S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
Palik László?

hogy is hivtak azt a fickot akinek a grave digger volt a kocsija? 😊
[NST]Cifu
Nem egészen vágom, hogy mi a problémád, a felbontást én 1600x1200 -ig simán fel tudtam emelni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LSC
Már itt is csalsz

Grave Digger
hihi😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Taptarap
jah😄D

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

fm
ugyanilyen procim van és gond nélkül megy 1900Mhz felett is. vagy Te nem akarod húzni? sztem lazán elszaladna azon a konfigon ez a game,a bencsmárk eredmények alapján..

hykao
nincs mit, remélem a moderátorok is így gondolják
IMYke2.0.0.0
Értem. Majd egyszer, újra lekapom. Tesztelem, feltöltöm, és majd sírok...

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu
Nem hinném, hogy nagyon szégyenkezne, olyan 50-60 FPS-t gond nélkül kipumpálna szvsz, és még 4xAA/16xAF mellett is 30+ lehet...

IMYke2.0.0.0
Hykao:
Remek ötlet az a banner alá link beszúrás (Max Payne 2). Köszönöm szépen!

Más: Ahogy látom, megint elõjött az FPS vs. Látvány téma ... Szerintem akik a látványra szavaznak sokkal jobban járnak. Még ha kicsit kompromisszumokra is kénytelenek néhány poligondúsabb helyen.
Nálam még nem volt ilyen, de a jövõ Játékaiban ugye egyre sûrûbben elõ fog fordulni.

aPrOPÓ: Én is akartam ilyen "bencsmárk" eredményt csinálni, de kiderült, hogy idõközben letöröltem az alfát... sokáig ugyanis ott porosodott a vinyómon, most meg, amikor kitömörítettem volna már nem találtam meg
De sebaj, mert látom, az én szegény gépem igencsak szégyenkezett volna:
AMD XP 1700+ (1466), 512DDR (266), ATi Radeon 9500 Pro (128MB, 270/275)

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a

HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

na rajotem g_god on
nagyon jol nez ki, csak a mozgasok szarok de majd jo lesz az is.
Meg a fegyverek visszarugasa nem tetszik, nincs is 😞. A COD fegyver realitasat kellene alapul venni es nagyon allat lenne.

May the force serve you well!

hykao
nincs mit
koszi

hykao
god on a user.lxt fájlban, vagy játék közben a konzolba beírva.
konzol elõhívása magyar billentyûzeten: "0" gombbal.
hogy van a god mode?
vagy hogy inditom ujra a palyat?

hykao
Vagy a HDC-rõl, vagy egyéb alternatívákért írj privátot Tomper-nek.
[NST]Cifu
A gamet? Azt sehonnan, mert még nem jött ki...
Ha az 2002-es Alfa verziót akarod leszedni, akkor próbálkozz: egy p2p program keresõjébe írd be hogy STALKER. Én az E-Donkey hálózaton akadtam rá.

[NST]Cifu
Na igen 😊)
De ez csak dobogós lehet az után, hogy anno, a régi szép idõkban voltak olyanok, akik azt állították, hogy az õ gépükön 130-140 FPS-el fut a Counter-Strike 😊))

0ppika
Ezt a Quake-es baromságot olvastam én is. Valasmi olyat is írt a csávó hogy ha nálam sokkal kevesebb, mint nála az fps, akkor míg én megmozdulok õ háromszor megkerül...

http://epica.nl

hykao
Hát igen, az ember azt látja, amit látni szeretne...
[NST]Cifu
A Radeon 9500Pro-s havernak úgy tünt fel, hogy a Maya egyre lassabban fejezte be a képkockát renderelését 😊

[NST]Cifu
Olvastam, sõt, anno volt egy hasonló a HL2 topicban is és röhögtem egy jót azokon, akik folyton a Q3-at hozzák fel példának, meg jönnek az "én látom a különbséget a 60FPS és 160FPS között" szöveggel...

0ppika
Hát biztoss...
Különben nem halt meg a kártya, ment a win vele, csak a játékokból dobott ki állandóan, nem tudtam hogy mi a franc baj lehet a géppel, akkor lett gyanus minkor a 3D Markot nem csinálta meg. Tehát a hûtõ totál beszarása elõtt is már akadozhatott.

hykao
Mondjuk szerencsés eset, mert elõfordul, hogy nem veszik vissza a külsérelmi nyomokat (szerintük az leégés is az) mutató cuccokat...
...mondjuk procit biztos nem cserélnek így vissza...
hykao
Egyébként a #2281-rõl lemaradt a szmájli...
0ppika
Persze hogy az számít mit tud, és nem az, hogy hogy néz ki...
2003 szept. 1-én vettem az Inno 3D GF4 Ti 4200-t, bírt kb. másfél hónapot (egyszer nemindult el a hûtõ és kicsit megégett 😊 ).
Ugye az ilyen új kártyák még garanciálisak, -> ki is cserélték 2003 okt. 25-én.

hykao
Jaaaaaa!!!
Hogy a boltban cserélték ki...
Pedig már kezdtem örülni, hogy madarat fogtunk...
hykao
Nem erre írtam, hogy parázs vitát váltott ki, hanem:
a sok FPS szarabb kinézet vs. kevesebb FPS gyönyörû kinézet
vitára, ami korábban lezajlott ebben a topic-ban...
[NST]Cifu
Ez bevett dolog, ha a videókarid behal. Egy ismerõsnek megfõtt a 9500Pro-ja (konkrétan feketére sült a GPU, miután a hûtõ leállt), visszavitte, adtak neki (no nem azonnal, hanem egy hónap múlva) egy 9600Pro-t ráfizu nélkül...

[NST]Cifu
Tudom, hogy e téren vagy egy rossz beidegzõdésem, de tény, hogy én marha 1x ajánlottam az FX5600-ot (még tavaly nyár elején) egy ismerõsnek, akit nem sikerült rábeszélnem az ATi-ra. De miután megvette és beraktam majd megnéztem mit tud, legszivesebben elsülyedtem volna szégyenemben.

hykao
Ki volt az a madár??? Kell nekem is!!! Ezentúl vele fogom bõvíttetni a gépem!!!

Szóval egy rossz 4200-as titaniumért meg 3eFt-ért, adott egy FX5600-at...hmmm....remélem az illetõ ATI kártyákkal is foglalkozik, és akkor elcseréli a 9500-asomat egy 9800-ra, még rádobok neki 10eFt-ot is!!!
[NST]Cifu
1.: Az attól függ mikor vetted 😊 - tudnillik 2003.nyarán még 2x annyi volt, csak aztán kiderült ez-az közben 😊
2.: Nem vitás, hogy jól néz ki, de én egy VGA-kártya esetén inkább a játékban mutatott teljesítményére és képminõségére vagyok, és nem a kinézetére - persze lehet, hogy csak rosszul állok a kérdéshez 😊)

hykao
Huh, ez már alább parázs vitát váltott ki egyszer...
toMpEr
eleg tag fogalmaid lehetnek akkor a sportszeru kifejezesrol 😊

[NST]Cifu
Nem teljesen világos mondjuk, hogy minek a 205FPS, értelme nem sok 😊
Persze lehet, hogy nekem is lenne annyi, de én inkább a 6xAA és 16xAF bekapcsolása mellett döntök 😊

0ppika
Na ne má hogy 2szer annyi. Nekem Ti4200-m volt, csak elromlott és cserébe kaptam 3000 HUF ráfizetéssel ezt az FX 5600-ot. És cseppet sem hangos a hûtõje, ráadásul kurva jól néz ki.

Grave Digger
lol, kimoderálták a 205 pontomat a benchmarkból, pedig sportszerû körülmények között értem el😄 Tomper DIEEEEE😄DDDDDD

és még van rajta egy iszonyat hangos ventilátor is 😊

[NST]Cifu
A tévedések elkerülése érdekében: az FX5600 azért gyorsabb, mint a Ti4200. Ami miatt mégis szídják az 5600-at, hogy durván 2x annyi pénzért ad kemény 10%-ot pluszba sebességben.

0ppika
Az hogy lehet hogy a lista végén szereplõ "jószargépem" kevesebbet kapott, mint én? Igaz hogy csak 2 fps, de akkor is. Pedig nagyobb a procija, és kisebb felbontása is. Ja és ugyebár a sokat szidott FX5600 sokkal szarabb, lassabb, mint a Ti4200.

nem az a lenyeg milyen regi. 2 eve nem nagyon volt ilyen gfx
toMpEr
szepen futtasd le a tesztet, nem szeretjuk a valotlan eredmenyeket

Kandurex
Egyébként meg az user.*. file-ba megtalálod a probléma megoldását

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
2-éves motortól mit vártál?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SoDI---
Hogyan lehet ez ilyen szép gyors régebbi gépeken is? :-))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Tök jó, sokkal gyorsabb, mint gondoltam, pedig csak egy mezei 2000+, és 300/600-on hajtott 64 megás Gf4-gyel nyomom 😊

Kérdés: a képernyõ bal felérõl azt a sok számot, amit kiír hogyan lehet játék közben eltüntetni?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Grave Digger
205 pont😄DD

Seth
Gondolom az ATI, de mondom hogy nem azért mondtam...nem éreztétek a hangsúlyt?

PSN ID.: Beegabor

hykao
Akkor nézd meg a Benchmark Táblázatot, milyen kártyások vezetik a listát!!!