S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Cifu csinalj mar legzsyi egy benchmarkot az XT-el is legyszi😊)) csak kivancsi vagyok mit er az uj pontom😊)

fm
ez elég komoly..

toMpEr
ja azt irtak egy masik interjuban,hogy 2 ai modellt alkalmaznak egy leegyszerusitettet a tavolibb szornyek szamara meg egy fullosat a lathatoaknak

de milyen proci kell majd ehhez..
bar igaz, a messzi lenyek egymassal csatarozasat erosen le lehet egyszerusiteni.
grebber
Igy mégjobban hangzik kösz.

Next PC upgrade: 2022

toMpEr
Ittvan megegy resz ami megfogott az interjuban:
All residents of the Zone, be it humans or mutants, continuously roam the map, sleep, eat, fight with the player and each other, obtain information, gain combat experience, and their skills.
tehat minden eloleny folyamasoan mozog a teruleten, alszik, eszik, harcol, tapasztalatot szerez, fejlodik.

toMpEr
a nyugis vegigjatszashoz 70-100 ora kell, 18 nagyobb reszre lesz felosztva a zona es teljes szabadsaggal mozoghatunk kozottuk, valamint 8 vegso befelyezest terveznek.

grebber
Jól hangzana nekem is ha érteném ha megkérnék valakit leirná ugyanezt magyarul?

Dikkma
jajajaja l .D
toMpEr
As the world of S.T.A.L.K.E.R. is so diverse we estimate that there is 70-100 hours worth of intriguing travel with gradual development, searching for secrets and participation in the storyline. The S.T.A.L.K.E.R. Zone will consist of 18 locations, joined into one global map, adjoining levels loaded at cross-points. With that you’ll be able to freely roam the area, selecting routes without limitations whatsoever. We plan over 8 different endings to the game.
Jol hangzik 😊

toMpEr
Here are the specs for comfortable gaming: P IV-1.4 Ghz / Athlon, 256 Mb RAM, GeForce 4 (or any other card of the same level).
hehe

toMpEr
ezzel lehet vizsgalni a kulonbozo anomaliakat

toMpEr
talan mert az van benne.

toMpEr
hehe, az tenyleg jo lett volna, de sajna mar egyik interjuban mondtak,hogy nem lesz 3d-s eg 😞, persze ez eleg regen volt (1.5 eve kb), lehet azota meggondoltak magukat

hykao
nézd meg pl. a 2545-öst, olyan mintha krómozott csavar lenne a kezében
cifuatwork
Nekem az a bajom, hogy a videók szerint úgy fog kinézni, hogy ezek egyfajta állóképek, amelyen a nap, mint fényforrás mozog - de a felhõk csak fade efektell átanimálnak. Szvsz jobb lett volna az OFP-hez hasonló teljesen 3D-s ég, az olyan részletes volt, hogy északa a csillagok alapján lehetett tájékozódni 😊

grebber
Nem értem mit akarsz mondani a krómozott csavarral?

Dikkma
Krómozott csavar itt is! 😄
grebber
Bocs de én nem tudtam ezt!

Dikkma
Arghhh annyira jó a day izéé effekt. az
toMpEr
16-ai datummal is fel eves kepek vannak

toMpEr
attolmeg hogy most kerultek fel a honlapra nem azt jelenti,hogy ujjak is

grebber
S.T.A.L.K.E.R. features beautiful sky effects.

toMpEr
grebber
Ezek is tegnapi dátummal vannak fenn!

hykao
LOL, már megint az a krómozott csavar a kézben...
grebber
Január 29 .-ei dátum alatt volt.

toMpEr
ez valami regebbi kep lehet, azota mar masmilyen a gui

grebber

[NST]Cifu
Szvsz logikusabb is, eléggé gáz, hogy CTF-nél vagy TDM-nél a legtöbb esetben rambó módjára rohan mindenki, hiszen ha meghal, akkor úgyis mindjárt respawnol, és kész. Ellenben ha meghal, és várnia kell a következõ körig, akkor rögtön célszerûbb megfontoltan közlekedni, kihasználni a fedezkéketet, laposkúszásban megközelíteni az ellenség bázisát és egyebek.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LSC
Csak a CTF respawn-os ezért közkedveltebb míg az OBJ küldetések álltalában kör végéig várni kell.

[NST]Cifu
Hát mondjuk a CTF-et utoljára UT-ben nyomtam, olyan 4 éve. Akkor még jó volt. De azért manapság már kissé nagyon elavult játékmód. Legyen feladatorientált játékmód (pl. egy jármû ellopása vagy felrobbantása, egy (player) sniper elkapása, vagy valami). Nade sima TDM vagy CTF? Ezen én is kiakadtam kicsit...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

sims? 😊
0ppika
Ja az király nagyon!

http://epica.nl

LSC
ami nagyon tetszett legutóbb az a behind enemy lines mód a call of duty-ban. Van kb. 10 német és ehhez 2 amcsi akikre vadásznak, és aki lelövi utánna õ lép az amcsi helyébe.

LSC
De lessz. Forradalmi multit ígértek és manapság egy game multi nélkül max fél évet él.

toMpEr
vegulis, ok tudjak, hogy mit akarnak/fognak belerakni, folosleges ezen vitatkozni 😊
az nem lehet baj,ha tobb jatekmod van

Blasta
Ezt aláírom! De még egyféle domination is belefér szerintem.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

toMpEr
szerintem cooperativon kivul mas nem kene bele 😊

Blasta
Ez egy olyan dolog, hogy rengeteg játékban nem fér össze mégis belerakják, mert divatos játékmód.
Egyedül a quake és társainál lenne értelme. De belerakják rengeteg másfajta FPS-be is...
Ez van. DIVAT :-D

Blasta
Capture the flag
egy játékmód

grebber
Mi az a CTF?

toMpEr
hat nemtudom, nalam nemnagyon fer ossze a ctf meg a stalker szo.

cifuatwork
Q: Which multiplayer modes will there be in the game?
A: There will be a multitude of modes, standard (team deathmatch, CTF), as well as some more exotic ones. The developers understand the importance of a good implementation of net play modes and will definitely not neglect it.

Forrás: Stalker hivatalos honlap F.A.Q. szekció

toMpEr
szerintem a veglegesben nem is biztos,hogy lesz multi

Krinyo
az gagyi

toMpEr
nagyon kezdetleges,nem lehet uzenetet kuldeni, ujraeledni, stb. szoval semmi komolyra nemjo

Krinyo
nah akkor valaki csinálhatna egy szervert ;]

toMpEr
client ip a konzolba

Krinyo
és mégis hogy?
én nemtaláltam sehol semmit...