34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8596 köd? hogy lehetne már köd? biztos megszokták hogy a doom3 ban nem volt köd, szóval akkor nincs is! mert hát az az "isten-fps" -
#8595 Valahogy úgy.:DDD Vagy csak bekapcsolni a monitort.:DDDDD -
#8594 :DDDDD jaja meg homályos és ködös is...lehet éppen ködvan...:DDDD de ja meg színtelen is:DAS:DASD:AS:D...lehet színes monitoron kéne nézni:DAS:DAS:DAS: -
#8593 "Szerintem meg ronda és nincs hangulata... első 2 kép olyan mintha egy konzolos szutyokból lenne, agyon van mosva, idióta világosító, homályosító effekt 1szóval élettelen szintelen... kicsit több kreativítást, akármiyen fázidból van. 3. kép pedig pont az i-re, mintha egy ezer éves gém render képe lenne, gagyi..."
Vak vagyol te is passzek.:DDDDD
Olvassá mán.:DDDDDDD
Ha aszonták hogy randa, akkor randa, oszt ennyi.:DDDDD -
#8592 ezt a játékot MUSZÁJ, hogy kiadják, szóval eljön majd a Nagy Nap! -
#8591 Most néztem meg 1 trailert még a régi időkől amikor még oblivion lost volt az alcíme és meg kell mondjam volt. Orbitális graf.Az ég gyönyörű, és ami a legjobban megörvendeztet az, h ez az 1. FPS, amiben azt látom hogy NORMÁLIS a fa meg a bokor.Nem az a csinálok fát így, oszt rádobok pár lapos lazán átmegyekrajta levélnek nem mondható vmit és kész a fa v a bokor.Nem itt rendes kerek szép,mint igazából. :))))))))).Mikor jööööööööönnnnn? -
#8590 Én csak azt nem értem, miért vitatkoztok mindig az "okosabbal".:DD -
#8589 a halom az nem egy "utóbbi" videót jelent. nekem van kb. 30-40 videóm és nem túloztam. nem hivatalos trailerekre gondolok. -
#8588 ja ok ebben igazad van isten hamarosan elküldi a megváltót bruhaha -
#8587 Volt? még mindig kedvenc játékaim mer jó fpsek... isten csak 1 van a STALKER de te ezt jobban tudod:))) -
#8586 jaja csak kiváncsi vóltam mert nem is olyan régen még D3 és Q4 vólt számodra az isten.... mikor a stalkert kellet fikázni:DDD ugye emlékszel?:) -
#8585 Fps tudod mit jelent:), viedóban a hentelésen kivül semmi nincs, igen D3 vagy Q4 mivel azok Fps mer 1 Fps hentből áll többnyire.. -
#8584 olyasmire gondólsz mint a doom3 quke4 ésatöbbi?:D -
#8583 halom? ha az utolsó videóra gondolsz, egy szimpla fps hent az egész... -
#8582 Egy halom (szó szerint halom) videó megjelent, aminek nagyon kemény hangulata van. Egy képről sem tudod meállapítani milyen hangulatot sugároz?! Szerintem a most kiadott (nem biztos hogy mostani) 3 új kép is ezt mutatja. De hát ha te így gondolod, akkor az nem az én bajom! -
#8581 akkor nagyon levagy maradva:P -
#8580 tess használd majd egészséggel
-
#8579 Ebből én még semmit sem láttam/éreztem sorry, nemtudok nyilatkozni... -
#8578 hangulatában akkor is "odaver mindent"! -
#8577 Viszont a második képen aranyos a (talán anomália miatt?) szállingózó hód(?)
Uyyanakkor halálba a blur effektekkel már... egyébként is rosszul látok, jó lenne, ha legalább a játékban nem a homállyal kéne szenvedni :P -
#8576 :))) "jó lenne lassan látni 1-2 dx9es képet, igazán megerőltethetnék azt a print srceen gombot a srácok..."
ha elolvastad volna figyelmesen akkor látnád hogy épp ezt írtam -
#8575 ha elolvastad vólna figyelmesen mit írt Atti nem hivatalos képek...... -
#8574 Nem mondtam hogy nem akarok vele, csak ez kevés lesz ahhoz hogy mindent odaverjen:)))), de jó lenne lassan látni 1-2 dx9es képet, igazán megerőltethetnék azt a print srceen gombot a srácok... -
#8573 ok akkor majd te nem játszól vele ez ilyen egyszerűeee
nekem jó lesz így is majd feltekerem a monitoromon a színeket muhahah -
#8572 Szerintem meg ronda és nincs hangulata... első 2 kép olyan mintha egy konzolos szutyokból lenne, agyon van mosva, idióta világosító, homályosító effekt 1szóval élettelen szintelen... kicsit több kreativítást, akármiyen fázidból van. 3. kép pedig pont az i-re, mintha egy ezer éves gém render képe lenne, gagyi... -
#8571 LoL nekem is egyből a fél millió jutott eszembe:DDDDDDD -
#8570 pont emiatt fogom megvenni a PS3-mat:DD crysis jön arra is, és az ára sem lesz fél misi -
#8569 "ami meg nyújtana nem fog rendesen elfutni a gépeken mert nincs mindenkinek pénze atomerőműre."... No ja.. Én nekem semmi bajom a dx9-el, mert még ezzel is rengeteg game van ami nem fut rendesen a gépemen.. Az oké hogy valamikor a közel jövőbe veszek majd gépet, de akkor se lesz fél millám gépre.. -
#8568 Szerintem ez szép és van hangulata.
Ezerszer mondtuk már de nem tanulnak belőle azok akik bejönnek szidni a játékot meg DX10-ről regélnek meg Crysisról. Most jön majd egy olyan időszak amikor játékok ezreit adják ki csilivili grafikával meg effektekkel. Lehet ,hogy szebbek lesznek a Stalkernél de a legtöbb semmi maradandó élményt nem fog nyújtani ami meg nyújtana nem fog rendesen elfutni a gépeken mert nincs mindenkinek pénze atomerőműre.
-
#8567 miánam ha ennél szarabb lenne a grafika már akkor is megvenném a játékot -
#8566 kép01
kép02
kép03
A http://www.stalker-world.com.ua/ exkluziv képei..hogy honnan bórták az kérdés számomra..
figyelem:nem hivatalos képek, nem reprezentálják a játék jelenlegi állapotát. -
ssolitude #8565 A szarkofág -
#8564 Na torrentről már törlthető a dok. film :D -
csoola #8563 én megrendelem a tv-böl, abban már ugyis mondták h piacra dobták a játékot... -
#8562 hát ha intro készülne, nem ez lenne az egyetlen, szal meggondolandó lenne lassan egy lap ;) -
haxoror #8561 bertino TV rip FAN page? -
haxoror #8560 Age of Pirates pl már tényleg kinnt van egy ideje a ruszkiknál de ezt tudatták is a világgal egy csomó fórumon, ha a ruszkiknak lenne működő STALKERja sztem az összes fórum tele lenne már fotókkal ahol vmi ruszki gyerek ezerrel vigyorog a kezében a stalker DVD-jével -
#8559 azt a hivatalos oldalon kéretik panaszkodni -
haxoror #8558 Nem muszáj, de egy naptárnak örülnék! -
#8557 na azé sztem ha fennisvan csak vmi fake filek
ne hujjujjetek ma me megijesztetek