S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Aha, jó kis cucc, és elég könnyû is...
...mintha ilyen lett volna Sam Fischer-nek is a Splinter Cell-ben (mármint a fölsõ képen látható)
[NST]Cifu
...de nem neked csak... -> ...de neked csak...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Az FN F2000 alaphelyzetben így néz ki:

A fegyver teljesen modulszerû, ez esetben a csõ alatt egy lepattintható elõagy van, a fegyver tetején pedig egy "sima" x1.6 nagyítású célzótávcsõ.

Itt pedig a "full extrás változat:

Itt a csõ alatt az FN saját gyártású 40mm-es gránátvetõje található, a fegyver tetjén pedig egy számítógépes célzótávcsõ. Ez utóbbi egy lézeres távolságmérõvel van egybeépítve, és a számítógép a távolság fügvényében kiszámolja azt, hogy milyen röppályán menne a lövedék, és ez alapján rakja ki a célkeresztet. Persze csodákra nem képes, de nem neked csak az a dolgod, hogy a célkeresztet a célra vidd (még akkor is, ha pl. csõ a cél fölé mutat kivülrõl nézve), és ekkor elméletileg eltalálod, ha állócélról van szó (célazanosításra nem képes, tehát a cél mozgásával sem számol).

Az alfában ezzel a képességgel nem találkoztam, és a játékban lévõ változaton nincs gránátvetõ...

hykao
Hah, bagatel...
...mi az? 40kilóval a kezedben, elõretartva, használva rohanni???
aaarnold 😊
hykao
Az már gyerekjáték annak, aki Csernobil környékén tengeti napjait, és talán még a betonszarkofágon belülre is bemerészkedik....

Tényleg, aki látta az in-game videókat, vajon be lehet majd menni az erõmûbe is???
hykao
Az is NATO fegyver, ha jól tudom...
...bár a jetékban szereplõ fajtát nem ismerem, igaz nem vagyok egy nagy fegyver buzi.
Mi az a gömbölyödvény a tetején???
[NST]Cifu
Az se igazán illik a csupa ex-szovjet/orosz fegyver közé (ahogy az LR300 is kissé kilóg), na de kérem az egy létezõ fegyver, amelyet igenis lehet használni. Nade hogy használsz egy olyan fegyvert, amely önmagában 18,8kg, 1000db lõszer hozzá 25kg, az akkumulátor hozzá ~10kg, lövés közben arcvédõt és golyóálló mellényt kell viselni a szana-szét repkedõ hüvelyek és hevedertagok ellen, plusz lövés közben durván 120kg-os (1200N-os) visszarugóerõt kellene a kézben tartani mindezen felül!
Nincs ember, aki erre képes...

hykao
Na és az FN2000???
[NST]Cifu
Akkor mégse nyugodtam meg 😊)

[NST]Cifu
Akkor megnyugodtam 😊

hykao
Pedig a játék oldalán ott díszeleg a fegyverek közt...
LSC
NEM LESSZ BENNE AZT ÍRTÁK VALAHOL.

hykao
Ne felejtsd el, hogy a játék a jövõben játszódik (a szilveszteri bulis kép alapján 2016-ban), addigra Ukrajna, és Oroszország is EU tag lesz (sõt Mongólia is), csatlakoznak a NATO-hoz...
[NST]Cifu
Hihi, tényleg 😊))
De ha meg már Gatlink, miért az USA-gyártmányt pakolták be, ott van a GShG-7.62 is, igaz csak négycsövû, de erõsebb lõszert is használ...

hykao
A játékban borítással van...
...amúgy meg lehet, hogy úgy gondolták az oroszok, nehogymá csak a Schwarzi, meg a Ventura használhassa a Predatorban, meg a Terminátorban (érdekes módon, egyik kormányzó, másik szenátor lett azóta...)
[NST]Cifu
Hát pontosan ez az! Hogy a rákba kerül bele az M134 egy realitásra kicsit is ügyelõ játékba?!?

toMpEr
nemtudom, de aztirtak,hogy kenyesen ugyelnek a realitasra (nekem az eddigi videok alapjan nem ez jott le, de remelem ezzel csak en vagyok igy)

BaLeeX
Gyerekek fejezzétek be tényleg, van chat a fórum fõoldalán folytassátok már ott. Ennek semmi köze a játékhoz, de még ha lenna akkor sem illik chatelni a fórumon.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

hykao
Ja, már kiadtak egy tesztprogramot, csak a kártya hol van már???
[NST]Cifu
Mondjuk a játékkel már most van egy (apró) bajom:

Mi a rákért került bele az M134?!?!

-Abszolute nem illik a játékba.
-Alapból nevetséges, hogy Gatling-géppuskával a kézben rohangálunk, hogy még lövünk is, az meg már egyenesen ökörség, semmi realitás nincs benne.

Pláne úgy, hogy a játék honlapján is úgy emlegetik, hogy "exoskeleton"-okkal szokták használni.

Avagy lehet, hogy az alfában csak poénként van bent?

dikki*yysw
PS 3.0-t tud amúgy majd a Kyro III is, majd kíváncsi leszek arra 😛

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Tényleg L alakot lehet tépni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

[NST]Cifu
Nemtudom, én csak átutazóban vagyok 😊))

ghost cb
Jó helyen járok??? Ez a S.T.A.L.K.E.R. topic?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Danecay
Szóval akkor összefoglalva a 9500(non pro) L alakban (256 bit)elrendezett memóriákkal felszerelt kártyákat lehet kis szerencsével 9700/9700Pro-kká alakítani a letiltott 4 pipeline bekepcsolásával. Az I alakban (128 bit)elhelyezett memóriákkal szerelt kártyákat pedig max 9500Pro-vá lehet MOD-olni szintén a + 4 pipeline visszakapcsolásával.
A 9800SE-knél is valami hasonló a helyzet. 2 féle jött ki belõlük. Az egyiknél a memória volt fix 128 bites (ez a rosszab választás), a másik esetben pedig a GPU csak 4 pixel pipeline-t használ a 8 helyett. Az utóbbinál áll fenn a MOD-olás lehetõsége és szerintem nagyobb esélyel mont a 9500 esetében, mert az óta már kiforrott annyira a gyártástechnológia, hogy kevesebb az olyan GPU, ami azért került rá egy butított kártyára mert eleve a 8-ból csak 4 PP mûködik.

LSC
Most nézem egy GF-es van a tesztben

[NST]Cifu
Bazd, tényleg, nem olvastam elég figyelmesen 😊

hykao
...de a hírdetõ jól írta 9500pro-ra azért fel lehet húzni ezt is...
[NST]Cifu
Tudtom szerint nem, direkt megnéztem a HWSW.hu fórumán a 9500/9500Pro topicot, hogy ne írjak hülyeséget 😊))

Lásd még:

...Upon some of your suggestions, I have indeed verified that there is a different version of 9500 non-pro, that has all of the memory chips in a straight line above the GPU. Reports confirm that the mod will not work on these boards....

9500 MOD@ Desingtechnica.com

hykao
? lemaradt
hykao
Nem fordítva, hogy akkor húzható, ha a ramok egy sorban vannak,
Már nem emlékszem, a házat meg nincs kedvem szétcsavarozni...
[NST]Cifu
PS 3.0? Azt majd az R420/nV40 fogja csak tudni sajnos...

[NST]Cifu
Ha a ramok nem L alakban vannak, akkor nem MOD-olható 9700-re tudtom szerint, max. 9500Pro-ra lehet felkergetni (8 pipe).

toMpEr
amugy a hivatalos stalker forumba olvastam valahol, hogy a stalkerba lehet,hogy bekerul par pixelshader 3.0-s effekt is, amit mar csak uj generacio tud majd ugye

hykao
Csakúgy, mint a 9500 esetében...
hykao
ez így van
[NST]Cifu
Sajnos nem. A 9800SE-krõl felemás a vélekedés, az elsõ szériák ugye lebutított karik voltak (kinézetre is 9800-ak), amelyekbe bele lehetett nyomni a 9800, jobb esetben a 9800Pro bios-t, de ez csak legelsõ sorozatra volt igaz. Aztán megjelentek a gyártók által készített változatok (pl. a fekete nyákos Sapphire kártyák), amelyek viszont már nem voltak MOD-olhatók...

hykao
"Eladó egy Sapphire Radeon 9500 128Mb 128bites videókari. A memóriák nem L alakban vannak, hanem I alakban. Azt mondják, ezt 9500pro- ra lehet felhúzni. Nem értek hozzá, ezért is adnám el. Csak telefonon. Ár: 35 000"

Tegnapi hírdetés az apronetrõl, így sebtiben...
toMpEr
igazabol szerintem erdemes varni meg egy kicsit, ha most akarsz venni, mert biztos hamarosan jon az uj generacio olyankor eleg nagymertekben szoktak esni az arak.

hykao
Természetesen, de az miért baj??? pár hó garancia még lehet...
[NST]Cifu
Anno én is kibékültem volna egy MOD-olható 9500-el, de persze olyat sehol sem lehetett 2003 nyarán már kapni...

hykao
...bár ha belegondolok, hogy van ugye 9800se is, és ez is mod-olható 9800-ra....hmmm...majd utánanézek a feltételeknek...
toMpEr
9500-ot te mar nem kapsz sehol, esetleg hasznaltan.

hykao
Bameg, megint lemaradtam a válasszal...
...de a gondolatátvitel megint mûködött...
hykao
...de túl nagy árért, már úgy értem inkább egy 9700-ra mod-olható 9500-128-nonpro <40e-ért, mint egy 9800 >100e-ért...
Danecay
Ez így van, viszont sokkal drágább is fõleg mint egy 9500-s

hykao
Danecay
Ja egyébként ez itt a S.T.A.L.K.E.R. topic?

toMpEr
azert az hozzatartozik,hogy a 9800 jelentosen gyorsab, mint egy 9700...