34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • ricky
    van
  • Istencsászár
    most van vagy nincs? vagymivan?
  • Devergo05
    Ne hülyéskedjetek már a Stalker 2007 ben jön ki mit akartok ti itt még 2006-ba???Nincs Stalker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vagy ha van milyen címről lehet letölteni??Ez engem is érdekelne!!!
  • ricky
    ok, köszi, így elindult!!
  • mila69en
    akkor te a 2-lépést hagyd ki a többit meg tod csinálni:DDDD hátha működik
  • ricky
    ez nekem nem megy, mert nincs olyan, h telepítés...
  • mila69en
    1-nyisd meg a imagét daemontools 29-el
    2-installáld a játékot
    3-húzd le a meghajtókat
    4-áramtalanítsd a gépet
    5-kapcsold le a villany autómatát
    6-vágd el kint a villany vezetékeket
    7-play the game

nekem ez a módszer tökéletesen bevált bár lehet hogy gépfüggő
  • icewolf
    olvass vissza... EZT HÍVJÁK FÓRUMOZÁSNAK!
    azt hiszem én írtam le pont hogy mit kell csinálni... egyátalán. Mit csinál indítás után
  • ricky
    Megtaláltam: :)

Rájöttem hogy hogy kell elindítani az ILIY-t!

1.Elöször is engedélyezni kell a ILIYed fökönyvtárába az összes exe filét
    2.aztán Stalker.net elindítod
    3.ott pedig a cdkey alatt van kér fül Server és Client a clientbe a LAN elöl tedd át a pipát az Internetre és utána pályát választasz és Star Sever.

UI:Itt lehet hogy várni kell egy kicsit ujra ne índítsátok!
  • ricky
    kössz!!
  • Halfer
    Nem akarunk segíteni, nekünk is nehéz volt az elindítása!
  • ricky
    Megszereztem a játékot, de nem tudom, h hogyan kell elindítani. Nem tudnátok segíteni?
  • SötétBarom
    Nem azt mondtam, h nincs jó grafikájú gém, csak azt, h nekem tök mind1. Nem volt olyan amitől padlót fogtam volna.. (kivéve talán az oblivion). Annyi az elvárásom a grafikával szemben hogy hozzon egy alapvető színvonalat. Ha az megvan, onnantól kezdve csak a játékélményen múlik minden.
  • Dave9214
    nincs jo grfaikáju gém? nézd meg a condemned-et bnem hiszed el de áitirat, 6 gb, x360-as irat, és gyönöyrá graf!
  • SötétBarom
    Nemtom mi a parrantás itt a grafikával.. Ha néz úgy ki mint a far cry, akkor má bőven jó.. nemtok olyan gémről ami megfogott volna a grafikájával..

Egyéb: ha olyan gém kell amiben látni a karakter vállát meg ilyenek, akkor Operation Flashpoint.. Ott egy gombnyomásra átvált a gém fejforgató módba, pl ha hason fekszel a bokorban nem kell pörögni körbe, hanem hátra tudod fordítani a fejed.. Na az a jó!
  • DJ Skyline
    idén őszre mondják,de felkészítettek a jövőév elejére is

• Mor3llo
    oks, köszi ;) sajna még nem jelent meg.Amúgy kb mikorra várható?
  • mila69en
    :DDD csak poénkodtam lene töltsd mert tuti fake!!!! nincs még meg senkinek:( nem jelent meg a játék
  • Dave9214
    mikor jelenik a game?
  • SZilaJMaGGoT
    Bazz te mindig lehetetlen dolgokról álmodozol?? Ez így pont okés hogy a fegyvert látod meg a kezét... Azt pl hogy oldanád meg hogy látszódjon az orra?? Néha bevillanna a képközepébe valami kis bigyó oszt elkezdenéd lőni hogy " dik' má az meg mi a faszom morekám??".. A másik a válladadt meg a testrészeidet így is látod, és még a monitoron is azt lásd?? Kicsit zavaró.. Tökéletesen jó itt is ahogy ezt megoldották a többi fps-ben is.. Nos nemtom, de a fák/bokrok technológia sztem itt is a plane meg transparency textúrás dologgal működhet, mert ha minden levelet modelleznének az kurvára akadna.. Farcry-ba volt eddig a legszebb növényzet.. Ha az egész embert akarod látni akkor játsz tps játékokkal!
  • JackDaniels #8616
    Ki a rák szólt hozzád?
    Éppen úgy a véleményemet írtam, ahogyan te is. Te se szólj hozzám légyszíves.
  • Mor3llo
    mila, Neked megvan ?
  • mila69en
    lool
  • Halfer
    persze! mert várakozunk már vagy 4 éve
  • mila69en
    persze hogy nincs fent mert ez egy leak azokat meg nem szokták kirakni:)
  • Halfer
    ha megjelenik akkor maga Isten fogja elmondani, hogy leküldte a megváltót, ugyebár.
  • Mor3llo
    de h tom letölteni ? :D
  • mila69en
    ez egy rip verzió hiányoznak videók átvezetők belőle meg

meg pár fegyvert is kivettek és a lőszer is kevesebb és katona sincs annyi meg az IQ-juk is kisebb így elfér a DVD-n
  • Mor3llo
    jah, nforce-t énis néztem, ott nincs fennt!
  • Mor3llo
    mindig cask azt írja ki h 'várakozás'.....
  • berlinboy6329
    LOL: XD.Amúgy nem tom aze sztem nem mert ilyen kaliberű gémnek kevés ez a 3.41.NMeg még 1 torrentoldalon sincs fenn meg nforceon se.
  • Istencsászár
    Ha neked olyan nagyon szép akkor ok, énse röhögtem azon amit írtál... ugy utálom ezt a hozáállást, de tudod mit te okosabb, ügyesebb, felsőbrendűbb vagy mint én legyen hát igazad!
  • Mor3llo
    aza baj h iszonyatra nem értek az eMule-hoz.És így nem naon tom kezelni :(
  • mila69en
    igen az a STALKER én is azt használom a feri is azt használja itt mindenkinek az a verzió vanik meg gyórsan töltsd le mielőtt elnem fogyna a netről mert már alig van
  • berlinboy6329
    .nézd meg.én már készülök röhögni ha az.
  • Mor3llo
    Srácok, én találtam 1 ilyet : Stalker.PC.DVD-R.german.iso és a mérete 3.41gb ! Szerintetek ?
  • mila69en
    én nem:DDD mert a Q4 is is egy rakat fos^^ na vam szemem?:)
  • Halfer
    mily meglepő, hogy egyet értek úgy látszik akad még pár ember akinek van szeme
  • JackDaniels #8598
    Még a Q4 csak-csak, de a D3 egy rakat fos sztem.
  • berlinboy6329
    Megnéztem 1 másik trailert is.Itt már másabb a véleményem.Az FPS része jó, de amikor az elején beszélgetnek(44mb-s 5,5 mines trailer),olyan mint más mostani fps.De amikor megyünk az viszont állat.A fegyverek viszont nem nagyon tetszenek.OLyan nyeszlettek, v nem tom h mondjam.Soka a szünet, hosszú vékony, meg tömzsi,rövis.Ha célzol csak a célzókát látod.Én fogtam már pár igazi pityut és láttam majnem az egész tetejét.olyan játék kellene ami olyan mint a való életben.Nem csak a fegyver meg a kezedet látod,hanem mint igaziból.Az orrát is látja a z ember ha kicsit oldalra néz,meg ahogy fogja a fegvert a vállát is meg ilyesmi.Szal alapjában véve nem rossz,sőt.De a fegyvereket sajnálom kicsit.