34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#9558 tehát most újabb félévig kapjuk a híreket,képeket,videókat,naptárakat, amiket az elmúlt xy évben ugyanúgy megkaptunk?:D fél év múlva Április lesz kicsit arrébb van még ez a megjelenés sajna! :\ -
#9557 STALKER: Shadow of Chernobyl Reklámkampány
Sogun, 07:52 - PC - Játék: Akció
(PC Games) Napokon belül indul a STALKER híres reklámkampánya. A sokat említett esemény az előző hírek szerint fél évvel előzi meg a játék megjelenését. A STALKERt jövő tavaszra harangozták be múltkorában. Anton Bolshakov, a GSC alelnöke szolgáltatta az infórmozsát. A GSC fejlesztői a kampánygépezet beindítása után tervezik, hogy megint hír finomságokkal halmozzák el a fórumlátogatókat.
info: Hardwired -
#9556 én is..a multija ha nem lagzik majd már eleve nyerő..persze szerintem singleel se lesz baj. -
#9555 meg az álmaid hercegnője is elavul, mikor már 100adszor huzod fel...
huzzatok innen ezekkel a szövegekkel, semmi hatásérzetük...
az meg ugye csak utolsó kérdés, hogy milyen a graf...
legalábbis nálam -
#9554 Mire megjelenik addigra elavul a grafika! -
#9553 Mire megjelenik addigra elavul a grafika! -
#9552 Csak kiadnák már. -
#9551 -
Newfronter #9550 Lassan körvonalazódik a megjelenési dátum. -
haxoror #9549 De 2017-ben vasárnapra fog esni megint! -
#9548 csak hát jövőre például az október 1.je nem vasárnap lesz tood -
#9547 én még mindig merem azt mondani, hogy gecijó FPS lesz... -
mike369 #9546 azért van esze a készítőknek, mert évszám nincs, úgyhogy még évekig jó lesz a naptár, amíg a játékra várunk... :D -
#9545 Azta csövek meg minden ,apám sötét folyósó ,hű de izgiiiiiii
-
#9544 okt naptár
angol
orosz -
#9543 esetleg szörnyek helyett dühödt rajongókat kell hentelni? :P -
haxoror #9542 :D -
#9541 Hehe, ismerős szöveg... -
Csoder #9540 Jaaj :)))
poén lenne :) -
#9539 LOL
Ha fejlesztő lennék tuti beleraknéka játékba egy elhagyott házat amiben egy aszott hulla ücsörög egy gép előtt mellette a falon egy szakadt ,fakó STALKER pószter ami mellet kis rovátkák lennének a falba vésve mint a börtönökben ,tök jó easter egg lenne! -
#9538 a számítógépemtől jobbra lévő falon már vagy 2 éve lóg egy stalkeres poszter ahányszor ránézek ledöbbenek h még mindíg nem jött ki xD -
#9537 már egy ideje tudni. -
#9536 "hogy a fejlesztők tudják tartani a 2007 első negyedévre kitűzött megjelenési dátumot" talán:), de oly nagy a csend körükötte hogy az előre hozott dátumot senki sem hiszi el... inkább tartsák azt amit beigértek sokadjára se többet se kevesebbet. -
#9535 Végre egy jó hír! -
#9534 LOL -
#9533 a duke nukem forevert mér csinálják ojan régóta? mijen xtra cuccokk lesznek benne? -
#9532 Ezt viszont tudnám díjjazni de ez az idő akkor is rettenetesen sok.
Non nem baj nem ez az egyetlen game addig ugyis jön csomo más! -
#9531 Vagy olyan játékot akarnak amihez a megjelenés után pár nappal nemkell peccs :DDD -
#9530 Oda akárják baszni időben a DNF-et mással nemlehet magyarázni -
#9529 Igen. Ilyet hallottunk már párszor. :) -
#9528 Ennyi munkával minimum egy "Az évtized játéka" címet illik bezsebelni. :D -
#9527 Lol, vicces a siteon a time of development counter.. 1735 nap, 1h 11min.. -
#9526 -
#9525 megerősítették, h az utolsó fázisban vannak, és 2007 elején megjelenik -
#9524 a portás vigyáz a gépekre, a takarítónő meg leporolja a monitorokat néha! :D
kb ennyi lehet most, vagy teljes hírzárlat, és gőzerővel dolgoznak, bár nem hiszem -
#9523 sztem nem fog xD -
#9522 Már kezdek szkeptikus lenni azzal kapcsolatban ,hogy megjelenik -
#9521 Jaja, meg lehet még 1-2 dolgot kivesznek :D -
#9520 jaja, legutobb vmi ilyesmi volt -
Newfronter #9519 Most úgy tudom, hogy átadták a kiadónak (THQ) a játékot, és készíti az átvezető videókat, meg optimalizál rajta. (Jól tudom? :D)