34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#9758 Jaja! Remélem ki lehet kapcsolni majd a blurt, mert engem nagyon zavar! -
#9757 :\
inkább játszanék a 3évvel ezelőtti graffal tökéletes beállítások mellett,mint ezzel a agyon blúrozott akármivel...rohadtul az az érzésem hogy szarul fogják optimalizálni -
#9756 Itt az ajánlott gépigény sokkal nagyobb! Most akkor melyik az igaz? -
Code92 #9755 na ja ennyi idő után optimizálhatnák már úgy h. a mai gépeken elfusson ha meg nem megy.....akkor kmennyen a szarba ez is a többi gyenge game közé....... -
madrac #9754 Ez nem villanymozdony, ne vegyük át csípőböl a hülyeséget -
#9753 ajaj :D -
#9752 hát úgy legyen, ha nem lesz neki elég a mostani gépem akkor elsunnyoghat a sunyiba^^ -
#9751 Azóta optimalizálták, a mai gépekre:DDDDD -
#9750 De ezzel legalább nem lesz gond mint mostani gamekkel hogy csúnya is és okádékul akad ez legalább futni fog rendesen a alpha-kból kiindulva. -
#9749 Háát, mintha visszavettek volna a garfból még a legelső verziókhoz képest is. ( nem próbáltam semmilyen alfa béta gamma verziót, úgyhogy csak a trailerek alapján tudok véleményt mondani,amikben valahogy nem volt ilyen gyenge, például a fények,árnyékok szuperek voltak, itt meg olyan ködös minden).Na de a hangulat szuper lehet ettől függetlenül,akkor nem lesz vele semmi gond.
Meg ez a március talán már biztos lehet végre ugye,mert nemtom hány hónapos reklámkampányt emlegettek, ami a sok kép meg ez a trailer után úgylátszik beindult^^
Csak könyörgöm ne legyen bughalmaz, ennyi év alatt volt idejük letesztelni -
#9748 Szegény textúrákat én is sajnálom :(
De ha van hangulat kit érdekel. -
#9747 Jó videó, némi ingame jelenetekkel. A grafika finoman szólva ócska:) ( texturák évekkkkkkel ezelőtti szint ), de a villámlás pöpec... hangulatos volt. -
newc22 #9746 In Game videjóóóóó a gamestaron!!! :D -
Code92 #9745 hát ahogy így elnézem nem v.mi überelős a graf.....de ha a hangulat és a játékélménby el lesz találva akkor kissebb hibák fölött szemet hunyok....én és a nagy nép is szerintem....... -
haxoror #9744 vagyis a sneak SZkill sry -
haxoror #9743 NOLF 2-ben a sneak csak annyit jelentett hogy hangtalanul lehetett futni (pl elfutni egy őr mögött) de ha megláttak akkor megláttak.
Szerintem eddig az a rendszer volt a legjobb, hülyeségnek tartom hogy egy sneak kill láthatatlanabbá tesz bárkit is. -
#9742 Ilyen FPS-rpg keverések eddig szvsz nem jöttek be annyira.. (Ottvan pl a deus ex.. Az egyik kedvenc játékom, de az pl zavart, hogy a játék feléig a srác alig tud normálisan lőni.. Ugyan ilyen a sneak is.. Az, hogy mozdulatlanul kuksolok a sötétben, nem lesz hatékonyabb, ha már 50x kuksoltam a sötétben..) -
#9741 lesz benne elvileg(azt csicsergik kaja/pia rendszer is megmaradt) dehát ha egyszer fps alapokon nyugszik akkor kell az ügyesség..akár lövöldözéshez akár lopakodáshoz -
#9740 Sztem annyira nem nagy probléma.. Igaz, hogy jó lett volna, de az AI life az úgyis újdonság lesz... Meg ha amúgy elég jó lesz az engine akkor iszonyat mdodokat lehet alá csinálni, akár rpg elemekkel... -
#9739 :( akkor asszem mégse veszem meg eredetiba ha semmi RPG elem nincs benne csak amolyan "CSmániákusvagyokésezértjollövök" játék, ráadásul abba biztam hogy lesz benne multis cooperativ mód, és reméltem hogy gegész játékot multiba viszem majd ki interneten... -
#9738 Van rá bizonyíték hogy nem?:D -
zsotee #9737 Reméljük, SM 2.0 elég lesz neki.. -
#9736 2 GHz CPU és 1 GB RAM, GeForce 6800. - Ez a jó hír!
Nagymértékben az ügyességünktől függ a túlélésünk - Ez a rossz hír! Mégiscsak egy sima gyilkolászás lesz??
-
haxoror #9735 1.8 ghz, 1 giga ram, 6600gt
ÉN KÉSZENÁLLOK JÖHET A CUCC!!!!!!!!!!! -
haxoror #9734 tengeri szörnyek! -
#9733 annyinak elégnek kell lennie. -
#9732 3 ghz, 2 gb ram, x1xxx, 7600 ezen elfog döcögni dx9 módba remélhetőleg, stabil fpssel, de nem veszek rá mérget. -
#9731 STALKER: Gépigény
Sogun, 09:13 - PC - Játék: FPS
(PC Games) A jövő márciusra beharangozott STALKER: Shadow of Chernobyl gépkövetelménye a Crysisnál sokkal alacsonyabb lesz: 2 GHz CPU és 1 GB RAM, GeForce 6800. Nagymértékben az ügyességünktől függ a túlélésünk, tehát nincsenek a harcokat segítő szerepjáték plusszok. Counter Strike profik emiatt a tőlük látott hatékonysággal hentelhetik halomra a szörnyeket és egyéb ellenfeleket, míg a kezdő FPS játékosoknak bele kell majd tanulniuk a Sztalker életbe.
Multiplayerből három típus van: team deathmatch, deathmatch, és artifact collecting. Pályakészítőt tervezik kiadni, hogy saját pályáinkon mészárolhassuk egymást. A fegyverek és páncélzat multiban is módosíthatóak. A GamePro legénysége még két spoilert is szerzett az interjúalanytól: Fantomkutyát képesek kivetíteni magukból a mutáns kutyulik, így gyakran nem tudjuk majd, igazi monszterre lövünk-e. A nagy tengeri szörnyek is képviseltetik magukat a Stalkerben.
info: Hardwired -
#9730 Amúgy a játék 2010-ben van kábé, szóval... xD -
#9729 Igen én is pont ezt mondtam xD -
#9728 pedig egyértelmű, hogy sarló-kalapács :D csak nézz az akkori rendszerre -
#9727 Így elsőre fordított négyesnek tűnik de hát majd meglátjuk a játékban. Ez lenne a Secret. Aztán PDA-val fényképezd le. :D -
#9726 az az, de az hol négyes? :D -
#9725 Én vagyok hülye vagy az a fordított 4-es egy sarló-kalapács a képen? -
#9724 Hangulatos videó,és végre,megint egy dátum.
Szerintem ezt már tartani is fogják,hisz már tavaly óta erről van szó.
Mondjuk majd hiszem,ha látom.....vagy akkor sem :) -
#9723 Legalább mondtak egy újabb pontosított időpontot, amit majd el tudnak tolni :) -
#9722 volt benne render is.
amugy meg teaser. Majd jön még más jellegű is biztos -
#9721 Jaja! -
#9720 Szép dokumentumfilm, de én azt hittem ezek játékot csinálnak. -
newc22 #9719 Új S.T.A.L.K.E.R. videóóó a gamestaron!!! :D Tényleg mikor is jön a game? 2007 március????? :D