S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa

Itt vmivel nagyobb.

balcooo
Hm, nincsen aprilisi poszter? Ha jol emlekszem te linkelted be mult a havit is.

toMpEr
12.352 forint!

hispan2
Mennyi is lesz az a nagy árcsökkenés?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

grebber
Ja meg mire ez megjelenik egyenesen utánnad dobálják õket!

Next PC upgrade: 2022

dikki*yysw
Huhhh, huhh. Állati az 'új' videó (is).

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hogy lesüllyedt...

Még mielõtt írnád, hogy rohansz új vidkarért, várj 1-2 hónapot, és úgyis baromi nagy árcsökkenés lesz az új ATI/NVIDIA kártyák miatt.A mostani csúcskarikat meg megkapod majd a mostani ár töredékéért.

toMpEr
erre mindig azt szoktak mondani, hogy vard meg amig kijon a jatek, nezd meg hogy megy es az alapjan bovits

M@TriX
ja, a vidkar kevés, de lehet nagyon LOW-on még beröffen.
A mem bizti kevés, itt nagy textúrák és objektek lesznek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mem.(512)

Vidkar.

AMD 2000+
GeForce 4 mx 440
256mb RAM
A HL2 alpha elment rajta, ezért reménykedem...

De majd meglátjuk.Szerintem akinél a far cry elment mediumon, v highon annál ez is fog menni rendesen.

Az én véleményem az, hogy a STALKERnek nem lesz nagy gépigénye.Egyrészt ezt maguk a fejlesztõk is hangoztatják, meg a pre-alphának is eléggé alacsony volt a gépigénye, és emellett igen szép volt.(tudom, beta, aplha, pre-alphából nem indulunk ki, de valami köze csak lesz a kész gémhez.

M@TriX
inkább azt írd milyen géped van...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
persze, amúgy sztem jól kell beállítani a játékot és kész, ne lovagolj a 3000-en. Mindenki amije van azzal menjen és örüljön ha minnél szebben megy. 😉

Szerintem a tökéletes, max grafhoz sem kell majd 3000.A far cry nálam simán elment maxon, voltag benne akadások, de azok a
radeon 9000 miatt voltak.Azért a far cry-t említem, mert az a gépigényérõl híres.

M@TriX
attól függ mihez, Tomper sztem az ajánlottat mondta nem a minimumot. Ha megfigyeled a képeket, akkor kb lejöhet, hogy mekkora gép kell a megmozdításához. A tökéletes látványhoz a lenti konfigra biztos szükség lesz. Mondjuk mire megjelenik már lehet iongyen osztogatják ezeket a hardvereket. 😉

Na viccelj már!3000-es proci...Szerintem elég lesz az én 1.7-es celkám, de 2.4-es P4 már biztos elég.

toMpEr
DX9-es grafkartya meg legalabb 3000-res proci
szeptember vegen jelenik meg elvileg, de nemvaloszinu,hogy meg iden kijon

Hello mindenkinek!
Csak a napokban figyeltem fel erre a játékra a különbözõ hírekböl, és kiváncsi lennék milyen gépigényei lesznek. Megmondná valaki? Meg valami megközelítõ megjelenési dátumot. Nincs kedvem visszanézni 3000 hozzászólást. Az elõzõ néhány oldalt átfutottam, de ott nem láttam. Elõre is THX!

Tibre
majd hiszem,ha látom 😊,bár már az alap cs sem érdekelt

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

LSC
ja oké

Nem lesz havidijas semmi, csak aprilis elsejen.

LSC
apám ezek az emberek.

LSC
a cs-t egy egyszerû gémerekbõl álló team kezdte el csinálni mint a BF-hez a desert combatot és a végére nagyon sokan lettek.

LSC
milyen cs2-t ? Condition zero bakker semmi köze a 2-höz az most készül és havi díjal lessz állítólag.

LSC
és hogy a pébe lehet letölteni? Vagy ez csak infó oldal?

LSC
KERESS MÁR EGY HITMAN 2 TOPIKOT!

Kölni alfa fenn van már valahol?
Ikarus
MÁr rég olvastam róla, valaki nem tudja, hogy a jelenlegi állás szerint milyen multi modok lesznek a játékben?

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

M@TriX
Ámen 😉

Ikarus
Egyetértek!!!

Alexease
Persze, ez valszeg igy is fog mukodni, ez nem valoszinu hogy HL2-es paraszt vakitas😊)
M@TriX
Meg sztem a sötétbe lövöldözés sem anyira lehetlen, csak meg kellene csinálni 😉

Ikarus
Részemrõl kétségtelen, szerintem csak a hangulat kedvépért rakták össze a jeleneteket (direktbe). De ha igazak a játékról kapott hírek, nyugodtan mûködhet az esti rajtaütés hangulat, meg (a sérülésrendszer, amirõl irtak) a sánta stalker.

Alexease
Azert a filmben latott "jatekmenetrol" ne felejtsetek, hogy valszeg scriptelt az egesz!
Ikarus
Én türelmes vagyok. A FaRCrY-ban is elment a dolog, fasza kis játék, itt sem lesz olyan zavaró, hacsak nem méterenként találkozik velük az ember, meg addig még javíthatnak is valamennyit rajta(remélem).
Eddig sem lankadt a stalker imádatom, ez a video, meg meg is dobta jó adaggal.
S.T.A.L.K.E.R. RULEZ!!!!!!

M@TriX
a sántítása ja ok, az állatok mozgása az nekem sem tetszett, de a Far Cry-ban is ilyenekt azok a kis disznók. nemtom miértnem lehett kissé poligondúsabb, meg rendes mozgású. Minden szép meg stb, erre bemászik egy tégla. ,)
Itt a Stalker-ben sem valami szépen kidolgozozzak meg bénán mozognak, de majd meglátjuk.

Ikarus
Azaz, nagyon teccet!!!! Alig várom, hogy ilyeneket mûveljek a gammába én is. A kis állatsereglet a végén hangulatos volt, én mondjuk egy kicsit a mozgásukon javítottam volna, de ez nem von le a játék értékébõl.
(ja meg sem jegyeztem a sántító stalkert a vasúti sinek mellett. fincsi dolgok ezek!!!!)

M@TriX
az elsõ 5-öde meg egyenes király, hogy az AI a sötétbe lõ, mert nem lát minket, stb...

Ikarus
Szerintem nem volt rossz a video. A kis éjjeli rajtaütés, stbstb. Engem meggyõzött, kérek egyet!!!! 😊

grebber
Remélem mielõbb fent lesz ez az alpha verzió a neten! 😊

Next PC upgrade: 2022

KM
Nem is olyan jó... Valahogy, nem erre számítottam... De fel a fejjel!

Nagyon komoly az új videjó..., de mi lesz a lényege a játéknak?

hispan2
Ez az új videó...

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

dikki*yysw
Többe nem fogja remélem

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Ezek szerint igen.