34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • SZilaJMaGGoT
    Én a STALKER-től annyit várok, hogy legyen egy középszintű grafika, a játékélmény amit beigértek, mióta Half Life 2-vel játszottam, azóta elvárom minden játéktól a térgyfizikát, és azthiszem ennyi... Nomeg remélem optimalizálnak is, és nem fog szanaszét akadni a gépemen..
  • bertino
    elvileg 3 óra mulva meg is lesz nekem, és egyből tolom fel
  • Omlás
    Jópár rajongó köztük én is nem a grafika miatt várja a Stalkert....
    Erről az örökös "elavult lesz a grafika mire kijön!" szövegről lekéne már akadni kinem szarja le .. Játék élmény és hangulat a lényeg és az megvolt az eléggé hiányos Bétában is szal no koment.
  • Glpetyus
  • bertino
    amint lejön itthagyom a gépet és menni fog felfele
  • Glpetyus
    *....a cuccost ? :)
  • Glpetyus
    :)
    Nem akarok pofátlan lenni,de kb mikorra tudod feltölteni
  • Newfronter
    Öhh ez most mi lenne? :) :S
    Az endlessen nem látom :S
  • bertino
    naná,hogy jó
    az enyémnek a végét nem is mutatom inkább
  • Glpetyus
    jóez.
  • Glpetyus
    Nahát azért marha hálás lennék. :o
  • bertino
    rengetegen megköszönték, hogy felrakta az egyén, ezekszerint nagyon sok embert érdekel a téma, ahogy elnézem
  • mila69en
    a hova?:D
  • bertino
    akinek nem elérhető, annak felteszem külön szerverre is, amint leszedtem!

Nyilván így nem szarakodok a sajét sux verziómmal, és ez csak 600mb
  • bertino
    Közérdekű info

Endlessrre fel van téve a Chernobyl-i csata!
  • Glpetyus
    :DD
  • Istencsászár
    8tól is messze van:))
  • Newfronter
    Amúgy amivel éppen játszol az azthiszem a 2004-es év eleji verzió... szóval ezt ne vedd alapul. Ebben még a DirectX 9-es képességek sincsenek benne.
  • newc22
    Köszike elindult nem is lesz ez olyan rossz szerintem!!!!
  • Newfronter
    Még ha elindul is multiban, olyan laggal fogsz találkozni, hogy az nem igaz!
    Ajánlatos betölteni a pályát, tehát hogy te legyél a host, és nézegesd, jobbat nem tudok :S

Vagy LAN-ban próbáld, de gondolom nincs hálózat...
  • newc22
    Client Spawling??? mi ez ????? :((((
  • newc22
    Elöször is engedélyezni kell a ILIYed fökönyvtárába az összes exe filét? ez hogyis van?????
  • newc22
    s.t.a.l.k.e.r.build.2215.mp.beta-iliy ez hogyan lehet elindítani a 2 szervert lát ráklikkeltem join szerver és semmi segítsetek!!!!! köszi!!!!
  • Devergo05
    Hát igen azt az idős oldalt én is láttam!!!Úgyhogy nincs és egy jó darabig nem is lesz full version Stalker!!!!
  • Mor3llo
    találtam tegnap 1 oldalt, ahonnan a bejelentés óta számolják az elkészítési idöt...röpke 1500 nemtommennyi napja ^^
  • Newfronter
    Látom elszabadult itt a pokol. :D
    Ricky szerintem a korábbi multi-alfa verziót szedte le, ennyi....
    A megjelenési dárumban csak akkor bízok, ha 2-3 héttel előtte sem változik, de már várom hogy mikor jelentik be a késést :)
  • Istencsászár
    Sokkal nagyobb a rajongás:) ez olyan mint a Dnf ha 1szer kijön a gémer világ megőrül:))
  • SZilaJMaGGoT
    Nem csak a graf miatt van gáz... Ha akkor adták volna ki amikorra igérték, akkor nagyon nagy pénz lett volna belőle, meg nagyon nagy őrület, de már most se akkora a rajongás... Szerintem már sokan el is pártoltak tőle.. Mikor még először magyarázta nekem egy gyerek hogy mi az a ragdoll, akkor mondta hogy a stalker-be már az is lesz, mert ugyebár akkoriba még nem volt HL2 farcry stb, és nem volt olyan elterjedt a ragdoll...
  • DJ Skyline
    #8638 ?
  • Istencsászár
    Még nincs,nemis volt, amugy miről beszélünk még mindig?
  • Devergo05
    Akkor van német verzió vagy nincs???Vagy csak kamu?
  • DJ Skyline
    nem mindíg a csili-vili,bűntető graf az igazi...lehet,hogy elavult lesz a graf,de a hangulata már most a demok alapján über...volt már 100 partrszállás minden formában a MOHAAtól a CoD2ig,meg minden,de Csernobilt feldolgozó játék még soha(legalábbis én nem emlékszem),szóval már a témája miatt érdemes beszerezni,a graf az már csak második tényező!:)
    bár ahogy most haladnak a játékkal,még egy ideig nem is lesz Csernobilos gém!:\
  • Devergo05
    A vége az lesz ennek az egész Stalker őrületnek hogy mire kiadják a stuffot addigra teljesen elavult motor fog a játék alatt szaladgálni!!!És addigra már sokan elpártolnak a játéktól!!!Mert addigra mire kijön már sokkal büntetőbb grafika lesz az uralkodó!!!
  • SZilaJMaGGoT
    Csak aztán ne kövessék a 3dRealms példáját, és ez is olyan legyen mint a DN: Forever... Ott is mindig annyit csúsztak, hogy mindig jött egy új/jobb engine, és mindig azon kezdték újra...
  • Devergo05
    Nem értem mit kell cumiztatni a népet itt!!!!!!!2007 be fog megjelenni majd!!!!Mivel videókat még most kódolják bele a játékba ezért csúszik!!!!!Tudtommal van egy alpha és egy béta verzió!!!!
  • Istencsászár
    Jah, főleg hogy ilyen nemlétezik...
  • Devergo05
    Az elég meredek hogy a Stalker kint legyen még német verzióban is!!!
  • Devergo05
    Ricky elárulod a letöltési hely címét????
  • DJ Skyline
    te nem kevered véletlen a Ship Simulator 2006 NÉMET verziójával,ami kint van torrenten?!
  • Devergo05
    valami német verziórol gagyognak itt hogy kint van de én ezt is kötve hiszem!!!!Ha valaki tudja honnan lehet letölteni a Stalker német verzióját az írja le!!Szeretnék meggyőződni róla én is hogy létezik ez a letöltési hely!!!!