34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Inquisitor
    Ez a veszély nem fenyeget, a STALKER vagy kijön 2007 elején vagy sose, a Crysis viszont már biztosan nem jön áprilisig, mert a kiadó a szokásos "jobb lenne a mérleg ha köv. pénzügyi évben adnánk ki" dolog miatt csúsztatja.
  • Looooser
    Ezzel én is így vo a PoP trilogia is így van meg tesztből letöltötem tetszett mis megvan mind konzolra eredetiben
  • Istencsászár
    Teljesen mind1 nekem mikor jönnek ki... ugyis leszedem mind2őt... a krizis 10 percig lesz fent, megnézem max grafon, ámulok 1et nézem a 5 fpst, csinálok pár képet róla azt hagyom... utánna a Stalker felüdülés lehet hogy milyen jól fut... mielőtt kapom az ívet, 10 perce jöttem haza eredeti Counter Strike Sourcéval + 3 DVD filmel... amit érdemes azt megveszem, főként amit neten lehet játszani és megéri.
  • haxoror
    A Crysis mainstream játék a Stalker viszont réteg, hiába jönnének ki egy időben a rajongótáboruk nem ugyanaz szal mindkettő fogyna.

Bár mivel ruszkik fejlesztik így bármi megtörténhet, ritka szerencsétlen nép ha játékgyártásról/forgalmazásról van szó... :/
  • Looooser
    bocs lehet hülye kérdés de akkomost mikor fogják piacra dobni?
  • newc22
    Jaj de fárasztóak vagytok!!! Higgyétek el ha egynap jönne ki a két game akkor mégiscsak jobb eladást képviselne a Crysis!!! (Nem arról van szó hogy én mennyire várom a Crysist jobban várom a S.T.A.L.K.E.R.T!!!) De ha két über gém közel azonos napon jönne ki akkor simán sajnos elvérezne az egyik!! Szerintetek a Test Driveot miért nem most adták ki mint a Need For Speed Carbont? Egyszerúen annyiról van szó megvárják míg a Need for Speed lelkesedése abbamarad!!! Nem akar a Test Drive akkorát bukni inkább megy a Tutira!!! Na mind1 ez csak vélemény!!!
  • Adam II
    :D
  • _Atti_
    "enter your own anomalous zone"
  • Glpetyus
    A vodka kurva jó :)
  • _Atti_
    de brutál lenne igy adnák a CE-t tatyóban:D

01
    02
    03
  • Glpetyus
    :DD
  • Adam II
    Jajj a francba jó ,hogy szólsz majd ha megjelenik ...A CRYSIS... fogom az összes DVD-m és CD-m amin játék van és felgyújtom mert szart sem érnek és soha többé nem fogok más játékprogrammal játszani mert ŐT nem lehet űberelni nem ,nem SOHA!!

Amúgy nincs bajom magával a Crysissal tényleg le a kalappal a graf előtt de nem lesz több egy lövöldözős játéknál. Meg ez a hozzáállás.
  • Glpetyus
    Hát azokat nem ismerem,de nembaj,minél több olyan játék jön ki,ami nem csak a tűzgomb nyomogatásáról szól,annál jobb :)
    Jah,nekem A KÖRNYEZET tetszett meg a stalkerban annak idején,hisz a könyv is nagyon bejött,meg a film is.Hameg' valóban lesz benne NÉMI rpg elem,az csak hab a tortán,függetlenűl attól,hogy nem vagyok egy "rpg-s".
  • bertino
    ehhez vegyük hozzá, hogy a metro-t nagyrészt azok csinálják, akik eddig a stalkert...
  • Istencsászár
    Igen, ilyen környezetben FPS még nem játszódott, bár a METRO merőben hasonló ehhez... tehát annyira nem egyedi:), de a csernobili téma tényleg az, az megint más kérdés hogy ezen kívül az egész fikció lesz. Ha RPG-FPS lesz akkor ellenfele lehet a Hellgate London nevű játéknak... ha csak FPS ( és számomra a látottak alapján az ) akkor nem, akkor egy mutánsokkal teli mész előre és irts lövölde, ami szórakoztató 1szer.
  • Glpetyus
    Szerintem épp,hogy más mint a többi -jelen állás szerint-,de mind1.
  • Glpetyus
    pwned
  • Istencsászár
    Esélye? Mi köze a 2 játéknak egymáshoz? Krájzis mitől lesz űber? mer van benne ilyen olyan csicsoma? hát igen ez nagy dolog... alázni fog... amikor a megváltó kijön egy játékot sem adjanak ki mer az mindent le fog alázni... ugyan már, csak egy Fps a sok közül, amit 1-2szer végigtolsz azt elfelejted... de nem mintha a Stalker jelen állás szerint mást lenne
  • newc22
    Szerintem 2007 február-március körül jön mivel akkor még lesz esélye a Crysis mellett mivel a Crysis is késik!!!! (Áprilisnál előbb nem adják ki)
  • Glpetyus

Amúgymeg,gondolom nem kell mondani,hogy egy ilyen játékot azért nem olyan egyszerü megcsinálni mint pl. egy dúm-ot,ahol annyi van,hogy mész a csőbe,aztán időnként eléd ugrik egy "rém".
    Sok hiba lesz benne valószínűleg,de remélem olyan jellegüek nem,mint a szintén orosz Specnaz-ban,gyerek átlő a hegyen az AK-val,+ hasonlók
  • Glpetyus
    Nahát idejük volt rá,hogy legalább a bődületes bugokat kijavítsák :p
  • Istencsászár
    Mostmár édes mind1 milyen lesz, senkit nem izgat csak adják ki... magyarázat mindenre van ( amit szépen elis kezdtek multkor hogy mi nem lesz benne ) és lesz... és ugyebár az oroszok a bugmentes gémeikről híresültek el :)), de a lényeg atmoszférá, szal alázni fog és .
  • bertino
  • Halfer
    te bízol benne hogy tényleg olyan lesz? nagyot fogsz koppanni ...
  • bertino
    ja, mint az agytakervényeid, kb olyanok... :)
  • Halfer
    eleinte arra akartak gyúrni, hogy bugmentes játékot csináljanak, de asszem olyan bugbomba lesz hogy még! xD
  • mila69en
    ó hát már a végénél járnak optimalizálás meg ilyenek
  • _Atti_
    a cipelt..szerintem.
  • Serpa
    mivel az eddig ismert karakterek közül csak az egyikre illik a "cipelő" külseje, így sztem ő is stalker.
  • Istencsászár
    A render videókból mint álltalában mindig a hangulat jön le ( ez a lényege ) hogy milyen jó, azt jön a rideg valóság maga a játék:)
  • Halfer
    Hát persze hogy nem a játék grafikájával van, de hangulat mégis maradt a jól megszokott és elvárt STALKER-féle nyomasztó Csernobil :)

Mellesleg fejlesztik most a játékot? :D Én ott lemaradtam, hogy kiszállt pár régi tag. Akkor nem is jósoltam neki többet, pedig mindig a várólistám tetjén volt a játék ...
  • hykao #9607
    Hát ez az, hogy ennek semmi köze a játék grafikájához, mert ez tuti, hogy render videó.
  • Halfer
    hümm, hát mivel ment a dilerhez, gondolom a cipelő :D
    bár a játék shotokban nem így nézett ki akivel vagyok ...

jah, hangulatos szerintem is. a terep a régi, szó szerint SUGÁRZIK belőle a játék hangulata :)
  • haxoror
    Mondjuk nekem nem esett le hogy ki leszek ÉN

A faszi aki cipel vagy akit cipelnek, esetleg egyik sem hanem lesz karaktergenerálás vagy mittudomén :P
  • Glpetyus
    Jó ez az intró,baromi hangulatos,bár tuti,hogy ez csak vmi részlet.
  • Glpetyus
  • Csoder
    cserekereskedelem

de az tuti lesz benne (szvsz)
  • _Atti_
    milyen bartell?

minden lesz benne csak autók nem meg akármi jött ment stalker nem fogja helyetted végigvinni a fősztorit.
  • Voltan
    Mi bajod a graffal? Teljesen rendben van.
  • Serpa
    nem arról volt szó, h bartell mégsem lesz?

szó se róla én örülök, h lesz (vid alapján erre merek következtetni)