34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Halfer
    köd? hogy lehetne már köd? biztos megszokták hogy a doom3 ban nem volt köd, szóval akkor nincs is! mert hát az az "isten-fps"
  • JackDaniels #8595
    Valahogy úgy.:DDD Vagy csak bekapcsolni a monitort.:DDDDD
  • mila69en
    :DDDDD jaja meg homályos és ködös is...lehet éppen ködvan...:DDDD de ja meg színtelen is:DAS:DASD:AS:D...lehet színes monitoron kéne nézni:DAS:DAS:DAS:
  • JackDaniels #8593
    "Szerintem meg ronda és nincs hangulata... első 2 kép olyan mintha egy konzolos szutyokból lenne, agyon van mosva, idióta világosító, homályosító effekt 1szóval élettelen szintelen... kicsit több kreativítást, akármiyen fázidból van. 3. kép pedig pont az i-re, mintha egy ezer éves gém render képe lenne, gagyi..."

Vak vagyol te is passzek.:DDDDD
    Olvassá mán.:DDDDDDD
    Ha aszonták hogy randa, akkor randa, oszt ennyi.:DDDDD
  • Halfer
    ezt a játékot MUSZÁJ, hogy kiadják, szóval eljön majd a Nagy Nap!
  • berlinboy6329
    Most néztem meg 1 trailert még a régi időkől amikor még oblivion lost volt az alcíme és meg kell mondjam volt. Orbitális graf.Az ég gyönyörű, és ami a legjobban megörvendeztet az, h ez az 1. FPS, amiben azt látom hogy NORMÁLIS a fa meg a bokor.Nem az a csinálok fát így, oszt rádobok pár lapos lazán átmegyekrajta levélnek nem mondható vmit és kész a fa v a bokor.Nem itt rendes kerek szép,mint igazából. :))))))))).Mikor jööööööööönnnnn?
  • JackDaniels #8590
    Én csak azt nem értem, miért vitatkoztok mindig az "okosabbal".:DD
  • Halfer
    a halom az nem egy "utóbbi" videót jelent. nekem van kb. 30-40 videóm és nem túloztam. nem hivatalos trailerekre gondolok.
  • mila69en
    ja ok ebben igazad van isten hamarosan elküldi a megváltót bruhaha
  • Istencsászár
    Volt? még mindig kedvenc játékaim mer jó fpsek... isten csak 1 van a STALKER de te ezt jobban tudod:)))
  • mila69en
    jaja csak kiváncsi vóltam mert nem is olyan régen még D3 és Q4 vólt számodra az isten.... mikor a stalkert kellet fikázni:DDD ugye emlékszel?:)
  • Istencsászár
    Fps tudod mit jelent:), viedóban a hentelésen kivül semmi nincs, igen D3 vagy Q4 mivel azok Fps mer 1 Fps hentből áll többnyire..
  • mila69en
    olyasmire gondólsz mint a doom3 quke4 ésatöbbi?:D
  • Istencsászár
    halom? ha az utolsó videóra gondolsz, egy szimpla fps hent az egész...
  • Halfer
    Egy halom (szó szerint halom) videó megjelent, aminek nagyon kemény hangulata van. Egy képről sem tudod meállapítani milyen hangulatot sugároz?! Szerintem a most kiadott (nem biztos hogy mostani) 3 új kép is ezt mutatja. De hát ha te így gondolod, akkor az nem az én bajom!
  • mila69en
    akkor nagyon levagy maradva:P
  • mila69en
    tess használd majd egészséggel

• Istencsászár
    Ebből én még semmit sem láttam/éreztem sorry, nemtudok nyilatkozni...
  • Halfer
    hangulatában akkor is "odaver mindent"!
  • PrasCo
    Viszont a második képen aranyos a (talán anomália miatt?) szállingózó hód(?)
    Uyyanakkor halálba a blur effektekkel már... egyébként is rosszul látok, jó lenne, ha legalább a játékban nem a homállyal kéne szenvedni :P
  • Istencsászár
    :))) "jó lenne lassan látni 1-2 dx9es képet, igazán megerőltethetnék azt a print srceen gombot a srácok..."

ha elolvastad volna figyelmesen akkor látnád hogy épp ezt írtam
  • mila69en
    ha elolvastad vólna figyelmesen mit írt Atti nem hivatalos képek......
  • Istencsászár
    Nem mondtam hogy nem akarok vele, csak ez kevés lesz ahhoz hogy mindent odaverjen:)))), de jó lenne lassan látni 1-2 dx9es képet, igazán megerőltethetnék azt a print srceen gombot a srácok...
  • mila69en
    ok akkor majd te nem játszól vele ez ilyen egyszerűeee

nekem jó lesz így is majd feltekerem a monitoromon a színeket muhahah
  • Istencsászár
    Szerintem meg ronda és nincs hangulata... első 2 kép olyan mintha egy konzolos szutyokból lenne, agyon van mosva, idióta világosító, homályosító effekt 1szóval élettelen szintelen... kicsit több kreativítást, akármiyen fázidból van. 3. kép pedig pont az i-re, mintha egy ezer éves gém render képe lenne, gagyi...
  • mila69en
    LoL nekem is egyből a fél millió jutott eszembe:DDDDDDD
  • mila69en
    pont emiatt fogom megvenni a PS3-mat:DD crysis jön arra is, és az ára sem lesz fél misi
  • SZilaJMaGGoT
    "ami meg nyújtana nem fog rendesen elfutni a gépeken mert nincs mindenkinek pénze atomerőműre."... No ja.. Én nekem semmi bajom a dx9-el, mert még ezzel is rengeteg game van ami nem fut rendesen a gépemen.. Az oké hogy valamikor a közel jövőbe veszek majd gépet, de akkor se lesz fél millám gépre..
  • Adam II
    Szerintem ez szép és van hangulata.
    Ezerszer mondtuk már de nem tanulnak belőle azok akik bejönnek szidni a játékot meg DX10-ről regélnek meg Crysisról. Most jön majd egy olyan időszak amikor játékok ezreit adják ki csilivili grafikával meg effektekkel. Lehet ,hogy szebbek lesznek a Stalkernél de a legtöbb semmi maradandó élményt nem fog nyújtani ami meg nyújtana nem fog rendesen elfutni a gépeken mert nincs mindenkinek pénze atomerőműre.
  • erx13
    miánam ha ennél szarabb lenne a grafika már akkor is megvenném a játékot
  • _Atti_
    kép01
    kép02
    kép03

A http://www.stalker-world.com.ua/ exkluziv képei..hogy honnan bórták az kérdés számomra..
    figyelem:nem hivatalos képek, nem reprezentálják a játék jelenlegi állapotát.
  • ssolitude
    A szarkofág
  • grebber
    Na torrentről már törlthető a dok. film :D
  • csoola
    én megrendelem a tv-böl, abban már ugyis mondták h piacra dobták a játékot...
  • bertino
    hát ha intro készülne, nem ez lenne az egyetlen, szal meggondolandó lenne lassan egy lap ;)
  • haxoror
    bertino TV rip FAN page?
  • haxoror
    Age of Pirates pl már tényleg kinnt van egy ideje a ruszkiknál de ezt tudatták is a világgal egy csomó fórumon, ha a ruszkiknak lenne működő STALKERja sztem az összes fórum tele lenne már fotókkal ahol vmi ruszki gyerek ezerrel vigyorog a kezében a stalker DVD-jével
  • bertino
    azt a hivatalos oldalon kéretik panaszkodni
  • haxoror
    Nem muszáj, de egy naptárnak örülnék!
  • crazyclone
    na azé sztem ha fennisvan csak vmi fake filek
    ne hujjujjetek ma me megijesztetek