34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Istencsászár
    Az égbolt valóban szép. Volt 1 videjó ahol a napszakváltozásokat mutogatták az tetszetős, de manapság már jópár játékban megjelent... pl Just Cause amiben mellesleg a növényzet is nagyon szép. Nemkell Sherlok Holmes-nak lennei hogy lássuk a fák törzsei szögletesek, a levelei pixelesek és csunyácskák, de hát egy jópáréves motor dübörög alatta, szal elnézhető. Ami nagyon nem tetszik az a bloom, vagy mósön blőr effekt túlzott használata... Jó jó hogy eltakar meg ápol, de túl sok ami a képeken van, remélem nem ez lesz benne a fő grafikai mutívum, és főként kikapcsolható legyen.
  • Laceee
    hát igen, ara azért kiváncsi lennék, hogy mennyire éri ez nekik meg
  • _Atti_
    nem a fejlesztési idő a sok hanem az ahányszor átk*rták az agyunk..
  • Laceee
    nem a 10k hozzászólás a sok hanem a fejlesztési idő amit a játékra fordítanak
  • newc22
    Szerintem ba*****ott jó lesz!!! :D
  • berlinboy6329
    Lehet h szarok a textúrák,de a növényzet és az égbolt még mindig nagyon jó.
  • Sland
    Ez tök vicces, hogy lassan 10k hozzászólás van és még ki sem jött a játék.
    De nagyon bruti hangulata lesz az tuti.

+FAV
  • bertino

érzem, hogy a szívbaj fog néha rámjönni játék közben :\
  • _Atti_
    Még több uj kép! szerintem nagyon jók
  • Istencsászár
    S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl' - 8 New Screens reméljük a gém jobb lesz mint ezek a mosott texturák, és szögletes környezet. A humanoidok viszont jól néznek ki...
  • bakvarnyu
    Nekem egy olyan van , hogy Stalker 2215, talán 400 mega. Kb. egy éve szedtem le amikor még bíztam ebben a szrban=)
    Abban be lehet járni egy pályaszakaszt de csak úgy, hogy egyedül rohangálsz.Egy pályaudvar, van sugárzás hatás is némelyik pontjan.Kb Half-life 2 szintű kinézet.
  • Sland
    Sziasztok!

Láttam, hogy már van pár alpha verió, de különböző verziószámúak.
    Melyik a legújabb? Mit érdemes letölteni?

Nah és honnan? Tudom, ez újreg kérdés, meg én is leugatom azokat akik nem olvasnak vissza, de nem nagyon tudok kiigazodni azon hogy 2254 meg 1945 stb stb. Pár nagyobb torrent oldalon megnéztem már, de mind szar volt.

Remélem valaki segít, ha nem is itt akkor PM-ben

megköszönném!
  • Adam II
    Ebből is látszik ,hogy a játék nem lesz bughalamaz
  • Serpa
    bexarok.
    már a naptárakból is fixed verziók vannak :)
  • Glpetyus
    Magyar szinkronos nincs,csak feliratos.
    (bár nekem mind1,én eredeti nyelven szeretem nézni a filmeket)
  • bertino
  • ibrik
    Az xpress és a netpiac szerint létezik belőle hivatalos magyar kiadású DVD is, kétféle orosz hangsávval, és magyar, orosz, angol, francia felirattal.

Amúgy létezik egy 5 filmet tartalmazó 8 DVD-s Tarkovszkij gyűjtemény is, amiben bennevan a Stalker is (ezen kívül az Iván gyermekkora, az Andrej Rubljov, a Solaris és a Tükör című filmjei)
  • _Atti_
    lekaptam torrentről, orosz hang angol felirat, azóta találtam magyart is.
    magyar hanggal viszont nem tudom létezik-e..főleg így neten.
  • DJ Skyline
    hol láttad? TV-ben volt, vagy beszerezted? lemegyek hídba ha a TV-ben adták, és nem láttam! :D
  • _Atti_
    Arról van szo hogy egy fejlesztői eszköz segitségével egy zónából kiirtották az életet és a térképen bekapcsolták hogy lehessen látni pontként az aikat. Azt lehetett itt megfigyelni ezután hogy miként jönnek be a szomszédos zónákból(pályák) előbb a gyorsabb mozgású nagyobb létszámú szörnyek majd npck..

Régebben azt mondták az npc nem lesznek randomok(bár lehet lesz az is) hanem lesz meghatározva X számú és vagy ott vannak a kezdettől vagy egy bizonyos ponton lépnek a zónába..a szörnyek meg gondolom majd szaporodnak.

Amugy megnéztem a héten a Tarkovsky féle filmet, szerintem nagyon hangulatos, nekem kifejezetten tetszett, időtálló. Jó ötlet volt a fejlesztőktől egybegyurni ezt a zónakultusz dolgot csernobyllal.
  • bertino
    hát nem én írtam, ettől függetlenül ez jön le belőle
  • Istencsászár
    Vissza... honnan?:D ha minden ki lett írtva, gyorsan szaporodhatnak...

"Rengeteg fejtörő, rádiókommunikáció és kereskedelem várja jövőre a bátor Sztalkereket." dejó, csak hentelést láttnuk bármi nemű prezentációból, de ha ez igaz elég jól titkolják...
  • Istencsászár
    Copy-Paste:)
  • _Atti_
    Ezt te írtad össze a mostani infokból vagy vmi hardwired copy?
    Elég zagyva.
  • bertino
    így van és közben szivárog vissza az élet...

szal sztem egyáltalán nem lesz olyan, hogy végképp vége :)
  • DJ Skyline
    végig viszed a játékot, akkor nincs vége utánna! hanem tudsz bóklászni tovább, mint mondjuk a GTA játékokban! én így értelmezem
  • grebber
    Lehet én vagyok értelmi fogyatékos de ezt hogy értik "hogy miután teljesen kiirtottak egy pályát, majd megnyerték a játékot és visszatértek megnézni"

Hogymentek vissza vagy mivan?
  • erx13
    Ámen, csak ugy legyen
  • Istencsászár
    Az Eurogamer látogatást tett a fejlesztőknél és pár friss infómorzsát hintettek el. Említik, hogy miután teljesen kiirtottak egy pályát, majd megnyerték a játékot és visszatértek megnézni, mi újság, némi idő elteltével visszaszivárgott az élet. Először a szörnyek csámpáztak be, mert ők a leggyorsabbak. Később a banditák megint harcoltak a katonasággal, mintha mi sem történt volna.

Az egyik szörny pedig vígan falatozott a földön pihenő hullából. Valószínűleg a - maximálisan lehetséges hétből - elért befejezés-változat nem rengette meg alapjaiban a Zónát. Jó hír tehát, hogy visszatérhetünk végigjátszás után. Két sztori van: fő és a melléktörténet. Utóbbira érdemes ügyelni, mert akkor elérhetjük az öt igazi befejezés valamelyikét. Melléksztori hanyagolása csak két "hamis" záróakkordhoz vezethet. Rengeteg fejtörő, rádiókommunikáció és kereskedelem várja jövőre a bátor Sztalkereket.

• Istencsászár
    Végre valami érdekes, nemcsak a csövek:), hmm jó kis jelenet.
  • _Atti_
    Naptár
    igen itt a november..
  • Serpa
    ahogy óhajtod.
  • haxoror
    nem nincs :P
  • deestroy
    Hali! Na lessz ebböl a projektből valami???
  • Voltan
    Hát igen komoly különbség van amúgy.
  • haxoror
    Bazzeg mintha lenne bármi különbség!
  • Casper007
    Akkor inkább 2007 eleje!
  • _Atti_
    meg csak átment a thq kontrollon.
  • _Atti_
    ukrááááánok
  • Looooser
    ezteccik 2007 elején vagy sose :D