34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8476 namind1, törődjetek bele, hogy több lesz 1 gigánál xD -
#8475 biztos megismétlik valamikor....remélem mert letölteni nem fogom tudni :(
-
#8474 nyjaja, reklámokat is kivágtam már -
#8473 erről! tegnap este 9kor volt! de bertino felvette,és felteszi valahova ha minden jól megy!:) -
#8472 mi volt a discoveryn? mirol maradtamle? -
#8471 jó ez :) -
#8470 [várja a linket] -
ilyen -
#8468 minden ugy lesz rajta, ahogy lement a TVben, semmilyen logo-t nem veszek ki és semmilyet nem teszek rá külön
sajnos tényleg a minőségből faragnom kellett, mert majdnem 2 óra volt a műsor, de a kivehetőség határain lesz bőven a kép, csak lesz vagy 800 mb sztem még mindig...
-
#8467 LOL.. Hát igen, köztudott hogy az amerikaiak nem túl okosak.. Aztán meg ráfogják az ukránokra, hogy atomtámadás.. LOL :D -
#8466 Fú,mekkora arc vagy,hogy felrakod
Egyébként végignéztem,volt benne 1-2 számomra is új infó.
Nagyon jó volt,közepénél már bántam,hogy nem vettem fel :I -
haxoror #8465 Ukrajna minek fenyítené be a programozókat, épeszű ember úgysem megy oda turistáskodni, az országimidzsüknek amúgy is annyi mindenkinek csak a lowclass kurvák meg a maffia jut eszébe róluk.
Katasztrófa-túristák viszont mehetnek, szal még érdeke is az ukránoknak hogy a STALKER megjelenjen és sok nyugati hülye rákapjon a posztnukleáris fílingre és egy vagyont fizessen azért hogy élőben is taperolhassa a romokat meg hazalophasson valami fasza suvenirt amit mutogathat a haverjainak és jól összesugárfertőzhet vele mindenkit meg ilyenek -
Dodo55 #8464 És mi marad a csatorna logoja helyén? Mert láttam ilyesmiről leírást, ott egy 18-as karikát vettek ki, és elég feltűnő volt, hogy volt ott valami kör alakú dolog. -
Dns5000 #8463 Bah most magyarazzak a tv2on hogy a stalkert piacra dobtak a 20. chernobili evfordulo alkalmabol :P
Tenyleg kint lenne? -
#8462 most megy a TV2ben a S.T.A.L.K.E.R.-ről az info!!!
Egész Chernobyl benne volt, a reaktor belsejébe mászkált a programozó!
És eszméletlen grafja volt, bár neki egyszer se akadt be a kép -
#8461 tökéletesen kivehető minden :) -
#8460 az nem vészes ...
sem a 700mega, sem a logó. -
#8459 nem :)
bár most még benne vannak a reklámok is, amiket ha kiveszek sztem 700 megára le tudom szűkíteni a méretét
TV-RIPhez képest DVD minőség nálam jah :-)
láttam olyat, amin a csatorna emblémát nem lehetett kivenni... -
#8458 DVD minőség? -
#8457 készüljetek fel egy elég nagy fájlméretre majd... -
#8456 szívesen fogadjuk. -
obe #8455 sajnos nem látom hogy ismételnék:(..döbbenetes dokumentumfilm volt, a készítői tuti nem élnek már(kameramann), szegények nevetgéltek tudatlanul, aki meg sejtette -pofa befog:(..remélem ismétlik, mert megnézném még párszor -
#8454 -
#8453 nyugavér, semmi gáz, holnap tolom is fel egy tárhelyre ;)))))
volt egy para, hogy Winfosban rosszul állítottam be a hangbemenetet de szerencsére jól állítottam be ugyhogy -
#8452 neeee:((((( hol lehet megszerezni nem láttam:(( -
#8451 hopsz, lehet hulladék lett az egész :| -
#8450 wááá.. Arról a műsorról beszélsz ami most ment a discovery-n??? Azt most én is néztem, pedig én nem tartozok a stalker várók listájára... :D -
#8449 srácok ez iszonyat volt ez a műsor :(
mindent bemutatott, amit csak lehetett, én teljesen elborzadtam :(
a felvétel elején és zárásánál adódtak gondok, de sztem(remélem) nem lesz probléma a végső rendereléssel, reklámok kivágásával, stbi...
igyekszem vele, mihamarabb közkincsé tenni -
#8448 hát nemigen .. Amilyen viszonyok vannak még ma is Ukrajnában el tudom képzelni,
hogy befenyítik őket úgy, utána meg sem mernek nyikkanni nemhogy szétkürtöljék a neten. -
#8447 de azért nagy poén lenne hogy azért nem jelent meg eddig mert titokban kellett tartani az oroszok beleszólását ... -
#8446 Ha ez igy lenne, gondolod a nem jutott volna el hozzánk? világháló ettől zengene... -
haxoror #8445 -
#8444 Az cumi ha ez mégis igaz. Akkor lehet,hogy már rég megjelenhetett volna csak a politika közbeszólt? Nem tartom kizártnak, hogy ezek az ex-szovjetek lefújják az egészet.Akárhogy is van csak azt verték beléjük 40 évig, hogy mindent titokban kell tartani a nyugat előtt. -
#8443 felvevő beállítva :)
[fel van készülve] -
Csoder #8442
[nemjönbenekiadiscovery] -
#8441 12k UL-al majd 1 hónapon keresztül fel is rakom majd vhova és leszedheti, akinek kell :-) -
obe #8440 -
#8439 köszi, meglehet fel is veszem -
obe #8438 melegen ajánlom minden kedves forumtársnak a 21.00. kor kezdődő: a csernobili csata című dokufilmet ma a diszkáverin!!! -
Pixi #8437 Hát én lemondanék róla!:D Mire kilyön addigra nem fog megfelelni az elvárásoknak
Engem már szinte idegesít hogy mindig eltolják a megjelenést!!! Igaz hogy most nincs PC-m de ha kijön már csakazért is megveszem eredetiben díszcsomagolásban!:D addig meg VÁRUNK!:D