34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Inquisitor #9518 Vágom, de szerinted a STALKERT akkor most ki a fene fejleszti? :) -
Inquisitor #9517 METRO 2033: The Last Refuge - Rövis cikk és screenshotok -
#9516 Tudjuk van tápikja:) de majd egy másik életben az is érdekelni fog mivel a megjelenés 2008 VÉGE :) + X ÉV. -
Inquisitor #9515 METRO 2033 - GC trailer és screenshotok ... -
Inquisitor #9514 A lelépett fejlesztők már javábvan valami Metro 20xx című FPS-t heggesztenek, jó kis posztnukleáris küldetéses túlélős játékot. Más kérdés, hogy mikor lesz kész, mert screenshotok alapján picit feljavították a STALKER féle motort (vagy írtak másikat? Hehehehe ...), de nem eléggé szerintem. -
#9513 Naptárat a népnek:D ( túl nagy a csend megint ) -
#9512 ... nem tuti -
Csoder #9511 Ja, gázmaszkban fogócskáznak. ;)
Mert hogy nem a játékkal törődnek, az... -
#9510 A fejlesztők is elvannak... túlságosan is... -
#9509 elvagytok látom:D -
#9508 -
#9507 -
#9506 Mit röhögtök aztne mondjátok ti nemszoktátok tologatni mutert talicskával?
-
#9505 ez nagyon durva :) -
miki90 #9504 :D:D:D:D:D:DD:D:D:
ez kurva jo volt:D
-
#9503 :_DDD:Ddd -
#9502 Anyádat az udvaron? :D -
#9501 Én már végigtoltam. -
#9500 -
#9499 Nem-nem.. Majd akkor ha ukrajnában.. -
#9498 Háj!
Régen jártam erre. A megjelenésről van vmi friss info? V. csak akkor lesz ez is, mikor bevezetik nálunk az euro-t? -
#9497 van, single alfa(van többféle, de nem nagyon jó semmire egyikse, lehet mászkálni, az egyikben vezetni,meg varjúkat/katonáka lődözni.
Meg van egy multi béta, azzal már ellehet szórakozni lanban.
link nincs(asszem egy magyar stalker oldalon hostolva van de mivel wareznak számít emailben kell elkérned a linkjét..ez nem biztos de mintha emlékeznék ilyenre), torrent van.
-
Daveee #9496 van mrá vmi kiprobálhato verzio, ha van adtok linket?
-
#9495 szívesen ;) -
#9494 Köszi szépen!
(Bertino, neked is köszönöm a segítséget! ) -
#9493 autók felhasználása szabadon, autókarbantartás, evés muszályszerűsége asszem ki van véve bár ez nem biztos, alvás szintugy -
#9492 persze
visszaolvasol cseppet és máris megtudod, sok sikert ;) -
#9491 Valaki leírná nekem, hogy EDDIG miket vettek ki a játékból? -
#9490 köszönöm szépen -
#9489 Csak jővőre pontos dátum nincs! -
#9488 kb mikorra várható a gme..? még ebben az évben vagy csak jövöre? -
#9487 hát nemtudom..szerintem egy évet kinthagysz egy ilyen kocsit akkor nem fog valami szépen kinézni..ez meg ugye fiktiv világ ha egy évvel a játék előtt került oda a kocsi akkor is eshetett már rá jópár savaseső,
az is lehet valami honfi ukrán hozta a rendszámtáblát otthonról hogy kibiggyessze a vaci uj zónárágta verdájára..még szépen ki is fényezte az elejét..sosem tudni elvileg egyedileg kidolgozott története van minden egyes zónalakónak :) -
#9486 Ugyanúgy mint nélküle...mellesleg ő azt állította, hogy a játék amikor játszódik, ahhoz képest egy évvel korábban... -
#9485 Már alig várom az októberi naptárt -
#9484 hát nemtudom egy nukleáris katasztrófa után hogy rozsdálna.. -
#9483 Na ne röhögtess már. Egy év alatt, hogy a picsába rozsdásodna így át, pláne mindenhol! Mégha szerinted a cigányok el is lopnának minden mozdíthatót róla. -
#9482 Én is a mellett vagyok: inkább normális aa+af, mint bloom + field depth, meg blur.. -
#9481 szerintem ha kiraksz egy öreg százhuszas vaagy százas skodát esetleg egy ladát csak egy évre az ugyanilyen rozsdás lesz plussz ami lopható azt elviszik a "familiárisan hiperpigmentáltak" csak hogy senkit ne sértsek meg... -
#9480 Félreolvastam. -
#9479 Tudom én azt nagyon jól...de, hogy jön az most ide, hogy mikor játszódik a játék?