34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Csuhai G
    Jaja! Remélem ki lehet kapcsolni majd a blurt, mert engem nagyon zavar!
  • báttyó02
    :\
    inkább játszanék a 3évvel ezelőtti graffal tökéletes beállítások mellett,mint ezzel a agyon blúrozott akármivel...rohadtul az az érzésem hogy szarul fogják optimalizálni
  • Csuhai G
    Itt az ajánlott gépigény sokkal nagyobb! Most akkor melyik az igaz?
  • Code92
    na ja ennyi idő után optimizálhatnák már úgy h. a mai gépeken elfusson ha meg nem megy.....akkor kmennyen a szarba ez is a többi gyenge game közé.......
  • madrac
    Ez nem villanymozdony, ne vegyük át csípőböl a hülyeséget
  • Seth
    ajaj :D
  • Seth
    hát úgy legyen, ha nem lesz neki elég a mostani gépem akkor elsunnyoghat a sunyiba^^
  • Istencsászár
    Azóta optimalizálták, a mai gépekre:DDDDD
  • grebber
    De ezzel legalább nem lesz gond mint mostani gamekkel hogy csúnya is és okádékul akad ez legalább futni fog rendesen a alpha-kból kiindulva.
  • Seth
    Háát, mintha visszavettek volna a garfból még a legelső verziókhoz képest is. ( nem próbáltam semmilyen alfa béta gamma verziót, úgyhogy csak a trailerek alapján tudok véleményt mondani,amikben valahogy nem volt ilyen gyenge, például a fények,árnyékok szuperek voltak, itt meg olyan ködös minden).Na de a hangulat szuper lehet ettől függetlenül,akkor nem lesz vele semmi gond.
    Meg ez a március talán már biztos lehet végre ugye,mert nemtom hány hónapos reklámkampányt emlegettek, ami a sok kép meg ez a trailer után úgylátszik beindult^^
    Csak könyörgöm ne legyen bughalmaz, ennyi év alatt volt idejük letesztelni
  • berlinboy6329
    Szegény textúrákat én is sajnálom :(

De ha van hangulat kit érdekel.
  • Istencsászár
    Jó videó, némi ingame jelenetekkel. A grafika finoman szólva ócska:) ( texturák évekkkkkkel ezelőtti szint ), de a villámlás pöpec... hangulatos volt.
  • newc22
    In Game videjóóóóó a gamestaron!!! :D
  • Code92
    hát ahogy így elnézem nem v.mi überelős a graf.....de ha a hangulat és a játékélménby el lesz találva akkor kissebb hibák fölött szemet hunyok....én és a nagy nép is szerintem.......
  • haxoror
    vagyis a sneak SZkill sry
  • haxoror
    NOLF 2-ben a sneak csak annyit jelentett hogy hangtalanul lehetett futni (pl elfutni egy őr mögött) de ha megláttak akkor megláttak.

Szerintem eddig az a rendszer volt a legjobb, hülyeségnek tartom hogy egy sneak kill láthatatlanabbá tesz bárkit is.
  • SötétBarom
    Ilyen FPS-rpg keverések eddig szvsz nem jöttek be annyira.. (Ottvan pl a deus ex.. Az egyik kedvenc játékom, de az pl zavart, hogy a játék feléig a srác alig tud normálisan lőni.. Ugyan ilyen a sneak is.. Az, hogy mozdulatlanul kuksolok a sötétben, nem lesz hatékonyabb, ha már 50x kuksoltam a sötétben..)
  • _Atti_
    lesz benne elvileg(azt csicsergik kaja/pia rendszer is megmaradt) dehát ha egyszer fps alapokon nyugszik akkor kell az ügyesség..akár lövöldözéshez akár lopakodáshoz
  • SZilaJMaGGoT
    Sztem annyira nem nagy probléma.. Igaz, hogy jó lett volna, de az AI life az úgyis újdonság lesz... Meg ha amúgy elég jó lesz az engine akkor iszonyat mdodokat lehet alá csinálni, akár rpg elemekkel...
  • erx13
    :( akkor asszem mégse veszem meg eredetiba ha semmi RPG elem nincs benne csak amolyan "CSmániákusvagyokésezértjollövök" játék, ráadásul abba biztam hogy lesz benne multis cooperativ mód, és reméltem hogy gegész játékot multiba viszem majd ki interneten...
  • Istencsászár
    Van rá bizonyíték hogy nem?:D
  • zsotee
    Reméljük, SM 2.0 elég lesz neki..
  • bakvarnyu
    2 GHz CPU és 1 GB RAM, GeForce 6800. - Ez a jó hír!

Nagymértékben az ügyességünktől függ a túlélésünk - Ez a rossz hír! Mégiscsak egy sima gyilkolászás lesz??
  • haxoror
    1.8 ghz, 1 giga ram, 6600gt

ÉN KÉSZENÁLLOK JÖHET A CUCC!!!!!!!!!!!
  • haxoror
    tengeri szörnyek!
  • Serpa
    annyinak elégnek kell lennie.
  • Istencsászár
    3 ghz, 2 gb ram, x1xxx, 7600 ezen elfog döcögni dx9 módba remélhetőleg, stabil fpssel, de nem veszek rá mérget.
  • grebber
    STALKER: Gépigény

Sogun, 09:13 - PC - Játék: FPS

(PC Games) A jövő márciusra beharangozott STALKER: Shadow of Chernobyl gépkövetelménye a Crysisnál sokkal alacsonyabb lesz: 2 GHz CPU és 1 GB RAM, GeForce 6800. Nagymértékben az ügyességünktől függ a túlélésünk, tehát nincsenek a harcokat segítő szerepjáték plusszok. Counter Strike profik emiatt a tőlük látott hatékonysággal hentelhetik halomra a szörnyeket és egyéb ellenfeleket, míg a kezdő FPS játékosoknak bele kell majd tanulniuk a Sztalker életbe.

Multiplayerből három típus van: team deathmatch, deathmatch, és artifact collecting. Pályakészítőt tervezik kiadni, hogy saját pályáinkon mészárolhassuk egymást. A fegyverek és páncélzat multiban is módosíthatóak. A GamePro legénysége még két spoilert is szerzett az interjúalanytól: Fantomkutyát képesek kivetíteni magukból a mutáns kutyulik, így gyakran nem tudjuk majd, igazi monszterre lövünk-e. A nagy tengeri szörnyek is képviseltetik magukat a Stalkerben.

info: Hardwired
  • RocKY2
    Amúgy a játék 2010-ben van kábé, szóval... xD
  • RocKY2
    Igen én is pont ezt mondtam xD
  • Halfer
    pedig egyértelmű, hogy sarló-kalapács :D csak nézz az akkori rendszerre
  • RocKY2
    Így elsőre fordított négyesnek tűnik de hát majd meglátjuk a játékban. Ez lenne a Secret. Aztán PDA-val fényképezd le. :D
  • Halfer
    az az, de az hol négyes? :D
  • RocKY2
    Én vagyok hülye vagy az a fordított 4-es egy sarló-kalapács a képen?
  • Glpetyus
    Hangulatos videó,és végre,megint egy dátum.
    Szerintem ezt már tartani is fogják,hisz már tavaly óta erről van szó.
    Mondjuk majd hiszem,ha látom.....vagy akkor sem :)
  • Halfer
    Legalább mondtak egy újabb pontosított időpontot, amit majd el tudnak tolni :)
  • _Atti_
    volt benne render is.
    amugy meg teaser. Majd jön még más jellegű is biztos
  • Csuhai G
    Jaja!
  • kirol
    Szép dokumentumfilm, de én azt hittem ezek játékot csinálnak.
  • newc22
    Új S.T.A.L.K.E.R. videóóó a gamestaron!!! :D Tényleg mikor is jön a game? 2007 március????? :D