34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Mor3llo
    Hát, én éppen azért várom ezt a játékot elsősorban, mert ilyen játék még nem volt!Szabadon bejárható,élő környezet,jó AI, RPG elemek...és mindez FPS-ben.Nekem cak másodlagos a Csernobil.Bevallom, ha Csernobilról hallok, egyből a Stalker jut eszembe
  • DJ Skyline
    srácok,azért mert kivettek pár dolgot az nem egyenlő azzal,hogy 20 pálya lesz,tök szar meg minden! de ha netán mégis 20 pálya lenne,akkor is kitűnik a többi közül,mivel nem volt még Csernobilos FPS! volt már egy rakat normandiai hadjárat,meg miegymás,de Csernobil még nem!
  • Halfer
    Az elképzelés tökéletes volt, szinte minden. És szinte minden egyedi ötlet, amit nem sok FPS használ. Nagyon jó lenne ha megjönne az eszük és nem butítanák le egy hentelős FPS szintjére ...
  • Mor3llo
    Még a végén télleg kapunk 1 olyan gémet, ami majd tartalmaz 20 csernobilos pályát....
  • berlinboy6329
    Isteneeem.Ennyi f***t még életemben nem láttam.Miért veszik ki?Mondják már meg!! Ez az alvás cucc meg tényleg állatos lett volna.A kaja meg tényleg hagyján mert ki tudja milyen sugárfertőzött zabát tolnák be oszt felfordulok. :) Elvesztette értelmét 1 1kor eszméletlen jónak induló gém.Attól h eredeti környezet 60%-a benne van meg Csernobil,akkor csak a heelyszín 1ezik,a játékélmény már más tészta.inkább jelent meg volna akkor amikor a 20 éve évforduló volt,és most nem tudnák széttúrni az egészet.
  • Mor3llo
    hát beszarok...ha ki merik venni az alvást, lelövöm az összes mocskot!Az evés még hagyján, de a pihenés télleg izgi lenne, h tod elbarikádozni magad h ne egyenek halálra.......
  • Glpetyus
    :C
  • SZilaJMaGGoT
    Milyen meglepetés?? Hogy ki sem adják?? Ha elkezdték volna újra HL2 engine-re már most is előbbre lennének... Egyébként azon ne lepődj majd meg ha lesz egy engine váltás mert az övék elavul és már nem akarnak újba kezdeni... Én inkább azt kívánom ki se adják.. Úgyis csak egy tömeg fps lesz amit hamar elfelejt majd mindenki.. Nemértem miért csicskásítják a gamet mert úgysem fogják időben kiadni, addig meg még úgy is tudnának rajta javítani, bármennyire is lenne problémás.. Ha többet tudatnának magukról, akkor mindenki türelmesebb lenne és befejezhetnék normálisan a játékot...
  • bepe79
    Ja, egyébként még annyi (tudom, nagyon optimista hozzáállás lesz..), hogy ne várjátok, mert 2008-ban is ugyanitt fog tartanmi a game, hogy sehol semmi. Szóval ne is reménykedjetek, szerintem fölösleges várni.
  • bepe79
    Így van. És ezek után nem szabad meglepődni, hogy azok, akik akkor ilyeneket mondtak, ma, 2006 májusában azt mondják, hogy a stalker készítőbrigádja elmehet a ... (a mondat tetszés szerint befejezhető )
  • Gabe18
    Kicsit visszaolvasgattam itt a topic kezdetét.Hát a mai helyzetben,kissé vicces volt.
    Kezdteben a legnagyobb probléma egy rosszul megrajzolt fegyvermodell volt.2002 végén az volt még a vélemény hogy el fog ez menni még Gef 2-n is.2003 elején jön a demó (miért olyan soká,sajnálkoztak az olvasók akkor),illetve mindenki katasztrófaként élte meg hogy a beigért 2003 öszi megjelenés 2003 végére,vagy,ne adj isten 2004 elejére csúszik.Volt aki már ekkor,tréfásan DNF szindrómát emlegetett,illetve más arra figyelmeztett hogy nehogy úgy járjon mint a HL2,hogy mire kijön addigra elavult lesz.
    Ha akkor valaki azt mondta volna hogy 2006 májusában itt fogunk ezzel a játékal tartani...
  • DJ Skyline
    ne írjuk még le! lehet tartogatnak meglepetéseket,amit nem mondtak még el! semmit nem lehet már tudni!:)
  • SötétBarom
    Kb annyira lesz survival a gém mint a csicska doom3...
  • SötétBarom
    Crap.. Először ottvolt a jármű 5let, h elromlik az éjszaka közepén és fixelni kell, ha nincs alkatrész akkor parrantás, vagy kifogy a benzin, kilőtték.. Ottvolt a teljesen durva AI, kilőtték.. Az elbarikádozom magam a házban éjjel és alszom ill. reménykedem h a csapdák távol tartják a necc dolgokat feeling is teccet.. kilőtték.. Anno még OFPztem amikor láttam az első screeneket, hannyattestem.. Mamár sehogy sem néz ki.. Kivették a Blowout-ot is.. Remélem lassan elvetk a szabadon bejárható zóna elvet is, és csinálak egy szupi 25 pályás csernobil modot a HL2höz.. Húzzanak ezek a rák f*szára...
  • Serpa
    másik német cikk
  • NeoMaN
    Ígyvan. Csak kurva nagyot bukik a hype miatt. :)
    Eddigminden ruszki FPS egy gané volt.
  • Istencsászár
    Biztos ez is szerves része az utómunkálatoknak:)) érdekes felfogás, megcsináljuk nagy nehezen azt amortizáljuk nagy nehezen, közben telnek az évek, eredmény 0.
  • Serpa
    arra nem tértek ki, h miért vettek ki bizonyos elemeket?
  • SZilaJMaGGoT
    Férreértettél... Nem is érdekelne annyira a graf, hogyha nem basznák el a játékot olyannal, hogy kipakolgatják belőle a dolgokat.. Nekem sincs atomerőművem, de pont 2007-re tervezek gépvásárlást...
  • berlinboy6329
    Megnéztem ezt a német cikket.Ténlyeg azt írják h nem lesz se kaja,se alvás mega Ai-n is rántanak vissza kicsit meg az NPC-k se olyan agyasak leesznek.Meg láttam ott bal oldalt h a Crysis a 4. negyedévben jön ki ebben az évben?Kicsit off.
  • Gabe18
    Meg néhány csúfossan megbukott fps-t...
    Persze nem mondom hogy ennek is megpecsételődött már a sorsa.De eddig az idöt húzták,gondoltuk azért mert annyira fejlesztik hogy ezért szükséges.De most meg már kifele veszik belőle a dolgokat.
    Ugyhogy érdekes...
  • _Atti_
    muszály félreértésnek lennie(mármint a cikk iroinak részéről)..enélkül tényleg sokat veszit az értékéből..

sokan arra gondolnak hogy vagy azért nem látták mert devmodeban futott a játék mint ahogy az ilyen demokon szoktak, vagy félreérthették olyan dolgokkal minthogy 'a könnyű fokozaton ki lesznek kapcsolva' vagy azzal hogy 'kikapcsolható lesz'..én is ebben reménykedem..
  • DJ Skyline
    meglátjuk majd mi lesz belőle,most ha nem fogok kajálni,meg aludni nem egy nagy veszteség,bár élethűbb lett volna,de mind1 mostmár...mondjuk jó lenne tudni,miért szedik ki,de a ruszkiktól megszoktuk már a nagy titkolózást!:D
  • Gabe18
    Az igaz,de a hirek szerint pont most kezdik a belső tartalmat is megnyirbálni...
  • Bankrupt #8932
    Jaja, most én is azok közé tartozik, akik már rettegnek hogy miket fognak kiadni mostanába, mert a gépük lehet hogy már nem fogja bírni.
  • DJ Skyline
    grafika,grafika,grafika...mindenki ezen lovagol,hogy addigra már nem lesz jó a grafika,meg nem fog akkorát ütni...és? nincs mindenkinek atomerőműve amin eltudja futtatni a csúcsszuper grafikával rendelkező játékokat,szal nem mindíg csak a graf a lényeg,lehet egy játéknak überbefosás jó grafikája,ha a történet,meg a körítés egy kalap szar
  • DJ Skyline
    áhh pedig milyen jó lett volna az alvás rész...felmászni a toronyba,és túlélni az éjjszakát a monszták ellen!:\
  • bertino
    csak azt tudnám, hogy minek alapoztok előre
    ráértek, ha kijön...
  • SZilaJMaGGoT
    Na jó.. Innentől kezdve nem is érdekel a játék... Megcsinálnak valamit, aztán kiveszik.. Kijön 2007-re, akkorra kijön egy rakat csúcs-game, ami grafikailag alázni fogja(és a riszkiktól nem is várok valami durva optimalizációt), és ami lett volna a játékban amivel agyonüthetne más gémet, azt szép lassa kiszedegetik belőle... Vagy ki sem fogják adni, vagy totáé bukta lesz, vagy egyszer majd újrabelevágnak...
  • obe
    ehhez a cikkhez irt kommentben irja egy német srác hogy ennek ellenére ne itéljünk elhamarkodottan, várjuk meg amig kijön, mert maga a történet egyedülisége biztos kiemeli a többi ilyen játékok halmazából...én azért reménykedem:)
  • Gabe18
    Mire megjeleneik egy teljessen átlagos játék lesz,teljessen átlagos grafikával.
  • obe
    aszongya: szinte biztos hogy 2007 elején jelenik meg..az e3-on zárt ajtók mögött betekintést nyerhettünk a játék 2 pályájára..aztán a szokásos blabla hogy már a végső fázisnál tartanak, akövetkező hónapokbat a finomhangolásra forditják...sajnos ki kellett venniük az alvást és a kajálást a játékból:((..és sajnos az AI-t is megváltoztatták, már nem fognak teljesen életszerüen reagálni, több helyen script-et alkalmaznak:((((((((((((....
  • SötétBarom
    Szívből szólsz ecsém..
  • SZilaJMaGGoT
    Pistike vegye be a faszomat és azt élvezze!!(fő a diszkréció)
  • Istencsászár
    Haladni kell a korral hogy a pistike is élvezni tudja :))
  • SZilaJMaGGoT
    Ha igaz, hogy kiszednek ilyen részleteket, akkor már nem is érdekel az egész játék...
  • Bankrupt #8920
  • Gabe18
    Érdekes.Lehet a játék egyszer már full kész volt,de rájöttek hogy ez olyan jó hogy mostmár gyengiteni kell.
    Igy most 1-2 év alatt kiszedik a felesleges dolgokat...
  • Bankrupt #8918
    Fordíttasd le vkivel
  • _Atti_
    német cikk

Rémhirek..Bár én magam nem tudok németül de ahol a linket is láttam azt mondják hogy olyan szörnyűségek vannak benne mint hogy kiszedték a kajálást és a pihenést..

ha ez igazolást nyer az eléggé nagy minusz..

közben állitolag a gamespotnál most állitanak össze az e3 as tapasztalatok alapján egy previewet.