S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viccen kívül: ha zavar, máris abbahagyom.
De, ja, azért macerás ez a vizesmóka...
Letöltésre én is beállítottam egy 800-as cerkás gépet a télen-nyáron hideg elõterünkbe (proci, chipset hõfok 20C körüli).
Aztán amikor már egy barna trutymó keringett a rendszerben víz helyett, akkor egy kis idõre le akartam kapcsolni, aztán azóta sem raktam vissza.
Aztán ennél a gépemnél új tápot meg hûtõt vettem kisebb zajért, és inkább beraktam egy vízhûtésû linux szervert, hogy az töltsön éjszaka.
Csak kifolyt a víz 😊
Tuning meg már semmi.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Egy ideje már inkább a stabilitást, meg a kisebb hõtermelést részesítem elõnyben, a tuningal szemben...
...pedig régebben még kisebbfajta szökõkút is üzemelt a szobámban, egy nem zárt rendszerû proci vízhûtés formájában.
Aztán ha eladod a kártyát akkor le lehet szedni róla és a köv. kártyádra is rá lehet rakni.
Én a RadClocker-t (RadLinker önállóan is letölthetõ húzó része) használom, ez felinstall. után egy plusz fület képez a Control Panel-en, ahol a ram és a mag frekijét lehet beállítani.
Húzni nem csak biossal lehet amúgy?
Amúgy a 3dmark03-ban az eddigi 9500-as modolt (330/310) kártyám 3800-at ért el, a 9800se alapból 3500-at, modolva pedig: 4800-at!!!
Azt hiszem megtartom az se-t, az alább említett árért (vadi új, garis).
Nos ez egy piros nyáklapos Club3d 9800se, és a ramok L alakban vannak.
Mindjárt nekiugrok.
Amúgy 44e Ft-ért lenne.
A lényeg:
-Ha a kártyán a ramok egy sorban vannak (a VPU fölött), akkor 128bites memóriainterface van rajta, itt elméletileg plusz 4 pipeline bekapcsolása jelenthet pluszt, ekkor egy R350-es VPU-val szerelt 9500Pro-t kapsz.
-Ha a kártyán L alakban vannak a ramok (a VPU fölött kettõ, és jobbra mellette kettõ - magyarul ILYEN), akkor elméletileg be lehet kapcsolni a 256bites memóriainterface-t. Itt is lehetséges ideális esetben a plusz 4 pipeline bekapcsolása.
De az igazság az, hogy nagy lutri a 9800SE, mivel sok esetben nem sikerült a plusz 4 pipe beindítása (illetve be lehetet kapcsolni õket, de akkor nekiállt brutálisan szemetelni a hibás futószallagok miatt (ami miatt sima 9800-nak nem mentek el a gyári teszten)). Van persze pár olyan illetõ, akinek sikerült.
Softmod nélkül, alap frekin kb. a 9600XT szintjén mozog amúgy a kártya - árban és teljesítményben egyaránt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem is van telefonom, 5-6 eves, akkor vettem 16 rugoert, most is tokeletesen mukodik. Bar kikapcsoltak, mert nem tudtam fizetni a szamlat az utobbi idoben, de a telefon azert tokeletes😊))))
En az atlagrol beszeltem, akiknek max 10 ezer a havi koltopenz. Abbol nem nagyon lehet ugralin.
De ne offoljunk, aki olyan szerencses helyzetben van hogy megteheti, ugy sem fogja megerteni azt, aki nem😉)))))
akadnak a gamék?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A múltkor szó volt egyes 9800se kártyák softmodolásáról.
Hogy is volt, mirõl volt szó, hogy néznek ki azok amelyek jó esélyel pályáznak az eredményes moddingra???
Mert most a kezem közé kaptam egy Club3d-s se-t, és mielõtt elkezdeném nyúzni, jól jönne némi többletinfó!
Imperium Galaktika 1-2 (1. rész GameStar mellékletként)
MegaRace (emlékszik még rá valaki 😊)
Mellesleg a GameStar csapatát szeméylesen is ismerem (ZeroCool volt sokáig, még a 14400 korszakban az anyagellátóm), úgyhogy nem kell õt irigyelni, stb, mert megdolgozott érte. Az hogy emberileg nem tökéletes, meg nem baj, mert tökéletes ember nincs.
Az írott sajtó nagy elõnye, hogy gyûjthetõ, eldobható, tengerparton/autóbuszon/suliban/munkahelyen olvasható, míg az online fórumok/fansite-ok nem!!!
A warez meg élt, él, élni fog, amíg a keresetek nem lesznek 10x árban ÉS a szoftverek 0,1x árban.
HA kiszámoljátok hogy egy átlag ember keres pl. tisztán 80-90 körül, fiatal, albérletben lakik, van egy mobilja+autója, akkor így alakul a költségvetése:
4-5.000 - a telefon
12.000 - az autó (csak a Nafta)
30-40.000 - a rezsi
30-60.000 - az albérlet
10-15.000 - étkezés
maradék - egyéb
ha ideálisan számolok is (telefon+autó+kaja) akkor is csak a nehezen jön ki az ember, és még nem csinált/takarékolt semmit. Ezek után nem fog venni 10.000 körüli áron egy játékot, hogy 1-2 HÉTIG játtszon!!!
Azert kivancsi lennek, hogy Te mit tartasz normalis atlagfizetesnek, abbol mennyi szamlafizetest realizalsz, es a megmaradt osszegbol hany havi felretett penzt er meg neked, egy szamitpogepes jatek.
A legjobb pelda a hivatalos warezre, az SMS Web😊) 1 perc alatt be lehet csukni az osszeset, de meg is viragzik rendesen😊))))
Egy szamitogepes jatek, max 2-4 orai fizetest er. Ha ebbe belefer majd egyszer, akkor veszek jatekokat ennyieret is.
Mert ugyebár annyi a netdíj.
Ja és egyébként azt nem értem ha annyira bün lenne a letöltés ide jönnének a forumokba és kinyomoznák a letöltöket.
Tényleg le lehet innen nyomozni ezt?
Next PC upgrade: 2022
ezt a jatekot ugy le-warezolom, ahogy illik! 😉)) Es ha tenyleg jo lesz, akkor 2 ev mulva, Pont Jo! kategoriaban, 2-3000-ert megveszem😊)))))))
Persze ez nagyon ritka, mert ott a masik, a legfontosabb tenyezo, az ar.😊 12000-ert akkor sem vennek jatekot, ha az lenne a vilagcsucsa! Max 5000, de akkor tenyleg jonak kell hogy legyen.
Persze, ha felmilliot keresnek havonta, vagy szolhatnek apucinak hogy kell penz, akkor en is batran dobaloznek az ilyenekel, hogy: "en ezt tuti megveszem".
szerintem ha valaki megvesz egy jatekot azt nem alszenteskedesbol teszi, hanem a keszitok iranti tisztelet miatt
ugyhoyg fákk of kereskedõk
IBANEZ UV777 Rulez
(addig warezolom amig nem csokken le annyira 😊
ezzel a modszerrel anyagilag azt szimulalom mintha nyugateuropai, vagy amcsi lennek.