34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8516 emlékszem,haverom járt így még a Kazaa-s időszak alatt,hogy teljesen más játékot szedett le,mint aminek elvolt nevezve!:D -
#8515 remélem vmi szaporodással kapcsolatos ismeretterjesztő dokumentumfilmet fox szedni :) -
csoola #8514 nemtom h irtátok e de néztem a tv-t, discovery-t, meg minden, reggel meg a tv2-n mutatják a game-t, h készült a katasztrofábol játék, és ukránok dobták piacra...DOBTÁK PIACRA!!!hogy képzelik ezt?legalább ha már a stalkerröl kell irni ne azt mondják h piacon van...tök mérges lettem -
#8513 Jaja.Nekem is. 1.36 gb asszem.De ez lol.A mostani ász gémek a DVD-sek v legalább is 2 gb felett vannak.Szal,nem tom mikor lesz. -
#8512 nekem kevésnek tűnik -
#8511 WWWÁÁÁ.Énis megtaláltam eMuleon!!!!Csak 2 cd? Ez de lol.Ez nem lehet az.Lehet vmi ősalphademó. -
#8510 Oké!Én adig le se töltöm még az a gyerek aki tölti azt nem mondja hogy teljes akkor egyböl neki állok öneki még 8ora!! -
#8509 ahogy olvasom emule, és ott sem lehet mindenre mérget venni
majd dobj screeneket, nézelődni fogok sok helyen, fent lesz-e, de ez igy elég kevés, hogy hihető legyen -
#8508 http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1096294050 -
#8507 nekem van egy érzésem, hogy az -
#8506 remélem nem a "haverom apjának a kínai ismerőse..." kategória!:D -
#8505 muti azt az egyik fórumot:)) márha létezik ilyen -
#8504 Én ebben nem lennék olyan biztos hogy nem fogja megbánni... -
haxoror #8503 Majd rakj be szkríneket!!!!!!!!!!!4 -
#8502 eMule progi és onnan keresöbe beirod és töltöd!!!!!!!!!!!!!! -
Csoder #8501 Töltsed csak, nem fogod megbánni. -
#8500 aha -
#8499 link ? -
#8498 Egyik foruon látam valaki már tölti és 2GB és van no cd crack is hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én is lassan neki állok!!!!! -
#8497 ezért reménykedek inkább, hogy legyen ismétlés :(((( -
#8496 ja, egyébként Xvid -
#8495 nem biza :(
mindent meg tudok csinálni RIPbe normálisan, kivéve a TV RIPeket :(
amilyen minőségű lesz, nemhogy 800, de 500 mb-ban is meg kellene lennie az egésznek, nemhogy több, mint egy giga :(
virtualdub-ban veszem föl 320*240-be ráadásul!
a képet alapból felvételnél tömörítem, hangot csak később
nem tudom mit lehetne tenni ellene, hogy kisebb méretben vegyek fel :S -
Zsoldos #8494 Milyen kodekkel nyomtad ossze? 2 ora azert elfer meg 800mb ban dvd-tol nem tul tavoli minosegben, de ahogy nezem ez nem olyan :) Thx amugy a faradozasert. -
#8493 Hát igen. A 20. évforduló soká lesz még..Játékról még mindig nincs új infó? -
#8492 most lesem a Discovery műsorát egész jövő hétig... és nem látok ismétlést -
#8491 sajna a hangbeállítás időbe telik -
#8490 htx :)
Csak mingyá' vége a melóidőnek,így remélem holnap még fent lesz. -
#8489 sikerül, miután visszaállítottam a hangcsúszást, hazértem suliból és elkezdhetem végre feltenni :)
türelem -
#8488 extra.hu -
#8487 no?
sikerül feltölteni,vagy nem jó az oldal ? :) -
#8486 -
#8485 -
zsotee #8484 http://free.dynamicweb.hu/
-
#8483 azért mondom, mondjatok egy tárhelyet, ahova több mint 1 gigát fel tudok rakni, ATW kilőve, mert csak 500 mb (az, hogí törlik nem lenne gond, mert már volt, hogy irtam nekik mail-t, hogy eddig és eddig ne töröljék és nem is törölték)
egyéb szolgáltatók ? -
#8482 Csinálj vmi oldalt dobd fel,hamar törlik úgyis,de talán 1-2 napig nem. -
#8481 lol, hova lehet több mint 1 gigát felrakni ? :))) -
#8480 bocsi, de még egyszer már nincs kedvem tömöríteni, így is az egész reggel ráment :) -
#8479 most megyek és regelek egy tárhelyet -
#8478 wow nem baj,éjjel szedem akkor!:) -