34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#9036 A topik egy része akkorát csalódott ebben(már így kiadás előtt is, teljesen jogosan), hogy kínjukban már itt elviccelődnek.. -
#9035 És ez így is lesz,míg le nem áll a project. :) -
#9034 és lassan a topik 1/10-e megtelt várakozással,találgatásokkal!:DD -
Newfronter #9033 Hmmm ez a topik olyan never ending érzést kelt, hajj soká lesz még itt olyan kérdés hogy honnan töltsem. :) -
#9032 Kb... Hülyevolt aki ebbe pénzt fektetett... Ez olyan mint ha én aszondanám, hogy bulitszervezek és előre beszedném a pénzt, persze én azt el is innám, de mondanám, hogy hamarosan meg lesz a hely aztán már csak néhány apró szervezés... Hülye lenne aki nekem pénzt adna buliszervezésre... :D -
#9031 :DDD
Instant Stalker! bárhol bármikor:
-Szedjünk össze egy fejlesztőgárdát majd a mellékelt programokkal és desingkönyvvel hagyjuk őket dolgozni, közben folyamatosan adagoljuk bele a pénzt...
elkészülési idő: beláthatatlan, de HAMAROSAN!
figyelem az elcsöppenő bétaverziók az egészségre károsak, nem reprezentálják a végső állapotot. -
#9030 A hallucináció nem előnyös dolog:) -
#9029 Inkább bevodkázok és elutazok csernobilba monsztát írtani... :D -
#9028 Legalább Vodkát rakjanak bele. -
#9027 Meg azt h pakolják vissza amit kiszedtek!!! -
#9026 Bennfentesektől tudom, hogy mit tartalmaz majd dev kit.. C++, 3ds 7, photoshop, meg még néhány egyéb program, de nagyjából minden amivel összeüthetsz majd magadnak egy engine-t, majd pedig a játékot.. Persze ezt csak ráfizetéssel kapod, de megéri mert ha kicsit értesz hozzá, akkor megcsinálhatod magadnak otthon a stalkert... :D -
#9025 komolyan elkéne menni a fejlesztők "központjához" és tűntetni transzparensekkel,hogy "Adjátok ki a játékot!!!", "STALKER-t most!!!"...persze angolul,netán oroszul!:) -
#9024 LOL.Haladunk!!Hát igen.Aki másnak sederbide... -
#9023 hivatalos honlapon: S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl..Welcome to the world with no game.. -
#9022 Haverjaim kurvára tájékozatlanok.. Pedig némelyiknek netje is van.. Ma aszondja "van nagy fasza csernobilos játék, szerezd má meg"... :D No comment.. -
#9021 vagy egy STALKER fun packot kapunk,ami tartalmaz kifestőt,társasjátékot,pólót,kitűzőt,tollat,miegymást -
#9020 Jó poénok ezek azt nehogy megvalosuljanak :D -
#9019 Vagy: "A bug helyenként játékokat is tartalmazhat!" -
#9018 :DD -
#9017 Még apróbb:Nem is keveset. -
#9016 loooool :D -
#9015 :D
aprobetűvel: nyomokban bugokat tartalmazhat -
#9014 Jaja.:D TESCO gazdaságos Stalker.Ajándék száraz kenyér.Készült:Radioaktív hulladék,Sok szörny,vezethető járművek,anomáliák.
Figyelmeztetés:Az alapanyagok némelyike hiányozhat a termékből. -
#9013 TESCO gazaságos Stalker pakk...
(hiányoznak a szörnyke meg nincsenek anomáliák, meg történet) :D -
Bankrupt #9012 Akkor a TESCO is fogja gyártani ;) -
#9011 LOL tényleg mekkora lenne ha pl EVM-es lenne :D megeshet ezek után. -
#9010 Nem feltétlenül igaz... Ez tipikusan az a dolog, hogyha valami kész, akkor minek megcsinálni mégegyszer?? És ha egy engine megfelel egy elképzelt játékhoz, akkor felesleges újat írni, mert az is munka ám, hogy hozzáigazítsák a játékukhoz... Pl vampire bloodlines source engines, de eszméletlen szarul használja, ellentétben a HL2-vel... -
#9009 hm érdekes elmélet ez is.... bár én többre méltatom azt akis saját enginét ír és nem úgy vesz:) ha valaki enginét vesz.... na az a lustaság jele minnél hamarbb kész akarnak lenni a futószalag játékukkal:) -
#9008 Én stalkerhez cryengine-t használtam volna(farcry se olyan új) merthát az elég nagy területet jelenít meg, és az ők saját fícsörjeiket simán beletudták volna pakolgatni.. Istenkirály gém lett volna, és sztem már kint is lenne... Ennyit róluk.. Itt megint az van, hogy spórolni akartak, és ezért nem akartak engine-t venni a gémhez, de ha kicsit többet adtak volna ki, már kint lenne, és legalább siker lenne... -
#9007 rohadjanak meg........ bizta azért veszik ki a dolgokat looool mert ugye már megtudhattuk, hogy csinálják a stalker folytatását:DDDD ismét LoL, hát persze ugye itt ellőnek mindent akkor a 2 kinek kell majd?:D szal itt lesz egy fos amolyan butitott stalker, aztán még lesz mit beletenni a 2-be is anélkül, hogy megerőltenék a piciny agyukat, hogy mivel újaítsnak:D:ASD:SA:D:ASD:AS::ASD:ASD:AS:D -
Gabe18 #9006 Szerintem eleve meglepő hogy látva a játék körüli helyzetet,és hogy mennyire vevő lenne erre a nép, valami más kiadó-fejlesztő nem csapott le még a témára.
Mondjuk egy megvett grafikus motort használva másfél év alatt összedobhattak volna egy hasonló játékot,aztán azt kiadva lehet végleg kinyirták volna a Stalker-t... -
#9005 vagy mint az Oblivion.
fizess 0.99 centet és kapsz egy abroncsot.
vagy 3.59ért egy egész kollekciót.
lol -
#9004 Avagy "ezt vedd meg!!!" az alacsony költségvetésű családoknak... -
#9003 Áh, látom előre... Bugos, akadós, nem túl szép, swappolós, szimpla szörnyvadászat... ami nem lenne baj de mivel nem ezt vártuk azért bukta. De nemlesz igazam és egy szép, és összetett Fps kaland játékot kapunk:)))) -
#9002 a végén még "budget" játék lesz belőle ... -
#9001 Az hogy most lebutítsák egészen addig ameddig odáig jutnak, hogy kiadják nagyon szar de reklámozott, vagy value termékként, vagy ki sem adják... -
#9000 ték -
#8999 nem tom de tuttommal eddig se volt tul nagy a repertoár mutánsok számábol/fajtájábol és még ki is vettek belőle? mi ebbe a lényeg? -
#8998 Én amondó vagyok, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen témájú gém, és ait ezek nem csinálnak meg, azt megcsinálja más.. Nézzétek csak a MOH-t.. Azóta ha ww2-es gémmel akarsz játszani, van miből válogatni bőven, és lesz is miből.. Ez a téma még kiaknázatlan.. Ötlet lopásra nem hiszem, hogy lenne valami licensz, és ha lesz még ilyen témájú gém nem mondja már rá senki, hogy stalker klón, hanem az ami a stalker kellett volna legyen... -
#8997 csakis linkelve!!!