34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • bertino
    namind1, törődjetek bele, hogy több lesz 1 gigánál xD
  • kill3r22
    biztos megismétlik valamikor....remélem mert letölteni nem fogom tudni :(
  • bertino
    nyjaja, reklámokat is kivágtam már
  • DJ Skyline
    erről! tegnap este 9kor volt! de bertino felvette,és felteszi valahova ha minden jól megy!:)
  • kill3r22
    mi volt a discoveryn? mirol maradtamle?
  • Glpetyus
    jó ez :)
  • Glpetyus
    [várja a linket]
  • bertino

ilyen
  • bertino
    minden ugy lesz rajta, ahogy lement a TVben, semmilyen logo-t nem veszek ki és semmilyet nem teszek rá külön
    sajnos tényleg a minőségből faragnom kellett, mert majdnem 2 óra volt a műsor, de a kivehetőség határain lesz bőven a kép, csak lesz vagy 800 mb sztem még mindig...
  • SZilaJMaGGoT
    LOL.. Hát igen, köztudott hogy az amerikaiak nem túl okosak.. Aztán meg ráfogják az ukránokra, hogy atomtámadás.. LOL :D
  • Glpetyus
    Fú,mekkora arc vagy,hogy felrakod
    Egyébként végignéztem,volt benne 1-2 számomra is új infó.
    Nagyon jó volt,közepénél már bántam,hogy nem vettem fel :I
  • haxoror
    Ukrajna minek fenyítené be a programozókat, épeszű ember úgysem megy oda turistáskodni, az országimidzsüknek amúgy is annyi mindenkinek csak a lowclass kurvák meg a maffia jut eszébe róluk.

Katasztrófa-túristák viszont mehetnek, szal még érdeke is az ukránoknak hogy a STALKER megjelenjen és sok nyugati hülye rákapjon a posztnukleáris fílingre és egy vagyont fizessen azért hogy élőben is taperolhassa a romokat meg hazalophasson valami fasza suvenirt amit mutogathat a haverjainak és jól összesugárfertőzhet vele mindenkit meg ilyenek
  • Dodo55
    És mi marad a csatorna logoja helyén? Mert láttam ilyesmiről leírást, ott egy 18-as karikát vettek ki, és elég feltűnő volt, hogy volt ott valami kör alakú dolog.
  • Dns5000
    Bah most magyarazzak a tv2on hogy a stalkert piacra dobtak a 20. chernobili evfordulo alkalmabol :P
    Tenyleg kint lenne?
  • bertino
    most megy a TV2ben a S.T.A.L.K.E.R.-ről az info!!!
    Egész Chernobyl benne volt, a reaktor belsejébe mászkált a programozó!
    És eszméletlen grafja volt, bár neki egyszer se akadt be a kép
  • bertino
    tökéletesen kivehető minden :)
  • Serpa
    az nem vészes ...
    sem a 700mega, sem a logó.
  • bertino
    nem :)
    bár most még benne vannak a reklámok is, amiket ha kiveszek sztem 700 megára le tudom szűkíteni a méretét
    TV-RIPhez képest DVD minőség nálam jah :-)
    láttam olyat, amin a csatorna emblémát nem lehetett kivenni...
  • Serpa
    DVD minőség?
  • bertino
    készüljetek fel egy elég nagy fájlméretre majd...
  • Serpa
    szívesen fogadjuk.
  • obe
    sajnos nem látom hogy ismételnék:(..döbbenetes dokumentumfilm volt, a készítői tuti nem élnek már(kameramann), szegények nevetgéltek tudatlanul, aki meg sejtette -pofa befog:(..remélem ismétlik, mert megnézném még párszor
  • Istencsászár
  • bertino
    nyugavér, semmi gáz, holnap tolom is fel egy tárhelyre ;)))))
    volt egy para, hogy Winfosban rosszul állítottam be a hangbemenetet de szerencsére jól állítottam be ugyhogy
  • mila69en
    neeee:((((( hol lehet megszerezni nem láttam:((
  • bertino
    hopsz, lehet hulladék lett az egész :|
  • SZilaJMaGGoT
    wááá.. Arról a műsorról beszélsz ami most ment a discovery-n??? Azt most én is néztem, pedig én nem tartozok a stalker várók listájára... :D
  • bertino
    srácok ez iszonyat volt ez a műsor :(
    mindent bemutatott, amit csak lehetett, én teljesen elborzadtam :(
    a felvétel elején és zárásánál adódtak gondok, de sztem(remélem) nem lesz probléma a végső rendereléssel, reklámok kivágásával, stbi...
    igyekszem vele, mihamarabb közkincsé tenni
  • bakvarnyu
    hát nemigen .. Amilyen viszonyok vannak még ma is Ukrajnában el tudom képzelni,
    hogy befenyítik őket úgy, utána meg sem mernek nyikkanni nemhogy szétkürtöljék a neten.
  • Halfer
    de azért nagy poén lenne hogy azért nem jelent meg eddig mert titokban kellett tartani az oroszok beleszólását ...
  • Istencsászár
    Ha ez igy lenne, gondolod a nem jutott volna el hozzánk? világháló ettől zengene...
  • haxoror
  • bakvarnyu
    Az cumi ha ez mégis igaz. Akkor lehet,hogy már rég megjelenhetett volna csak a politika közbeszólt? Nem tartom kizártnak, hogy ezek az ex-szovjetek lefújják az egészet.Akárhogy is van csak azt verték beléjük 40 évig, hogy mindent titokban kell tartani a nyugat előtt.
  • bertino
    felvevő beállítva :)

[fel van készülve]
  • Csoder

[nemjönbenekiadiscovery]
  • bertino
    12k UL-al majd 1 hónapon keresztül fel is rakom majd vhova és leszedheti, akinek kell :-)
  • obe
  • bertino
    köszi, meglehet fel is veszem
  • obe
    melegen ajánlom minden kedves forumtársnak a 21.00. kor kezdődő: a csernobili csata című dokufilmet ma a diszkáverin!!!
  • Pixi
    Hát én lemondanék róla!:D Mire kilyön addigra nem fog megfelelni az elvárásoknak
    Engem már szinte idegesít hogy mindig eltolják a megjelenést!!! Igaz hogy most nincs PC-m de ha kijön már csakazért is megveszem eredetiben díszcsomagolásban!:D addig meg VÁRUNK!:D