nem halottam...ez viszont érdekes lehet.. kikéne valahogy próbálni:)))) nem tudod kideríteni, hogy mit is kéne csinálni?:DDDD -
Inquisitor #8045 Lehet rosszul emléxem, de a "single" verziók is mentek multiban. (Egész pontosan csak úgy, mivel "single" verziónál vagy nem voltak ellenfelek, vagy nem mozogtak)
Csak kézzel kellett pötyögni egy csomót a csatlakozáshoz, meg valamit szenvedni kellett annak aki indított szervert. -
#8044 Na én léptem!
Még egyszer kössz mindent mindenkinek!!!
Jó éjt. -
#8043 Ok.
Nagyon szépen kössz.;) -
#8042 3D analys-el próbátad? úgy elindúl -
#8041 najó....
/segít
stalker bulid 1096 alpha igen csak ennyi mega mivel 1 vagy két pályarészt tartalmaz igen ez a single mod
stalker bulid 1154 igen csak ennyi mega ez is, mivel itt is egy két pálya részbe "nyerhetsz betekintést" ez is single mod
[mert rendes] -
#8040 ok
kössz
-
#8039 2215 MULTIPLAYER BÉTA!!!
1154 SINGLE PLAYER BÉTA!!! (Nekem mondjuk ez nem indult el, de másoknak igen!) -
#8038 Még erre lécci válaszoljatok!!!:D -
#8037 ok.
Akkor ez igent jelent?:D
Csak 1 igen vagy 1 nemet szeretnek.:D:D