34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • pirosBoci
    azt eltekintve? küldjek még?
  • Dodo55
    nagy... túlságosan... 1600×1200...
  • pirosBoci
    na milyen?
  • pirosBoci
    én is láttam engem, nagyon érdekel a ww2-töl egészen chernobyl-ig merttudom hogy szörnyü volt de izgalmas.
  • bertino
    a büdös kurv@ anyjukat, ha kiveszik a járműveket
  • Dodo55
    Tegnap megint volt a Battle of Chernobyl a Discovery-n
  • Halfer
    az sem lehet szavakba foglalni, hogy te milyen kíváncsi vagy de most már a játékot sem. ha igaz, akkor a lejobb dolgokat vették ki belőle :/ nem túl becsülendő. de ők mit gondolhatnak? még mindig hogy a legjobb fps-t kreálják meg? szerintem ők sem bizhatnak abban, h versenyezni fog mással, vagy tényleg nagyra készülnek, de ha így van ők sem tudják mire :D
  • grebber
    Hát én mostmár olyan kiváncsi vagyok milyen is lesz ez a game, hogy azt szavakba nem lehet foglalni!
  • SZilaJMaGGoT
    nesze neked stalker
  • Istencsászár
    Komolyan mondom olyan jó olvasni ezeket, még annó hogy verték magukat hogy készvan csak pár utómunkálatokat tesznek, de az nem a játékmenetre volt hanem csak videók stb... Hányszor hazudtak bele a képünkbe??? És hányszor fognak még???
  • kirol
    A csernobili árnyjáték
  • vezérszuszu
    mikor jelenik meg végre a játék?
  • bertino
    torrent, e betűs
  • Gabyee
    Sziasztok!
    Kicsit off leszek,ezért bocs:P
    Tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni a csernobili dokumentum filmet amit pár hete ide belinkelt valaki?
    Az a baj hogy onnan marha lassan jön:(
    Köszi!
    On:a készítők megb*szhatják a szüleiket hogy így elhúzzák a mézespitét,aztán meg egy butított valamit kapunk kézhez
  • Glpetyus

:DDD
  • Bankrupt #8981
    Jah, aztán meg farkasszemet kell nézni, és aki tovább bírja, az nyer :DDD
  • pirosBoci
    én már nagyon várom
  • Halfer
    a multiból meg majd a vásárlást veszik ki talán :D meg a fegyvereket :DDD
  • mila69en
    csak nem nekem mert majd "ha megjelenik" előtte letesztelem hogy érdemes-e a megvételre és ha nem hát akkor tehetnek egy szivességet.... és szvsz ezzel egyre többen vannak így
    báár ha multi része jó lesz, és a multi bétánál csak jobb lehet:D (ha kinem vesznek onnan is valamit) akkor én vevő vagyok mindenképpen, mert az most is nagyon hangulatos lenne ha lehetne rajt normálisan nyomúlni:)
  • Istencsászár
    Lassan átlehet nevezni a topikot A Stalkernek leáldozott :)))) Nemhogy menne a kampány hogy ilyen meg olyan jó lesz, csak negatív dolgokat lehet halani 1 jó ideje... Mind1 ők tudják, a nagy hájp meg a környezet és az ígérgetések ugyis eladják majd, tök mind1 milyen lesz.
  • mila69en
    nah ha ez így van akkor már rohattúl nem is érdekel az egész szarker asszem inkabb a boiling point folytatásáért csorgatom a nyálam megjelenésig pont
  • Csuhai G
    Kapják be a *** **** ** **** ***!!!!
  • Halfer
    áááá kamu az egész! ezzel is csak b*sztatják a rajongókat! ez egy fasza játék lesz ... majd valamikor :) fő a nyugalom :DDDD
  • Mor3llo
    hát ezt már nem tudom elhinni !!! Még a járművek is ?
  • Adam II
    Sajnos úgy tűnik ,hogy csalódás lesz.
    Nagyon sajnálom.
    Én szeretem az RPG-t ,szeretek fejlesztgetni ,vásárolni ,fegyvert szerezni mégse játszok RPG játékokkal mert nem rajongok a goblinokért az elfekért a kardokért meg az íjakért.
    Jó lenne ha valaki csinálna egy szép grafikájú tisztességes RPG-t amiben végre nem a középkori mesevilágban kell szaladgálni hanem modern kori környezetben élethű jelenkori fegyverekkel. A Boiling Point volt hasonló és annak ellenére ,hogy bugos nekem nagyon tetszett ,persze lehetett volna belerakni még egy csomó dolgot (talán a második részében :P).
  • NeoMaN
    Prey 3 hónapon belül kintlesz.
  • Gabe18
    Jórészben már most igazad van.Annó belevágtak valami nagy dologba,ígértek fűt fát,de mág ha el is vetjük a szándékos átverést,akkor is egyszerüen az marad hogy nem tudták-tudják ugy megcsinálni ahogy elképzelték.
    Mostmár kénytelenk kiszedni dolgokat hogy az egész működjön valahogy,ezt persze be kell adni valahogy a közben népessé duzadt rajongóknak is,igy most szépitgetik a helyzetet ahogy tudják.
    Közbe meg már az idő is sürget...
    De hát ott a követendő példa,DNF,csak egy grafikus motor váltást kell eszközölni,máris nyernek 2-3 évet...
  • DJ Skyline
    vagy még1 dolog...már most tervezik a következő részt,és a most bereklámozott cuccokat kiveszik gyorsan,és majd a köv részben mint "nagy újítás' fognak majd szerepelni! és így mégtöbb pénzhez jutnak majd,mert 2 rész(netán több) lesz!

(mik nem jutnak az eszembe)
  • DJ Skyline
    végülis lehet olyasmi mint az NFS sorozat az elmúlt években
    a név miatt tudják eladni a játékot,mert NFS,és nagy múltja van,de mostanság rókabőr az egész,kevés újítással...
    STALKER esetében is hasonló...hogyan tudnának eladni egy játékot nagy példányszámban,aminek nincsen nagy hírneve (sőt nincs is)...hát bazi nagy reklámmal,meg sok lószarral(képek,miegymás),egy olyan környezetben amit eddig még nem dolgoztak fel,és mindenkit izgat,mert titkolózás volt,meg minden vele kapcs., és kíváncsiak,hogy mit hoznak össze a srácok...nagyon remélem nem lesz igazam!
  • Dodo55
    Vér István LOL ez durva.
  • DJ Skyline
    akkora hülyeség jutott eszembe:
    készül egy játék,amiből sok pénzt szeretnének kaszálni,kevés munkával...hmm hogyan is lehetne jól eladni...áá megvan...csináljunk neki egy bazi nagy reklámhadjáratot...először is a játék legyen nem mindennapi...lapozzuk csak fel a történelemkönyvet...aszondja...1944. júni. 6. szövetséges csapatok partrasztállnak normandiánál..ááá arra már nagyon sok játék született...valami egyedibb...1986-ban robbanás történik a csernobili erőműben...fúú azta ilyen még nem volt,na ez lesz a nyerő...gyorsan kitalálnak valami körítést,anomáliák,szörnyek,vezethető járművek,alvás meg minden egyébb...a 3/4-ről készül kép,az 1/4-ről videó,és kikerül pár alfa,béta,gamma,delta demo,amiben nagyon minimálisan megtudhatjuk milyen a játék...oké,eltelt xy év reklám,itt az ideje lassan kiadni a játékot...hoppá,de a nagy részét megsem csináltuk a játéknak,csak képeket készítettünk róla...jajajaj mi legyen...hát valaki vállalja a balhét,jelentse be,hogy sorry de bizonyos okok miatt sztornóztunk 1-2 dolgot,mert nem volt nyerő..

hülyeség tudom,de a végén tényleg az lesz,hogy lesz egy 20 pályás FPS agyonszkriptelve,csernobili körynezetben...reméljük nem csak a babérjaikon ültek,és nem egy vackerájt fognak az orrunk elé tolni,ezután az iszonyatos nagy felhajhtás után!
  • DJ Skyline
    a végén kapunk egy STALKER kifestőt amin vidám figurákat (pl. szörnyeket,amint hullahoppkarikáznak a katonákkal, csernobili környezetben) kell painttal kiszínezni!
  • _Atti_
    Dean Sharpe vállalta a felelősséget a (az ő szavaival élve) 'néhány aprócska rpg elem' eltávolitásáért mint az alvás és étkezés, továbbá nem tetszettek neki a dialógusok se ezért leröviditette őket, és hogy Vér István is végig tudja küldeni a játékot egy hétvégén ezért a fősztorit scriptekkel erősitették meg lépten nyomon nehogy eltévesszük..

Ez a **** a thq kihelyezett embere elvileg, akinek olyan forradalmi és nagyszerű játékok kerültek már ki a keze alól mint: The Simpsons Wrestling (2001), Activision Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999), LucasArts Herc's Adventures (1997), LucasArts Metal Warriors (1995), Konami Corporation Zombies Ate My Neighbors (1993), Konami Corporation Wordtris (1992), Nintendo of America Inc.

Sharpe most azon töri a buksiját vajon nem-e kellene kiszednie a vezethető járműveket...még meggondolja.....nemtom miért egy ilyen ****-t kellett ráállitani aki ezen fogja kiélni a designeri vágyait még akkor is ha semmi szükség változtatásra.
  • Halfer
    Prey emlékeztek anno "száz éve" milyen volt? Azóta annyi javításon és "generációváltáson" átesett, hogy talán dx 11-re jön majd ki :)))
  • erx13
    jah mondjuk jó lenne ha ugy megcsinálnák benne a mod-olást mint Elder Scroll-okba
  • SötétBarom
    DNF a király.. Amugy a PREY sem kutya. Emléxem még egy sok évvel ezelőtti PC-Xben olvastam róla először.. Az meg nem 3 éve volt.
  • Newfronter
    Lassan a DNF-t jobban várom, ha ezt így folytatják...
  • Blasta
    Mondom én, hogy az egész egy KAMU!!!! :-)
    Ez a játék sosem fog megjelenni, vagy ha igen, akkor egy shoot-em-all ticsung lesz mobiltecsikre, csak hogy legyen valami kiadva :-DDDD
  • bigfoot
    hát remélem nem 100 hogy ezeket kiveszik...
    tényleg nem lenne jó egy 25 pályás game...
  • _Atti_
    ami egyszer bent volt az nem lesz nehéz visszamoddolni..és gondolom nem lesznek olyan szemetek hogy elvégják ehhez az utat