34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8556 az igaz.Akkor már torrentoldalak full lennének stalkert töltő manusokkal.De én még 1 en se találom. -
#8555 pl? -
#8554 Sok helyen fenntvan már. -
#8553 Dehogy van kinn szerintetek ha az oroszoknál volna (vilagunk legnagyobb hekkereinél) akkor mi nem tudnánk rola ?????????
ha ott ki volna adva akkor ha orosz is de mar mindenki nyomulna rajta -
#8552 -
#8551 honnana naná?Kíváncsi lennék hol találtad h megbizonyosodajk, hoghy télleg kinnv an. -
#8550 naná, hogy kint van én is azért telepítettem a ruszki vinfost a gépemre -
FFX #8549 D.E.A.D -
#8548 aha.
akkor biztos a fordítás tart évekig ... -
#8547 Amugy nemkellenek ide a madarak és a tuti híreik:) ha kint lenne akárholis tudnánk róla, szvsz nincs. -
#8546 amugy honnan veszed ? -
#8545 reméljük ezt ők se gondolták komolyan, hogy csak az lesz -
#8544 Amúgy ruszkiknál már kint van, de full cirill, nem terjeszthető külföldön, fel se telepíthető nem cirill winfosra. -
#8543 csináljak egy zenés introt belőle ?
sz@r minőségből sz@r minőséget rulz -
#8542 :)))
Idén a DX7-es, jövőre DX8-as, 3 év múlva a DX9 verzsön. -
#8541 trailert kapunk?
-
-
#8539 -
#8538 -
haxoror #8537 Most hivatalosan bejelentettél egy csúszást!
MÁR TE IS KEZDED?????????? -
#8536 Az nem csoda... :C
Fú pedig de vártam -
#8535 nem hát, hogy rohadnának ketté a készítők... -
#8534 úgy láttom a GR3 nem nyerte el a teccésed ...
:) -
#8533 megy, az volt a gondd, hogy CD-kepbol prbaltam futtatni igy hogy kimasoltam pl asztalra igy mar megy, csak az a baj, hogy csak akkor latok ha lefele/felfele, illetve ha epuletben vagyok, amugy vibral a kép....valakinek hassonlo? -
#8532 -
#8531 persze, hogy van
csak ugye kijött a Ghost Recon 3, hétvégén meg meló és rally nem leszek itthon, de utána ez lesz megint az első dolgom! -
#8530 hát ha nem tölt be servert akkor zone alarm kikapcs és megy. ha más a baj akkor nem tom -
#8529 Valaki segitsen please!!!
Leszedtem ezt a verziot warezrol: S.T.A.L.K.E.R. (BUILD 2215) (MP BETA)
Látok is egy "kuki" nevu szervert, de mikor ranyomok, hogy "Join", akkor nem csinal semmit, csak bejon egy kis kép kozépen, es kesz, eltunik es vege, Valaki legyen olyan kedves es leirja nekem, hogy hogyan kell beuzemelni!!!
Elore is THX!!! -
#8528 én is türelmes vagyok de ez már bőven több mint 2 év ... félek hogy tényleg olyan okból nem fog megjelenni hogy az oroszok beleszólnak. -
theodor #8527 Én türelmes vagyok meg mindenki más szerintem mert a hl2 két évet csúszott azt kibírtuk ezt is kibírjuk. -
#8526 Akkor még van remény ? :D -
#8525 igen, én is azzal szenvedek :)) -
#8524 virtualdub-al vagy mivel asszem meg lehet csinálni. -
#8523 sajnos még a hang-al bíbelődök, nincs kedvem ugy feltenni bárhova, hogy 10 mp-eket késik vagy siet :\ -
#8522 bertino!
én nem láttom, vagy még nem raktad fel sehova? -
:( -
#8520 Minimum 80 gigás Maxtor vincsi kell neki -
#8519 idén őszre mondják,de felkészítettek a jövőév elejére is -
csingacsguk #8518 Üdv!
Van vkinek legalább sejtése mikorra várható ez a játék?
Ja és hogy a rendszerkövetelménye mekkora lesz?
Üdv
csingacsguk -
#8517 ja a Ghost Recon 3 full is mar januarban leszedhető volt emule-val persze átbaszás =)