34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • _Atti_
    Interju

Az intro jó lett szerintem. Érdekes.
  • Inquisitor
    2007Q1
  • Halfer
    a kérdés hogy mikor, ugye?
  • newc22
    Fasza az intro és kész!!!!! :D MEg a játék is az lesz..... :D
  • bertino
    nem azért, de nincs ezzel az intro-val semmi gáz...
  • haxoror
  • grebber
    Stalker intro
  • sorrow
    Az "élő" környezetet, belső szervekben, béljáratokban mászkálást már láttunk a doom3ban és a Quake4-ben, sőt szinte ugyanazt(egyébként nagyon kidolgozott) textura pack-ot használja,a Prey története a legvégére tényleg érdekes lett de addig monoton módon megyünk előre és lőjük a buta ellenfeleket.,

De igazad van, az FPS egy nagyon nehezen megújítható,fejleszthető, színsíthető műfaj. A legutóbbi példa a Half Life 2 után én a STALKER-ben bízok még, hogy képes valamire ezen a téren.
  • Istencsászár
    Prey-nek kiváló az atmoszférája, az utóbbi idők egyik leg kidolgozottabb, látványosabb és "élő" környezetet sikerült a fejlesztőknek kreálni. Prey is egy FPS, 5letekkel, de FPS és az FPS ugyan az mint 5 vagy 10 éve. Egyenlőre a STALKER-t is ennek megfelelően kell kezelni, amit láttunk eddig az csak lövölde tehát egy akció FPS. Hogy a graf bőven jó e? , jó lesz ez ? nem ez a lényeg? hát igen lehet, nem néz ki rosszul, de ez nem mai endzsin, és ha normálisan lesz futtatható ( amit kétlek ) akkor ezek felett szemet lehet hunyni, inkább legyen kicsit kopott, mint kicsit jobb ( amitől nem esek hasra ), de butítani kelljen hogy elfogadható fpst kaphassunk. Ilyen gém tényleg nincs, mármint ilyen környezetben játszódó FPS. Majd kiderül milyen lesz, érdemes lesz összeveteni hogy mit ígértek is mi lesz benne. Én azt hiszem, hogy túl sok volt a rizsa és más a valóság, de marketing szempontból bejött nekik, mivel ezt is ugy várják mint egy messisát ( akárcsak a dzsízus krájzust a megváltót -.- ).
  • bakvarnyu
    aaaa rossz helyre szurtam be=)))))))
  • bakvarnyu
    merre kell innen tovabb menni?
  • Serpa
    ehhez a játékhoz bőven jó ez a komor hangulatú grafika.
  • sorrow

A belső texturák még mindíg nagyon szépek, a külsők ...hát azok felett sajnos lassan eljár az idő.
    De hiába volt szép a Quake4 vagy a Prey amiben ráadásul még sok új fícsör is volt de sajnos nagyon-nagyon monoton és unalmasak voltak.

Még mindíg nincs olyan game és nem is várható ami ekkora eredetiséggel, atmoszférával rendelkezne.
    Hacsak nem lesz túl sok bug vagy átláthatalan játékmenet érdemes rá várni.

• _Atti_
    jaja bőven jó az!
  • erx13
    nekem tetszik ez a grafika nem tom mi baj van vele... de akkor is a feeling lesz a lényeg nekem :)
  • grebber
    Képek pff nem a grafal fog hodítani az 100!
  • Code92
    az csak reklám volt h. ne bízz meg sembbinen én is láttam:D
  • VRSDM
    egy gs oldalon hallotam egy olyat hogy aranyon lenne...

nemtudom? valami támpont?

sajna már semmiben sem bízok, már egy 6éves gs magazinonbam is bennevolt :S
  • Glpetyus
  • bertino
  • NeoMaN
    Sztem egy az egyben olyan lesz mint a Kreed:

Mindenverőnek kikáltott, de iszonyatosan fos game.
    :))))
  • mila69en
    valamiből ki is kell:D
  • bertino
    én kiindulnék azért
  • Istencsászár
    Azér alfa béta verziókból nem indulnék ki, ki tudja hogy ez engine hogy bírja a dx9et, mennyire fog belassulni vagy mennyire lassítják be a készítők ( tudod uj vga, mer a fél évvel ezelőttin nem ugy megy, kell a +20 mhz ), de majd minden kiderül, és egyenlőre nem is ez a lényeg hanem az ígérgetéseken kívül álljanak elő valamivel.
  • bertino
    ugy van, ostromolni fogják

nem a hülye kérdések, hanem a lámááákkkk
    igen, az olyanok mint te

de megláthatunk már akármit, mert kivételesen ugy tűnik lesz is belőle valami

a feltevésed pedig akkora beteges/gyerekes akármi, hogy az már a szánalmas szintet súrolja

gyerek, játszottál már az alpha/beta verziókkal ? Igen ? Akkor miért beszélsz hülyeségeket ?
    Ha meg nem ? Akkor mit kelted itt a feszültséget ?

üljé le a seggedre, azt várakozzál, ha már nem bírod tartani a szád...
    akkor beszélj így, ha már van is miről beszélned, addig viszont stfu az ilyen beszólásokkal

köszi
  • _Atti_
    ukránok, ha meg nemindul nemhiszem a fejlesztők hibája lesz majd..
    amugy ott a nemrég kijött heroes of anihilated egy másik részlegük csinálta sztem igényes és jó lett. ( de asszem a cossacksokról is ők tehetnek ami szintén elég jó)
  • HAYES
    Igen?
    Majd meglátjuk hogy kinek lesz igaza.
    Ostromolni fogják a topic-ot a "Miért nem indul?" kérdések.
    Amúgy csak azért írtam mert mindenki azzal van hogy mikor jelenik már meg, meg ilyenek.
  • HAYES
    Igen?
    Majd meglátjuk hogy kinek lesz igaza.
    Ostromolni fogják a topic-ot a "Miért nem indul?" kérdések.
    Amúgy csak azért írtam mert mindenki azzal van hogy mikor jelenik már meg, meg ilyenek.
  • bertino
    ennyi ésszel szabad lábon...
  • HAYES
    Mit vártok a ruszkiktól hogy amit mondanak az úgy is van (vagy lesz)?
    Nézzétek meg hogy mit csináltak a lada racing club-ból.
  • SötétBarom
    igen -.-
  • Rage47
    pont ezt akartam irni:DD
  • Police88
    épp el vagyunk halmozva? :S
  • DanRyu
    Ajj de várom már, remélem jövő márciusban jön már végre.
  • Csuhai G
    Hehe! :D
  • REALista
    :D
  • Pheaper
    lol :D 9500 és nicns is game :))) ihhi :)
  • bertino
    én is ezt mondtam... feltételes módban :-b
  • Istencsászár
    Ezt hazudták fél éve, 1 éve másfél éve is :)), majd ha kint lesz fizikailag akkor lesz belőle.
  • bertino
    azzal a különbséggel, hogy mostmár talán lesz is belőle valami...