34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8916 Nem népes ? Sztem meg igenis elegen vaunk...nem ugrok na...de ez a játééék!!!!! -
Gabe18 #8915 Az nem lesz jó ha a Bayern szurkolók amugy sem túl népes hazai tábora ilyen módon ritkul meg a STALKER hatására... -
#8914 mért kínoznak engem ezzel a gaméval ??? esküszöm, ha 1x a kezeim közé kaparintom a STALKER diszket, örömömben kiugrok az erkélyről.......... -
#8913 én azt mondom nem véletlenül nyomatják zárt ajtók mögött :) -
#8912 ezeket saja már láttuk videó formájában... -
#8911 "Egy pályát szinte kész állapotban mutattak be" igenn ez bíztató.. és mivan a többi xy pályával? még jó hogy az utómunkálatokat csinálják... GG igy jövőre sem lesz kész... -
#8910 Amugy a képek:) -
#8909 azt hallottátok hogy kikerült belőle a "blowout"? Az a bizonyos erős sugárzás ami x időnként történt volna meg a zónában..kivették mert gondolom nagyon hamar végzett a zóna npc lakóival :) persze ők ugy írják hogy a fontos npck miatt vették ki mert meghaltak sokszor ha nem találtak időben menedéket.
Persze nem hinném hogy pusztán ennyi lenne mert egyszerűen immunissá lehetett volna tenni őket erre az effektre..
pedig ez egy olyan hatás ami érdekes szituációkat hozott volna a játékba mint a szörnyek tömeges menekülése stb..
aztmondják továbbra is benne van a játékban a blowout de már csak a főtörténeti szál részeként..nembaj ugyis lehet majd moddolni:P -
Newfronter #8908 E3: STALKER: Ugrópatkány Fenyegetés
Sogun, 13:36 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (1 komment)
(PC Games) Annak ellenére, hogy a közelmúltban majdnem élve elföldelték a Stalkert, meglepően virgonc életjeleket produkált a kiállításon. Egy pályát szinte kész állapotban mutattak be. A drága német hittestvéreink szerint 16 új krém hoppant ki a játékból hirtelen. Szerintünk azokból kb. három kivételével már mindegyiket réges régen láthattátok. Csekkolja az adatlapot, ki nem hiszi. Megjelenés jövő év eleje környékén.
Hardwired -
#8907 Itt valami nagy dolog készül.. -
Newfronter #8906 Hát nemtom. :S
Meg ugye már elméletileg csak optimalizálják a játékot, és az átvezetőket készítik, ilyenkor már trailerekkel szokás bombázni, de ez sincs. :S
Úgy veszem észre hogy ott vernek át minket ahol akarnak. De ne legyen igazam! -
#8905 lehet,hogy mindenkit leellenőriztek,hogy van-e nálad fényképező,kamera,diktafon,stb!:D vagy annyira zárt körű volt,hogy a készítőkön kívül más nem mehetett be! -
#8904 Szvsz sztem eddig nem volt semmi bemutató mer semmi hír róla.... -
Gabe18 #8903 Na de nem igaz valami infó ne jött volna ha bemutatták,legalább annyi hogy jó volt,rossz volt,mindenki sugárzást kapott a terembe aki megnézte ,vagy valami.A titokban felvett kis videók-képek eshetőségéről meg nem is beszélek,amik általában valahogy mindig létrejönnek az ilyen zárt ajtós bemutatókon is... -
Newfronter #8902 Ja bemutatni zárt ajtók mögött... -
Gabe18 #8901 Na de nem ugy volt hogy az E3-ra viszenk demót bemutatásra?De egy szó se volt róla sehol,legalábbis én nem találtam. -
Newfronter #8900 Ha tartják a szeptemberi megjelenést, akkor kb augusztus környékén várhatunk demót... sokkal előtte úgyse adják ki. -
Gabe18 #8899 Nem nagyon jön erről a demóról még hir se,nem hogy valami kézzelfoghatóbb... -
#8898 LOL DX10-es VGA-t miért röhögném ki??
A többit se fogom mert nemveszek bele ugyse mást mert azért hülye nem vagyok hogy egy gépre kiadjam az egész vagyonom 250k már igyis :( -
#8897 ...mondta a pincér, és hozzáadta a dátumot a számlához... :D -
#8896 Pedig az nem olyan izmos amelyik kártyára van integrálva... Ráadásul ez nem grafikai cucc, hanem kiszámol egy csomó dolgot a procid helyett.. Azt meg szerintem ne mond, hogy nincs szó ilyen támogatásról, mert a videókból ítélve nem valami suttyó fizika van benne, és nem kapsz procit ami azt neked kiszámolná... De te tudod, ha nem veszel hát nem veszel... Csak aztán majd ne ríjjá ha nem megy rendesen a gém... :P :D -
#8895 jolvan gs irta mit vártatok..biztos ez akart lenni a slusszpoén..vagymi:) -
Bankrupt #8894 "végülis az idejük engedi, vagy mi... :)"
Az idő pénz... -
#8893 Mármint a procit meg a VGA-t tutira. Talán a ramot is. -
#8892 2007 márciusában ezt a konfigot már ki fogod röhögni... -
#8891 pfff én sem állítottam az ellenkezőjét -
#8890 a játékkal fognak majd olyat, hogy mindenki csak tátja majd a száját :) -
#8889 robbanthatnának már vmivel. -
#8888 Majd ha kész... jelen állás szerint év vége fele. -
#8887 Hi!
Pontosan mikor jelenik meg a játék?
-
#8886 Hát olyat nem veszek még ha egyetlen game sem indulna el nélküle akkor sem.
Crysis esetében szó nincs eddig ilyen támogatásról.
Akkor inkáb majd az Ati vagy Nvidia saját VGA-ba épitett fizikai gyorsitoját mert az VGA-val együtt van és jobban megéir majd. -
#8885 Pff, egy még mais csodás grafikával megáldott, nagyon jó fps. -
#8884 sztem számolj hozzá nyugottan egy ageia-t is mert annélkül valszeg megsem fog nyikkanni a crysis:DD -
#8883 igazándiból az egész farcry játék is csak egy techdemó:) -
#8882 Temészetesen azt szeretném, ha egy demót, vagy legalább egy újabb videót tudnék adni nektek a S.T.A.L.K.E.R.-ről - sajnos erre egyelőre nincs lehetőség, úgyhogy kérlek érjétek be három új képecskévl. Különlegességük, hogy ezeken már tényleg be van kapcsolva a DirectX 9 támogatás is - ez meg is látszik a korábbi képekhez képest. Egyébként meg, ahogy a fejlesztés halad nem kizárt, hogy DirectX 10-reisoptimalizálják - végülis az idejük engedi, vagy mi... :) -
#8881 AMD 64 X2 powa -
obe #8880 én meg ha a helyedben lennék, 2 magos procit vennék ama bizonyos gépcserénél, addigra már jópár game támogatni fogja..aszthiszem az oblivion is támogatja,azt pedig ha jól tudom játszod:) -
#8879 Csak a vidkarid cseréltem ki. -
#8878 Ilyet terveztem de ez még 2007 március környékére változhat:
2GB Ram, AMD 3800+, DX10 VGA (persze hozá kellékek ház táp hütök alaplap) vinyók és dvd romok nélkül.
Mi számit DX10-es karinak hát még nemtudom odébblesznek de én olyat akarok venni mint pl most a 7900GT tehát a 2. legjobb csúcskari majd. -
#8877 De te biztosan többet cserélgettél mint én...