S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na tessék már itt is egy "érdeklõdõ". 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
S.O.S. nem tudja valaki,hogy a hitman2-ben hogyan kell a 4. pálya végén a falhoz lerakni a bombát?
Mi ez az érdektelenség???

OFF/
Ja igen, vagy 3x is átpasszolták, olyan is lett 😞
Én meg lassan 3-4 éve várom a Team Fortress II-t.
/OFF
Ja igen, vagy 3x is átpasszolták, olyan is lett 😞
Én meg lassan 3-4 éve várom a Team Fortress II-t.
/OFF
Miért nem õ fejlesztette?Én úgy tudtam õ kezdte el csinálni, aztán tovább adta.
Szerintem inkabb ne beszelj butasagokat, ha egyaltalan nem vagy kepben. Valve-nek semi koze nincs a cz-hez.
Ez volt a 666. hozzászólásom...
Akkor bocs, Condition Zero.
azegy dolog,hogy mire fogjak..a valosag megint egy masik dolog.
Mar amikor az e3-on aztmondtak,hogy 2003 szeptemberben fogjak kiadni, mar akkor is tudtak,hogy nem lesznek keszen, maskeppen nem kepzelheto el az 1 eves keses.
Mar amikor az e3-on aztmondtak,hogy 2003 szeptemberben fogjak kiadni, mar akkor is tudtak,hogy nem lesznek keszen, maskeppen nem kepzelheto el az 1 eves keses.
Nehogy okot adjon, bár van különbség a két fejlesztõcapat között.Nem hinném, hogy szart adnának ki.Vélvel ellentétben aki kiadta a CS2-õt.Elég gáz.
De arra fogták a késést.
Hát ez jó.Remélem nem késik miatta, nem jár úgy mint a vélv.Bár ezt kétlem.Ha meglesz várom a linket, próbálom nem letörölni...
ittvan emberi nyelven:
A new alpha version of STALKER: Shadow OF Chernobyl emerged apparent illegaly in the InterNet. Contrary to the "old" gel documents alpha version it is to concern this time a quite current version, which was presented with the STALKER Event in Cologne one month ago. The fully playable alpha version is to contain a completely playable level with opponents. So far GSC Game World delivered no statement in addition.
A new alpha version of STALKER: Shadow OF Chernobyl emerged apparent illegaly in the InterNet. Contrary to the "old" gel documents alpha version it is to concern this time a quite current version, which was presented with the STALKER Event in Cologne one month ago. The fully playable alpha version is to contain a completely playable level with opponents. So far GSC Game World delivered no statement in addition.
"1 már volt."
Na jah, csak az éppen 2002!!!! májusi! volt. Gondolom "pici" különbségek csak vannak benne.
Na jah, csak az éppen 2002!!!! májusi! volt. Gondolom "pici" különbségek csak vannak benne.

Ez valami új alfa, vagy mi?1 már volt.
Hopsz! 

Ez azért túlzás. Lesz benne "Véletlen Esemény", lesznek a szörnyeknek szükségletei (éhezés), meg maga a Zóna is igazodik az emberekhez, plusz konkurens Stalkerek nyomulnak ellenünk. Ezt normálisan meg lehet valósítani jól megválogatott script-ekkel is. Szerintem 😊
Elmúlt a nyár,
mintha nem lett volna.
Langy meleg van,
de ez kevés,
minden ami lehetett,
akár az ötágú levél,
kezembe esett,
de ez kevés.
Hiába sem a jó
sem a rossz nem esett,
minden fény égett,
de ez kevés.
Az élet szárnya alá vett
óvott és védett
minden sikerült,
de ez kevés.
Levél nem égett,
ág nem tépett
a nap tiszta, akár az üveg,
de ez kevés.
Elmúlt a nyár,
mintha nem lett volna.
Langy meleg van,
de ez kevés,
minden ami lehetett,
akár az ötágú levél,
kezembe esett,
de ez kevés.
Hiába sem a jó
sem a rossz nem esett,
minden fény égett,
de ez kevés.
Az élet szárnya alá vett
óvott és védett
minden sikerült,
de ez kevés.
Levél nem égett,
ág nem tépett
a nap tiszta, akár az üveg,
de ez kevés.
Azt hittem hirtelen, van megint valami kiszivárgott cucc.Kár, hogy nincs...
Szerintem se. Csak mar egy-ket "okos" site-on mar azt olvastam, hogy "in-game" movie. Ami igaz, mert in-game rendereli😊
Ja meg a kulcskerdes: ebbol mennyi volt a "HL2-es" scripteles?! 😄DDDDDDD Azt beszivta mindenki rendesen😊)
Az a baj vele, hogy 1-2 eve mar folyamatosan vetitettek, nyomattak az extra-high kepket, de sokat a jatekrol nem lehetet tudni, a legnagyobb resze csak innen-onnan talalgatas volt.
Amikor en is vegig neztem, csak annyit humogtem, hogy: hat, hat... majd kiderul. 😊
Amikor en is vegig neztem, csak annyit humogtem, hogy: hat, hat... majd kiderul. 😊
nem a Tomper féle húszon valaegynéhánymegásra gondoltam, hanem a 100+ mega - ra...sztem gyenge....valahogy nem az igazi, de persze ez mit sem vesz le az értékébõl, majd eldõl..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nekem valahogy nem nagyon jön be ez az új videó, isten'tudja mér'...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯