34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Sland
    köszi
  • Halfer
    kicsomagolod, tűzfalat (nálam zonealarm) kinyomod, saját servert kreálsz és megy..
  • Sland
    S.T.A.L.K.E.R.BUILD.2215.MP.BETA-iliy

Ezt hogy kell beüzemelni?
  • Glpetyus
    nem,nem látod jól :)
  • _Atti_
    szerintem visszaszámlálás kezdésig
  • Serpa
    felül az a 4es szám mit takarhat?
  • haxoror
    hümmm...
    Jól látom hogy a hüvelykivető végre átkerült a jobboldalra?
  • _Atti_
    dx9 screenek
  • Glpetyus
    Van új naptár is.
  • Glpetyus
  • _Atti_
    és hiányzik?
  • Istencsászár
    Az csak a sötét belső tereken van a képeken, de már semmit sem hiszek el, mivel egyik képen ilyen a másikon olyan:))
  • NeoMaN
    bumpmap?
    :)))
  • erx13
    én rohadtul várom az az igazság :D és szerintem meg is veszem eredetibe :)
  • Istencsászár

Az orosz Stalker-portal hálóra bocsátott pár képet. Látványos a kezelőfelület, valamint a kommandózás gránáttal a kézben, no meg a villanymozdony.
  • Istencsászár
    Akkor te nemtudom mit nézel:)) ez nem az a gém amiről beszélsz...
  • Teperinke
    Már nagyon közeledhet a megjelenés, mert egyre szarabb a grafika. Ha 2-3 éves képeket nézünk, sokkal csilivilibb volt. Ez annak a jele, hogy optimalizálják lassan az átlagszámítógépre.
  • grebber
    Akkor neked valami atombrutál géped lehet nekem a Cod 2 dx9-et bekapcsolva 0-2 fps lehet!
  • Istencsászár
    Jó hogy megy mivel dx7 max dx8 at használt az a motor, mivel arra is fejlesztették... ezér mondom hogy ráhuzták a dx9et, ami effektekben szép képet ad, de a texturák nem nagy számok, a modellek sem, bár kitudja mer egyik képen jól néz ki a másikon ronda... de attól nemkell félni a mai vgakat megfogja dolgoztatni ez a játék, remélem nem estek át a ló tulsó oldalára és nemekell majd butítani...
  • Spirit
    Én már semmin sem csodálkoznék. Emlékezz a cod2-re. Régi Q3-as motor alá beröffentették a dx9-es effekteket.Mi lett belőle? dx7-ben 200fps, 9-ben meg 40, és még csak nem is kimondottan szebb.
  • Spirit
    Természetesen nem a réten terem, csak inkáb arra áldozták volna az időt. A mai vga-k megbírkóznának vele szerintem, és többet érne,mint az effektek. Egyébként 1280-ban a béta a régi 6600gt-mel 100-150fps-t hoz, a mostani agyonhúzott 7600gt-mmel olyan 200-400-at. Tetszik ez az x-ray motor, de sajnos efelett is eljárt már az idő.
  • dronkZero
    Persze, a 4x-es felbontású textúra az csak úgy a réten terem, nem? Mondjuk nekem mindegy, engem ez a játék olyan nagyon sosem érdekelt, felőlem elszarakodhatnak vele még 4 évig...
  • Istencsászár
    HDR nemhiszem hogy lesz benne:D túl régi a motor, ha meg netán lenne akkor az szopacs, mivel sztem igyis csiga lesz dx9ben... Ezek a post process, bloom, mósön blőr effektek...
  • Spirit
    Ez az első játék, aminél elkezdtem gondolkozni,hogy mitől is szép/valósághű egy játék. A kikerült bétában nekem sokkal jobban tetszett a grafika, valóságszagú volt. Majd hirtelen bevillant,hogy a hdr, shader-ek, és egyéb nyalánkságok teszik művivé a grafot. Most gondoljatok csak bele abba a grafba ami a bétában volt....most képzeljétek el 4x-es felbontású textúrákkal, minimum 1600*1200-ban, és 2x ennyi poligonnal..TÖKÉLETES...ehelyett ahogy teltek-múltak az évek, hagytak mindent úgy, ahogy volt, csak beledobálták az összes dx9-es effektet, ami eszükbe jutott. Nevetséges.
  • lee56
    egy rakat uj kép

"The game will be released sometime during Q1 2007.", semmi konkrétum még mindig , ezenkivül valaki tud valami uj, hírt?
  • Glpetyus
    Örülj,hogy képek vannak,volt olyan idő is,hogy fél évig 1 darab sem volt...
    Amúgy szerintem elég jók a képek.
  • Voltan
    Ennyi idő után azért kell ahhoz pofa, hogy még mindig csak képeket pötyögtessenek. Akkor már inkább kussoljanak, és dolgozzanak a játékon keményen. Ezzel már senkinek nem szúrják ki a szemét...
  • Sland
    új képek hardwireden
  • _Atti_
    ez már jó régi kép
  • Attila8805
    Inkább demó lenne már!
  • Istencsászár

• obe
    friss képen gémsztáron
  • Spirit
    Letöltöttem egy Stalker Multiplayer Beta nevű 250 mb-os csomagot torrentről. Ki akartam tömöríteni,de jelszót kér, és sehogyan sem találom. Valaki valami ötlet? A cucc rar-ban van, esetleg kódtörő kellene, mittomén, lehetőleg olyan, ami dual-core-on elmegy.Vállalom,hogy feltöröm a kódot, ha segítetek progit szerezni hozzá, van pár gépem itthon, brute-force-al kipörgetem. Lehet,hogy ez valami újabb verzió?bétát még nem láttam belőle.
  • grebber
    Nemnyügözött le a videó :(
  • berlinboy6329
    intávjú a Gémspáton!
  • grebber
    Már voltak!
  • CitizenX
    Új STLAKER képek

EDIT: Most látom, hogy ezeket más oldalról valaki már belinkelte, sorry skacok....
  • Glpetyus
    Nálam az az első,hogy kikapcsolom,bármilyen játékról legyen szó...
    (már ha ki lehet..)
  • bertino
    most, hogy akkora forgás van körülötte, mint kevés játék körül(főleg azokra gondolok, akik ugy várják, mint a messiást) pl én - csak megérheti nekik...
    persze bennem bízhatnak, mert én már eldöntöttem, hogy megveszem :P
  • berlinboy6329
    Na ja,meg itt az UE3 motor,a DX 10,most már minden egyre simább lesz,nem lesz senki szögletes fejű,meg "kockás" tárgyak terepek,és a grafika is nagyon nagyot javult(lsd. Gears of War,Interstellar Marines videó),és ennél már csak durvább lesz mikor az 2010 körül kijön az UE 4!!!!! is.Már most is közledünk a fotorealisztikus megjelenítéshez,és ezekkel a mai dolgokkal,már nem járunk meszze.Csak nézz meg 1 4 éves játékot,és 1 Gears of Wart.Vagy 1 HL-t meg HL2-őt.2010-re ,ha így haladunk,a grafikáról már senki sem fog beszélni,mert nincs értelme a közel u.o realisztikusan kinéző játtékokról beszélni,hogy hú milyen szép.Most, a 2007. év egy új korszak lesz.